|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
sajkolidżist
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
za pierwszy dzień TŻ ![]() Cytat:
Wstałam dziś o 5:30 i taaak mi się nie chce wychodzić |
||
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi wcale Ci się nie dziwię, że ie chciało Ci się wychodzić. U nas też była mgła, a teraz pomimo, że nie ma słońca to jest całkiem znośnie.
Tak w ogóle to Wiktoria dzisiaj kończy miesiąc
|
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za TŻ Z moim mężem nie mogłabym nie oglądać. ![]() Cytat:
Ale ten czas leci. ![]() A u nas jest ładnie, nawet momentami się słonko przebija. No i 10 stopni.
|
||
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co jest... obawiam się jednak że jeden jajnik albo wcale nie działa albo źle to robi bo przed tymi wszystkimi tabletkami hormonalnymi to miałam jeden cykl ok 34 dni następny ponad 40 i tak w kółko, a lekarz mi powiedział że przez prolaktynę pewnie miałam problemy z cyklami, biorę bromergon po którym ponoć wszystko do normy wraca a tu dupa blada dziś mija 32 dzień... tak szczerze to beczeć mi się chce... znowu myślę że dalej jest coś nie tak z moim organizmem, idę zrobić sobię test owulacyjny, może ja mam za dużo lh, podobno to jest najczęstsza przyczyna #, późnych owulacji, kreseczna na testech owu wychodziła mi bardzo wyraźna, nigdy blada, 15dc przyjęłam że jest identyczna jak ta kontrolnajak coś to jutro robię test ciążowy chociaż jak pisałam mam za niski progesteron jeśli zrobiłam badanie w fazie lutealnej, to przy takim wyniku ciąża nie ma szans na utrzymanie się zresztą wiem jak to jest być w ciąży i wcale jak ciężarna nie czuję się ![]() \dupa blada ale jestem zła, no dobra idę się testować ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- pewnie nikt ze mną nie popisze takie tu pustki hehe, zrobiłam test owu, kreska jest bardzo bledziutka a to znaczy że jednak mniej więcej w tamtych dniach miałam pik lh, także raczej nie oszukały mnie, no nic zrobię jutro test ciążowy, ale jednak nie ukrywam że wolałabym jeszcze badania zrobić sobie i od samego początku owulacji luteinę przyjmować
|
|
#2525 | |||
|
Zakorzenienie
|
taaa...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasem wystarczy mieć swoją położną i już jest inaczej. nie trzeba wcale rodzić w szpitalu prywatnym moja przyjaciółka rodziła w szpitalu państwowym, ale miała swoją położną no i tam wykupione jakieś opcje, czyli można powiedzieć, że "prywatnie" rodziła. I mówi, że jakby nie miała tej położnej to tak pięknie by nie było natomiast jej koleżanki siostra rodziła z tą samą położna i nie była zadowolona tak czy inaczej nie ma reguły na to. trzeba pozbierać opinie ja planuję rodzić w prywatnym, ale szpital ma podpisany kontrakt z nfz więc nic nie płacę a jak będzie to Wam dam znać po, czy będę zadowolona czy nie ![]() ale zastanawiam się nad swoją położną, żeby sobie wynająć-ale to zobaczę. Cytat:
![]() ![]() dopiero się urodziła hej dzisiaj znów na uczelni byłam, zaliczony kolejny egzamin, indeks zostawiony do wpisu. Zostały jeszcze dwa egzaminy potem byłam u przyjaciółki ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Alonka żeby wszystko dobrze było po za tym ja jestem więc ze mną możesz pisać
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2012-03-01 o 18:24 |
|||
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
!Cytat:
. Naczytałam się dobrych opinii o prywatnej klinice w mieście obok .Super, że sesja prawie za Tobą! Jestem zmęczona po pracy... Najpierw bliźniaki, potem terapia logo. Dziś się nie wyspałam. Śniło mi się, że jestem w podstawówce, w 6 klasie- ale mam tyle lat, co teraz, tylko nikt tego nie wie. I był jakiś sprawdzian z synonimów. A ja nie zapisałam tych wyrazów i nauczycielka (ta, którą miałam w klasach 1-3 SP :P) nie może już mi ich powtórzyć. Jestem tak sfrustrowana, że przez to zawalę ten sprawdzian, że zaczynam się drzeć, że to niesprawiedliwe, bo nie mogę ich zapisać, poza tym jestem już chora od miesiąca (w głowie mam jeszcze, że jestem w ciąży (!!!!), ale tego już nie mówię. Boże, jaki pokręcony sen! Byłam pewna, że dziś dostanę @, bo mnie tak brzuch pobolewał, ale nic. Pewnie w nocy dostanę .Za to TŻ miał bardzo udany dzień, w pracy mu się podoba, ma podpisaną umowę na próbny okres 3 mies., potem będzie miał na rok, a potem na stałe. |
||
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Dal dziwny sen
fajnie, że Tż zadowolony z pracy, oby tak dalej
|
#2528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
karo za egzamin
|
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny mam fatalny dzień... najpierw na pierwszych zajeciach oblałam się mlekiem nienawidzę mleka w czystej postaci i nienawidze jego zapachu cały rękaw mi świedział nawet perfumy nie działały... na drugich zajęciach pociekł mi po moich ulubionych spodniach kwas i teraz mam taką czarną krechę wypaloną na jednej nogawce
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-03-01 o 19:46 |
||
|
|
|
#2530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, że Tż-towi podobało się ![]() no już ![]() Leci ten czas. Jeszcze biedactwo od wtorku ma kolki
|
||
|
|
|
#2531 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też się dziś głupoty śniły i mojej koleżance z grupy też, może faza księżyca/pogoda ma na to wpływ? Alonka żeby wszystko było OK!Ode mnie właśnie TŻ pojechał, ma dziś nockę, w tym deszczu będzie popylał po ulicach Kato Dziś dostał pierwszą taką "normalną" wypłatę i jesteśmy nawet zadowoleni ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Siacha, ja też miałam straszne kolki, moja mama zna dużo sposobów na nie, więc popytam |
||
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P A dajesz małej jakieś herbatki na kolki, czy coś? |
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi byłabym wdzięczna, bo nie mogę patrzeć jak się męczy i razem z nią płaczę
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Dalenka Tż-et poszedł kupić dla mnie herbate z kopru włoskiego, a dla Wiki espumisan w kropelkach |
|
|
|
#2534 |
|
sajkolidżist
|
Mama chyba telepatycznie wyczuła, bo właśnie dzwoniła
Mówiła właśnie o herbacie z kopru i siemieniu lnianemu, ale nie pamięta już jak je dokładnie przyrządzać, zobacz może w internecie |
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
jak można nie lubić mleka??????? ja prawie codziennie pije, najlepsze jest krowskie, najbardziej pożywne
chociaż nie smakuje tak dobrze jak to ze sklepu, śmierdzi trochę krowądzięki dziewczyny za wsparcie Cytat:
fajnie że podobało mu się mogę popisać dzić bo działa net (i właśnie "julię" nadrabiam) a TŻ pozbyłam się - gra z młodym w tanki, dzieciak
|
|
#2536 |
|
sajkolidżist
|
Ja kiedyś nie znosiłam mleka, ale kiedy pracowaliśmy razem z TŻ to codziennie rano, kiedy przychodziłam do pracy na moim stoliku stała szklanka mleka i witaminy i tym sposobem TŻ nauczył mnie pić mleko
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Mleko to ja piję codziennie do kawy od początku, raz wypiłam cały kubek mleka i nic jej nie było. Ogólnie to nabiału nie jem dużo.
Jakoś będziemy musieli przez to przejść. |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
jak można nie lubić mleka? ja tylko z kartonu, inne mi śmierdzi, czytaj od krowy się nie tknę i z woreczka też za to w kartonie takie to potrafię wypić całe litrowe dziennie Kicia co Ty mówisz, kwasem?????? to nie musicie mieć żadnych fartuchów ochronnych jak pracujecie z takimi substancjami?!
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
no widać można nie lubić ja tak mam od małego poza tym uwierzcie mi mleko z chemikaliami śmierdzi 100 razy gorzej niż zepsute
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
mam fartuch no i w fartuchu mam dziurę ale niestety nie jest on do ziemi
|
|
#2541 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam, że babcia robiła mi z takiego kakao jak byłam dzieckiem i zawsze śmierdziało czymś dziwnym ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Kicia, fartuch pewnie musisz mieć 100% bawełny? |
||
|
|
|
#2542 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() co?? jak to?? jak to możliwe w ogóle? już?? no nie wierzę, że to tak leci.. gratulacje i pokaż nam jąąąąąąą ![]() Cytat:
za te dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Alonka, a może nie masz @, bo się stresujesz, że nie dostajesz i się przesuwa.. Ja tak często miałam. Będzie dobrze, zobaczysz
|
|||
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Mleko prosto od krówki mniam. W ogóle uwielbiam mleko, czasami to mogłabym pić zamiast wody czy herbaty
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np kakao lubie różne rzeczy o smaku mlecznym też ale mleka nieee
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kicia ech... dobrze, że nie stało się nic za wiele:/
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
jaaa ale klepiemy posty
jak któraś wejdzie jutro to przestraszy się ile ma do nadrabiania![]() zmolestowałam Tż to może przyspieszy mi się @
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nio dobrze ale powiem wam że podziwiam swoją niezdarność studiować 3 lata i dopiero sobie narobić teraz takich szkód gdzie powinnam już uważać ale szczerze to nawet nie wiem kiedy mi to ściekło bo kwas nalewaliśmy wszyscy na raz prawie w jednym miejscu nas jest 16 osób w grupie i taka kolejka była tłok że nie przyuważyłam czy to ja się oblałam bezpośrednio pobierając czy komuś poleciało na moje spodnie. Dopiero po jakimś czasie zaczęła mnie noga piec i się zorientowałam... ale z nogą jest ok gorzej ze spodniami teraz kminie jak je naprawic chyba będę musiała coś naszyć na nie
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka bawcie się dobrze
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

? Męczę Was "głupimi" pytaniami, ale się mało orientuję na razie
.
za pierwszy dzień TŻ 
Ale musze przyznac ze mile mnie nasza druzyna zaskoczyla dali chlopaki rade 

Ale ten czas leci. 
nie wiem co jest... obawiam się jednak że jeden jajnik albo wcale nie działa albo źle to robi bo przed tymi wszystkimi tabletkami hormonalnymi to miałam jeden cykl ok 34 dni następny ponad 40 i tak w kółko, a lekarz mi powiedział że przez prolaktynę pewnie miałam problemy z cyklami, biorę bromergon po którym ponoć wszystko do normy wraca a tu dupa blada

To jest niedorzeczne
jak można nie lubić mleka?