|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
|
|
|
|
#3483 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3265770 9]mam
Obecnie robimy upper [/QUOTE]
Edytowane przez Celestyn3k Czas edycji: 2012-03-01 o 20:12 |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
P.S nie piszcie o sprzedaży na wizażu bo się do was przyczepią
|
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2012-03-01 o 20:22 |
|
|
|
#3487 |
|
Konto usunięte
|
Witam ponownie!
Za chwilę idę się kąpaćMiki doskonale Cię rozumiem. Współczuję Ci niesamowicie. Uli gratuję zdobycia pracy Ok. idę pod prysznic. Nałożę maseczkę na twarz. I coś na włosy
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, współczuję sytuacji. Ja bym nie wytrzymała, ale w sumie cóż zrobić
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Jej, zazdroszczę tych uczuć, Soleiko! ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------
|
|
#3490 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Pewnego dnia oszalejecie z tymi moimi za długimi postami. No to jazda! Let`s the game begin
![]() Cytat:
![]() A w essence wygrzebałam metaliczny eye liner w żelu fioletowy i miał być mój.. ale się skończyły. Został tylko tester. No cóż, może za tydzień się uda ![]() Cytat:
Cytat:
Luuuuuuuudzie. Moi też tak mówili. W zasadzie tak mnie wychowali. Niestety, całe ich wychowanie w tej kwestii poszło się ☠☠☠ać Cytat:
![]() Ale spokojnie, spódniczka jest czarna, na dole falbanki z koronki, trochę wzorków ma dlatego wiosenna ![]() A to że sweterek jest kremowy to czysty przypadek,bo nie mogłam znaleźć czarnego dużego rozpinanego, same małe zostały, a kremowy był duży. Boże, mój pierwszy kremowy sweter od podstawówki. U nas TK Maxx to badziewie niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
boje się myśleć jak za 10 lat będą wyglądać moje nogi. Moja mama ma paskudne żylaki a ja ku temu zmierzam![]() Cytat:
2.Jasne że wychodzą. 3.Jakieś są. Nie dużo, ale są. Za to mi się aż odpływ co jakiś czas zatyka od wlosów i muszę kreta wlewać, więc trochę ich leci. ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3265553 6]Dziewczyny, mam problem z wypracowaniem, może któraś z was mi coś podpowie ? Napisałam już go, ale jest do bani... Nie było mnie teraz w szkole kilka dni, więc muszę to uzupełnić. Chcę to dziś lub jutro napisać, bo już lepiej się czuje. Temat jest dziwny : " Historia nauczycielką życia - Losy Mateusza Birkuta na tle historii polski." ( Na podst. filmu " Człowiek z marmuru" )[/QUOTE] Z wypracowaniami zawszę chętnie pomogę, sprawdzanie tez oferuje, ale akurat z tematów literackich bo tego filmu nigdy nie widziałam..
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-03-01 o 20:23 |
|||||||
|
|
|
#3491 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy pisząc o losach bohatera, mam wspominać, co wtedy działo sie w PL? Czy mam pisać, czego te wydarzenia go nauczyły i jaki jest tego morał
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie tam czerwone spodnie, niby dopasowane. Kolor super, ale po 5 minutach od założenia spadają mi z tyłka, robią się luźne - istna szmata ![]() A chciałabym mieć jakieś krwisto czerwone spodnie, dobrej jakości i kurde nie wiem gdzie takie kupić, żeby nie było takiego badziewia. W sumie już nie kupię, bo mam inne wydatki, ileż mozna kupowac takich samych rzeczy
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3265934 8]ja nie wiem jak się za to zabrać
Czy pisząc o losach bohatera, mam wspominać, co wtedy działo sie w PL? Czy mam pisać, czego te wydarzenia go nauczyły i jaki jest tego morał [/QUOTE]Losy bohatera na tle historii polski, więc musisz w pierwszej czyści zaznaczyć rys historyczny i losy bohatera, wprowadzić do czasów i realiów a później drugą część poświęcić na analizowanie czego go to nauczyło, jak to wpłynęło na jego życie etc. Możesz też zrobić tak, że trochę historii, a później pisać o jednym wydarzeniu- i od razu pisać jak to zmieniło jego życie co go nauczyło etc, i jazda następne wydarzenie i jaki z tego morał i jak to na niego wpłynęło i tak kilka przykładów
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Ula gratuluje pracy Miki współczuje rodzinki tzn ich zachowań |
|
|
|
#3495 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Miki ja twojej siostrze dałam z 10 lat więcej. Dobrze doczytałam, że ma 29 ? Serio. Ula Gratulacje !! ![]() Nie było się czym stresować Jesteś dzielna ![]() A ja zmierzyłam włosy i wróciłam do długości z listopada. Załamka. |
|
|
|
#3496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za gratulację
ale w sumie to nie jest wysokie stanowisko, więc nie przesadzajmy![]() Miło mi,że we mnie wierzyłyście. Bardziej niż ja sama. Tak naprawdę będę robić to, co już robiłam przez 2 lata - zapisywać pacjentów na wizyty, udzielać informacji itp - przez telefon. Nie jest to jakiś awans, ale cieszę się,że będę miała zajęcie. No i firma jest dobra, pewna. Co do rozmowy - Maryś, ta nie była taka skomplikowana. Najpierw rozmowa przez telefon, potem Dwa testy takie jakby psychologiczne+ test z angielskiego, potem rozmowa indywidualna ze scenką. Hardkorem była tamta wtedy, co trzeba było mówić, co się w sobie lubi na oczach 30 osób, plus zadanie z kartki,a potem ta konstrukcja ze spadającym jajkiem ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- I dziękuję za odpowiedzi na moją ankietę wypadania włosów ![]()
|
|
|
|
#3498 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Na razie niewiele można zrobić. Gdybym znalazła pracę to chociaż mogłabym wyjść do ludzi na te 8 h ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam właśnie od Tż |
|||
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
też się dzisiaj TŻciłam, ale miło było
|
|
|
|
#3500 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ jasne, ja doskonale rozumiem Twoją sytuacje bo moja mama też nie jest "łatwą" osobą. Może nie jest taka wredna ale wiadomo, też postawi na swoim. Szanuje ich zasady i tak dalej ale w momencie w którym zaczyna to silnie zagrażać mojej wolności i unieszczęśliwiać mnie zawsze się stawiałam. Teraz to tam już nie ważne bo jestem duża i za 4 miesiące i tak się wyprowadzam, z TŻ, bez ślubu... Ale gdybym kiedyś stopniowo nie przyzwyczajała ich do moich poglądów w tej kwestii, (hhaha, ale mieli miny jak parę lat temu oświadczyłam po raz pierwszy że ja ślubu do związku wcale nie potrzebuję) miałabym taką samą sytuację jak ty, i chyba bym nerwowo nie wytrzymała , dlatego pora już wyfrunąć do własnego gniazdka, w pewnym wieku nie da się już być córką i ja ten wiek osiągnęłam
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-03-01 o 23:47 |
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja jestem mega zrelaksowana. Tż ma taki fotel podgrzewany z masażem. Fajny bajer Przynosił mi czekoladki i winogrona ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Oczywiście kazała mi się leczyć. Powiedziała, że biedny Tż niech ucieka ode mnie, że tylko mu życie marnuje itp. Świetna była jej reakcja gdy powiedziałam, że Tż myśli podobnie |
|
|
|
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie. Znów spojrzałam w lustro na swoją figurę. Mam jej dość, nie mogę!
Od poniedziałku się odchudzam. ![]() Ponownie zastosuje Dukana. Kiedyś schudłam 8kg/mies.,więc mam nadzieję,że i teraz się uda zrzucić kilka kg. Chciałabym stracić 5-7kg
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoo to widzę że masz "poziom wyżej" Niestety to jest jedyna rada, ja mam wrażenie że w pewnym momencie rodzic mówiąc takie rzeczy do dorosłych dzieci tylko się kompromituje, takie bezsensowne demonstrowanie że ja tu jeszcze rządzę i ty musisz wszystko robić po mojemu, kiedy tak naprawdę rodzic jest już bezsilny i nie ma wpływu na decyzję dorosłych (!) dzieci. Dlatego dorosłe dzieci nie mogą mieszkać z rodzicami. Czasami patrzyłam z takim politowaniem na moją mamę kiedy próbowała jeszcze niedawno decydować za mnie w wielu sprawach, takie ostatnie podrygi władzy, teraz już wie że nie może. I przykro mi było jak widziałam kiedy ona chce jeszcze swoje małe dziecko, a małe dziecko już jest duże i samodzielne a ona powoli zaczyna to zauważać (jestem najstarsza) Nie wiem kiedy sobie to uświadomiła, ale chyba całkiem niedawno. Ja mam ten komfort w postaci spadku i mam gdzie się wyprowadzić i liczę że Tobie też niedługo uda się przejść "na swoje" ![]() Ula! Moje 7 kg na dukanie pomimo bardzo hm.. mało ścisłej diety, po prostu za dużo białka przyswajałam skończyło się zapaleniem nerek, więc przemyśl to dwa razy! Może fitness? aerobic? Jakiś inny sport? Ja też nienawidzę takich rzeczy ale jak zaczęłam chodzić na step i tbc wkręciłam się i nie mogę się doczekać następnych zajęc aż sama w to nie wierze
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-03-01 o 23:58 |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dukanem rozwalisz sobie organizm.
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
Ekhm no i tu jest problem,bo nie chce mi się
![]() Wiem,że będę z tym zwlekać i nic z tego nie wyjdzie. Eh, wiem,że Dukan nie należy do najzdrowszych diet, no,ale jest skuteczny ![]() Słyszałam też o South Beach, ponoć niezła.. sama niewiem, chciałabym po prostu już się pozbyć tych 5 kg
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajęcia ruchowe do tego powodują wydzielanie endorfin, poprawisz sobie nie tylko kondycję i figurę ale i samopoczucie. To najlepsza opcja szczególnie dla Ciebie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
Albo wiem: zrobię mieszankę Dukana i SB. Ograniczę dni białkowe, będę jadła dużo warzyw.
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Hm,mądrze mówicie,mądrze. Ale ja jestem takim leniem ![]() No nic,przejrzę ofertę klubów w okolicy, może przez te 2 tyg,które zostały do rozpoczęcia pracy gdzieś bym pochodziła. |
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma znaczenia wiek, a charakter osób. Czytam teraz książki na pedagogikę "Wychowanie bez porażek" i "Jak mówić by dzieci słuchały i jak słuchać by dzieci mówiły" - warto przeczytać, by wiedzieć, jak... wychować rodziców, a jeśli nie to z ciekawości, jakie błędy popełniali. Sobie tak to czytam i myślę, że sama dałabym się złapać w te pułapki rodzicielstwa a jedną największą: niekonsekwencja.---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Rozpisałam się o swoim przypadku (jestem starsza o rok od brata), ale w sumie nie jesteśmy dobrą grupą badawczą, do porównywania dla kogokolwiek. ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Ulu gratuluje Super! A tak panikowałaś! ![]() ![]()
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2012-03-02 o 01:19 |
|
|
|
|
#3510 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejną noc nie mogę spać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

klaski :

Obecnie robimy upper
Za chwilę idę się kąpać

Przestało Cię już to podniecać?
Nie chciałabym odstawiać tego leku.Zdrowy to on nie jest, ale jednak bardzo mi pomaga i chciałabym przy nim zostać, ale z drugiej strony - nie wyłysieć
Czy pisząc o losach bohatera, mam wspominać, co wtedy działo sie w PL? Czy mam pisać, czego te wydarzenia go nauczyły i jaki jest tego morał 

, dlatego pora już wyfrunąć do własnego gniazdka, w pewnym wieku nie da się już być córką i ja ten wiek osiągnęłam 
15.04.2013