Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 23:04   #4861
rudy_moniq
Zadomowienie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

hejkaa

widze że dzis trochę rozkręciłyście sie z pisaniem ja oglądałam seks misję ;-)

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:10   #4862
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Fari, sama oceniłam. Jedyną osobą z jaką się całowałam jest mój narzeczony, a on w tych sprawach się ze mna jak z jajkiem obchodzi :d

Santom, smutna piąteczka. Proponuję grupowy wyjazd weekendowy do spa!

Mutny, dzidziola planujesz ?

TŻ jednak mnie dziś na noc zaszczycił, więc wpadłam do Was na chwilę. Jesteśmy empatyczni i łózko rozkładamy dopiero jak oboje już jestesmy umyci - żeby Cika jak najdłużej biegała (a jak łożko jest rozłożone to szczocha, więc nie rozkładamy go jak ona swobodnie kica)
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:17   #4863
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
mutny a ja akurat dzis mialam bylam rozplodowa tylko T. ze mna ni ma

fari ha;D a moze chcesz nam cos powiedziec??;>
tak, że przed chwilą byłam w WC i z mamą się zatrułyśmy czymś - prawdopodobnie tego przyczyną było pomelo
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Fari, sama oceniłam. Jedyną osobą z jaką się całowałam jest mój narzeczony, a on w tych sprawach się ze mna jak z jajkiem obchodzi :d

TŻ jednak mnie dziś na noc zaszczycił, więc wpadłam do Was na chwilę. Jesteśmy empatyczni i łózko rozkładamy dopiero jak oboje już jestesmy umyci - żeby Cika jak najdłużej biegała (a jak łożko jest rozłożone to szczocha, więc nie rozkładamy go jak ona swobodnie kica)
Ale na jakiej podstawie? bo ja nie rozumiem jak można to wywnioskować samemu
Rozpieszczacie ją
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:19   #4864
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Fari. Ja wiem. Bo ja mam dar!

Może troszku

Idę spać tym razem serio! papa;*
Stary 2012-03-01, 23:53   #4865
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Mutny, dzidziola planujesz ?
Jaa??? Nieee, nie potrzebna nam jest jeszcze jedna gęba do wykarmienia :p

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:57   #4866
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Fari. Ja wiem. Bo ja mam dar!

Może troszku

Idę spać tym razem serio! papa;*
Wiesz, pytam bo ja też jak sama o sobie myślę to też mi się wydaje że nie umiem się "dobrze" całować, ale całowałam się z kilkoma facetami i żaden nie narzekał i z tego co pamiętam żaden nie unikał pocałunków - wręcz przeciwnie więc może z Tobą też nie jest tak źle jak myślisz?
Stary 2012-03-02, 00:08   #4867
rudy_moniq
Zadomowienie

siemano!
jeszcze a propos Polski i innych krajów... zapomniałam dodać, że będziemy zapieprzać do 67 r.ż., plus wydłużą czas pracy (bo takie pomysły już są)
no razem Dziewczyny, z tej radości robimy falę, uwaga: łiii...

ej coś tu zdechło, miało być wykańczanie wątku a jest zbiorowe spanie
pewnie skończycie jutro jak spotkam się z TŻ wieczorem, a przeciez to ja miałam założyć nowy wątek błagam, poczkejcie na mnie do 22

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
moniq powiedz cos wiecej o tym nowym wymyslonym zawodzie ,bo mnie zaciekawilasbedziesz cos robila w tym kierunku?

No widzicie jesli zona kuzyna K nie koloryzuje to wedlug moich obliczen to w dwa lata mozna zarobic na mieszkanie w PL,oczywiscie w Polsce kupic mieszkanie ,a zarobic na nie w Szwecji dokladnie.
A tutaj w Pl pakowac sie w 30 letni kredyt trzeba.
yyy... plan na mój nowy wymyślony zawód to wygrana w lotto i inwestycja w działki i mieszkania... ot filozofia dziś kupiłam totka
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
(...) Powiem ci, ze wąsik bardziej boli (...)
nie mam wąsika więc nie wiem... dobra, przeżyję jeśli się zdecyduję
Cytat:
Ja chce mleczną i z bakaliami!

rety, niech już będzie 16:00. Skończe pracę i pójdę wydać fortunę z Rossmanie. Załamał mnie stan mojej szafy z kosmetykami. Znalazłam tam: ostatnie pół opakowania płatków kosmetycznych, przeterminowany zmywacz do paznokci, dwa kończące się dezodoranty, skończony płyn do kąpieli, zero zapasowej odżywki, ćwierć butelki C&C do mordziaka, krem na dzień, zero zapasowych płynów do mordziaka i szamponu (bo tego zostało pół butelki), zero farby do włósów (a już widać odrosty!) resztę kremu do rąk i buteleczkę balsamu do ciała ...zapuściłam się jak prosię
matko ile kosmetyków! to jest mało? osobiście dezodorantów nie używam (tylko w kulce), odżywki nie używam, płynu do fejsa nie używam... no farbę zamówiłam wczoraj chyba wolę kosmetyki do makijażu chociaż też rzadko korzystam, najczęściej z lakierów do paznokci
generalnie nie mogę mieć wielu kosmetyków bo albo nie chce mi się używać, albo zapominam... ostatnio znalazłam cały balsam, wywaliłam, ważny do 2007 nie wiem ile leżał w szufladzie
ale... byłam dziś w Rossmanie i 50zł poszło się... bujać mam colossal'a jak dla mnie szału nie ma, ale poprzedni tusz miał 2lata i wysechł dokupiłam też wosk do depilacji

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Gajaa
Tak to wyglądało. Kolor jedynie paskudny, ale moim zdaniem pomysł na fryzurę spoko i pasowałby do Twojej sukienki
fajna fryzura
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
laski wy tez tak macie? caly dzien jestem zmulona ostatnimi czasy a w nocy spac nie moge. mecze sie zanim zasnewczoraj godzine a ostatnio klade sie o 1 a zasypiam o 4 :padam:
oj miałam tak w zeszłym tygodniu... muł nad muły, teraz jest niewiele lepiej...
Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
ale czad! wstawiam na swojego fejsa

sylvi i kinia dacie rade dziewczyny, czas bardzo szybko leci!
Gajaa kłóliś czad (żywy i szmatkowy )
Fari zatrułyście się pomelo? uwielbiam! niemożliwe jest zatrucie takimi pysznościami :P

ja oddałam krew raz w życiu z tragicznym skutkiem... byłam pełnoletnia, chciałam być dobra dziewczyna i zostac honorowym dawcą, regularnie oddawać krew a tu lipa po pierwszym oddaniu krwii zemdlałam, ratowały mnie 3 pielęgniarki, to było straszne, nic nie widziałam na oczy, upadłam mdlejąc, pamietam tylko te krzyki 'tracimy ją! tracimy ją!' matko, jakbym umierała ;/ wszystkie żyły pochowały mi się, żeby dostac kroplówkę byłam kłuta po 10razy na jednym ręku, bo nic nie wchodziło... od tego kłucia chciało mi sie wymiotować... po kilku godzinach wypuscili mnie do domu (TŻ mnie odprowadził), a ja poszłam spać... spałam przez dwa dni, nic innego nie robiłam, organizm musiał mi się zregenerować... cały czas czułam jakby mdlała okropność, nigdy więcej nie poszłam oddać krwii a tak bardzo chciałam zostać dawcą

e tam, ja całuje za☠☠☠iście i już
co do libido, u mnie kiepsko, bo sama postanowiłam je zabić... TŻ wkurza mnie ze swoim ociąganiem, On nie ma takich potrzeb, a ja prosić nie będę, mam dość ;/ źle dobralismy sie pod tym względem ostatnie rrr było po %, a na trzeźwo to nie pamiętam ;/

po trzech samotnych dniach jutro widzę się z TŻ... nie wiem, we mnie coś umarło, mój entuzjazm dotyczący naszych spotkań jest na poziomie widzenia się z koleżanką, czyli szału nie ma eh... nie wiem o co kaman

dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2012-03-02, 00:15   #4868
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
siemano!
jeszcze a propos Polski i innych krajów... zapomniałam dodać, że będziemy zapieprzać do 67 r.ż., plus wydłużą czas pracy (bo takie pomysły już są)
no razem Dziewczyny, z tej radości robimy falę, uwaga: łiii...

ja oddałam krew raz w życiu z tragicznym skutkiem... byłam pełnoletnia, chciałam być dobra dziewczyna i zostac honorowym dawcą, regularnie oddawać krew a tu lipa po pierwszym oddaniu krwii zemdlałam, ratowały mnie 3 pielęgniarki, to było straszne, nic nie widziałam na oczy, upadłam mdlejąc, pamietam tylko te krzyki 'tracimy ją! tracimy ją!' matko, jakbym umierała ;/ wszystkie żyły pochowały mi się, żeby dostac kroplówkę byłam kłuta po 10razy na jednym ręku, bo nic nie wchodziło... od tego kłucia chciało mi sie wymiotować... po kilku godzinach wypuscili mnie do domu (TŻ mnie odprowadził), a ja poszłam spać... spałam przez dwa dni, nic innego nie robiłam, organizm musiał mi się zregenerować... cały czas czułam jakby mdlała okropność, nigdy więcej nie poszłam oddać krwii a tak bardzo chciałam zostać dawcą

co do libido, u mnie kiepsko, bo sama postanowiłam je zabić... TŻ wkurza mnie ze swoim ociąganiem, On nie ma takich potrzeb, a ja prosić nie będę, mam dość ;/ źle dobralismy sie pod tym względem ostatnie rrr było po %, a na trzeźwo to nie pamiętam ;/

po trzech samotnych dniach jutro widzę się z TŻ... nie wiem, we mnie coś umarło, mój entuzjazm dotyczący naszych spotkań jest na poziomie widzenia się z koleżanką, czyli szału nie ma eh... nie wiem o co kaman

dobranoc
tiaaaa. szalejemy z radosci z powodu tej emerytury, chyba chca porzadnie odciazyc ZUS.. przecie malo kto bedzie przechodzil na emeryture. tragedia.i tak wlasnie kraj sie pograza, a sie dziwia ze mlodzi nie chca dzieci rodzic pffff

co do twojego rrr z TŻ ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji.. chociaz wait, z B. tak bylo :P ale serio masakiera

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
matko ile kosmetyków! to jest mało? osobiście dezodorantów nie używam (tylko w kulce), odżywki nie używam, płynu do fejsa nie używam... no farbę zamówiłam wczoraj chyba wolę kosmetyki do makijażu chociaż też rzadko korzystam, najczęściej z lakierów do paznokci
generalnie nie mogę mieć wielu kosmetyków bo albo nie chce mi się używać, albo zapominam... ostatnio znalazłam cały balsam, wywaliłam, ważny do 2007 nie wiem ile leżał w szufladzie
ale... byłam dziś w Rossmanie i 50zł poszło się... bujać mam colossal'a jak dla mnie szału nie ma, ale poprzedni tusz miał 2lata i wysechł dokupiłam też wosk do depilacji
ty to nie widzialas mojego zbioru kosmetykow co prawda nie wszystko uzywam bo jestem typem chomika ale zawsze
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 00:34   #4869
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
tiaaaa. szalejemy z radosci z powodu tej emerytury, chyba chca porzadnie odciazyc ZUS.. przecie malo kto bedzie przechodzil na emeryture. tragedia.i tak wlasnie kraj sie pograza, a sie dziwia ze mlodzi nie chca dzieci rodzic pffff

co do twojego rrr z TŻ ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji.. chociaz wait, z B. tak bylo :P ale serio masakiera

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

ty to nie widzialas mojego zbioru kosmetykow co prawda nie wszystko uzywam bo jestem typem chomika ale zawsze
ja nie wyobrażam sobie urodzić dziecko w Polsce, nawet za 5 lat... eh ;/ ale na dany moment i tak pewnie będę tu żyć

o żadnym B nie wspominaj, zapomniałam, że istniał taki człowiek w Twoim życiu

o kurczaczek, lepiej nie pytam ile masz tych kosmetyków w ogóle szkoda mi kasy na takie rzeczy, skąpiec jestem nad tym tuszem do rzęs zastanawiałam się godzinę i łaziłam po sklepie dla mnie to wszystko cholernie drogie

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

spadam w końcu spać! pa!

Stary 2012-03-02, 00:37   #4870
sylvi_86
Zakorzenienie

ja uwieeeeelbiam kosmetyki taka sroczka ze mnie jesli chodzi o kosmetyki cóż poradzic. kazdy musi miec jakas pasje
Stary 2012-03-02, 06:42   #4871
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja dziś nie piszę się na spamowanie, bo jadę do TŻ.
Miłego dnia i szybkiego dojścia do końca wątku
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 08:32   #4872
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć!

Wpadłam na chwilę, żeby w towarzystwie herbatkę wypić

Ruda, to wszystko jest mi niestety niezbędne. Bez płynu do ryjka mnie zapryszcza na amen, bez odżywki nie jestem w stanie rozczesać włosów, bez balsamu skóra mnie swędzi, bo się przesusza

Dostałaś zwiesia! Zwieś jest złym objawem. TŻ musi zrobić COŚ, żeby Ci przeszło, bo ostatecznym krokiem będzie rozstanie

Oj, biedna! Nie dziwię się, że nie chcesz już oddawać krwi

Mutny, a kto Was tam wie przez pierwsze miesiące Ty byś była mleczarnią, więc nie trzeba by dodatkowych pieniędzy na jedzenie dla bobasa (za to na pieluchy majątek )
Stary 2012-03-02, 08:34   #4873
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry
też wpadłam tylko bo wczoraj nie załatwiłam wszystkiego i dziś znów muszę do miasta jechać ale za to pociesza mnie że moja wygrana karta do rossmana jest już podobno do odbioru

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 08:36   #4874
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Wygrałaś kartę do Rossmana? Nie za dobrze? zazdroszczę
Stary 2012-03-02, 08:37   #4875
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrałaś kartę do Rossmana? Nie za dobrze? zazdroszczę

wygrałam za konkurs makijażowy
dobrze mi będę miała 50 zł na wydanie w rossmanie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-02, 08:41   #4876
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Baaardzo zazdroszczę!
Stary 2012-03-02, 08:43   #4877
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Baaardzo zazdroszczę!

a tak po za tym to widziałam Twoje posumowanie ślubne prawie wszystko masz

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-02, 08:50   #4878
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Nie mam wcale

Nie mam bukietu dla siebie i świadkowej, bielizny (za 2 tyg idę po nią), gajera i całego stroju młodego (w marcu ma Jot załatwić), nie wiem czy sala będzie dekorowana (TŻ nie skontaktował się jeszcze z salą), winietek (ale to normalne), pobukowanych wszystkich terminów u kosmetyczek, makijażu próbnego, butów (to 10 marca), dokumentów kościelnych i z USC (to w tygodniu z 12 marca), zapowiedzi (to ma zrobić TŻ), muzyki (nagrać płyty), sukni - trochę jeszcze przed nami, ale po ogarnięciu urzędowych spraw zostanie już w sumie sama kosmetyka. Na szczęście. Będę mogła spokojnie poświęcić się ogarnianiu nowej pracy

Bo od dziś już liczba dwucyfrowa zleciało, kuraki, zleciało!

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2012-03-02 o 08:51
Stary 2012-03-02, 09:33   #4879
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Mutny, a kto Was tam wie przez pierwsze miesiące Ty byś była mleczarnią, więc nie trzeba by dodatkowych pieniędzy na jedzenie dla bobasa (za to na pieluchy majątek )
no ale taka mleczarnia też musi więcej jeść

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
też wpadłam tylko bo wczoraj nie załatwiłam wszystkiego i dziś znów muszę do miasta jechać ale za to pociesza mnie że moja wygrana karta do rossmana jest już podobno do odbioru
też chcę!

Gaja, spoko ze wszystkim sie wyrobicie Naprawdę bardzo dużo macie pozałatwiane

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:54   #4880
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny mam dziś w końcu wolne
weekend znów w pracy ale cieszę się niezmiernie z dnia dzisiejszego, bo się w końcu poobijam konkretnie
nic mi się nie chce, kiedy dobijamy wątek?

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:55   #4881
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
a hormony badałaś kiedyś? Mogło mi to umknąć. Często za libido odpowiadają właśnie one... ja to mam problem w drugą stronę
ja tez odkad nie biore tabsow to chce mi sie non stop, a do weekendow daleko, a jak juz nadejda to ciagle ktos i cos

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
tak, że przed chwilą byłam w WC i z mamą się zatrułyśmy czymś - prawdopodobnie tego przyczyną było pomelo
Pomelo jest pyyyyszne

Gajus, gdybym tylko mieszkala w Warszawie... Mialabys z glowy dekoracje, winietki i wszystko

Rrr skojarzenia byly super tylko, ze w tamtej czesci to chyba u nas wszystkich byla ta chwila kiedy na serio bylysmy uzaleznione od wizazu

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:08   #4882
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Mleczarnie niech idzie na łąkę - krowie trawa dobrze robi, może i młodej mamie też?

Wiem, że spoko się wyrobimy. Wiem

Ala, nie mogę zamówić winietek póki nie mam kompletnej listy gości, więc tu nie chodzi o to, że mi się nie chce czy coś - tylko, że nie mogę
Stary 2012-03-02, 10:11   #4883
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
wygrałam za konkurs makijażowy
dobrze mi będę miała 50 zł na wydanie w rossmanie
Ej, no to bardzo fajnie

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:38   #4884
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Gaja, a czy ja powiedzialam, ze ci sie nie chce? wiesz juz chociaz jakie chcesz miec?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-02, 11:12   #4885
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Nie, ale myślałam, że nie skojarzyłaś, że do tego lista gości potrzebna

takie jak zaproszenia. Znaczy białe z zieloną podklejką i na tym znowu biały kawałek z napisem

Przyjechały woreczki organzowe! nie mają różyczki (mówiłam, mówiłam!) i są cuuudne!
Stary 2012-03-02, 11:29   #4886
Fari
Rozeznanie

Cytat:

Fari zatrułyście się pomelo? uwielbiam! niemożliwe jest zatrucie takimi pysznościami :P

dobranoc
Hej, no właśnie też mi się wierzyć nie chciało ale skoro mama też wymiotowała to nie ma innej opcji. Zresztą do 8 rano mnie męczyło i "miałam dowody" że to pomelo
Rety, ale przygoda z tym oddawaniem krwi straszne.
Co do TŻa to źle to wygląda skoro Ci zobojętniał to kiepsko to widzę
Cytat:

Pomelo jest pyyyyszne
Wiem Słonko, ja je odkryłam dopiero jakies 3 miesiące temu i zakochałam się, gdziekolwiek byłam to kupowałam . No i wczoraj kupiłam, zjadłyśmy z mamą i tak nas wymęczyło że szok. Do tej pory mnie tak żołądek boli że będę płakać W najbliższym czasie nie mam zamiaru tego jeść
Stary 2012-03-02, 11:51   #4887
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

Bo od dziś już liczba dwucyfrowa zleciało, kuraki, zleciało!
No i już 2015 też szybko nastąpi laski jestem na etapie że chciałabym mieć z M. dziecko te deklaracje chyba na mnie tak działają
Cytat:
ja tez odkad nie biore tabsow to chce mi sie non stop, a do weekendow daleko, a jak juz nadejda to ciagle ktos i cos
Też się tylko w weekendy aktualnie widzę a już niedługo i to będzie zburzone bo TŻ zacznie studia zaoczne
A i czy biorę anty czy nie biorę, mnie się raz, dwa razy w tygodniu chce ;D w dni płodne to nie zlicze

a i powiem Wam mam jedną salę, w hotelu, bardzo mi się podoba i na pewno jak przyjdzie czas to będzie pierwsza lokalizacja do sprawdzenia

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-03-02 o 11:52
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 12:35   #4888
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Matko, mi sie chce codziennie

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-02, 12:55   #4889
asiaczek87
Zakorzenienie

I Wam powiem że może to drobnostka, ale problem tak samo poważny jak brak chęci bo nie ma go gdzie rozładować, trzeba czekać

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 14:03   #4890
sylvi_86
Zakorzenienie

co do tabsow to ja biore ostatnie opakowanie teraz. TŻ bedzie na szkółce wiec tak mi potrzebne nie beda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości