|
|
#2491 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
Dziewczyny znajde jeszcze gdzies skórzaną plisowana spódniczke????
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość dziewczyn zapytała o tę promocję, więc zarzucanie, że ktoś czytać nie potrafi albo nie ma języka, jest troszkę nie na miejscu. Nie uważam też, że to wina przepływu informacji, ponieważ w każdym miejscu podawana jest inna informacja i skąd wiadomo ma być, który Rossmann pojadę tę właściwą?
|
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego mysle ze jak ciagle czegos nie wiedza to nie potrafia zapytac odpowiednich osob, zadzwonic na infolinie rossmann czy h&m albo zwyczajnie sie dowiedziec w sklepie, no przeciez listu poleconego kazdemu wysylac nie beda, a skoro akcja jest jaka jest a komus zalezy na znizce niech sie pofatyguje sam - to a propos klientow, a skoro chodzi o pracownikow - to widczonie jest slaby przeplyw informacji bo sa one rozbieżne i niewszedzie pelne. dziekuje.zegnam |
|
|
|
|
#2494 |
|
Rozeznanie
|
szukam pilnie numeru referencyjnego pomarańczowej koszuli z h&m za 39.90
o tej: http://www.hm.com/pl/product/98269?article=98269-B i tej spodnicy http://www.hm.com/pl/product/93719?a...c=GOES_WITH_PD widzial ja ktos na zywo??? jakiej jest naprawde dlugości???
Wymienię nowy zestaw Dax Cosmetics,2kremy+2peeling i+maseczka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504842 Edytowane przez gad Czas edycji: 2012-03-02 o 12:08 |
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiele osób nie wie nadal co i jak z tą akcją, ponieważ w sklepach nie potrafią udzielać odpowiednich informacji. Więc troszkę nijak ma się Twoje tłumaczenie odnośnie pytania w sklepie, bo tam wybacz, ale też nikt nic nie wie Nikt nie prosi o informowanie listem poleconym więc nie przesadzaj. Wystarczyło by po prostu obrać jedną opcję odpowiadania klientom, a nie każdy sklep daje swoje odpowiedzi. Nie wiem, czy to jest wina słabego przepływu informacji, czy czegoś innego. Dla mnie cała ta akcja to czeski film, ale z tego co czytam na forum, to nie tylko dla mnie. Więc wypisywanie, że trzeba się dopytać w sklepie jeśli się chce wiedzieć- bezsens Myślę, że na tym temat można zakończyć, bo do konsensusu i tak nie dojdziemy, a tylko zaśmiecamy wątek. Żegnać się z Tobą nie będę, bo jeszcze na pewno się tutaj spotkamy, miejmy nadzieję, że podczas przyjemniejszej wymiany zdań
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2012-03-02 o 12:10 |
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Dziewczyny, nie ma o co się kłócić
akurat tu chodziło o karte rabatową 20zł, a z tego wynikło w ogóle milion innych problemów ![]() ja tez uważam że karte za 20zł można wykorzystać przy tej zniżce bo to jest jakby karta upominkowa, którą każdy z nas może dostać np na urodziny i to jest nasz środek płatniczy, tak jak karta kredytowa czy gotówka, ale jak ktoś ma wątpliwości to przy zakupach dla pewności się zapytać. Tyle ![]() i nie kłócić się!!!!!!!!!!! Amen
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
W Poznaniu marynarek w paski nadal brak
|
#2498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
kupujesz coś za 100zł, ze zniżką masz do zapłaty 76 więc Twoja broszka czy zapłacisz kartą, gotówką, kartą podarunkową czy może wszystkim na raz
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że ja też zapytam ale jedna z Dziewczyn pisała, że odebrała kupon później tzn. kupiła produkt Olay nie mieli kuponów i przyszła z paragonem za kilka dni. Ja tez miałam taką sytuację i nie wiem czy iść i próbować czy tak się nie da.
Druga moja prośba, kupiłam spodnie za 39,90 i nie wiem czy zostawić czy oddać bo sa dosyć dopasowane (to że krótkie to niestety taka zmora wysokiej), numer większe były za szerokie w pasie, no ale nie wiem. Poradźcie ![]() (przepraszam za kota, wciął się jak to kot )
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kuponu, to tak jak napisała Kunia, nic nie tracisz próbując Możesz tylko zyskać
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
one się koszmarnie rozciągają na pupie i wypychają w kolanach. Według mnie nie są warte nawet 39 zł :-(
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety się z tym zgodzę.
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
reklamowałam dziś ubiegłoroczne baleriny peep toe, porozklejały się przy podeszwach, pan próbował mi wmówić, że rozkleiły się, bo je uprałam
i gdybym nie prała, to by się nie rozkleiły. Sęk w tym, że nigdy ich nie prałam? W końcu po jakichś 20 minutach dyskusji w końcu łaskawie zrobił zwrot na kartę merch. Ale żeby o 39,90zł tyle problemu z reklamacją robić to |
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
A może wiecie do kiedy dorzucają kartę 20zł za zakupy powyżej 150zł?
![]() Sorrki za OT, ale widzę, że wątek "Nasze lutowe zakupy" został zamknięty. Ma któraś z Was link do marcowych zakupów, bo nie mogę znaleźć
Edytowane przez mohaaa Czas edycji: 2012-03-02 o 14:11 |
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy w H&Mach są te torebki:
http://www.hm.com/pl/product/98868?a...rticle=98868-B http://www.hm.com/pl/product/95082?article=95082-A http://www.hm.com/gb/product/98329?a...rticle=98329-B Jeśli tak, to możecie coś o nich powiedzieć, jak zdjęcia mają się do rzeczywistości?
Edytowane przez kamelka33 Czas edycji: 2012-03-02 o 14:37 |
|
|
|
#2508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam tu niedawno dyskusję na temat koturn białych i neonowych widziałam dziś i jedne i drugie na Marszałkowskiej w Warszawie
![]() a marynarek ze złotymi guzikami w Wawie nadal brak, buuu !
|
|
|
|
#2510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj w rossmannie u mnie oczywiście przy kasie też musiałam się upomnieć, pani znudzona powiedziała "a taaak... zapomniaaałaaaam", yhym, zapomniała, jasne
Edytowane przez polyanna93 Czas edycji: 2012-03-02 o 16:49 |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2512 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1 i 3 widziałam, 2 nie. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
ja mam 182 cm i te spdnie w kol. czerwonym. Nie przeszkadza mi, że są przykrotkie, jednak nie podobasz mi się w tych spodniach. Kolor sprawia wrażenie,jakbyś miała kalesony a nie spodnie Nie obraź się to moje zdanie
|
||
|
|
|
#2513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie straszcie, jeszcze ich nie nosiłam, czekają na 15 stopni... ehh.... Forget_me a co z tą baskinką - zwróciłaś na nią uwage?
|
|
#2515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki za komentarze, też jak się w domu obejrzałam to cos nie bardzo to wyglądało.Widac zalezy od figury.Także jutro je zwracam i szturmuje przy okazji rossmana
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku co za wariactwo z tą promocją z Olay
Dopiero w trzecim Rossmanie dostałam kupon, jak w dwóch pierwszych pytałam się, czy obowiązuje u nich taka promocja, to ekspedientki robiły wielkie oczy i mówiły, że żadnych kuponów nie mają No ale najważniejsze, że mam
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swój kupon dziś wykorzystałam
![]() Później wkleję zakup
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie... moje rozciągnęły się chyba o półtora rozmiaru :-(
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
a nie pomyslałas o reklamacji?
|
#2520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę,że w innym kolorze mogłyby być ok. Ja już zdobyłam kartę z Rossa i jutro wpadnę do H&M, zobaczyć, co tam słychać. Liczę na jaką lekką wiosenną kurteczkę, sandałki i strój kąpielowy z kamyczkami,ale zapewne się przeliczę wgl. nie wiem, co mi sie stało, ale stałam sie strasznie wybredna... Nic mi sie w sklepach nie podoba...
Edytowane przez Madchen_ Czas edycji: 2012-03-02 o 18:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

akurat tu chodziło o karte rabatową 20zł, a z tego wynikło w ogóle milion innych problemów

Bo ta promocja z kartami chyba nadal obowiązuje.
)