Wszystko o F&F - Florence & Fred - część III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 16:11   #541
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Wszystko o F&F - Florence & Fred - część III

Agusia, tak wrzuć proszę bo dzisiaj widziałam podobną w innym sklepie i nie wiem czy kupować czy lepsza ta z F&F czy w ogóle warto na nią czekać

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 16:34   #542
warsaw
Raczkowanie

A ja byłam wczoraj w bydgoskim tesco w poszukiwaniu wyżej wspomnianej koszuli z czarnym kołnierzykiem i bluzki ponoć ze śliskiego materiału w paski niebiesko miętowe...no i się zawiodłam bo nie było ani jednego ani drugiego!Przeszłam wszystko 3 razy i nie znalazłam, chociaż mogłam przegapić bo ciężko mi się odnaleźć w tym nowoczesnym tesco jakby ktoś szukał informacji na temat dostępności poszczególnych rzeczy w Bdg to służę pomocą
warsaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 19:58   #543
malenkarybunia
Wtajemniczenie

warsaw - są w Bydgoszczy tregginsy czerwone i chabrowe po 39 zł.?
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 20:18   #544
madzzzia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agniecha20 Pokaż wiadomość
miałam jechać na otwarcie tego sklepu, ale zaspałam oczywiście... były jakieś fajne promocje, kupony? jeśli chodzi o ceny, to na facebooku napisali pare dni temu, że będą takie same jak w marketach.

zrobię trochę offtop, mam nadzieje, że mnie nie okrzyczycie :P , ale chciałam wam powiedzieć, że byłam w Auchan i szczęka mi opadła do podłogi na widok letnich butów . Kilometry wieszaków z balerinkami we wszystkich kolorach tęczy w tym kilka odcieni beżu, kilka deseni kwiatowych - dwa naprawdę śliczne. Niektóre skajowe, niektóre tkaninowe, niektóre ze skórzaną wkładką. Oczopląsu można dostać . Wszystkie po 14.90, do tego tenisówki i jazzówki śmiesznie tanie tez w co najmniej kilku kolorach. Nie mogłam się zdecydować i w końcu nic nie wzięłam, musze się na spokojnie zastanowić, w każdym razie w zeszłym roku miałam zwykłe czarne baletki z auchan i po rozchodzeniu były chyba najwygodniejsze ze wszystkich jakie miałam ever.
a nie śmierdziały? bo ja kiedyś chciałam kupić tenisówki i one strasznie śmierdziały gumą, więc sobie odpuściłam. Teraz w gazetce widziałam ładne czółenka, ale boję się, że noga będzie mi się w nich szybko pociła i że one same będą też śmierdzieć. Macie jakieś doświadczenia z butami z auchan?
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 21:16   #545
behata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez warsaw Pokaż wiadomość
A ja byłam wczoraj w bydgoskim tesco w poszukiwaniu wyżej wspomnianej koszuli z czarnym kołnierzykiem i bluzki ponoć ze śliskiego materiału w paski niebiesko miętowe...no i się zawiodłam bo nie było ani jednego ani drugiego!Przeszłam wszystko 3 razy i nie znalazłam, chociaż mogłam przegapić bo ciężko mi się odnaleźć w tym nowoczesnym tesco jakby ktoś szukał informacji na temat dostępności poszczególnych rzeczy w Bdg to służę pomocą
Możesz napisać czy są te sławne nudziaki?
Stary 2012-03-01, 23:51   #546
Agniecha20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzzzia91 Pokaż wiadomość
a nie śmierdziały? bo ja kiedyś chciałam kupić tenisówki i one strasznie śmierdziały gumą, więc sobie odpuściłam. Teraz w gazetce widziałam ładne czółenka, ale boję się, że noga będzie mi się w nich szybko pociła i że one same będą też śmierdzieć. Macie jakieś doświadczenia z butami z auchan?
tenisówek nie wąchałam ani nie oglądałam z bliska, bo sama raczej nie noszę... Czasem kupuję tam jakieś buty. Mam skórzane kozaki na obcasie, które noszę już drugi sezon, jestem z nich zadowolona. I jedne buty na obcasie które również mam kilka lat i są baardzo wygodne. Ale większość tych butów to chińszczyzna ze skaju, także mogą się niezbyt dobrze nosić.

