|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Dokladnie Pyra1990
masz stuprocentowa racje... trafilas w sedno ;-)
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ludzi juz zaczyna nie tyle co nudzic, ale jest to na porzadku dziennym, te wszytkie choroby, wypadki samochodowe, bezrobotnosc w serialach... A w Madzi jest co innego. Opowiesc o milosci, fajni mlodzi aktorzy. Swiatludzi bardziej bogatych. Wiecie te wnetrza domow itp... Czysta ciekawosc nawet, aby popatrzec na zycie troszke inne, lepsze
|
|
#2974 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie
Należy też dodac,że świat został pokazany w zupełnie inny sposób niż dotychczas w serialach, z najwzyklejszych miejsc zrobiono swego rodzaju wyjątkowe, no i wpominane już wnętrza, które niewątpliwie cieszą oko Ja osobiście cieszę się,że bedzie IV seria tylko mam nadzieję,że nie wymyślą znowu jakieś zniknięcia jednego z głównych bohaterów oraz zbędnych komplikacji.
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie to wkurza, ze wszystko jest przeslodzone w tym serialu - te wnetrza, te zachowania, ta praca, itd., ale i tak bede ogladac 4 serie
.
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam wrazenie nie wiem czy słuszne, ze skoro sobie producenci wymyslili IV serie to specjalinie zmienili ostatni odcinek zeby mogły sie dalej watki rozwijac. Chociaz w sumie zakonczenie było jasne ona poszła da Piotra tylko szkoda mi Filipa z jednej strony ale nie ma co mówic okazała sie inteligentym facetem i wiedział kiedy sie wycofac (ja mu sie nie dziwie) a czekał w aucie przed jej domem zeby sie przekonac czy pojdzie ona do Piotra.
Od wtorku nie czytałam tego watku wiec mineło mnie około 100 wypowiedzi wiec jesli cos powtarzam to sorry. Postaram sie przeczytac co tez od wtorku wy pisałyscie. Edit: Przeczytałam wasze wypowiedzi wszystkie..oj zajeło mi to troche czasu. zakonczenie wcale ni było takie złe..przeciez juz nie raz konczyło sie niewiadomo jak..a teraz ze wzgledu na IV serie nie mogli inaczej zrobic (moje przemyslenie). Nie wiadomo co bedzie w kolejnej seri wiec nie wyprzedzajmy faktów moze sie ona okazac najlepsza ze wszystkich...poczekajmy do rozpoczecia pierwszego odcinka kolejnej seril i wtedy rozsadzimy czy ma ona racje bytu czy tez nie..bo jak to juz któras z was napisła nikt nas nie zmusza do ogladanie tego serialu (mimo ze wciaga). A propo tej płyty ktora Magada ogladała ja wiedziałm co w niej jest wiec wiec mnie nie ruszyło ale moja mam tego nie wiedział (rzadko ogladała) kobiecinka kochana sie poryczała mysłam ze pekne ze smiechu. Własnie zastanawiam sie (juz ktos sie tez zastanawiał) czy ktos tu bedzie zagladał poki nie nastanie klejna seria pewnie tak jak beda newsy i spekulacje dotyczace kolejnej seri. A swoja droga ile osób weszło na watek po ukazaniu sie "ostatniego" odcinka mysłam ze bedzie normalnie tu kilka stron....
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2006-12-15 o 13:54 |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawostka dotyczaca widzów ostatniego odcinka trzeciej serii:
http://news.mediarun.pl/news/id/18677
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Moniska, rozumiem Twoją mamę. |
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:"O rany! To ja juz wszystko rozumiem! Nie rozumialem, ale rozumiem! Tez bym tak zrobil! Zaczyna mi się ten serial podobać (rychło w czas ), juz wszystko rozumiem!"Też mnie rozbawił
|
|
|
#2980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
O rany, normalnie nie moge ze smiechu!
|
||
|
|
|
|
#2981 |
|
Rozeznanie
|
nie moge doczekac sie wiosny
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się po co robili ten wielki szum wokół tych ślubów jak to był tylko sen
miała byc wielka scena ze slubami a praktycznie byl tylko kawałek filmu myślałam ze pokaza cos wiecej.
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Mogli we wszesniejszych docinkach nie poakzaywac, co bedzie na tej plycie, tora nagral piotrek, to byloby ciekawiej w ostatnim odcinku
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na przykład gdzieś czytałam, że Piotr przyjdzie do Magdy, gdy będzie u niej Filip. I jak Filip go zobaczy, to bez słowa wyjdzie z mieszkania Magdy. A w rzeczywistości takiej sceny nie było. Można powiedzieć, że było coś zupełnie innego. To Piotr sobie poszedł, zostawiając Magdę z Filipem
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie mogę się doczekać wiosny!
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, oglądałyście moze P. Malaszynskiego jak byl w Dzien Dobty Tvn? Heh, jesli tak, prosze zrelacjonujcie co bylo ; ) pozdrawiam
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
W Dzień Dobry Tvn było głownie o nowym filmie Małaszyńskiego " Świadek Koronny" i o akcji charytatywnej, w której brał udział. O Magdzie M. nic nie było, chyba że przegapiłam
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie na TVN leci "pożegnanie z magda m" to nei koniec beda dalsze odcinki
![]() ![]() : jupi:
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie widziałam na TVN ze bedzie dalszy ciąg Magdy M.
A ja sie wczoraj zastanawiałam dlaczego tyle szumu robili wokół tych slubów
|
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kalendarz bedzie moża od jutra kupić za 69,90 zł a pieniądze zostaną przenaczone na biedne dzieci. Każdy z aktorów, który pozował do kalendarza, będzie potem jezdził po domach dziecka i rozdawał biednym dzieciom buty, które zostaną zakupione za pieniędze z tej akcji. Paweł wybrał domy dziecka ze swoich rodzinnych stron, czyli z Białegostoku.Mówił też, że od jutra przez całe 2 tygodnie (do Sylwestra) wraca do domu, do rodziny. Tak więc mieszkankom Białegostoku zazdroszczę ![]() A Pawel w programie wyglądał bosko, na kalendarzu zreszta też
|
||
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie bym kupila kalendarz, ale drogi
No ale cel szczytny
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
ja jak zwykle zaspałam na "Pożegnanie z Magdą m"
było coś ciekawego ??
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście trochę drogo jak za kalendarz. No ale jak napisałaś, cel szczytny.
A kalendarz jest bardzo duży, a seria limitowana, więc pewnie do mojej dziury nawet nie dojdzie No i nawet nie miałabym go gdzie powiesić A oglądałam przed chwilą "Pożegnanie z Magdą M." i plotki się potwierdziły - będzie 4 seria. Ale z tego co pokazywali, wcale nie będzie od razu tak różowo, jak się tu większości wydawało i Magda wcale nie wróci do Piotra (przynajmniej nie od razu). W programie powiedzieli, że Magda poszła na ten plac do Piotra porozmawiać z nim, ale nie wybierze ani Piotra, ani Filipa. Bedzie miała jednemu za złe, że zostawił ją na kilka miesięcy, a drugiemu, że na kilka lat. No i pewnie przez pół serii panowie będą rywalizować między sobą o względy Magdy Ekipa zdradziła tez, że w 4 serii pojawią się rodzice Piotra i wyjaśni się sytuacja dlaczego Piotr zniknął bez słowa i czym się motywował. Podejrzewam, że jego ojciec może być chory i Piotr nie chciał, aby Magda męczyła sie, tak jak jego mama z ojcem. Ale to tylko moje podejrzenia, jak będzie na prawdę nie wiem
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
ogladałam dzis urywek czegos co dotyczyło Magdy M (nie wiem dokładnie co to było-nie ogladałam od poczatku) i tam mowili o IV seri oni chyba oszaleli np. Mariola z Wojtkiem maja byc jakies moze zdrady jakies zazdrosci w kazdym badz razie ma ktos byc trzeci miedzy nimi. Magda z poczatku nie wybierze ani Piotra ani Filipa co oni kombinuja?
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi się przecież coś dziać i tak sie wszystko pięknie skonczy
|
|
|
#3000 |
|
Gość
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

masz stuprocentowa racje... trafilas w sedno ;-)

Pozatym jest to taki inny serial, nie taki jak te wsyztkie na dobre i na zle czy tez na wpsolnej ( be zobrazy) CHodzi mi o hmm opowies cjakby o kopciuskzu

.
No ale cel szczytny
No i nawet nie miałabym go gdzie powiesić