|
|
#2491 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Powrót póki co dobrze. Ueru aniołek, Yao daje radę, przekupuję ją skasowanymi biletami MPK Pędzel
|
|
|
|
#2492 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Się uśmiejecie . Wczoraj w mieście byłam i to w poważnych urzędach . Rozpoczęłam od kawy w barze Psiapsiółki . Jedna z dziewczyn tam pracujących, jakiś nowy perfum kupiła . Oj, nie "jakiś", tylko : FM od Federico Ma...cośtam . Coś z serii : podróba o zapachu jak ... . No i psikło jej się tym czymś na moją kurtkę . Jestem w banku, rozmawiam z bankowcem, a tu mi kocimi sikami zajeżdża. Rozmawiamy, a ja nie mogę powstrzymać się i rękawy kurtki obwąchuję . Nie mogłam się powstrzymać. Wyobraźcie sobie spojrzenie mojego rozmówcy, widzącego moje poczynania. A w mojej głowie myśl : koty mi kurtkę obszczały. Wychodzę z banku, idę do kancelarii adwokackiej, a ten zapach za mną krok w krok. U adwokata nadal śmierdzi, a ja kurtkę obwąchuje . A mecenas, a znamy się dobrze, do mnie - źle się czujesz czy w ciąży jesteś, że się tak obwąchujesz ? I wtedy to przypomniałam sobie o tej perfumie. O matko kochana, połowy spraw nie pozałatwiałam tylko do domu uciekałam. ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie powiem,ale sama mam 1parę ![]() Cytat:
|
|
|
#2494 | |
|
|
Spoko, dla własnej satysfakcji też coś zrobić trzeba
![]() Ooooj tak od razu inna energia i zapał do spędzania czasu w domu ![]() Cytat:
Ano obiło mi sie o uszy, że podróbki nie pachną jak oryginały i dziwnie się rozwijają, jesli tak to można nazwać, ale że aż tak, to nie przypuszczałam A ja dzisiaj pobiegłam do N i kupiłam wreszcie cyrkowe perfumy, na które od dawna się napalałam... dla samego flakonu w sumie
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się tak jeszcze nigdy nie stało z podróbami
![]() Kupiłam sobie dziś oliwkę i będę zwalczać cellulit próbuję się u Ciebie, Asia, zapisać na tą próbkę,ale coś mi nie dodaje komentarza-mam nadzieję,że później nie będzie 10 takich samych
|
|
#2496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze (dla portfela oczywiście) jest to, że jak już mam okazję być w Inglocie to kupuję kilka cieni na raz i bardziej to odczuwam niż 1 cień raz na jakiś czas ![]() Wylicytowałam dziś na ebayu ten pędzel za 5$ Nie mam pojęcia czy to podróbka czy nie, ale za taką cenę mnie to zbytnio nie interesuje Albo w zbyt małych mieścinach mieszkamy, takie rzeczy to tylko w wielkim mieście ![]() Cytat:
A co z kurtką? Trzeba prać czy da się wywietrzyć? Cytat:
Ceny na standzie znowu inne niż w kasie ![]() I nawet nie musiałam się prosić o gratis |
|||
|
|
|
|
#2497 | ||||
|
|
Cytat:
. Jak na razie jakoś mało chętnych Nieee no, to ja tu za darmo daję, a nikt nie chce ![]() WTF Cytat:
Cytat:
![]() Zamówiłam ten mniejszy zestaw z kabuki dla przyszłej bratowej i zobaczę, jak z jakością. Cytat:
|
|
|
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2499 | |
|
|
Cytat:
i najczęściej już na początku miesiąca wszystko wydane
|
|
|
|
#2500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Toż to grzech ! ![]() Cytat:
Ten perfum nie był popsuty . To mój zmysł powonienia tak go odczuł . Cytat:
Może masz i rację . My takie "do tyłu" w trendach . Cytat:
Na razie wietrzę. Umiejscowiłam punkt smrodu . Kaptur . Cholerstwo trwałe . Zabrakło mi wczoraj płynu do mycia naczyń. Obwąchałam wszystkie myjadła przeze mnie posiadane, aby najmniej pachnące wybrać. Wybór padł na szampon "Rzepa" z Joanny . Pozmywałam w nim. Nawet przypalony garnek lśni . Taki to zajzajer . Matko kochana, a ja tym szamponem włosy myłam . Dobrze, że tylko dwa razy. Miałam takie wrażenie, że to kwas solny, bo ręce miałam wysuszone . Byłam u lekarza. Dostałam dłuuuugą listę na badania . I, baboch okropny, zablokował mi wypisywanie recept do momentu aż wyniki dostarczę. A że mam końcówkę lekarstw, najpóźniej we wtorek muszę te badania zrobić. Cholercia ! Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ---------- Dziewczyny, wiecie, że ja w ebayu niekumata zbytnio . Możecie mi poszukać { no i jak cena niezaporowa - kupić} tej odżywki. Ciekawy skład. A może jest szampon z tej serii ? http://www.ania-recenzuje.blogspot.c...ourishing.html Dziewczyna kupowała ją tu : http://www.ebay.pl/ |
|||
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciało mi się dziś wstawać na wykłady ale niestety muszę się zebrać na ćwiczenia z mikrobiologii
|
|
|
#2502 | ||||
|
|
Cytat:
- uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
A potem płacz i zgrzyt zębów .
Asia, Ty tak nie zamawiaj { }, tylko najpierw zobacz co w tym siedzi.A tu szampon : http://www.iherb.com/Avalon-Organics...5-ml/3468?at=0 |
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Płacz i zgrzyt zębów jest,ale dlatego że się nie uczę,a notatki mam i tak i tak
![]() polazłam na zajęcia, w sumie szybko zleciało
|
|
#2505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej dziewczynie, która go kupiła, na pewno się podobał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gosia, proszę mi się tu nie obijać ![]() Umieram, ledwo się ruszam po aerobiku ![]() |
||||
|
|
|
|
#2506 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
i 7 dych w plecy... Bo tak, no mi bilans nawet znośnie wyszedł.W tym miesiącu nie chodzę do drogerii . Nawet po nowości Essenca ![]() Miesiąc się zaczął i już wszystko wydałam , chociaż na blogu nie ma nawet wishlisty Cytat:
![]() Szampony mnie nie ruszają, kremu nie podrażniają, gębę mogę myć SLESem i git i w ogóle wszystko mi pasuje ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- PaCZajcie na to cudo ![]() http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...e_flowers.html
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Aga- nie obijam się
wczoraj mieszkanie posprzątałam Kasia
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Znaczy - przeżyłam. Teraz jako rekonwalescentka po bardzo poważnym zabiegu {
} rosół na wzmocnienie pitrasić będę .
|
|
|
|
|
#2510 | |
|
|
Za komplet ok 20 funtów
ooooo, na mnie sprzątanie czeka już od dawna i wiecznie czasu brak przez te dwie małe wiedźmy ![]() A jak już czas by się znalazł, to śpią i jestem w kropce, bo nie chce ich budzić ![]() Cytat:
Byłaś bardzo dzielna
|
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aaa, to masz tak jak ja - gdybym miała ćwiczyć w domu to znalazłabym tysiąc wymówek, żeby tylko tego nie robić - mogłabym nawet posprzątać mieszkanie, a ja nienawidzę sprzątać ![]() Kasia - jestem z Ciebie dumna ![]() Daj tylko jeszcze znać czy wszystko w porządku, jak będziesz już znała wyniki |
||
|
|
|
|
#2512 |
|
|
A ja już mam dylemat. Bo pobiegłam po pracy sprawdzić, czy jest HW. I co? BYŁA
.Maźnęłam więc sobie koralowym cieniem i co? MOJA CHCIEĆ ![]() I biję się z myślami, bo mam podobne różowe-koralowe, ten ma śliczny złoty shimmer, ale podobno go na oczach nie widać i już skołowaciałam totalnie, bo tak w ogóle to nie mam cienia w musie, ani sztuki
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co mnie w nim kusi to tylko to, że jak się go nałoży, a potem jakiś inny cień to podobno fajnie podbija kolor cienia, ale nie chce mi się wydawać 12 zł tylko z tego powodu ![]() Wykończona jestem, nie dość, że zmęczona po całym tygodniu w pracy to jeszcze mam straszne zakwasy (jak nigdy) po aerobiku - normalnie ledwo chodzę Kupiłam sobie dziś trochę sałatki z brokułami, serem feta, prażonymi migdałami i sosem czosnkowym - pyyycha ![]() W zeszłym roku pierwszy raz spróbowałam podobnej sałatki i strasznie mi zasmakowała, zwłaszcza te brokuły, a wcześniej w życiu bym ich nie tknęła Tak samo mam z sosem czosnkowym - samego czosnku nie lubię, ale sos czosnkowy albo bagietki z masłem uwielbiam ![]() Śmieję się po cichu z TŻ'a, bo kiedy chcę go namówić do spróbowania sosu czosnkowego to nie chce, bo nie lubi, ale czasami jak coś gotuję dodaję trochę sproszkowanego czosnku i jeszcze nigdy się nie połapał, że coś mu dziwnie smakuje ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-03-02 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#2514 |
|
|
Oooo, uwielbiam taką sałatkę
też całe wieki jej nie jadłam, bo nie znałam, ale któregoś razu na Sylwestra kuzynka zrobiła i mniamiiii ![]() A za czosnkiem nie przepadam nawet jak są mocno przyprawione. Do sosu przekonałam się niedawno, tzn. jak robiłam w barówie. Zawsze na powrót braliśmy pizze na drogę i polubilam
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Samego czosnku to ja też nie tknę, ale jako przyprawa może być
I w życiu bym nie pomyślała, że brokuły będą mi smakować Robię się senna, więc chyba zaraz padnę oglądając CSI
|
|
|
|
|
#2516 |
|
|
A ja brokuła jakoś z założenia wiedziałam, że lubię, chociaż u mnie w domu nigdy się go nie jadło
Oglądam Babel. Nie chce mi się spać nic a nic.
|
|
|
#2517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki Dziewczyny za uznanie ! A jak - pewnie, że odważna byłam i pani z igłą nie skopałam . Miałam chęć kupić sobie w nagrodę czekoladkę . Też dzielna byłam - powstrzymałam się . Cytat:
Jakoś nie umiem sprzątać, gdy jest zimno i nie mogę wywalać wszystkiego na dwór . Ale, jak wszystkie oznaki na niebie i ziemi wskazują - wiosna nadchodzi, to za porządki po zimie zabiorę się. ![]() A tak bardziej po polsku . ![]() Cytat:
Nigdy nie jadłam . Cytat:
Czosnek "sproszkowany" ma zupełnie inny smak niż ten "prawdziwy". Ja tego pierwszego nie znoszę . A czosnek dodaję prawie do wszystkich potraw, bo bardzo lubię . Obieram, do praski i gotowe . Wczoraj straszliwie zbulwersowałam się . Wracam ja z przychodni i chęć na taki prawdziwy rosół poczułam. A nie jadłam chyba ze trzy lata, bo rosół to dla mnie żadna zupa. Jak rosół, to rosół. Pojechałam na bazar po prawdziwą kurę . I co ? Nie ma kur . Na stołach same brojlery. Panie sprzedające oświeciły mnie, że kur już się nie jada . Zgłupłam . Myślę sobie : to nic, poszukam jakiegoś większego. Znalazłam takiego około dwóch kilo . Pytam o cenę i ... prawie zemdlałam. 45,oo złotych ! Toż ja ze dwa miesiące temu dorodną kaczkę za 40,oo złotych kupowałam. Matko kochana ! Kupiłam mniejszego { w sklepie mięsnym większe leżą} za 30,oo zł. Koniec świata jak nic zbliża się ! Wiosna u mnie pełną gębą - krety, paskudy zryły mi cały ogród . Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś an blogu podałam przepis grillowanych pomidorów z fetą A czosnek uwielbiam, zwłaszcza jeżeli chodzi o sos![]() Cytat:
ale muszę teraz wyrzucić za małe ubrania lub te ktorych nie noszę Znowu zostanę z 3 podkoszulkami ![]() Szkoda,że ja w bloku mieszkam ![]() Idę zaraz do babci na pierogi ruskie, nawet śniadania nie jadłam
|
|
|
#2519 | |||
|
|
Cytat:
![]() No tak koło stówki, zależy od kursu i tego, ile Paypal zedrze ![]() Cytat:
Cytat:
tym bardziej, jeśli niezniszczone... tylko jakieś takie niewygodne się zrobiły
|
|
|
|
#2520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ostatnio kupuję surowe ogórki i dodaję do kanapek ![]() Ja się oczywiście pospałam Najlepsze jest to, że zasypiałam mając głowę przy oknie, a obudziłam się obrócona o 180 stopni - nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj brokuła, kukurydzę w puszce, pieczarki i będę próbować swoją wersję. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Szlag! No i oczywiście musiałam o czymś zapomnieć - chciałam się zabrać za robienie sałatki, żeby się "przegryzła" do jutra i się zorientowałam, że nie kupiłam fety |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

i najczęściej już na początku miesiąca wszystko wydane 

i 7 dych w plecy... Bo tak, no mi bilans nawet znośnie wyszedł.

i już skołowaciałam totalnie, bo tak w ogóle to nie mam cienia w musie, ani sztuki
też całe wieki jej nie jadłam, bo nie znałam, ale któregoś razu na Sylwestra kuzynka zrobiła i mniamiiii
Kiedyś an blogu podałam przepis grillowanych pomidorów z fetą