nie ma się co oszukiwać, te balerinki i tenisówki to takie jednosezonówki (jeśli wytrzymaja cały sezon ). Chociaż z balerinek, które kupiłam w zeszłym roku byłam bardzo zadowolona, a jedna koleżanka była przekonana, że kupiłam je w Aldo ze względu na kwiatowy wzorek w środku .
Widziałam czółenka na obcasie w cielistym kolorze na niewysokim obcasie - taki odpowiednik nudziaków z tesco tylko nie lakierowane - przymierzyłam je bo były bardo ładne, ale wydały mi się dość twarde.
Agniecha20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 23:58   #547
warsaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malenkarybunia Pokaż wiadomość
warsaw - są w Bydgoszczy tregginsy czerwone i chabrowe po 39 zł.?
czerwone były kilka ostatnich sztuk sama jedne mierzyłam i zastanawiam się czy po nie wrócić, ale pewnie już ich nie będzie chabrowych nie było...z czerwonych były jeszcze te po 79 zł ( a tak w ogóle to tak myślałam że się mnie o to zapytasz zauważyłam że tak jak ja szukasz czerwonych spodni od czasu zeszłorocznych z modomanii na które ja też się nie załapałam no ale ty już kupiłaś na allegro z tego co widziałam w wątku allegrowym )

Cytat:
Napisane przez behata Pokaż wiadomość
Możesz napisać czy są te sławne nudziaki?
są nudziaki, były prawie wszystkie rozmiary, nie było tylko 36 albo 37 już nie pamiętam

Edytowane przez warsaw
Czas edycji: 2012-03-02 o 00:02
Stary 2012-03-02, 00:18   #548
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Hej
Byłam dziś w F&F w Blue City i od razu powiem, że ceny są takie same jak w marketach. Ogólnie wrażenie bardzo dobre, troche więcej rzeczy niż normalnie,ale butów jakoś mało, były te lakierowane peep-toe na pewno. Przymierzałam koszulę biało czarną i bardzo mi się spodobała. Jak znajdę kabelek to wrzucę zdjęcie.
Dziękuję za relację Najlepsza wiadomość to ta, że ceny te same co w Tesco. Teraz tylko czekać kiedy otworzą takie sklepy w innych miastach!

Cytat:
miałam jechać na otwarcie tego sklepu, ale zaspałam oczywiście... były jakieś fajne promocje, kupony? jeśli chodzi o ceny, to na facebooku napisali pare dni temu, że będą takie same jak w marketach.

zrobię trochę offtop, mam nadzieje, że mnie nie okrzyczycie :P , ale chciałam wam powiedzieć, że byłam w Auchan i szczęka mi opadła do podłogi na widok letnich butów . Kilometry wieszaków z balerinkami we wszystkich kolorach tęczy w tym kilka odcieni beżu, kilka deseni kwiatowych - dwa naprawdę śliczne. Niektóre skajowe, niektóre tkaninowe, niektóre ze skórzaną wkładką. Oczopląsu można dostać . Wszystkie po 14.90, do tego tenisówki i jazzówki śmiesznie tanie tez w co najmniej kilku kolorach. Nie mogłam się zdecydować i w końcu nic nie wzięłam, musze się na spokojnie zastanowić, w każdym razie w zeszłym roku miałam zwykłe czarne baletki z auchan i po rozchodzeniu były chyba najwygodniejsze ze wszystkich jakie miałam ever.
Ciekawa jestem jak faktycznie wyglądają te balerinki bo właśnie przedwczoraj jadąc gdzieś na trasie widziałam ogromną reklamę z A właśnie z takimi kolorowymi balerinkami za 14,99 zł. Może będę w najbliższym czasie gdzieś niedaleko A to wpadnę. Swoją drogą z F&F też mogliby zaoferować więcej butów w takich pastelowych kolorach!
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 07:59   #549
Forget_me
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeśli którejś z Was nie udało się dorwać nudziaków, to są one na All. Troszkę się różnią od tych tescowych, ale nieznacznie
Tutaj link:
http://allegro.pl/lilu-681-szpilki-c...169614829.html
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 12:03   #550
betika
Rozeznanie

