|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
U mnie 2 klientki mają red wine z szybkoschnących i bardzo sobie chwalą. Ale faktycznie, mama też ma i jak pomalowała ostatnio na bal to z tydzień się trzymało bez odpryśnięć nawet z myciem naczyń. A nic poza lakierem nie używa, żadnych baz itp.
|
|
|
|
#3243 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No cóż, spray też się przyda na lato, ale wolałabym tą emulsję jednak. Mam wrażenie, że te oferty (tak samo jak IOS) robią się coraz gorsze. (proszę mnie nie krytykować za narzekanie! pomarudzić sobie prawo ma każdy, choć troszeczkę )Dziewczyny a jak to jest z tymi ofertami na które się głosuje? One będą obowiązywały cały katalog czy tylko w danym tygodniu? Nie krzyczeć jeśli to pytanie/odpowiedź na nie już było.
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
jakby którąś interesowało to w brakach mam bransoletki Nimes
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety swoją zobaczę dopiero w środę
![]() Ma ktoś porównanie, co lepsze? Maseczka naprawcza do włosów suchych i zniszczonych AT czy Kuracja naprawcza 3D? Zastanawiam się nad Rodzinnym kremem z wyciągiem z rumianku i owsa do twarzy, rąk i ciała ze str. 127 K04. Jest gęsty, długo się wchłania? Przypomniałam sobie, że dawno dawno temu miałam tą maseczkę do włosów Greckie Morza. I wyrzuciłam ją po jednym użyciu. Nie dało się jej zmyć, obciążała włosy, byłam bardzo zawiedziona. Po bardzo długim zmywaniu wydawało się, że będzie ok ale włosy po wyschnięciu wyglądały na przetłuszczone a z natury są suche.
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2012-03-02 o 13:13 |
|
|
|
#3246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Smaruję się tonami codziennie, plusem jest to że można ręką zanurkować a nie czekać aż wypłynie z opakowania. |
|
|
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32671632]jest świetny/do ciała jak dla mnie/, gesty, wchłania się szybko, zapach ok.
Smaruję się tonami codziennie, plusem jest to że można ręką zanurkować a nie czekać aż wypłynie z opakowania.[/QUOTE] Chcę go kupić właśnie jako balsam. Używam teraz tego z mleczkiem kokosowym AC do suchej skóry, ale daje krótkotrwały efekt nawilżenia.
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak to jest z tą prenumeratą AVANTI? Jeśli wyraziłam zgodę na fakturę elektroniczną to moge zamówić prenumeratę czy muszę przystąpić do tych płatności przez tel??
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed chwilą robiłam zamówienie, dodałam koszulkę,niby było napisane ,że dodano a potem na fakturze jej nie było.. a nie zauważyłam żadnego komunikatu,że się skonczyły czy coś
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Gratki ja mam na razie zamówienie na 1 żel
|
|
#3252 |
|
Raczkowanie
|
Mam w końcu fakturkę z wczorajszego zamówienia
W brakach: 06 2933-0 AS ENERGET.KREM/DZIEN 15ML 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 06 2372-1 MAS.SASZETKA Z OLIWA Z OLIWE 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 06 3169-0 SZAMPON DO WLOSOW BARBIE 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. Wcześniejsze braki dołączone do zamówienia: 05 3615-2 SZMINKA BL.KRYSZ. PINK SAPPH. 1 04 7510-1 BLENDER PHILIPS i wziełam sobie 3 kremy na zapas z Solutions i leci do mnie: 06 5792-7 HERVE LEGER FEMME |
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto szczegóły akcji "Ty wybierasz": Za pomocą głosowania możecie wybrać 1 z 3 ofert, a ta która zdobędzie największą ilość głosów będzie dostępna dla naszych Klientów w kolejnym tygodniu o 65% taniej! Pierwsze głosowanie rusza już dziś – wyjątkowo macie na nie tylko 1 dzień! Oferta, która wygra, będzie dostępna w sprzedaży od 1.03.2012 do 8.03.2012. Każde kolejne głosowanie trwa 7 dni i rozpoczyna się kolejno 9.03.2012, 16.03.2012 i 23.03.2012. Równolegle ze sprzedażą zwycięskiej oferty startuje głosowanie na kolejną ofertę "Ty wybierasz”. Sprzedaż oferty, która zdobyła największą ilość głosów trwa 7 dni kalendarzowych. __________________ ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Ja też mam fakturkę: braki to summer white, miękka sztoteczka do twarzy no i szminka olśniewający kolor, podobno do tego odcienia barkuje im komponetow, bedzie dostepna od 12 marca. Ale lakier czerwony mi dołączyli. A co do koszulek to nie mogą tego ustalić, bo dzwoniłam tam do nich, nie ma osoby na miejscu odpowiedzialnej za to, jak będą to dołączą do zamówienia.... |
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam nadzieję, że któraś z dziewczyn miała jedno i drugie i jest w stanie porównać.
|
|
#3256 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szare swiatło przy ZESTAW LUCY TEAR DROP |
|||
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
o tak sprawdzam fakture na poczcie i tam jest ta koszulka
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#3258 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zamawiałyście Celebre? Bo zamawiałam 5(spełniłam warunki) i mi uzwględnili tylko dwie....
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam tak, dzwonilam do nich, no i nie umieja odpowiedziec... powiedzieli ze jak beda to dolacza do zamowienia, jest mi juz wszystko jedno, chcialam dac ja mamie, taka zywa reklama
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- zamawialam, 4 sztuki chyba i to mam na fakturze, ale napewno wpisalas 5? dziwnie, zadzwon do nich. |
|
|
|
#3260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałam im maila, zobaczę co mi powiedzą. |
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
sorki za literówkę ale przeważnie piszę z pamięci...
|
#3262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pożyjemy, zobaczymy W sumie torebek mam kilka, to chyba niedużo?
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Chodzi Ci o ten spray malutki do higieny intymnej (bo nie bardzo wiem, o co chodzi..)?? Jeśli tak- ja go mam i powiem.... że to taki gadżet w sumie. I mam wrażenie, że pryska (dobre słowo) nie mgiełką, tylko takim jakby strumieniem płynu. Mi się za bardzo nie podoba. Zapach ok, nawet odświeżający, ale jakichś efektów specjalnych nie ma
. W zasadzie żadnych problemów nie mam, zamówiłam ot tak, może na lato się przyda.. nie wiem, jak w przypadku problemów jakichś. Nie wiem, czy Ci polecić
|
#3265 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ja dla siebie zamówiłam: 3 Celebre - może ktoś się skusi ![]() FAD - przez Musso i Saruś ![]() torebkę Anise z ulotki (będzie super na lato) żelową kredkę silver wsio
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
no to chodzi mi o zamówione : P
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3268 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że te oferty są ważne tylko tydzień a nie przez cały okres obowiązywania katalogu, ja składam zamówienie dopiero 13 marca :/ I szkoda, bo mam zamówienia na kilka lakierów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja swoją odebrałam wczoraj i od razu odsprzedałam, chyba jestem zbyt wybredna bo nie podobają mi się na żywo avonowe torebki :/
![]() Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2012-03-02 o 15:20 |
|||
|
|
|
#3269 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co mam zrobić jeśli skasowałam kod do odbioru paczki? Dzwoniłam do Inpostu to nie odbierają, w Avonie tak samo. Miała któraś z Was taka sytuację?
|
|
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
Powinien przyjść jeszcze jeden sms. Cierpliwości
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Koleżance bardzo zależało i tym bardziej miałam stres, że będę musiała ją zwracać jak dostanę taką felerną. Ale nie - dostałam piękną, błyszczącą, aż żałuję, że nie wzięłam jednego zestawu dla siebie
A brakowało mi 80zł do 1000zł i się nawet zastanawiałam czy nie dobić. Ale to w takim razie dobrze, że tego nie zrobiłam 
)

ja mam na razie zamówienie na 1 żel
ja bym brała maseczkę