Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 09:52   #1561
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Juz 10, czemu jeszcze nie piszecie o jedzeniu?

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:53   #1562
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość

Z Lubina A myslalam, ze sie nie wyda, nie chcialam miasta podawac na internecie
a widzisz!! tu Cię mamzawsze trzeba uważać na to co tu wypisujeszhihi a ja jestem z Chocianowa...mała pipidówka, nikt pewnie nie zna...ale mieszkałam w Lubinie także...i w ogóle dużo czasu tam spędzam...a gdzie chodzisz do gina??bo jak będę w PL to wybieram się do feminy
Stary 2012-03-02, 09:55   #1563
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
a widzisz!! tu Cię mamzawsze trzeba uważać na to co tu wypisujeszhihi a ja jestem z Chocianowa...mała pipidówka, nikt pewnie nie zna...ale mieszkałam w Lubinie także...i w ogóle dużo czasu tam spędzam...a gdzie chodzisz do gina??bo jak będę w PL to wybieram się do feminy
Ja chodze do profeminy Jestem bardzo zadowolona.
W Feminie mialam rodzic ostatnio (zaluje ze tego nie zrobilam), teraz zamkneli tam oddzial i przyjmuja tylko lekarze, nie wiem czy sa wszyscy, ktorzy byli wczesniej.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-02, 09:56   #1564
chmielinka
Zadomowienie

cześć dziewczyny

wczoraj mąż przywiózł mi wieści od lekarza że mam na badania przyjechać 22 marca a do tego czasu leżeć leżeć i leżeć. Kazał też powoli odstawiać luteine, bo podobno ona swoja rolę najlepiej spełnia na początku ciąży a w 16 tc już nie ma takiego znaczenia no ale skoro lekarz tak powiedział..... boję się żeby się sytuacja nie powtórzyła
a co do diagnozy w wypisie to powiedział że nie chce na razie tego komentować dopóki nie przyjadę tego 22. i nie zobaczy usg.

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mąż wrócił, ale taki wyczerpany, że wykąpał się i poszedł spać. Ja wyszłam na małe zakupy, bo skończyły mi się kosmetyki i przyszłam do domu z dzianinową sukienką i żakietem Ale patrze też na allegro na leginsy ciążowe. Któraś z Was może kupiła sobie takie leginsy?
ja mam takie leginsy ale nie kupiłam w internecie tylko u mnie w mieście w sklepie z ciążową odzieżą i są świetne! Tylko trzeba zwrócić uwagę żeby miały regulowaną gumkę bo są wygodniejsze i dłużej będzie można w nich chodzić zwykłe leginsy za bardzo mnie uciskały gumką w brzuszek

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:56   #1565
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Juz 10, czemu jeszcze nie piszecie o jedzeniu?
Hey! Wpadam na chwilę bo ostatnio w ogóle nie mam czasu. Mam kupę pracy! Może w weeekend nadrobię...a tu widzę, wydarzenia za wydarzeniami. Muszę sprobowac Was nadrobic!

Ostatatnio w ogole mam spadek formy..hormonow w sensie. wszystko mnie wk***** !!!
a na śniadanko tosty z serem i poledwica
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:57   #1566
karolka110
Wtajemniczenie

nie przywitałam się nawet dziś-wstręciuch ze mnie...moje zatoki powolusiu mijają, tzn. po Apapie minęły bóle głowy, ale noc znów ciężka...o 4 już nie mogłam spać, ale zrobiłam siusiu i jeszcze sie zmusiłam,a le jak o 7 Małż do pracy wychodził, to już wstałam...i zrobiłam mu nawet jajecznicę
ja dziś na obiad - tagliatelle z sosem szpinakowo-śmietanowym z wędzonym łososiem
Stary 2012-03-02, 09:58   #1567
Soleilka
Zakorzenienie

Hejo

Ja zaraz myję włoski i uciekam do gina, wysiedzę się do wieczora, więc nie wiem czy już dziś wrócę na wizaż :P Jestem ciekawa co mi tam zleci...

W ogóle nie wiem czy jakiejś grzybicy nie złapałam muszę mu to pokazać

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:59   #1568
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Hey! Wpadam na chwilę bo ostatnio w ogóle nie mam czasu. Mam kupę pracy! Może w weeekend nadrobię...a tu widzę, wydarzenia za wydarzeniami. Muszę sprobowac Was nadrobic!

Ostatatnio w ogole mam spadek formy..hormonow w sensie. wszystko mnie wk***** !!!
a na śniadanko tosty z serem i poledwica
Oj mnie tez...

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-02, 10:00   #1569
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chodze do profeminy Jestem bardzo zadowolona.
W Feminie mialam rodzic ostatnio (zaluje ze tego nie zrobilam), teraz zamkneli tam oddzial i przyjmuja tylko lekarze, nie wiem czy sa wszyscy, ktorzy byli wczesniej.
ja chodzę do Pańszczyka, chciałam u niego zrobić połówkowe, ale niestety wtedy kiedy ja mam czas , to jego nie ma i zapisali mnie do Nowackiej-Wojtasik...słyszałaś może coś o niej?? femina była dobrą opcją do porodu...racja...a teraz tylko szpital na Bema
Stary 2012-03-02, 10:04   #1570
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

wczoraj mąż przywiózł mi wieści od lekarza że mam na badania przyjechać 22 marca a do tego czasu leżeć leżeć i leżeć. Kazał też powoli odstawiać luteine, bo podobno ona swoja rolę najlepiej spełnia na początku ciąży a w 16 tc już nie ma takiego znaczenia no ale skoro lekarz tak powiedział..... boję się żeby się sytuacja nie powtórzyła
a co do diagnozy w wypisie to powiedział że nie chce na razie tego komentować dopóki nie przyjadę tego 22. i nie zobaczy usg.
to leż grzecznie, a my potrzymamy , żeby sytuacja się nie powtórzyła

Cytat:
nie przywitałam się nawet dziś-wstręciuch ze mnie...moje zatoki powolusiu mijają, tzn. po Apapie minęły bóle głowy, ale noc znów ciężka...o 4 już nie mogłam spać, ale zrobiłam siusiu i jeszcze sie zmusiłam,a le jak o 7 Małż do pracy wychodził, to już wstałam...i zrobiłam mu nawet jajecznicę
ja dziś na obiad - tagliatelle z sosem szpinakowo-śmietanowym z wędzonym łososiem
ja spałam jak suseł, ale jak się tak zmachałam tą przeprowadzką to co się dziwić jeszcze chyba cały weekend będę ją odsypiać

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hejo

Ja zaraz myję włoski i uciekam do gina, wysiedzę się do wieczora, więc nie wiem czy już dziś wrócę na wizaż :P Jestem ciekawa co mi tam zleci...

W ogóle nie wiem czy jakiejś grzybicy nie złapałam muszę mu to pokazać
za wizytę

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:07   #1571
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodzę do Pańszczyka, chciałam u niego zrobić połówkowe, ale niestety wtedy kiedy ja mam czas , to jego nie ma i zapisali mnie do Nowackiej-Wojtasik...słyszałaś może coś o niej?? femina była dobrą opcją do porodu...racja...a teraz tylko szpital na Bema
A nie mowisz o Zawadzkiej-Wojtasiak?
Ja do niej chodzilam na USG w 1 ciazy i teraz bylam na genetycznym, bardzo fajna babka
Czytalam o niej, ze jest niemila itd. Ale mi sie wydawala zupelnie inna. Najpierw bada, sprawdza czy wszystko z dzieckiem dobrze - wtedy nie rozmawia, nic nie mowi, skupia sie na badaniu. Pozniej juz pokazuje dziecko, bardzo dokladnie zbliza, pokazuje co sie da Ja bylam zawsze bardzo zadowolona. Raz poszlam do innego na USG, wlasnie w feminie. To bylo polowkowe. Facet byl do niczego. Niby zbadal, niby cos pokazal, ale tyle co nic. Zaplacilam za 4d, powiedzial, ze slabo widac. Na plycie nie mialam nawet minuty Juz mogl wrzucic chociaz zwykle usg, zebym mogla poogladac w domu. Za to Wojtasiak duzo daje na plyte, i zwykle USG i 4d.
Z opieki na Bema nie jestem zadowolona Podobno teraz sie cos zmienilo, nie wiem...

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-02, 10:09   #1572
karolka110
Wtajemniczenie

: love:MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ:lov e::jupi :
DZIŚ MAMY 18+0 tc WIĘC ZACZYNAMY 5 MIESIĄC

:win ko: \:wi nko:

Edytowane przez karolka110
Czas edycji: 2012-03-02 o 10:16 Powód: błąd
karolka110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:10   #1573
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
po rusku to wszystko śmiesznie
po mnie już zasadniczo spływa, bo mam kontakt z tym językiem od 20 lat, ale jak pierwszy raz zobaczyłam Майкл Джексон (Michael Jackson) to umarłam
Ja też śmiesznie brzmię po rusku
Cytat:
Poczekaj, trzymaj sie dzielnie Moze jak bedzie musial zawalczyc o Twoje wzgledy, to sie zmieni
Nie czulam zadnej niecheci.
Co prawda, nie planowalismy dziecka, wiec bylam wsciekla na siebie (myslelismy nad aborcja), ale synka kocham ponad zycie.
Do exa czuje niechec, naprawde duza niechec.
Zwlaszcza dlatego, ze on sie bawi w najlepsze, cpa, pije, jest naprawde w kiepskim towarzystwie.
Nie odzywa sie na urodziny, swieta. Placi alimenty (podalam go do komornika, bo nie chcial mi placic zaleglosci itd).
Wczesniej sie nie odzywal.
Odbilo mu jak sie dowiedzial, ze z kims jestem.
Przychodzil pod blok, robil awantury.
Jak sie dowiedzial, ze jestem w ciazy po raz 2, odbilo mu kompletnie. Nagle udaje tatusia. Jest bezczelny, potrafi obiecac, ze cos kupi dla dziecka, np. buty, i po tym juz cisza.
Teraz chce mnie podawac do sadu o kontakty z dzieckiem... Wszystko z czystej wredoty.
Dlatego mowie Ci, jesli nie jestes pewna faceta, a masz na tyle pomocy, ze nie potrzebujesz alimentow - nie uznawaj go jako ojca, albo chociaz nie dawaj jego nazwiska. Ja zrobilam ten blad, pomimo tego, ze moj ex pil sporo, zdarzalo mu sie cpac (o tym sie dowiedzialam pozniej, o wiele pozniej), potrafil mnie sama zostawic na 2 dni, nawet z chorym dzieckiem i nie pomyslec chocby o tym, czy mamy na jedzenie...
Teraz nawet nie pozwala mi zmienic nazwiska dziecka. "Bo on jest ojcem"...
Taak. Szkoda tylko, ze synek do mojego tz podchodzi jak do ojca. To on jest prawdziwym ojcem.
Ex tylko probuje to utrudnic. Nigdy nie chcial mi pomagac przy dziecku. A jak musial cos kupic? A w zyciu!!
Wozek, lozeczko... Wszystko mielismy od mojej mamy. Teraz to sie nie zmienilo.
Wszystko co od niego dostalam to.. Paczka z jego zakladu pracy na mikolaja, z ktorej wyjadl polowe slodyczy
No co za frajer z tego typa!
A nie możesz złożyć sprawy w sądzie o pozbawienie go praw rodzicielskich? Skoro i tak się dzieckiem nie interesuje...

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Mucha
No teraz jest chyba najładniejsza Bo wcześniej
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

Ja tak jak dziewczyny pisały czytałam że właśnie 5cm obcasy dla ciężarnych super odpowiednie są o ile ten obcas jest stabilny. Wiec myślę że śmiało możesz próbować
Jak będę w domu, to zrobię fotki, żeby Wam obcasy pokazać
Cytat:
hej ja już umyta i wybalsamowana rano miałam ktg 40 minut zero skurczy Tetno bije mała uciekała bawiła się z nami w ciuciu Babke
ja się czuje dobrze nie boli Mnie brzuch i powiem wam że nie wiem co to była za kroplowka ale nogi w nocy bolały Mnie może z 2 razy tzn drentwialy. a Tak to spalan całą noc

gdzieś po 8 Ide na usg brzucha jeśli będzie ok to wyjde dziś bynajmniej tak mi Mowil wczoraj ordynator. 3majcie kciuki
Ja trzymam kciuki I dobrze, że ból brzucha przeszedł
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
nie skorzystamy bo my poltora roku po porodzenie nie bedziemy chodzic do fryzjera wiec kosmetykow tez nie bedziemy kupowaly i kapac tez sie nie bedziemy a chodzic bedziemy owineite przescieradlem bo tak bedzie latwiej karmic.
O Boże, nie mogę przestać się śmiać
Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Ze mną w szpitalu leżała babka w 27 tygodniu i jej podawali luteinę
Ale mam nadzieję, że będzie wszystko ok

Bloguję
Stary 2012-03-02, 10:10   #1574
Maciejka__
Zakorzenienie

Hej!
Wieczorem po zwykłych pracach kuchennnych bardzo rozbolał mnie krzyż i lęździe, później miałam coś słabszego niż plamienie, ale na szczęście ciemnego. W dodatku w nocy obudziłam się ze skurczem w miejscu normalnego położenia wyrostka, a później łożyska. Przeszło albo zasnęłam po dwóch tabletkach scopolanu. Reasumując - zakładam, że nic złego się nie dzieje, ale cieszę się, że we wtorek idę do gina.
A rano byłam na badaniu krwi, pamiętałam o dodatkowym zbadaniu elektrolitów i w przychodni nic mi nie było, ale w drodze do domu jednak słabo, więc zjadłam śniadanko i wybaczcie, ale później poczytam, co u Was.

Dojrzałam tylko zdanie dobrym wyniku z 40 min. KTG.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:11   #1575
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
DZIŚ MAMY 19+0 tc WIĘC ZACZYNAMY 5 MIESIĄC

Gratulacje!!
Na DDTVN o żlobkach. A jakie jest Wasze zdanie?? Ja niestety nie wiem czy nie będe musiała skorzystac z tej instytucji....
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:12   #1576
hanjah
Zakorzenienie

Hello

U mnie mgła jak mleko-nie widać co sąsiedzi mają za płotem
Ale ogólnie robi się ładnie i wiosennie

I wszystko byłoby super, gdyby nie zgaga Nic mi na nią nie pomaga... a po mleku jest mi nawet gorzej
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:12   #1577
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

za wizytę
dziękuję
Cytat:

Gratulacje

Ale głodna jestem Wczoraj z TŻ pochłonęliśmy na kolację 3 kg frytek

Bloguję
Stary 2012-03-02, 10:13   #1578
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie mowisz o Zawadzkiej-Wojtasiak?
Ja do niej chodzilam na USG w 1 ciazy i teraz bylam na genetycznym, bardzo fajna babka
Czytalam o niej, ze jest niemila itd. Ale mi sie wydawala zupelnie inna. Najpierw bada, sprawdza czy wszystko z dzieckiem dobrze - wtedy nie rozmawia, nic nie mowi, skupia sie na badaniu. Pozniej juz pokazuje dziecko, bardzo dokladnie zbliza, pokazuje co sie da Ja bylam zawsze bardzo zadowolona. Raz poszlam do innego na USG, wlasnie w feminie. To bylo polowkowe. Facet byl do niczego. Niby zbadal, niby cos pokazal, ale tyle co nic. Zaplacilam za 4d, powiedzial, ze slabo widac. Na plycie nie mialam nawet minuty Juz mogl wrzucic chociaz zwykle usg, zebym mogla poogladac w domu. Za to Wojtasiak duzo daje na plyte, i zwykle USG i 4d.
Z opieki na Bema nie jestem zadowolona Podobno teraz sie cos zmienilo, nie wiem...
racja przekręciłam nazwisko dzięki za pocieszenie, bo w ogóle jej nie znam a jak poczytałam opinie na forach, to sie wystraszyłam co za babasztyl, ale skoro mówisz, że bardzo kompetentna to się cieszęd zięki za pomoc...
a gdzie chodziłaś do liceum??i na jakim osiedlu mieszkasz??wiem wiem ciekawska jestem, ale to miło spotkać kogoś z tak bliska
Stary 2012-03-02, 10:13   #1579
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

No to gratki i oblewamy Mi jakoś 6 miesiąc już się zaczyna albo zaczął

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Hej!
Wieczorem po zwykłych pracach kuchennnych bardzo rozbolał mnie krzyż i lęździe, później miałam coś słabszego niż plamienie, ale na szczęście ciemnego. W dodatku w nocy obudziłam się ze skurczem w miejscu normalnego położenia wyrostka, a później łożyska. Przeszło albo zasnęłam po dwóch tabletkach scopolanu. Reasumując - zakładam, że nic złego się nie dzieje, ale cieszę się, że we wtorek idę do gina.
A rano byłam na badaniu krwi, pamiętałam o dodatkowym zbadaniu elektrolitów i w przychodni nic mi nie było, ale w drodze do domu jednak słabo, więc zjadłam śniadanko i wybaczcie, ale później poczytam, co u Was.

Dojrzałam tylko zdanie dobrym wyniku z 40 min. KTG.
Oj kochana, to leż dzisiaj jak najwięcej i się oszczędzaj

Stary 2012-03-02, 10:13   #1580
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
[/COLOR]
nie skorzystamy bo my poltora roku po porodzenie nie bedziemy chodzic do fryzjera wiec kosmetykow tez nie bedziemy kupowaly i kapac tez sie nie bedziemy a chodzic bedziemy owineite przescieradlem bo tak bedzie latwiej karmic.

wychodze do domu. czekam na tz o wszystkim napisze już z kompa...

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:14   #1581
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!
Na DDTVN o żlobkach. A jakie jest Wasze zdanie?? Ja niestety nie wiem czy nie będe musiała skorzystac z tej instytucji....
ja nie bede korzystala... po urlopie macierzynskim zamierzam wrocic do pracy, ale na pierwsza zmiane albo na pol etatu wiec bedziemy sie z tztem wymieniac.

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:14   #1582
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

wychodze do domu. czekam na tz o wszystkim napisze już z kompa...
super

Stary 2012-03-02, 10:18   #1583
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
No co za frajer z tego typa!
A nie możesz złożyć sprawy w sądzie o pozbawienie go praw rodzicielskich? Skoro i tak się dzieckiem nie interesuje...
Nie moge, on ma tylko ograniczone prawa. Kurator sam go zglosil, jeszcze jak bylismy razem, bo mnie bil.

Nie moge go pozbawic praw. Raczej nie mam powodow. On sie teraz zaczal "interesowac". Oczywiscie na pokaz.
Alimenty placi, jest zgloszony u komornika.
Wczesniej sie nie odzywal po pare miesiecy, tak jak pisalam. Na urodziny i swieta tez zero kontaktu.
Ale jak sie dowiedzial, ze ukladam sobie zycie, to zupelnie zmienil zdanie Teraz udaje "tatusia". Pobawi sie chwile i wraca do siebie.
Dla niego dziecko to zabawka, ktora mozna w kazdej chwili porzucic.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Gratulacje!!
Ja jestem przeciw.
Wysle dzieci dopiero do przedszkola.
U nas w prywatnym przyjmuja od 2,5 roku

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-02, 10:19   #1584
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Hej!
O kurcze Mam nadzieję, że to nic niepokojącego
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

I wszystko byłoby super, gdyby nie zgaga Nic mi na nią nie pomaga... a po mleku jest mi nawet gorzej
Ja miałam wczoraj wieczorem, bleh... Spróbuj wody z cytryną może? albo herbatkę miętową zaparz

Bloguję
Stary 2012-03-02, 10:20   #1585
Balbinka1983
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny.

U mnie się dziś kiepsko zaczął dzień - mój ojciec wylądował w szpitalu z podejrzeniem wylewu... po prostu za☠☠☠iście Czekam na jakieś informacje od matki jak go przebadają. Siedzę w pracy i się denerwuję
Stary 2012-03-02, 10:21   #1586
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
racja przekręciłam nazwisko dzięki za pocieszenie, bo w ogóle jej nie znam a jak poczytałam opinie na forach, to sie wystraszyłam co za babasztyl, ale skoro mówisz, że bardzo kompetentna to się cieszęd zięki za pomoc...
a gdzie chodziłaś do liceum??i na jakim osiedlu mieszkasz??wiem wiem ciekawska jestem, ale to miło spotkać kogoś z tak bliska
Ja tez sie balam isc przez opinie na internecie, ale okazala sie super. Nie zaluje. Jak na jednym monitorze slabiej cos widac, to pokazuje jeszcze na drugim, zeby dokladniej zobaczyc jakis szczegol
Chodzilam do trzeciego I mieszkam na staszica, a Ty?

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-02, 10:21   #1587
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam wczoraj wieczorem, bleh... Spróbuj wody z cytryną może? albo herbatkę miętową zaparz
Spróbuję z miętą, bo nie mam cytryny

Prince fajnie że już do domku wracasz Czekamy na relację
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:21   #1588
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moge, on ma tylko ograniczone prawa. Kurator sam go zglosil, jeszcze jak bylismy razem, bo mnie bil.

Nie moge go pozbawic praw. Raczej nie mam powodow. On sie teraz zaczal "interesowac". Oczywiscie na pokaz.
Alimenty placi, jest zgloszony u komornika.
Wczesniej sie nie odzywal po pare miesiecy, tak jak pisalam. Na urodziny i swieta tez zero kontaktu.
Ale jak sie dowiedzial, ze ukladam sobie zycie, to zupelnie zmienil zdanie Teraz udaje "tatusia". Pobawi sie chwile i wraca do siebie.
Dla niego dziecko to zabawka, ktora mozna w kazdej chwili porzucic.

-
Mój ojciec jest w ogóle pozbawiony praw rodzicielskich a płaci alimenty Może jak się dzidziuś urodzi, to straci zainteresowanie małym? Warto wtedy pogadać z jakimś doradcą, może Twój TŻ by małego usynowił wtedy?

Bloguję
Stary 2012-03-02, 10:22   #1589
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hello

U mnie mgła jak mleko-nie widać co sąsiedzi mają za płotem
Ale ogólnie robi się ładnie i wiosennie

Bo po mleku faktycznie jest gorzej. U mnie na zgage najlepiej dziala cola. Zwlaszcza w ciazy.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-02, 10:22   #1590
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.

U mnie się dziś kiepsko zaczął dzień - mój ojciec wylądował w szpitalu z podejrzeniem wylewu... po prostu za☠☠☠iście Czekam na jakieś informacje od matki jak go przebadają. Siedzę w pracy i się denerwuję
Będzie ok, nie martw się

Bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości