|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
|
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy gdzieś już w Warszawie pojawiły się marynarki ze złotymi guzikami?
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Yeahhh
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
), że te marynarki mają się pojawić od 1 do 4 marca w Polskich Haemach. Ja od jutra znowu szturmuję poznańskie
|
|
#2434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli mogę wiedzieć to gdzie usłyszałaś taką informację? Ja jutro również uderzam do h&m |
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podejrzewam, że Pani chciała mnie zbyć![]() ?
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny orientujecie się czy kupując ze zniżką -24% dostaje się kartę na 20,00zł przy zakupach za ponad 150,00zł (już po zniżce)
Bo ta promocja z kartami chyba nadal obowiązuje.
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam ponownie dzisiaj z paragonem za zakupy olay zrobione wczoraj no i niewinnie pytam czy dziś już wydają kupony zniżkowe do h&m za zakupy produktów olay. Pani którą zapytałam zrobiła znudzono-zdziwioną minę i mówi: kupony?? ale jakie kupony Poszła do drugiej i pyta: Sluchaj, my wydajemy jakieś kupony do haemu? Ta druga na to: Nieeee tzn bylo coś ale to się już skończyło 2 dni temuuu.. ja mówie: a to ciekawe, w innym rossmannie krakowskim jak i w całej polsce te kupony rozdają do 20 marca Ta pierwsza na to obróciła się na pięcie i poszła na zaplecze gdzie był ktoś trzeci i już w drzwiach pyta tej osoby o kupony. ta w końcu wiedziała. no to wyszła i mi mówi z miną piotrusia pana, że jak coś kupie olay to dostane kupon
|
|
#2440 |
|
Zadomowienie
|
również kupiłam krem do twarzy za 16,99 i dostałam kupon, jednak musiałam się o niego przy kasie upomnieć.
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kupony można realizować do 20 marca na zakupy bez ograniczeń, ale jak już pisano, nie wchodzi w to marni, beckham i rzeczy przecenione.ja też mam kupon, kupiłam hydrożel za 16,99, ekspedientka mi powiedziała, że to obowiązuje tylko na kremy, ale jakoś ten mój żel przemyciłam, bo jest w takim samym opakowaniu co kremy musiałam się upomnieć o kupon, bo pierwsza pani nic nie wiedziała, dopiero zawołała drugą i ta mi wydała kupon ![]() generalnie dziwi mnie to słabe nagłośnienie promocji z reguły gdy h&m organizuje jakieś akcje zniżkowe, to stara się dotrzeć do jak największej ilości klientek, bo nawet jeśli z reguły h&mie nie kupują, to może akurat promocja je zachęci. a tu prawie nic nie słychać o tym.
|
|
|
#2443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybieram się do H&M w sobotę, mam nadzieję, że znajdę i koronkowe bluzki i pasiastą marynarę a co do kuponów to rzeczywiście trzeba się przy kasie upomnieć, ale ogólnie bez problemu dostałam
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
Ja widziałam w tamtym tygodniu w reducie. Nie wiem jak to wyglada teraz.
|
|
|
|
#2445 |
|
Przyczajenie
|
Kochane!!!!
Czy orientuje się któras z Was, w którym krakowskim h&m dostanę jeszcze tę kurtkę? ;( |
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to teraz jest wszystko modne
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I w taki sposób wróciłam do domu bez zniżki.
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
o co chodzi z tymi kuponami z Rossmanna do H&M ? Do kiedy taka akcja? I do kiedy można wykorzystać taki kupon ?
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam do Was ogromną prośbę: napiszcie mi proszę jak jest z rozmiarówką tego sweterka? bo poluję na niego na allegro, widziałam komentarze o malej rozmiarówce.Noszę M jaki rozmiar wziąc?
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wystarczy przejrzeć wątki ![]() Trzeba kupić coś z Olay i upomnieć się o kupon przy kasie ![]() Do 20-23 marca do wykorzystania w H&M 24% zniżki
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o dni dostaw w H&M w Lublinie . O to czy są codziennie czy w konkretne dni..,bo pytałam się kilka razy i otrzymałam informację, że są w poniedziałki i czwartki, a ostatnio usłyszałam, że również w środy.. I teraz nie wiem
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a te żarówiaste rzeczy z divided będą objete zniżką czy to jakaś specjalna kolekcja?
W galerii bałtyckiej dostawy są codziennie tak mi pani powiedziała ![]() Kombinacjo może orientujesz się czy są w Twoim h&m białe koturny z tej sportowej żarówiastej kolekcji? Bo ja na nie czekam, czekam i boje się że nie dojdą bo wszystko z tej kolekcji już jest poza nimi i czarno-limonkowymi
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2012-03-01 o 22:04 |
|
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do 20 marca sa wydawane (badz do wyczerpania zapasow) i rowniez do 20 marca mozna je wykorzystac ! |
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ponawiam pytanie bo może nie wszystkie przeczytały
![]() Czy któraś z Was ma te boyfriendy z nowej kolekcji? nie miałam ich okazji mierzyć i nie wiem jak wychodzą ![]() są szerokie w udach? Nie należe do najszczuplejszych i te zeszłoroczne mam rozmiar 33/34, na chwile obecną są lekko przyciasnawe ). Pomożecie? |
|
|
|
#2457 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
podsumowując: najlepiej jednak by było gdybyś przymierzyła
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sie jeszcze przejechać do Silesii, ale jakoś mi tam nigdy nie po drodze ale to juz wiem, jak coś zamówie największe ![]() Poza tym też czekam na te trampy na koturnie... I się doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
LadyI ja ostatnio prawie codziennie zaglądałam do h&m i codziennie mieli wieszaki z nowymi rzeczami i rozkładali po sklepie. Zresztą kiedyś mówiła mi babka że dostawy są codziennie
|
#2460 |
|
Szara Eminencja
|
I ja dzisiaj dorwałam swój kupon 24%. Zapytałam jakiejś ekspedientki na sali czy coś takiego jest ona powiedziała, że tak i wyjeła z jakiejś szafeczki i ukazała mi kupony uprawniające do zniżki na zakupy w sklepie h&m. Poszłam zatem po jakiś kosmetyk olaya i powędrowałam do kasy. Przy kasie powiedziałąm jakiejś innej kasjerce niż tej z sali, że do tego nalezy się kupon zniżkowy do h&m za zakup olaya ona zrobiła na mnie oczy i wyjęła cały plik tych kuponów spod kasy. Spojrzała się na kupon, na mnie, na tonik olaya, chwila konsternacji i zaczeła krzyczeć do koleżanki z kasy obok czy rozdaje kupony do h&M unosząc przy tym plik zniżek. Druga odpowiedziała, że nie rozdaje, wzruszając przy tym ramionami. Na co ta druga też wzruszyła ramionami i dała mi kupon
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Ja jutro również uderzam do h&m
Ale podejrzewam, że Pani chciała mnie zbyć

Miała jakąś rozpiskę i niby na te produkty tylko dają kupony. Powiedziałam, że w necie wyczytałam, że dają na wszystkie i też go dostałam
Ta pierwsza na to obróciła się na pięcie i poszła na zaplecze gdzie był ktoś trzeci i już w drzwiach pyta tej osoby o kupony. ta w końcu wiedziała. no to wyszła i mi mówi z miną piotrusia pana, że jak coś kupie olay to dostane kupon

Chodziło mi o dni dostaw w H&M w Lublinie