Cytat:
tenisówek nie wąchałam ani nie oglądałam z bliska, bo sama raczej nie noszę... Czasem kupuję tam jakieś buty. Mam skórzane kozaki na obcasie, które noszę już drugi sezon, jestem z nich zadowolona. I jedne buty na obcasie które również mam kilka lat i są baardzo wygodne. Ale większość tych butów to chińszczyzna ze skaju, także mogą się niezbyt dobrze nosić.

nie ma się co oszukiwać, te balerinki i tenisówki to takie jednosezonówki (jeśli wytrzymaja cały sezon ). Chociaż z balerinek, które kupiłam w zeszłym roku byłam bardzo zadowolona, a jedna koleżanka była przekonana, że kupiłam je w Aldo ze względu na kwiatowy wzorek w środku .
Widziałam czółenka na obcasie w cielistym kolorze na niewysokim obcasie - taki odpowiednik nudziaków z tesco tylko nie lakierowane - przymierzyłam je bo były bardo ładne, ale wydały mi się dość twarde.
ja kupiłam sobie te nudziaki z auchan, są po 29,90, mają skórzaną wkładkę i są mega wygodne, żeby nie było OT te nudziaki w tesco też przymierzałam, ale dziwnie odstawały
Stary 2012-03-02, 13:09   #551
patisonowa
Wtajemniczenie

dziewczyny z Lublina

orientujecie sie, czy w naszym Tesco sa jeszcze te cieliste szpilki i balerinki przecenione na 24.50?

przeszukalam na szybko watek, ale niestety cisza w tym temacie
patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 13:17   #552
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
dziewczyny z Lublina

orientujecie sie, czy w naszym Tesco sa jeszcze te cieliste szpilki i balerinki przecenione na 24.50?

Byłam tam wczoraj, jeśli chodzi o szpilki nude, to były jedne w rozmiarze 38 i kilka w 39, a balerinki po 24,5 zł były tylko czarne i trochę różnych rozmiarów było
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 13:18   #553
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolina :-) Pokaż wiadomość
Byłam tam wczoraj, jeśli chodzi o szpilki nude, to były jedne w rozmiarze 38 i kilka w 39, a balerinki po 24,5 zł były tylko czarne i trochę różnych rozmiarów było
super, dzięki
patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 15:38   #554
poldzia89
Zadomowienie

wrzuć a ile kosztuje ta koszula ?
Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Hej
Byłam dziś w F&F w Blue City i od razu powiem, że ceny są takie same jak w marketach. Ogólnie wrażenie bardzo dobre, troche więcej rzeczy niż normalnie,ale butów jakoś mało, były te lakierowane peep-toe na pewno. Przymierzałam koszulę biało czarną i bardzo mi się spodobała. Jak znajdę kabelek to wrzucę zdjęcie.

