|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: opisowe stare krowy ;)
taa, coraz cieplej a dziś pada deszcz od rana a jestem umówiona na mieście po południu a akurat jutro ma być 12 stopni podobno wrr, zawsze wiatr w oczy ;/
u mnie też raz na wozie raz pod, z kasą też problem, z pracą też więc na razie u mnie bez rewelacji, ciągle stoję w miejscu. a poza tym czym my się przejmujemy, korzystajmy z życia w końcu niedługo koniec świata, bawmy się a nie
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe za co się bawić jak kasy się nie ma ? :P
byłam w UP ciężko widzę swój staż duużo się zmieniło, i wychodzi na to ze teraz nie ma naboru na staż. kurde.. :/ zobaczymy co będzie.. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- mało nas tutaj ostatnio.... ehh idę zjeść kolację i obejrzeć Pierwszą Miłość. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Agatko jak 12 stopni to chyba dobrze nie? ja wole jak jest cieplej byle by nie padało jak dziś... |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to, otóż to
![]() kochana, są takie imprezy gdzie wejście za darmo i alkohol też (byłam ostatnio) w kilku klubach tak jest więc INO korzystać ![]() ![]() ![]() lecę do sklepu
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muzyka na full i poskikam sobie na skakance
i a6w zaczynam
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
alkohol to ja wiem drink albo piwo jest w cenie biletu ale trzeba się tam dostać i wrócić
mnie na razie na takie atrakcje nie stać.. na razie zbieram pieniążki grosik do grosika zeby się z kumpelami z średniej spotkać :P |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż muszę przyznać, że jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie 2 trixxy jak szłam do koleżanki to później mnie brzuch bolał. i wkurza mnie, że alkohol w Biedronce nie stoi w lodówkach i trzeba kupować ciepły. ale koleżanka szybko wstawiła do zamrażarki i moment lodowate
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2012-02-28 o 22:16 |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię ciepłego piwa kiedyś wypiłam sobie ciepłe piwo z cynamonem itp. bosz nigdy wiecej to nie dla mnie..
ta trixy my sie spotkamy jak juz to na mieście wiec bedzie mi potrzebna kasa po drugie chyba z rok jak nie dalej się widziałyśmy.. jezu co dzisiaj była za dupna pogoda deszcz jak cholera miałam cale stópki mokre :/ ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- kurde wszystko mnie ostatnio denerwuje :/ niech juz będzie ciepło i wyjdzie słońce bo ja dostane jeszcze większej deprechy.. :/ nic trzeba się położyć czyli : siusiu , paciorek i spać ![]() paciorek sobie odpuszczę napije się wody Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2012-02-28 o 22:44 |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
ciepłe piwo z cynamonem bleee ! w ogóle piwo z cynamonem brzmi dziwnie i niesmacznie
mnie też wszystko drażni ostatnio, a wczoraj byłam taka zła, że babę zwyzywałam w autobusie ale kompletnie nie kontrolowałam tego co mówię, samo wyszło zdarza się, no cóż. tzn pierwszy raz mi się zdarzyło tak odezwać do obcego człowieka ale to jej wina i tyle ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- zmawiasz pacior?
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
nie zmawiam Agatko jeszcze nie zeszłam na drogę która kieruje mnie do Boga. jeszcze niet :P
ale wyczachałam cudną sukienkę za 6 zł w lumpku aaaa ![]() coś takiego ![]() nie znalazłam identyko zdjęcia ale moja jest taka samiutka prócz tej kokardki na plecach ma zamek xD |
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
idę chyba kupkę bo mi się zachciało xD
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście nie przepadam za takim kolorem, ale słodziutka naprawdę
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka znalazłam identyczną
http://www.elpaso.com.pl/parisian-su...elegancka.html tylko ze moja jest biała i czarne obwódki ma na rekawkach ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- najlepsze jest to ze mamie chciałam ja wcisnać jako bluzke ale za mała była a to niby L/M o_O |
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
o, ale fajna
lubię takie bufki i falbanki
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
a dziekuję
ja w sumie chciałam jakas fajną sukienke ale jakoś nie było mnie stać a mama mi za nią zapłaciła jej znalazłam czarną szmizjerkę z F&F---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- też była fajna czarna torebusia ale za 10 zł to mi sIĘ NIE OPYLAŁO :P ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- co tam Asiu u Ciebie? |
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bufki jeszcze tak ale to zależy jakie i przy jakim ubraniu, jestem wybredna bardzo jeśli chodzi o ubrania ![]() miałam dziś znowu iść do tego klubu co tydzień temu ale brak chętnych i dopiero za tydzień odbijemy sobie. a w weekend idę na mistrzostwa w kajak polo będę patrzeć jak facety w basenie grają w kajakach i wiosłem się naparzaja bo i takie sytuacje się zdarzają fajny sport w sumie ale nie dla mnie bo mnie woda trochę przeraża
|
|
#2087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kocham lumpki
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łohho widzę że weekend będzie udany ![]() ja idę na uczelnie bleee nie chce mi się lenia mam ja tam lubię wodę ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;32631707]słodka, kocham lumpki [/QUOTE]ja też i dziękować aczkolwiek ten jest malutki ale czasem idzie coś wyczaić po drugie mam do niego blisko aż 1 dom i podwórko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- o kurcze w Pepco od 9 marca będa damskie body z krótkim rękawkiem za dyszke chyba się musze wybrać. ![]() eee nikt nic nie pisze to idę sobie zjeść kolacje i wróce za chwilunie xD Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2012-02-29 o 18:06 |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie póki co bez zmian. jutro mam laborki z fizycznej, więc jestem posrana. jeszcze nic nie umiem, więc muszę się za to zabrać. w pt wybieram się na sesję i na weekend zostanę chyba w Pń. |
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka będzie dobrze
![]() a co to za sesja w piątek ? pochwal się
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
foto
nie wiem jeszcze czy jedna czy dwie
|
|
|
|
#2092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to bardzo daleko masz, a Ty mieszkasz w mieście czy na wsi?![]() a jakie to body? z jakiego materiału? ![]() Ostatnio często masz te sesje, fajnie
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;32640555]
Ostatnio często masz te sesje, fajnie [/QUOTE]nie ![]() w poniedziałek miałam mieć, ale byłam chora, więc zrezygnowałam. a tak to miesiąc temu 3 i tyle. ![]() swoją drogą drugie koło z metro zdałam na 4,5 O.o aż w szoku jestem, a to takie pierdoły. |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na moje zdjęcia wciąż muszę czekać, kazał się dopominać bo pewnie mają za dużo do roboty i w sumie nie dziwie się bo widziałam w studiu mega zdjęcia
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
ale się najadłam! :O
byłam dziś w stołówce i wzięłam zupę kalafiorową, ryż z sosem brokułowym i dewolaja z pieczarkami. ale ten sos był przepyszny |
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobietki
![]() cały czas Was czytam, ale jakos nie wiem co pisać więc milczę
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sobota i niedziela drugie zmiany więc lipa
![]() ale za tydzień jakies bale może ostatnie były najlepszymi w moim zyciu
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Łohohoh fajnie
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;32640555]takie małe też fajne, przynajmniej pewnie dużo ludzi nie ma i spokojnie jest to bardzo daleko masz, a Ty mieszkasz w mieście czy na wsi?![]() a jakie to body? z jakiego materiału? ![]() QUOTE] na wsi ![]() a różne są weź wpisz w google gazetka pepco to Ci wyskoczy różne wzory są ![]() w weekend to ja uczelnie mam ... cudownie uwielbiam siedzieć w piątki do 21 ps. na Twoje foty też czekam xD |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

chociaż muszę przyznać, że jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie 2 trixxy jak szłam do koleżanki to później mnie brzuch bolał. i wkurza mnie, że alkohol w Biedronce nie stoi w lodówkach i trzeba kupować ciepły. ale koleżanka szybko wstawiła do zamrażarki i moment lodowate 

zdarza się, no cóż. tzn pierwszy raz mi się zdarzyło tak odezwać do obcego człowieka ale to jej wina i tyle 

? pochwal się