Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 20:52   #3181
carolynnez
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Z oferty internetowej:
"Czarm Żołądź"
Czy tylko mi się wydaje, że to literówka, czy słusznie zdjęcia nie dali...
nie, to nie błąd
a to czy słusznie zdjęcia nie dali to zależy od nich co mieli na myśli pisząc 'żołądź'
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:12   #3182
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
nie, to nie błąd
a to czy słusznie zdjęcia nie dali to zależy od nich co mieli na myśli pisząc 'żołądź'
Dla mnie Czarm to błąd
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:18   #3183
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
nie, to nie błąd
Dokładnie o tym samym pomyślałam, ale nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła Forma "żołądź" jest poprawna w odniesieniu także do owocu dębu
"Gdy chodzi o owoc dębu lub kolor w kartach, mamy odmianę następującą: ten żołądź lub ta żołądź, dopełniacz tego żołędzia lub tej żołędzi, biernik ten żołądź, tego żołędzia lub tę żołądź, w liczbie mnogiej mianownik te żołędzie, dopełniacz tych żołędzi, narzędnik tymi żołędziami. Gdy chodzi o część penisa, odmieniamy inaczej: ta żołądź, dopełniacz tej żołędzi, biernik tę żołądź, w liczbie mnogiej tak jak poprzednio. — Mirosław Bańko"

Błąd to "czarm"

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
a wiecie jak to jest z tymi rozmiarami?? jakieś wymiary czy coś??
Ja mam M.
Gatunek super - 100% bawełny, po praniu nadal tak samo czarna
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:25   #3184
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Dokładnie o tym samym pomyślałam, ale nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła Forma "żołądź" jest poprawna w odniesieniu także do owocu dębu
"Gdy chodzi o owoc dębu lub kolor w kartach, mamy odmianę następującą: ten żołądź lub ta żołądź, dopełniacz tego żołędzia lub tej żołędzi, biernik ten żołądź, tego żołędzia lub tę żołądź, w liczbie mnogiej mianownik te żołędzie, dopełniacz tych żołędzi, narzędnik tymi żołędziami. Gdy chodzi o część penisa, odmieniamy inaczej: ta żołądź, dopełniacz tej żołędzi, biernik tę żołądź, w liczbie mnogiej tak jak poprzednio. — Mirosław Bańko"

Błąd to "czarm"

Ja mam M.
Gatunek super - 100% bawełny, po praniu nadal tak samo czarna
a rozmiary odpowaidają wymiarom? ale nakręciłam, chodzi o to czy to takie standardowe rozmiaróweczki czy zawyżone, zaniżone
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:27   #3185
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Z oferty internetowej:
"Czarm Żołądź"
Czy tylko mi się wydaje, że to literówka, czy słusznie zdjęcia nie dali...
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Dla mnie Czarm to błąd
właśnie, tym razem po polsku udało im się poprawnie, po angielsku już niestety nie umieli napisać :P
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:31   #3186
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
właśnie, tym razem po polsku udało im się poprawnie, po angielsku już niestety nie umieli napisać :P
Ze oni nie dawaja tego do sprawdzania komus, pewnie jedna osoba klepie i na tym koniec
A może my sie nie znamy bo oni mają CZarmy a nie charmy
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:32   #3187
mistress88
Zadomowienie

widzialyscie oferte ze druga torebke batycki mozna miec za 50 zl? tylko kurde za 99 zl pewnie nikt u mnie nie wezmie a nie bede zamawiac 2, jednej za 99 a drugiej za 50
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:34   #3188
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
a rozmiary odpowaidają wymiarom? ale nakręciłam, chodzi o to czy to takie standardowe rozmiaróweczki czy zawyżone, zaniżone
Raczej standardowe Ja noszę S-M i pasuje idealnie.
Ona jest z tych dopasowanych lady-shirtów, nie luźnych.

Fakturują już body spray'e Perfect Strenght
Stary 2012-03-01, 21:48   #3189
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej standardowe Ja noszę S-M i pasuje idealnie.
Ona jest z tych dopasowanych lady-shirtów, nie luźnych.
No tylko aktualnie nie można kupić rozmiaru mniejszego niż L W zasadzie to zielone światło to ma tylko XL. Wzięłam L i XL, jak przyjdzie XL to będę w niej najwyżej spać
Stary 2012-03-01, 21:57   #3190
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
No tylko aktualnie nie można kupić rozmiaru mniejszego niż L W zasadzie to zielone światło to ma tylko XL. Wzięłam L i XL, jak przyjdzie XL to będę w niej najwyżej spać
Jasne, widziałam. Napisałam tylko orientacyjnie, że M wygląda jak inne M, a nie jest np zaniżona
Z przodu jest ten nadruk co widać na strefie, a z tyłu jest inny: Believe World Tour 2011 i cała lista 16 miast, gdzie odbywały się te konferencje Avonu.
W praniu literki na szczęście nie popękały i nie zeszły
Stary 2012-03-01, 22:00   #3191
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, widziałam. Napisałam tylko orientacyjnie, że M wygląda jak inne M, a nie jest np zaniżona
Z przodu jest ten nadruk co widać na strefie, a z tyłu jest inny: Believe World Tour 2011 i cała lista 16 miast, gdzie odbywały się te konferencje Avonu.
W praniu literki na szczęście nie popękały i nie zeszły
a możesz wstawić zdjęcie na katalogowy tej koszulki
szczególnie jak wygląda z tyłu
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:08   #3192
maddd
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy mogłaby któraś z was wypowiedzieś się na temat szamponu z AT dodającego objętości do wlosów cienkich i delikatnych?
Używam tego rodzaju szamponu z pantene-pro-v od x czasu, ale chciałam wypróbować tego naszego avonowego warto?

Proszę o opinie
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:16   #3193
justyna0188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
widzialyscie oferte ze druga torebke batycki mozna miec za 50 zl? tylko kurde za 99 zl pewnie nikt u mnie nie wezmie a nie bede zamawiac 2, jednej za 99 a drugiej za 50
a gdzie taka oferta?
justyna0188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:17   #3194
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogłaby któraś z was wypowiedzieś się na temat szamponu z AT dodającego objętości do wlosów cienkich i delikatnych?
Używam tego rodzaju szamponu z pantene-pro-v od x czasu, ale chciałam wypróbować tego naszego avonowego warto?

Proszę o opinie
jest ok wg mnie, ale bez rewelacji natomiast odzywkę bardzo lubię czuję ze działa
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:20   #3195
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna0188 Pokaż wiadomość
a gdzie taka oferta?
W strefie.
Stary 2012-03-01, 22:21   #3196
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę o opinie
Cała moja rodzina go używa, jest fajny, dobrze sie pieni i nie obciąża ani nie przetłuszcza włosów. Nie zauważyłam żeby włosy miały większą objętość od niego ale ja w ogóle nie wierzę żeby jakikolwiek szampon mógł to zrobić...

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:23   #3197
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę o opinie
Na mnie avonowy i ten od konkurencji, który wspominasz działały podobnie. Ale używałam starszej wersji avonowego. Potem jakoś przestały mi służyć i zaczęłam mieć łupież po nich(i od Avonowego i od tego od konkurencji ). Teraz szamponu z avonu używam rzadko. Może któryś nowy ten przeciwłupieżowy wypróbuję.
Odżywek z kolei nie lubię żadnych avonowych, miałam kilka, ale włosy są po nich jakieś tępe.
Stary 2012-03-01, 22:24   #3198
emijas
Raczkowanie

Mógłby mnie ktoś oświecić co to jest ten minidisplay i display ? kto to może zamówić, lider ?
emijas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:25   #3199
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Cała moja rodzina go używa, jest fajny, dobrze sie pieni i nie obciąża ani nie przetłuszcza włosów. Nie zauważyłam żeby włosy miały większą objętość od niego ale ja w ogóle nie wierzę żeby jakikolwiek szampon mógł to zrobić...
Jasne, że może Ja mam mało cienkich włosów, a po szamponach dodających objętości są puszyste i wydaje się ich dużo i dużo osób mi mówi jak to mam dużo włosów(a jak zaczynają się przetłuszczać to znów wracają do mniejszej objętości i mam taką chudą kitkę ). Z kolei mam koleżankę, która ma bardzo gęste włosy i szuka szamponu który zmniejszy objętość
Stary 2012-03-01, 22:32   #3200
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że może Ja mam mało cienkich włosów, a po szamponach dodających objętości są puszyste i wydaje się ich dużo i dużo osób mi mówi jak to mam dużo włosów(a jak zaczynają się przetłuszczać to znów wracają do mniejszej objętości i mam taką chudą kitkę ). Z kolei mam koleżankę, która ma bardzo gęste włosy i szuka szamponu który zmniejszy objętość
To mnie zaskoczyłaś Ja mam cieniutkie i delikatne włosy, faktycznie są bardziej puszyste po myciu a najlepiej jeszcze po suszeniu, ale szampon nie ma tu u mnie znaczenia, po każdym jest tak samo. Sprawdzę jakiś inny jak mi sie Avon znudzi, przydałoby mi sie więcej wlosów chociaż wizualnie

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:32   #3201
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez emijas Pokaż wiadomość
Mógłby mnie ktoś oświecić co to jest ten minidisplay i display ? kto to może zamówić, lider ?
Tak, to dla lidera- to sa zestawy kosmetyków, które można zamówić 2 razy w roku jeżeli sie spełniło warunki
Stary 2012-03-01, 22:36   #3202
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
jest ok wg mnie, ale bez rewelacji natomiast odzywkę bardzo lubię czuję ze działa
Cytat:
Cytat:
Na mnie avonowy i ten od konkurencji, który wspominasz działały podobnie. Ale używałam starszej wersji avonowego. Potem jakoś przestały mi służyć i zaczęłam mieć łupież po nich(i od Avonowego i od tego od konkurencji ). Teraz szamponu z avonu używam rzadko. Może któryś nowy ten przeciwłupieżowy wypróbuję.
Odżywek z kolei nie lubię żadnych avonowych, miałam kilka, ale włosy są po nich jakieś tępe.
Cytat:
Kurczę, trochę sprzeczne opinie Nigdy mi się nie przytrafiło po żadnym szamponie dostać łupieżu, to może po avonowym też nic mi się takiego nie przytrafi?
Z tą odżywką na początku tonia85 mnie zaintrygowała, ale taka jedna twierdzi, że włosy mogą być po niej nieciekawe, to sama nie wiem czy ryzykować...
Ja osobiście używam maski avonowej do włosów farbowanych, i jestem zadowolona
A co mi tam, może i wypróbuję i szampon, i odżywkę

Dzięki za opinie w każdym razie
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:40   #3203
emijas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Tak, to dla lidera- to sa zestawy kosmetyków, które można zamówić 2 razy w roku jeżeli sie spełniło warunki
a jakie są te warunki ? bo jestem liderem
emijas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:42   #3204
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez emijas Pokaż wiadomość
a jakie są te warunki ? bo jestem liderem
z tego co kojarzę min 4mianowania w ostatnich 4 katalogach Ale sprawdź sobie w przywilejach dla liderów
Stary 2012-03-01, 22:53   #3205
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie zaskoczyłaś Ja mam cieniutkie i delikatne włosy, faktycznie są bardziej puszyste po myciu a najlepiej jeszcze po suszeniu, ale szampon nie ma tu u mnie znaczenia, po każdym jest tak samo. Sprawdzę jakiś inny jak mi sie Avon znudzi, przydałoby mi sie więcej wlosów chociaż wizualnie
Ja po wielu szamponach mam oklapnięte, nie każde mi robią włosy takie puszyste(bo np. są nawilżające szampony przecież też). Ale ogólnie po myciu włosów nie mogę używać już nic bez spłukiwania, bo efekt automatycznie znika.

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Kurczę, trochę sprzeczne opinie Nigdy mi się nie przytrafiło po żadnym szamponie dostać łupieżu, to może po avonowym też nic mi się takiego nie przytrafi?
Z tą odżywką na początku tonia85 mnie zaintrygowała, ale taka jedna twierdzi, że włosy mogą być po niej nieciekawe, to sama nie wiem czy ryzykować...
Ja osobiście używam maski avonowej do włosów farbowanych, i jestem zadowolona
A co mi tam, może i wypróbuję i szampon, i odżywkę

Dzięki za opinie w każdym razie
Z maseczek avonowych to i ja jestem zadowolona(głownie z PS), ale odżywki mi nie służą. Chyba obciążają mi za bardzo włosy, bo np. moja mama sobie chwali, ale ona ma suche i kręcone włosy, a ja przetłuszczające więc całkiem inny typ. Wypróbować zawsze możesz.
Stary 2012-03-01, 23:17   #3206
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
a możesz wstawić zdjęcie na katalogowy tej koszulki
szczególnie jak wygląda z tyłu
Wstawiłam

Czytałam tu ostatnio, bodajże Cleo80 pisała, że biżu Stacy przyszła jej popękana, podniszczona, jakby używana..
I potem dostałam zamówienie na nią Koleżance bardzo zależało i tym bardziej miałam stres, że będę musiała ją zwracać jak dostanę taką felerną. Ale nie - dostałam piękną, błyszczącą, aż żałuję, że nie wzięłam jednego zestawu dla siebie
Stary 2012-03-01, 23:19   #3207
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja składam zamówienie w poniedziałek z kat. 4, ale nie będzie takie duże jak ostatnio mam nadzieję, że chociaż z 250 zł
u mnie też póki co kiepsko,a w 3 było ponad 1000 a obecnie nawet na 100 zł nie mam,a we środę by pasowało złozyć zamówienie...popytam jutro jeszcze czy ktoś coś chce dla siebie już jestem prawie pewna co biorę

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
właśnie oglądam katalog10 UK (link na katalogowym) i widzę że bedą nowe perfumy Fergi tylko ciekawe kiedy u nas będą bo już nie moge się doczekać... bardzo lubie zapachy Fergi
Fergie Skarbie,Fergie
Cytat:
ja mam stałą klientkę od lat na szampon dodajacy objętości-w tym katalogu też chce ja natomiast spróbuję tego nowego przeciwłupieżowego dodającego objętości-aczkolwiek się boję bo ja po każdym szamponie poza jednym,dostaję prędzej czy później łupież i swędzenie

dziewczyny a miała któraś maseczkę naprawczą do włosów suchych i zniszczonych z Advance? kat.04 str.163,w tym szarym słoiczku bo mnie kusi,a kończy mi się właśnie odżywka
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:22   #3208
marlena_19_19
Raczkowanie

dziewczyny można zamowić w avonie kredke tą podwójna chodzi mi o biało-fioletową. Jest dostępna ? może ma ją któraś z was na zbyciu?
proszę o odpowiedź
marlena_19_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:43   #3209
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

Z maseczek avonowych to i ja jestem zadowolona(głownie z PS), ale odżywki mi nie służą. Chyba obciążają mi za bardzo włosy, bo np. moja mama sobie chwali, ale ona ma suche i kręcone włosy, a ja przetłuszczające więc całkiem inny typ. Wypróbować zawsze możesz.
No każdemu co innego Ktoś tu pisał ze maseczka oliwkowa jest super mimo przetłuszczjących sie włosów, a u mnie działa jak oliwa do ognia (też mam przetłuszczające sie włosy, na dodatek proste jakby byly wyprasowane i na takich szybciej widać)
Stary 2012-03-01, 23:43   #3210
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
u mnie też póki co kiepsko,a w 3 było ponad 1000 a obecnie nawet na 100 zł nie mam,a we środę by pasowało złozyć zamówienie...popytam jutro jeszcze czy ktoś coś chce dla siebie już jestem prawie pewna co biorę

Fergie Skarbie,Fergie

ja mam stałą klientkę od lat na szampon dodajacy objętości-w tym katalogu też chce ja natomiast spróbuję tego nowego przeciwłupieżowego dodającego objętości-aczkolwiek się boję bo ja po każdym szamponie poza jednym,dostaję prędzej czy później łupież i swędzenie

dziewczyny a miała któraś maseczkę naprawczą do włosów suchych i zniszczonych z Advance? kat.04 str.163,w tym szarym słoiczku bo mnie kusi,a kończy mi się właśnie odżywka
ja mam tę maskę - niezła, nie obciąża ale rewelacji nie ma

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości