|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Pamiętacie kolegę pseudo-kryptogeja, który nie zorientował się, że jego sympatia jest w ciąży?
Powiedziała mu o ciąży po 3 miesiącach znajomości, będąc w 7 miesiącu. Stwierdził, że go okłamuje i że mogła wymyślić lepszą wymówkę I weź tu uwierz, że istnieją inteligentni i wolni faceci po 30.
|
|
#3242 |
|
Konto usunięte
|
Malla facet albo jest wolny albo inteligentny
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawie co powie, jak sie dziecko urodzi.. Że pożyczyła sobie ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32650995]Dziewczyny, mam prośbę.
Dokonałam na blogu kilku zmian, proszę rzućcie okiem i dajcie znać czy jest czytelnie i przejrzyście.[/QUOTE] - Czytelnie i przejrzyście - Obrazek u góry za duży, ale przewija się wraz ze stroną, więc nie utrudnia czytania. Co to za Kallos arganowy? Albo nienarodzony ![]() Już nic nie powie, bo się sfoszył i ją pousuwał z portali ![]() Co z tego, że na FB miała zdjęcie z USG 3D i brzuszka z profilu, a pod zdjęciem szereg komentarzy z gratulacjami... Co jej po głupim facecie, ale kurde, kota miał ładnego
|
|
#3245 |
|
Matka Smoka
|
hiper - grafiki b. ładne, kolory też. Tylko u mnie słabo widoczny jest napis ,,make up blog" (chyba, że mam za jasno) i nie podoba mi się ta różowa czcionka. Poza tym jets ok.
|
|
|
|
#3246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
).A Kallosa dorwałam w drogerii na Kurdwanowie. Wygląda obiecujaco, ale jeszcze nie testowałam. Jak ktoś ma ochotę to chętnie zrobię odlewkę
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie o niego by się bał
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, lol. Bez komentarza.
Btw., powiem Wam, że schab ze śliwką z Biedronki jest genialny
|
#3249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę w stop'ie (lokalna sieć marketów) i popatrzę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do rękawiczek - ja normalnie w ciągu dnia zakładam takie gumowe które były dołączone do jakiejś farby do włosów. Smaruję łapki, zakładam te gumowce i normalnie sobie sprzątam, piszę, czytam i cała reszta zajęć Próbowałam też te jednorazowe które można kupić w sklepach mają w środku talk który wchłania wszystko i się nie nadają Chyba tak ![]() Cytat:
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytam i też chcę
![]() Soline dziękuję bardzo za syropy Gdyby któraś chciała jakiś (np. kokosowy) to mogę się podzielić bo całego zestawu nie potrzebuję ![]() Cytat:
|
|
#3251 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za rady. Przyciemnię trochę w takim razie ten turkusowy napis. CO do różowego - nie podoba Ci się kolor czy sama czcionka?
|
|
|
|
#3252 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - jak chcesz, żeby było bardziej aligancko, to możesz lekko przyciemnić tło i sfuksjować ten róż
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32650995]Dziewczyny, mam prośbę.
Dokonałam na blogu kilku zmian, proszę rzućcie okiem i dajcie znać czy jest czytelnie i przejrzyście.[/QUOTE] Mi się bardzo podoba
|
#3254 |
|
Copyraptor
|
Blair, 6^m, ok
Dokładnie zgadzam się z tym, co powiedziała Ineso. Ta czciona różowa zupełnie nie pasuje jest taka mało kobieca.
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się wkurzyłam teraz, wczoraj sobie wynalazłam Budapeszt przed weekendem majowym (w majowy mam pracy a pracy...) za 36 zł w obie strony, i chciałam dziś rezerwować, bo nawet hotel wypatrzyłam niedrogi i z dobrymi opiniami... I co? I wylot podrożał do 118
![]() A - świetna strona na której są zamieszczane aktualne promocje na wyloty z krk: http://www.krakolot.pl/
|
#3256 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja rozmyślałam o owijaniu folią, ale że folia doprowadza mnie do szału tym, że się drze, to zrezygnowałam. Rękawice super rzecz. Pozwolę sobie udoskonalić pomysł - najlepsze będą te jednorazówki foliowe do nakładania farb do włosów (kupiłam chyba rok temu z koleżanką na pół zestaw 100 za grosze na ktpi). W dodatku na nie bez problemu zmieszczą się zwykłe rękawiczki i tym sposobem mamy ogrzewanie, które sprzyja wchłanianiu.edit: o bosz, ja mam dziś problemy czytaniem ze zrozumieniem (usprawiedliwię się tym, że mam zaropiałą głowę i dziś wyjątkowo źle się czuję ) - przeczytałam gumowe i od razu stanęły mi w oczach takie kuchenne, żółte, z grubej gumy i już nie doczytałam, że z farby.[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32651246]Dzięki za rady. Przyciemnię trochę w takim razie ten turkusowy napis. CO do różowego - nie podoba Ci się kolor czy sama czcionka?[/QUOTE] Czcionka Ale pomysł Malii z fuksją (albo raczej amarantem) mi się podoba Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-03-01 o 15:18 |
|
|
|
|
#3257 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te z Castingu są praktycznie takie jak medyczne jednorazówki, tylko bez talku. I są idealne do moich celów Jeden minus to to, że jak się ma dłuższe paznokcie i coś źle przypiłowanego to się dziura na palcu robi.Takich kuchennych to nawet nie mam ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
|
#3260 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3261 |
|
Matka Smoka
|
Tylko wiesz, najczęściej jak coś sprzątasz, to co chwilę musisz ściągnąć rękawicę i a to coś z szafki wyciągnąć, a to przestawić - a tu łapka popaprana. Nie jestem w temacie rękawiczek w farbach, bo nie kupuję. Ja mówię o tych odstających właśnie - prawda, że nic w nich się robić nie da. Zatem moja metoda to na noc albo na odcinek serialu
![]() W tvp1 jest dziś film ,,Babel". Super. Tylko o 1 w nocy. W tygodniu I płać tu abonament.
|
|
|
|
#3262 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - w jaki sposób kupujemy bilety na Happysmęt i ile? Będę w okolicach Empiku w weekend.
|
|
#3263 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Ja idę na 100% więc jak Ci pasuje to sobie już kup, nie wystawię Cię ![]() A propos - Melko i ecrulo - moje niewypowiadanie się w temacie Waszych urodzin jest umotywowane tym, że od kilku miesięcy wiedziałam, że w tym dniu idę na koncert, a nie tym, że gardzę zaproszeniem |
||
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nawet może być na 2 odcinki. Ja kiedyś tak przesiedziałam w rękawiczkach dobre 5h, a w międzyczasie zakładałam pranie, odkurzałam, umyłam podłogę mopem, starłam kurze, potem odcinek serialu i książka. A po tym dłonie jak pupka niemowlaka One się tylko do wody nie nadają - znaczy do zmywania. Albo woda przecieka górą, albo przez jakąś niewidoczną dziurkę ![]() O tv to mi nawet nie mów. Makabra, jak patrzę na godziny nadawania seriali, filmów... Na to że w weekendy nic ciekawego wieczorami nie ma, po prostu nic - siąść i płakać. Ale ja wyznaję zasadę że skoro płacę abonament za kablówkę, to ten tego.... no ![]() A czytałam o genialnym pomyśle krritv - chcą pobierać abonament z opłatami za prąd Wychodząc z założenia że jak masz elektryczność, to musisz mieć tv i komputer, a na obu możesz oglądać filmy, seriale i programy Idiotyzm. I jestem szczerze zainteresowana HBO go - jak UPC to wprowadzi to możliwe że wykupię na miesiąc na próbę
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
-II-
Mi się róż podoba ![]() A tę maskę miałam chyba wczoraj na włosach ![]() Malla - masz >przeznajomych< ![]() Trzymajcie kciuki, idę dziś do lekarza potwierdzać hipochondrię
|
|
|
|
#3266 |
|
Matka Smoka
|
Muszą jakoś bokiem nałożyć na nas ten abonament, bo w tym kraju nikt normalny tego z własnej woli nie będzie robił.
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32651166]
A Kallosa dorwałam w drogerii na Kurdwanowie. Wygląda obiecujaco, ale jeszcze nie testowałam. Jak ktoś ma ochotę to chętnie zrobię odlewkę [/QUOTE]Ja bym ciutkę przygarnęła ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A - i jak już Ineso zaczęła temat urodzin, to ja chętnie bym przyszła, ale w związku z tym że moja zmienniczka na recepcji studiuje zaocznie i plan układamy pod jej zajęcia żeby nie opuszczała, to mam do kwietnia wszystkie soboty w pracy...
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-03-01 o 15:44 |
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja tak robię od lat, tym bardziej, że gdy coś myję, to zazwyczaj bardzo ciepłą wodą i lepiej działa.
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy za myciem czegokolwiek w tych rękawiczkach. Wszystko inne jestem w stanie zrobić ale jak mam połączenie woda + te rękawice to normalnie gęsia skórka
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

).

nie masz tak??
czytać ze zrozumieniem!

Ja rozmyślałam o owijaniu folią, ale że folia doprowadza mnie do szału tym, że się drze, to zrezygnowałam. Rękawice super rzecz. Pozwolę sobie udoskonalić pomysł - najlepsze będą te jednorazówki foliowe do nakładania farb do włosów (kupiłam chyba rok temu z koleżanką na pół zestaw 100 za grosze na ktpi). W dodatku na nie bez problemu zmieszczą się zwykłe rękawiczki i tym sposobem mamy ogrzewanie, które sprzyja wchłanianiu.
I płać tu abonament.