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 17:05   #555
szarri
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy któraś macała te spodnie i może mi coś na ich temat powiedzieć? To jest cienki dżins, czy one są takie bardziej tregginsowate/legginsowate? Są elastyczne? I jaka cena? Z góry dziękuję
szarri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 17:20   #556
fresia
Rozeznanie

W Lublinie nudziaków nie brakuje

Dziś byłam w Tesco i widziałam śliczne japonki miętowe i koralowe z materiałowymi kwiatkami z przodu. Niestety nie miałam aparatu i nie było mojego rozmiaru, a szkoda
fresia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 21:42   #557
mglista_noc
Raczkowanie

Hej dziewczyny Naczytałam się tego wątku i także pojechałam do tesco upolować co nieco Narobiłam sobie przez Was smaka na sławetne nudziaki, ale niestety nie pasowały Są trochę mniejsze niż wynika z rozmiarówki, ale za to mam te pudrowe baleriny za 24 i 3 bluzeczki - w tym 2 przecenione Szaleństwo normalnie No generalnie warto się wybrać, bo można znaleźć coś ciekawego No i fajnie zaglądać na ten watek, żeby wiedzieć co w trawie piszczy, więc dziękuję za trzymanie ręki na pulsie i relacje
mglista_noc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 23:58   #558
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez warsaw Pokaż wiadomość
czerwone były kilka ostatnich sztuk sama jedne mierzyłam i zastanawiam się czy po nie wrócić, ale pewnie już ich nie będzie chabrowych nie było...z czerwonych były jeszcze te po 79 zł ( a tak w ogóle to tak myślałam że się mnie o to zapytasz zauważyłam że tak jak ja szukasz czerwonych spodni od czasu zeszłorocznych z modomanii na które ja też się nie załapałam no ale ty już kupiłaś na allegro z tego co widziałam w wątku allegrowym )
Kupiłam i jestem zadowolona, ale one są takie bardziej eleganckie, a chciałabym jeszcze jakieś zwykłe do adidasów A jak leżały i jak rozmiarówka? Były M/L? Może brata bym wysłała A czemu nie kupiłaś? Kolor mocny czerwony? Kurcze u mnie ich raczej nie będzie...
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 01:24   #559
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli którejś z Was nie udało się dorwać nudziaków, to są one na All. Troszkę się różnią od tych tescowych, ale nieznacznie
Tutaj link:
http://allegro.pl/lilu-681-szpilki-c...169614829.html
Te też są fajne ale zgrabniejsze wydają mi się te z F&F, za to te z allegro mają chyba bardziej stabilny obcas ale przy takim niskim to raczej znaczenia nie ma
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 14:55   #560
warsaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malenkarybunia Pokaż wiadomość
Kupiłam i jestem zadowolona, ale one są takie bardziej eleganckie, a chciałabym jeszcze jakieś zwykłe do adidasów A jak leżały i jak rozmiarówka? Były M/L? Może brata bym wysłała A czemu nie kupiłaś? Kolor mocny czerwony? Kurcze u mnie ich raczej nie będzie...
no właśnie z tego co pamiętam to nie bylo M a L na pewno nie...mogłam coś pomylić bo dużo ciuchów brałam do przymierzalni ja sama noszę rozmiar 30/L no i L nie było chyba same 44 i 46, ja wzięłam najmniejsze jedna sztuka 42 była no i z przodu były ok ale z tyłu chyba były za duże bo miałam jakby obniżony krok, tak wisiały i dlatego nie wzięłam i teraz nie wiem...rozmiarówka sama nie wiem bo się z drugiej strony zastanawiam czy bym weszła w 40 dziwne...a czerwień taka klasyczna, mocno czerwona, nie bordowa i nie pomarańczowa. Może jeszcze coś dorzucą?W końcu to dopiero początek marca...ktoś coś wie czy dorzucają jeszcze towar?

P.S. za to skinny miooodzio, zakochałam się w koralowych, przepiękne i rozmiarówka trochę inna bo 40 tak jak powinno była ok.

Edytowane przez warsaw
Czas edycji: 2012-03-03 o 15:00
Stary 2012-03-03, 15:02   #561
allice093
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny co do butów z auchana sama dziś kupiłam baleriny jazzówki i adidasy łącznie zapłaciłam 60zł i jestem bardzo zadowolona
allice093 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 15:41   #562
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Te też są fajne ale zgrabniejsze wydają mi się te z F&F, za to te z allegro mają chyba bardziej stabilny obcas ale przy takim niskim to raczej znaczenia nie ma
Też mi się wydają te tescowe bardziej zgrabne, ale wkleiłam tę aukcję dla tych, którym nie udało się upolować swojego rozmiaru
Mówiąc szczerze zastanawiałam się nad zamówieniem bucików w kolorze nude, ale ostatecznie zrezygnowałam Małzon by chyba zszedł na zawał, jakbym kolejne buty kupiła
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 19:37   #563
Denira
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
dziewczyny z Lublina

dziś było kilka par nudziaków w rozmiarze 39 i jedne chyba 38 ;] na inne buty nie zwróciłam uwagi... bo jak weszłam do tesco i zobaczyłam tyyyleee sukienek to zapomniałam o butach
zmierzyłam 6 miałam wziąć jedną - wyszłam z 3

żadna nie kosztowała więcej niż 100zł !!!
Denira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 19:45   #564
madzzzia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez betika Pokaż wiadomość
ja kupiłam sobie te nudziaki z auchan, są po 29,90, mają skórzaną wkładkę i są mega wygodne, żeby nie było OT te nudziaki w tesco też przymierzałam, ale dziwnie odstawały
a nie śmierdzą taką tanią skórą świńską? bo kiedyś kupiłam na placu botki, które strasznie śmierdziały i pomimo tego, że wietrzyłam je przez tydzień non stop na balkonie, dodatkowo były wcześniej wyprane to i tak nie pozbyłam się tego zapachu
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 20:04   #565
allice093
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzzzia91 Pokaż wiadomość
a nie śmierdzą taką tanią skórą świńską? bo kiedyś kupiłam na placu botki, które strasznie śmierdziały i pomimo tego, że wietrzyłam je przez tydzień non stop na balkonie, dodatkowo były wcześniej wyprane to i tak nie pozbyłam się tego zapachu
Nie moja mama je kupiła i bardzo chwali
Kupiła je jakoś w tygodniu i mega zadowolona jest
Stary 2012-03-03, 20:09   #566
adellacy
Raczkowanie

ups
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baleriny f&f.jpg (73,7 KB, 193 załadowań)

Edytowane przez adellacy
Czas edycji: 2012-03-04 o 00:23 Powód: bład
adellacy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 20:28   #567
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adellacy Pokaż wiadomość
sprzedam (...)

proszę zgłaszać sie zanim wystawię na allegro, kupiłam za małe, sama noszę 39/40 i te są ciasne;((
Na tym forum nie sprzedajemy!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 21:27   #568
allice093
Wtajemniczenie

na metce po za tym jest 36 nie 39 ale i tak tu się nie sprzedaje!
Stary 2012-03-03, 21:36   #569
adellacy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Na tym forum nie sprzedajemy!!
a to przepraszam

Edytowane przez adellacy
Czas edycji: 2012-03-04 o 00:23
adellacy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 22:10   #570
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adellacy Pokaż wiadomość
a to przepraszam, ale widziałam parę razy na forach moda wizaz hm, zary jak dziewczyny upolują coś trudno dostepnego, a potem chcą odsprzedać to dają info; w takim razie przepraszam; oddam , sprzedam koleżance)

dlaczego w takim razie są prośby o kupno czegoś wizażanek i przesłanie pocztą? to tez powinno być zabronione !!!
Własnie są prośby między wizażankami które dobrze się znają z danego wątku a nie oferty sprzedaży...a to duża różnica. I to nie jest zabronione bo ktoś kto kupi coś z H&M czy Zary to jego dobra wola ... dziewczyny sobie pomagają :P Tak samo jak nudziaki Tescowe były wizazowym hitem i jak u którejś zabrakło daneog rozmiaru to tez dopytywały tu... jak inna wizażanka widziała u sebie to dla dobrego uczynku kupiła i wysłała "potrzebującej" nudziaków :P
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości