|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja weszłam na wagę na Off Day ale nic nie drgnęło w żadną strone ![]()
![]() ![]() Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2012-02-24 o 14:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I moim zdaniem 3 kg na 3 tyg to jak najbardziej dobry i prawidłowy wynik ![]() ![]() Właśnie skończyłam 10 dzień Insanity ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj skonczylam dzien 11
![]() ![]() Jeszcze tylko 2 dni i koncze drugi tydzien, szybciutko to leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
12 dzień w krainie szaleństwa
![]() pojutrze off day - przyda się bo recovery dało w kość mięśniom moich nóg ![]() Śnieżynka,zwróć uwagę czy nie robisz części ćwiczeń za bardzo na placach - ja tak na początku robiłam (przyzwyczajenie od tańczenia) i łydki po prostu straszliwie mnie bolały, teraz uważam żeby dociskać piętę do podłogi i jest znacznie lepiej ![]()
#2166 |
Zadomowienie
|
Hej, chciałabym się przyłączyć. Dzisiaj zaczynam
![]()
#2167 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]()
#2168 |
Zadomowienie
|
Może jeszcze ktoś się przyłączy
![]() ![]() A wyniki pierwszego fit testu następujące: Switch kicks: 87 Power jacks: 50 Power knees: 65 Power jumps: 38 Globe jumps: 6 Suicide jumps:11 Push-up jacks: 15 (pierwszy raz w życiu udało mi się zrobić jakąkolwiek pompkę ![]() Low plank oblique: 40 Zobaczymy jaki będzie progres ![]()
#2169 |
Przyczajenie
|
Ja pisałam tutaj parę dni temu jak zaczynałam, teraz jestem już w 9 dniu, więc nie jesteście same dziewczyny!
![]() Ale ćwiczenia bardzo mi się podobają szczególnie to, że po konkretnej rozgrzewce można sobie odpocząć nieco przy rozciąganiu, a potem znowu dać z siebie wszystko ![]() Co mogę powiedzieć? Po prostu chce mi się ćwiczyć !!! Mam nadzieję, że też tak macie, bo wtedy ćwiczenia są przyjemnością, a nie karą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
O Boże. Ratunku.
Zrobiłam pierwszy dzień, ale z mnóstwem przerw bo myślałam że serce mi wypadnie. Do tego na podłodze została po mnie wielka kałuża potu ![]() ![]() Miałam też momenty kiedy mięśnie po prostu odmawiały mi posłuszeństwa, padałam na podłogę i nie mogłam wstać. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie łatwiej.
#2171 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Ja jestem już po @ więc znowu zaczynam .. Wczorajszy test wyszedł lepszy niż pare dni temu.. nawet zakwasów nie ma ![]() ![]()
#2172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem głupia i zaczęłam tę mordęgę jeszcze w trakcie @. Ale już na szczęście się kończy.
![]() |
#2173 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale na razie 13 dzień zrobiony, nawet dodatkowo zrobiłam kilka więcej ćwiczeń na brzuch bo to Cardio Abs mam wrażenie że średnio na mnie działa ![]() ![]()
![]() |
#2174 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja Tf cwiczylam przy @ jednak cos mi sie teraz porobilo i podczas @ mam nieciekawie, wole sobie krzywdy nie zrobic.. Zreszta akurat zaczynalam I. wiec nie mialam nic do stracenia zaczelam jeszcze raz Cytat:
![]() Cytat:
Po drugim dniu stwierdzam, ze chyba nigdy nie zrobilam tyle pompek.. I juz bola mnie plecy.. Jutro beda bolec bardziej cos mi sie wydaje
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-02-28 o 21:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zadomowienie
|
Z tym drugim nie ma problemu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście ja odkąd biorę tabletki mam lekki @ więc mogę sobie ćwiczyć. Ale jak się źle czujesz to faktycznie lepiej się nie nadwyrężać. Drugi dzień za mną (a właściwie licząc fit test to 3). Pompki idą mi coraz lepiej i zdecydowanie mniej padałam niż wczoraj.
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw. Ty robisz teraz tylko Insanity czy hybryde CE + insanity? bo podczytuję Twoje posty na wątku o CE ![]() Cytat:
![]() I z wagi mi nic nie zleciało, chyba że 0,3 kg sie liczy ( ![]() ![]()
![]() |
#2177 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!!
Ja co prawda ćwiczę p90x ale od dzis postanowiłam co jakiś czas dorzucać jakieś aeroby z Insanity ![]() ![]() Ktoś w tym wątku robił taką hybrydę p90x+insanity i wyniki miał fajne, mam nadzieję że ja też takie będę miała ![]()
![]() |
#2178 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tymczasem 4 dzień szaleństwa uważam za udany.
![]() |
#2179 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ja robie Insanity teraz.. CE skończyłam zrobiłam 3 miesiące .. podglądasz sobie, tak ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2180 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dasz rade jak skonczysz Insanity to p90x też jakoś pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Są różne plany łączące p90x&insana ja poki co z jakiegoś konkretnego nie korzystam, jak będę miała ochotę to w miejsce cardio x, badz kenpo x, będę wrzucac Insana, a jak nie to bede robic normalnie p90...zaleznie od formy i nastroju danego dnia ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Wszystkie ci zazdrościmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
no dobra, to wstawiam
![]() ---- FIT TEST1 ------ FIT TEST 2 swich kicks 75 ---> 92 (+ 23%) power jacks 31 ---> 50 (+61%) power knees 60 ---> 85 (+ 41%) power jumps 10 ----> 24 (+140%) globe jumps 5 -----> 7 (+40%) siucide jumps 10 -----> 12 (+20%) Push-up jacks 0 ------> 2 (naciągne ![]() low plank oblique 30 ----> 40 (+33%) Cytat:
![]() No i do CE pewnie bede musiała sobie jakiś zestaw hantli kupić bo teraz mam tylko winylowe 2x 2 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Megi, jak mało Ci pompek to spróbuj filmik Cardio Power & Resistance - w nim jest najwięcej ![]()
![]() |
#2182 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no jak dla mnie rewelacja, to jest mega PROGRES ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-02 o 17:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie radość jest o tyle duża że nigdy w życiu nie umiałam zrobić pompki. Nigdy, a teraz umiem ![]() Na to liczę ![]() Cytat:
![]() 5 dzień zakończony, myślałam że umrę przy tym Pure Cardio ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() Jak Wy liczycie swich kicks ????? Jutro zaczynam 18 dzien i idzie mi coraz lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Gratuluje chwal sie wynikami ciekawa jestem ![]()
![]() |
#2186 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wszystko poza globe jumps liczę pojedynczo - Shaun nigdzie nie mówi ze coś innego liczyć inaczej btw. Dziewczyny wstawcie swoje wyniki ![]()
![]() |
#2187 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fit Test: switch kicks - 102 power jacks 57 power knees 78 power jumps 40 globe jumps 12 suicide jumps 14 push - up jacks 13 low plank oblique 60 Starałam się ale tylko tyle wyszło
![]() |
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
Ja się staram jeść białko głównie(czyli jajca najczęściej), ale nie trzymam sie tego jakoś restrykcyjnie, ostatnio lubię ten przepis :http://www.bodyrock.tv/2011/12/04/bodyrockers-eggs/
Rozważałam odzywkę białkowa ale stwierdziłam ze Insan to głównie cardio wiec bez sensu trochę ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2189 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie jestem z siebie zadowolona.. odzwyczaiłam sie w ogóle od Cardio Dziewczyny w tej książce o Insanity jest taki wzór na obliczenie ile kalorii macie jeść 655 + (4,35 X waga w funtach) + (12,7 X wysokość w calach) - (6,8 x wiek w latach ![]() Potem jest taka tabelka w której jest tryb życia ![]() Tryb siedzący - niewielki albo całkowity brak ruchu - 1,2 Tryb lekko aktywny - lekkie ćwiczenia (1 do 3 razy w tygodniu) - 1,375 T. umiarkowany - umiarkowana aktywność (od 3 do 5 razy w tygodniu) - 1,55 T. bardzo aktywny - trudne ćwiczenia (od 6 - 7 razy w tyg) - 1,7 Ekstremalna aktywność - trudne intensywne ćwiczenia i praca (czy praca) fizyczna 1,9 wiecie co ja jakimś anglista nie jestem ale tak to mniej więcej wygląda I teraz ta ilośc kalorii pomnóżcie przez któryś "trybek".. To nie koniec ![]() ![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-03 o 11:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrenko liczylas 2 wykopy jako jeden ??? ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2012-03-03 o 16:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.