|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Ziel no więc widzisz... jak w tym dowcipie:
Przychodzi matka do pośrednika pracy i mówi: Proszę mi znaleźć pracę dla mojego syna, skończył zawodówkę, ale jakoś mu nie idzie szukanie pracy ... Na co pośrednik mówi: mamy ofertę na budowie: 3,5 tysiąca na rękę. Na co matka: Oj nie nie, za dużo, co on by robił z takimi pieniędzmi? Więc pośrednik mówi: To mamy pracę dla kuriera, 2 tys na rękę... Matka: nie,nie, tyle pieniędzy mu we łbie poprzewraca... Więc pośrednik mówi: To jest jeszcze oferta pracy w hipermarkecie na kasie, 1500 zł na rękę... Na co matka mówi: Nie, to za dużo, nie macie takiej oferty żeby najniższą krajową dostał? Boje się że zgłupieje od ty;u pieniędzy.. Na co pośrednik mówi: Paaaniii! Żeby najniższą krajową dostał to by musiał mieć wyższe wykształcenie ![]() Dziewczyny pamiętacie może linka do tego sprzedawcy z ETSY który NENA wklejała z tymi zajedwabistymi kolczykami? Takimi wielkimi kamieniskami?
|
#243 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny!
jestescie szalone - tyle powiem ![]() no i TZ , tak jak pisalam, wybieral dzisiaj piosenke na pierwszy taniec... wybral jakies 3, zaczelismy do nich tanczyc i nic nam nie podpasowalo... albo za wolne, albo za szybkie i tak jakoś nic nie wpadlo nam w ucho. Zadzwonil wiec do babki ktora prowadzi indywidualne lekcje pierwszego tanca i w kwietniu bedziemy chodzic:P na auto do slubu tez dzisiaj patrzal, jest duzo ofert i bedzie dzwonil w najblizszym czasie, bo czekamy jesczez na info od kumpla, ktory byc moze zalatwi jakies super auto za tanioche ![]() ehh z tymmoim TZ... wjechalam dzisiaj na Niego troche, ze wszystko zalatwiam ja, a On tylko przytakuje. On mowil, ze za bardzo sie tym stresuje, ze mamy wszystko co najlepsze, ze przeciez wszedzie jezdzil ze mną, zalatwil rabaty tak to prawada.. ale mowi Mu, zeby chociaz raz mnie zaskoczyl i zrobil cos zupelnie sam. No i siadl do kompa i po 5 minutach zawolal mnie, dostawil mi krzeslo do kompa i mialam Mu powiedziec jakie autko chce miec, pokazalam Mu autka ktore mi sie podobają, a resztą zajmie sie ON. Ahh.. wiecie co On ma racje, powinnam wyluzowac. Swiat nie nie zawali jak cos bedzie nie pod kolor, pierwszy taniec tez nie decyduje o jakości calego wesela. Ogolnie jak widze, ze niektore z Was mają 50 dni do ślubu to mnie ciarki przechodzą.. a wkurza mnie to, ze ja nie moge sobie rozlozyc tych rzeczy co są do kupienia.. tylko wszystko doslownie bedziemy musieli kupic te 2 tygodnie w kwietniu..:/ TZ uz dzisiaj mi powiedzial, ze pozyczy od szwagra jedno auto, ja biore drugie i zalatwaimy tak sprawy, bo inaczej sie nie wyrobimy sorry za to wypracowanie, ale jakos tak mnie naszlo:/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
witaj ![]() Cytat:
3mam kciuki, zeby wszystko sie Wam ladnie ulozylo![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy z pracką![]() Cytat:
bedzie relax na calego a to po slubie bedzie najwazniejsze![]() Cytat:
a co sie stalo?? siostra znowu coś zazdrości? |
|||||||||
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przerazaja mnie polskie zarobki serio.. i jeszcze najmniej placa w pracach w ktorych najbardziej trzeba sie otyrac Marylko- RAJ!!!!
|
|
#245 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale by mieli zdziwko jakby wszyscy zjechali do polski... i zapisali sie na bezrobocie.. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- a wiecie ze sa juz kuchenne rewolucje ? ![]() i dziekuje w sprawie tych zaproszeń wogole mam same luki w odmienianiu nazwisk ![]() Musze kiedys siąść porządnie nad tym Nattiv kocur- co sie stalo?
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-03-01 o 23:50 |
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.etsy.com/shop/DesignByKar...on_id=10580729 o to chodzi?
|
|
|
|
|
#248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
||
|
|
|
#249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a każde nie zdanie raportu będzie groziło wątkową ekskomuniką
|
|
#250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuchenne rewolucje dzisiaj juz tez oglądalam, dobrze, ze wkoncu te powtorki sie konczą Ja tez mialam problemy z tymi nazwiskami,wkoncu przysiadlam, wszystko odmienilam, ale po tym tak mi mózg parowal, ze nie wiem czy amietasz, ale zastanawialam sieb czy pisze sie Ewe czy Ewę ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
aaa no taaaak ![]()
|
||
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziuniusia zdeklarowałą się do raportu co trzeci dzień, ale myślę, że łatwiej jej będzie codziennie raport składać. Damy jej jakieś wolne do umowy? Nie bądźmy takie złe, dostanie od nas 2 dni okolicznościowego
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no.. ewentualnie te 2 dni okolicznosciowego na ślub może dostac, bo jak akurat wypadnie, ze ma zrobić razport w dniu swojego slubu, to dopiero by bylo A jak będą sie sypać nasze relacje w okresie letnim, to ja nie wiem jak Ona to zrobi, zeby streścic każdą relacje |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praca dożywotnia |
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
dzisiaj cały dzień poza domem więc nie miałam okazaji jak sie odezwać byliśmy dziś w urzędzie i mamy termin: 22.09 godzina 17:00 ![]() bardzo się cieszę oglądaliśmy tez obrączki - mam kilka faworytów muszę jeszcze się zastanowić. Obiecuję że jutro was nadrobię a teraz dobranoc papa |
|
|
|
#255 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby sie ułożyło wszystko![]() Cytat:
Dziewczyny ja tu wszystko przeczytałam jak mnie wkopałyście ooo znalazłam lepsze rozwiązanie;P Kto u nas jest największą gadułą?:P Kicia, Madzia, Ziele? Ja będę robić raporty jak będę w pracy, a w resztę dni któraś z gaduł![]() Uciekam się szykować do pracy:P W zasadzie to powinnam za sekunde wychodzic a ja se siedze i wizaż nadrabiam
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale miałam sen
Pamiętacie, że prosiłam Was o kciuki na wczorajszą radę pedagogiczną? Śniło mi się, że zadzwoniła do mnie koleżanka z tego przedszkola i powiedziała, żebym zwijała manatki, bo oni mnie tam nie chcą![]() A tak poza tym witam się piątkowo Znowu minął tydzień, znowu weekend na zajęciach i znowu jestem zmęczona, ale co tam grunt, że do ślubu coraz bliżej
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokłóciłaś się z siostrą? Zostały mi 2 miesiące do ślubu ![]()
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z wami w nowym wątku
ale się wczoraj wkur.... pamiętacie jak wam mówiłam że nie możemy z tżtem zamieszkac ze sobą przed ślubem bo tata ma takie a nie inne przekonania? ostatnio brat tżta przyszedł do nich z wieścią że chce się wyprowadzic i wynajmowac mieszkanie ze swoją dziunią... i co? NIC!!! rodzice nic nie powiedzieli i prawdopodobnie braciszek już niedługo się wyprowadzi!! szlak mnie jasny trafia! jak my to nie mogliśmy kuźwa a on może wszystko!!!
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ale gaduły z was ![]() Nie miałam siły was nadrabiać, tak pędzicie. W Kraku szaro i buro za oknem. Kawa musi być. Marylko fotki cudne Napatrzeć się nie mogę... bardzo optymistyczne i radosne. Co do spraw ślubnych byłam wczoraj u kosmetyczki, umówiłam się na oczyszczanie twarzy, potem przed ślubem tylko henna. Wręczyliśmy już 3/4 zaproszeń, zostało tylko kilka szt. dla osób które mieszają dość daleko. Jak na razie oprócz najbliższej rodziny nikt nie potwierdził obecności, maja czas do końca marca. Kuzyna 15-letnia córka zagra nam na skrzypcach w kościele, kuzyn sam wyszedł z propozycją (dziewczyna chodzi do szkoły muzycznej i grała już na ślubach) więc jak dla mnie super niespodzianka bo się zupełnie nie spodziewałam Pozdrawiam, życzę dobrego dnia
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz skończyły się żarty
![]() koocurek co siostra zrobiła
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chcę jeszcze...plissssssss Co do butów, też mam katastrofę, szukam ciągle fioletowych, jest ich garstka w tym sezonie i szlak mnie trafia. Są nawet pomarańczowe i żółte buty, a fioletowych zero. W ogóle nie ma ich widocznie w modzie na te wakacje ![]() tildi obstawiam, że ten drugi fotograf jest droższy i bardziej mi sie mimo wszystko jego zdj podobają, widać, że ma pomysły. Ale ten pierwszy też nie jest zły. Też ma ładne zdjęcia, podobają mi się. Więc kogokolwiek wybierzesz, będzie dobrze, tylko no, jest różnica cenowa. Decyzja należy do was
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Koocuur - znowu coś siostra nawywijała?? widzę, że była mowa o problemach z pracą. Niestety jak jest, każdy wie. Nie ma chyba jakiejś złotej recepty na sukces. Dobry wybór kierunku, też tego nie gwarantuje. Najlepiej zacząć praktyki, staże lub jakieś drobne zlecenia już w czasie studiów. Do tego języki, certyfikat i najlepiej wymiana zagraniczna. Ja po takim właśnie dorobku dostałam zaraz po studiach najniższą krajową w jednej z krakowskich kancelarii, a to i tak był sukces, bo przynajmniej pracowałam w zawodzie, bo znajomi nawet tego nie mieli i pracowali jako kelnerzy/kasjerki. Pracowałam od 8 do 18 i do tego w weekendy, a dodam że moja firma zajmowała się najgorszym syfem, czyli super technicznymi sprawami o których nikt nie miał pojęcia (tlen medyczny, wiązki butli gazowych i inne takie cuda, które do tej pory śnią mi się po nocach). Nadto niemiła atmosfera w pracy, wieczny lęk przed szefem sprawiły, że po roku nie wytrzymałam i odeszłam stamtąd. Co było zbawienne dla mojego stanu ducha. Ale nie ma to tamto, każde doświadczenie kształtuje, nawet za minimalną krajową, a i na przyszłość w CV będzie co wpisać. Także dziewczyny nie załamujcie się, bierzcie co jest lub rozkręcajcie własne biznesy w oczekiwaniu na lepsze. |
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kochana, widzisz... czasami rodzice i teściowie nie traktują wszystkich dzieci jednakowo, u mnie też tak jest, Wspolczuje ![]() dziewczyny, robicie oczepiny? Jak tak, to planujecie jakieś tradycyjne zabawy, czy coś oryginalnego, nowego? Ja przyznam, że nigdy oczepin nie lubiłam, ale chyba zrobimy, zeby ludzie się pobawili. Choć bez obmacywania i łapania, bo tego NIE ZNOSZĘ, a już bylam na weselach, gdzie łapali się za cyce, tyłki i krocza. |
||
|
|
|
#264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez pokazalam Tż A on mi na to "ale musza byc dziani" Jestem dzis tak bardzo senna ze cos okropnego!
|
|
|
|
|
#265 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żeby wszystko było ok!!!!!!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja się z Wami witam i żegnam zarazem bo wracamy dzisiaj z Tż do domu a internet mam tam lichy także bywajcie weekendowo i nie piszcie za wiele! Bo jak ja Was nadrobię... Ps. Wrócę z fotkami
|
|||||||
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o prosze jaki swiat mały jest ![]() hejka z rana ![]() dostalam @ i umieram
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co szkoda nam słów, oboje z tżtem stwierdziliśmy że on był za dobry i za potulny i teraz za to płaci, a braciszek sobie robi co chce... jedyny z tego plus że jak się brat wyprowadzi to będzie wkońcu cisza i porządek w domu
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobrrry!
Marylko, aaaaaaaaa! CUDOWNIE, BAJECZNIE, GENIALNIE! Na pewno wszystko ogarniesz.Lubciu, przykro mi, że tak wiele osób Ci odmówiło. Gdyby Wrocław nie był na drugim końcu PL, to z chęcią byśmy z TŻtem przyjechali do Was. Pamiętaj jednak, że to nie ilość osób na weselu decyduje o tym, czy będzie udane. Nawet przy kilkunastu osobach można się świetnie bawić i jestem pewna, że Wasze wesele będzie bardzo udane. Głowa do góry! Madziuniusia, to kiedy teraz idziesz do hotelu? Ja czekam na sprawozdanie, hehehe! ![]() Misiak, udanej przeprowadzki! Wracaj do nas szybko. Muffinko, kciuki dla Ciebie! ![]() Kilianna, my robimy oczepiny, ale krótko, zwięźle i na temat, bez żenujących zabaw. Na razie nic nie wymyślam, bo mój wodzirej to kopalnia świetnych pomysłów, więc po prostu na spotkaniu 2 tygodnie przed weselem ustalimy przebieg całego wesela, w tym również jak mają wyglądać oczepiny i voila! Tym się akurat nie martwię, bo wiem, że chłopaki potrafią poprowadzić zabawę na poziomie i żadnego obmacywania by nam nawet nie zaproponowali. Agis, super podróż będziecie mieli! A propos, my właśnie przedwczoraj podjęliśmy z TŻtem decyzję o tym, co chcemy na prezent, bo też pewna osoba z mojej rodziny dała nam wybór: $ lub frrrrrrr na wycieczkę Oboje jesteśmy podekscytowani, bo sądząc po tym, gdzie ta osoba wcześniej podróżowała, to myślę, że będzie to miejsce, do którego sami pewnie długo byśmy się nie wybrali... ![]() Zmykam do pracy, pa!
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie tam jest, marzy mi się by jeszcze tam kiedyś wakacyjnie zajrzeć.
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
dzień doberek
![]() dziękuję Dziewczyny za wszystkie opinie na temet mojej skromnej tabliczki buziolki
09.06.2012 g. 13:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

tak to prawada.. ale mowi Mu, zeby chociaz raz mnie zaskoczyl i zrobil cos zupelnie sam. No i siadl do kompa i po 5 minutach zawolal mnie, dostawil mi krzeslo do kompa i mialam Mu powiedziec jakie autko chce miec, pokazalam Mu autka ktore mi sie podobają, a resztą zajmie sie ON. Ahh.. wiecie co On ma racje, powinnam wyluzowac. Swiat nie nie zawali jak cos bedzie nie pod kolor, pierwszy taniec tez nie decyduje o jakości calego wesela.
nikomu nic....
Ręce mi do podłogi opadły z bez silności i nie wiem co mam dalej robić
moja lista rezerwowych jest już cała obdzwoniona i nie wiem kogo jeszcze mam zapraszać Może któraś z was jest chętna przyjść na moje wesele pytam poważnie
Słów brakuje!! 

Ja będę robić raporty jak będę w pracy, a w resztę dni któraś z gaduł