Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 23:49   #3631
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się na ebay.
Założyli mi jakieś głupie restrykcje i nie mogę przez miesiąc sprzedawać niektórych rzeczy. I nie wiem dlaczego. Bo czytałam wszelkie regulaminy i na podstawie żadnego z nich nie mogę mieć limitów. To jest do wyjaśnienia, ale się wkurzyłam.
A poza tym się wkurzyłam, bo wszyscy kupujący wystawiają niby pozytywy i są tacy strasznie szczęśliwi i zadowoleni, ale nie dają 5 gwiazdek, nie wiadomo dlaczego.
K*** ja zawsze wszystkim same 5 daje. Skończyło się. Jak ktoś dostanie 3 to będzie dobrze.

Zajrzyj na ebay uk. Tu pianina ludzie sprzedają za bezcen. Ostatnio pianino w 1920 roku poszło za 10 f, czyli ok 50zł.
Aż żal nie brać, ale ja nie mam gdzie wsadzić pianina.
Oby to się wyjaśniło, nie denerwuj się moja droga. A z tymi gwiazdkami to rzeczywiście dziwne Skoro wszystko jest ok, to co im szkodzi wystawić maxa i czemu zaniżają? Nie wiem

Dzięki za info, napewno zajrzę.
Właśnie na bieżąco przekazałam to Mamie. Powiedziała,że oczywiście warto zajrzeć, tylko trzeba uważać,żeby przy ewentualnym transporcie nic się nie stało.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:51   #3632
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Po co Ci nowa maska? Nie chcesz mojego hydratora?
Przepraszam za opóźnienie w wysyłce
On przywróci włosom życie

A biovaxy stosowałaś? Mnie urzekł ten do ciemnych włosów
chce, chce;D Moja paczucha też z opóźnieniem poszła, bo w środę dopiero, ale mam nadzieje, ze po otwarciu paczki nie będziesz zła za opóźnienie

kupiłam tego do wypadających, jestem po 2. użyciach i na razie to jego będę używała, jak zobaczę gdzieś biovaxy na promocji to kupię latte
mam nadziejję, że hydrator pomoże, chciałam Wam dzisiaj dodać zdjęcie wlosów, ale było za ciemno, a w ogóle jakieś takie przesuszone są i brzydko wyglądają, tylko objętości im nie brakuje
Stary 2012-03-02, 23:52   #3633
19agusia91
Zakorzenienie

Monniek a maseczka z alterry? Miałaś?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:53   #3634
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Monniek a maseczka z alterry? Miałaś?
miałam, faktycznie dobrze nawilżała, muszę ją zakupić
w sumie vatika świetnie mnie nawilżała,ale zostało mi jej na 2-3 użycia i mi szkoda
Stary 2012-03-02, 23:53   #3635
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie mi polecić jakąś silnie nawilżającą maskę do włosów?
bo obcięciu nie mam już aż tak bardzo zniszczonych włosów, ale są takie suche;O

w ogóle byłam wczoraj na meczu koszykówki i sędziował taki chłopak z mojej szkoły, jezu, pierwszy raz widziałam tak seksowny tyłek u faceta
U mnie najlepiej sprawdza się Lorys Snake Oil Bardzo lubiłam też maskę Joanny z miodem i cytryną i Kallosa mlecznego.

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Moja chyba też tak ma. Ja miałam raczej gorszy kontakt z mamą, dodatkowo uważam, że babcia też zawsze była przeciwko mnie. Zawsze wmawiały mi, że skończę na ulicy, kiedy wspominałam, że chciałabym pracować w Niemczech. Wszystko robiłam źle, albo nie robiłam nic. Tylko prawda była zupełnie inna, pracowałam w wakacje zawsze, choć była sytuacja, że 12h spałam i a kolejne 12 siedziałam przed komputerem, ale to był protest - nie pozwoliła mi iść na staż. Rzadko pomagam jej w kuchni. Wolę zająć się inną robotą, nawet męską i pracować od świtu do nocy, byle tylko nie wchodzić jej w drogę...
Przykre to. Niektóre rodziny są bardzo mocno ze sobą związane a my w ogóle. Cała moja rodzina jest zupełnie nierodzinna. Większość jest pokłócona albo po prostu nie mamy kontaktu. Moja babcia gdy jeszcze normalnie funkcjonowała miała bardzo duży wpływ na matkę a nas próbowała wychowywać. Babcia była straszliwą panikarą. Nie mogłyśmy jej mówić np. że wychodzimy na imprezę bo potrafiła całą noc nie spać tylko przeżywać czy nic nam się nie stało Nastawiała matkę, żeby nas nie puszczała bo na dyskotekach sami narkomani i gwałciciele Ja też wolę nie wchodzić w drogę więc jeśli ona jest w kuchni ja wychodzę. Rozmawiamy bardzo ogólnikowo. Zresztą ona nie potrafi ze mną normalnie rozmawiać, tylko z podniesionym głosem i wyzwiskami. Przez nią miałam bardzo zaniżoną samoocenę, wpędzała mnie w kompleksy W sumie nadal próbuje mi dowalać mówiąc że wyglądam jak patyk, sama skóra i kości, o krok od anoreksji ale przestałam się tym przejmować. Dobrze, że ojciec jest inny.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:54   #3636
19agusia91
Zakorzenienie

Też tak chomikuję resztki. Moja kolekcja teraz skromna, Vatika, Kalpi Tone, odzywka, resztki Glorii, resztki Jantara, resztki Rzepki
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-02, 23:55   #3637
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Oby to się wyjaśniło, nie denerwuj się moja droga. A z tymi gwiazdkami to rzeczywiście dziwne Skoro wszystko jest ok, to co im szkodzi wystawić maxa i czemu zaniżają? Nie wiem
Ludzie są chyba złośliwi. Bo opinię widać jaką kto wystawił, a gwiazdek nie widać kto ile dał.

Cytat:
Dzięki za info, napewno zajrzę.
Właśnie na bieżąco przekazałam to Mamie. Powiedziała,że oczywiście warto zajrzeć, tylko trzeba uważać,żeby przy ewentualnym transporcie nic się nie stało.
To napisałam raczej jako ciekawostkę, ale jakby udałoby się wam skorzystać, to super.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:57   #3638
19agusia91
Zakorzenienie

Co do rodziców i wesel, to drażni mnie piosenka "cudownych rodziców mam" na każdym weselu ją słyszę Ja bym chciała sama coś zaśpiewać, ale na pewno nie to. Ale penwie nie da rady śpiewać, bo się zaleję łzami.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-03, 00:03   #3639
Ula_87
Wtajemniczenie

Pokażę Wam zaraz zdjęcia mieszkania, które kupujemy

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Zdjęcia mieszkania:

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=16859

Meble i AGD zostają - to jest spory plus
Stary 2012-03-03, 00:05   #3640
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ula czekam na zdjęcia

Wysmarowałam twarz maścią z witaminą a, zwłaszcza brodę. Ciągle mam na niej suche plamki Piecze mnie to przy zmywaniu makijażu.

Stary 2012-03-03, 00:05   #3641
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Zdjęcia mieszkania:

super!! cudownie że tak Ci się wszystko układa, a własnego mieszkanka to zazdroszczę Będziesz miała blisko do pracy?
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:06   #3642
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Zdjęcia mieszkania:

Ładniutkie.
Zazdraszczam i cieszę się z Tobą.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:06   #3643
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
chce, chce;D Moja paczucha też z opóźnieniem poszła, bo w środę dopiero, ale mam nadzieje, ze po otwarciu paczki nie będziesz zła za opóźnienie

kupiłam tego do wypadających, jestem po 2. użyciach i na razie to jego będę używała, jak zobaczę gdzieś biovaxy na promocji to kupię latte
mam nadziejję, że hydrator pomoże, chciałam Wam dzisiaj dodać zdjęcie wlosów, ale było za ciemno, a w ogóle jakieś takie przesuszone są i brzydko wyglądają, tylko objętości im nie brakuje
Ja też mam nadzieję,że Ci się spodoba zawartość
Ale swoją drogą to już mi została mniej niż połowa hydratora - za jakiś czas trzeba będzie zacząć zbierać na kolejne opakowanie

A jak myślisz, od czego może być fajna objętość?
Mi się podobają takie puszyste włosy pełne objętości, takie jak miała Miki na tym zdjęciu:https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=122532 super!
Stary 2012-03-03, 00:09   #3644
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ula świetne mieszkanko Spore Co ja bym dała za taki swój kącik

Stary 2012-03-03, 00:10   #3645
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam nadzieję,że Ci się spodoba zawartość
Ale swoją drogą to już mi została mniej niż połowa hydratora - za jakiś czas trzeba będzie zacząć zbierać na kolejne opakowanie

Mi się podobają takie puszyste włosy pełne objętości, takie jak miała Miki na tym zdjęciu:https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=122532 super!
hm, mnie się wydaje, ze od tego przesuszenia takie mam ;D
w sumie to zawsze miałam puszyste włosy, dopiero od jakiś 2 miesięcy takie przyklapnięte były,ale podciełam i kłopot zniknął
Stary 2012-03-03, 00:11   #3646
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Ludzie są chyba złośliwi. Bo opinię widać jaką kto wystawił, a gwiazdek nie widać kto ile dał.
jak na Szafie
Cytat:

Zdjęcia mieszkania:

Bardzo ładne mieszkanko Parę rzeczy bym poprzestawiała, np w łazience, ale pewnie sobie go zagospodarujesz po swojemu gdy już będzie Twoje Zazdroszczę Ci go!
Stary 2012-03-03, 00:17   #3647
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
U mnie najlepiej sprawdza się Lorys Snake Oil Bardzo lubiłam też maskę Joanny z miodem i cytryną i Kallosa mlecznego.
A u mnie ten Lorys kompletnie się nie sprawdził.
Irytowała mnie jego rzadka konsystencja i to,że praktycznie nic nie robił z moimi włosami
W sumie ciekawe,co w nim jest takiego - ostatnio z ciekawości przeglądałam składy Lorysów będąc w Auchan i - szczerze przyznam - nie powaliły mnie (mówiąc grzecznie).
Z Joanny to najbardziej mi pasował kompres i jajeczna.
A Kallos mleczny był super jak go dawno temu pierwszy raz użyłam - wtedy to było takie wow. Ale z czasem, kiedy stosowałam inne maski/odżywki to już przestał być taki super.

Uwaga. Chcecie poznać kolejną "ciekawostkę" z mojego nieudacznego życia?
Proszę bardzo. Aha, i nie będę zła,jak będziecie się śmiały,wiem,że to nie racjonalne.

Potrafię używać jakiejś odżywki nawet,jak mi nie pasuje. Nawet, jak włosy po niej brzydko wyglądają. A to dlatego,że mam wobec niej wyrzuty sumienia i myślę,że byłaby smutna. Tak, tak - wiem,że to przedmiot. Ale tak mam i nie umiem jej wówczas wyrzucić.

Cytat:
Przykre to. Niektóre rodziny są bardzo mocno ze sobą związane a my w ogóle. Cała moja rodzina jest zupełnie nierodzinna. Większość jest pokłócona albo po prostu nie mamy kontaktu. Moja babcia gdy jeszcze normalnie funkcjonowała miała bardzo duży wpływ na matkę a nas próbowała wychowywać. Babcia była straszliwą panikarą. Nie mogłyśmy jej mówić np. że wychodzimy na imprezę bo potrafiła całą noc nie spać tylko przeżywać czy nic nam się nie stało Nastawiała matkę, żeby nas nie puszczała bo na dyskotekach sami narkomani i gwałciciele Ja też wolę nie wchodzić w drogę więc jeśli ona jest w kuchni ja wychodzę. Rozmawiamy bardzo ogólnikowo. Zresztą ona nie potrafi ze mną normalnie rozmawiać, tylko z podniesionym głosem i wyzwiskami. Przez nią miałam bardzo zaniżoną samoocenę, wpędzała mnie w kompleksy W sumie nadal próbuje mi dowalać mówiąc że wyglądam jak patyk, sama skóra i kości, o krok od anoreksji ale przestałam się tym przejmować. Dobrze, że ojciec jest inny.
Jeśli chodzi o moją rodzinę biologiczną to mam tylko Mamę, Ciocię i jej córkę. Jest też siostra Babci( i jej mąż),ale z nimi nie mamy kontaktu.
A jeśli chodzi o ojca, to już mówiłam - olał mnie, więc również z jego rodziną nie mam kontaktu. Wiecie, niby mam przyrodniego brata - syna ojca z drugą żoną. Nawet mnie zaprosił na FB Przyjęłam, może nawet do niego kiedyś napiszę? Mieliśmy chwilę kontakt jak miał kilka lat, potem się urwał wraz ze zniknięciem ojca.
Stary 2012-03-03, 00:18   #3648
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Lubiłam tamte włosy Było ich tak dużo, żadnego sianka. Na deszczu zwijały się w sprężynki.

Ehh aż pójdę wetrzeć Radical. Mam wrażenie, że antenek mam więcej niż długich włosów

Stary 2012-03-03, 00:18   #3649
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
To napisałam raczej jako ciekawostkę, ale jakby udałoby się wam skorzystać, to super.
Fajnie by było. Ciekawe, jakby wyglądał transport. Bo jeśli byłaby taka oferta, jaką podałaś przykładowo - to warto kupować
Tylko czy nie zniszczą pianina w transporcie?
Stary 2012-03-03, 00:19   #3650
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Potrafię używać jakiejś odżywki nawet,jak mi nie pasuje. Nawet, jak włosy po niej brzydko wyglądają. A to dlatego,że mam wobec niej wyrzuty sumienia i myślę,że byłaby smutna. Tak, tak - wiem,że to przedmiot. Ale tak mam i nie umiem jej wówczas wyrzucić.[/COLOR]
ja zależy od składu, jeżeli ma dobry skład to wierzę, że robi coś dobrego z włosami;D
Stary 2012-03-03, 00:24   #3651
Elewyn
Zakorzenienie

Chyba się polubimy z olejkiem z Mariona Wiem, że jego 2 kropelki powinno się dawać na końce, ale ja dałam 5 na długość na noc, zamiast innego oleju, ciekawe jakie będą rano Teraz zrobił mi ładną sprężynkę na końcówce jednego pasma, tzn. rano się mi pokręciły, ale czapka + wilgoć + rozczesanie na noc = liche fale. Bardzo podoba mi się jego zapach
Stary 2012-03-03, 00:31   #3652
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie ten Lorys kompletnie się nie sprawdził.
Irytowała mnie jego rzadka konsystencja i to,że praktycznie nic nie robił z moimi włosami
W sumie ciekawe,co w nim jest takiego - ostatnio z ciekawości przeglądałam składy Lorysów będąc w Auchan i - szczerze przyznam - nie powaliły mnie (mówiąc grzecznie).
Z Joanny to najbardziej mi pasował kompres i jajeczna.
A Kallos mleczny był super jak go dawno temu pierwszy raz użyłam - wtedy to było takie wow. Ale z czasem, kiedy stosowałam inne maski/odżywki to już przestał być taki super.

Uwaga. Chcecie poznać kolejną "ciekawostkę" z mojego nieudacznego życia?
Proszę bardzo. Aha, i nie będę zła,jak będziecie się śmiały,wiem,że to nie racjonalne.

Potrafię używać jakiejś odżywki nawet,jak mi nie pasuje. Nawet, jak włosy po niej brzydko wyglądają. A to dlatego,że mam wobec niej wyrzuty sumienia i myślę,że byłaby smutna. Tak, tak - wiem,że to przedmiot. Ale tak mam i nie umiem jej wówczas wyrzucić.

Jeśli chodzi o moją rodzinę biologiczną to mam tylko Mamę, Ciocię i jej córkę. Jest też siostra Babci( i jej mąż),ale z nimi nie mamy kontaktu.
A jeśli chodzi o ojca, to już mówiłam - olał mnie, więc również z jego rodziną nie mam kontaktu. Wiecie, niby mam przyrodniego brata - syna ojca z drugą żoną. Nawet mnie zaprosił na FB Przyjęłam, może nawet do niego kiedyś napiszę? Mieliśmy chwilę kontakt jak miał kilka lat, potem się urwał wraz ze zniknięciem ojca.
Fakt, Lorysy składami nie powalają ale mi one bardzo pasują Kompres i jajeczną z Joanny też bardzo lubiłam. A co do Kallosa to mam podobne odczucia. Przy pierwszym opakowaniu było WOW, drugie już ciężej było mi zużyć. Przestał robić na mnie wrażenia ale chciałabym do niego kiedyś wrócić.

Lepiej mieć mniejszą rodzinę ale taką, na której można polegać. Ty chyba masz dobry kontakt z mamą? Mam wrażenie, że sporo Ci pomaga i chce dla Ciebie jak najlepiej

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Ula mi też ciężko przychodzi wyrzucanie kosmetyków, dlatego nawet zużyłam znienawidzony szampon Fitomed. Jedynie odżywki Herbal Essences nawilżanie po brzegi nie udało mi się zużyć. Jeszcze nic tak źle nie robiło z moimi włosami

Stary 2012-03-03, 00:35   #3653
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
super!! cudownie że tak Ci się wszystko układa, a własnego mieszkanka to zazdroszczę Będziesz miała blisko do pracy?

Całkiem niedaleko, tramwajem z jedną przesiadką.
Samochodem ok.15km (w jedną stronę)

Cytat:
Ładniutkie.
Zazdraszczam i cieszę się z Tobą.

Cytat:
Ula świetne mieszkanko Spore Co ja bym dała za taki swój kącik

Też się cieszę. Jestem bardzo wdzięczna Mamie.
A mieszkanko ma 38metrów.

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Bardzo ładne mieszkanko Parę rzeczy bym poprzestawiała, np w łazience, ale pewnie sobie go zagospodarujesz po swojemu gdy już będzie Twoje Zazdroszczę Ci go!

A co byś zmieniła w tej łazience? Bo tam to w sumie chyba nie można za wiele przestawić, to mała powierzchnia.
Możecie mi podpowiedzieć jak zmywać maski,odżywki i oleje

To są zdjęcia z ogłoszenia, nie ma tam jeszcze żadnych moich rzeczy.
Jak się urządzę to wstawię zdjęcia "przed" i "po" (dopóki jeszcze będzie porządek )

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Lubiłam tamte włosy Było ich tak dużo, żadnego sianka. Na deszczu zwijały się w sprężynki.

Ehh aż pójdę wetrzeć Radical. Mam wrażenie, że antenek mam więcej niż długich włosów
A to czemu już takich nie masz?

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Chyba się polubimy z olejkiem z Mariona Wiem, że jego 2 kropelki powinno się dawać na końce, ale ja dałam 5 na długość na noc, zamiast innego oleju, ciekawe jakie będą rano Teraz zrobił mi ładną sprężynkę na końcówce jednego pasma, tzn. rano się mi pokręciły, ale czapka + wilgoć + rozczesanie na noc = liche fale. Bardzo podoba mi się jego zapach
Ale ilość silikonów naprawdę spora

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-03 o 00:32
Stary 2012-03-03, 00:41   #3654
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
:

A to czemu już takich nie masz?
Bo wpadłam na genialny pomysł rozjaśnienia ich Nie używałam odżywek, masek, niczego. Pamiętam, że łamały mi się w połowie długości i strasznie wypadały. Gdybym wcześniej trafiła na wizaż nie doprowadziłabym ich do takiego stanu.

Stary 2012-03-03, 00:42   #3655
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Lepiej mieć mniejszą rodzinę ale taką, na której można polegać. Ty chyba masz dobry kontakt z mamą? Mam wrażenie, że sporo Ci pomaga i chce dla Ciebie jak najlepiej

Oj tak, z Mamą jestem bardzo blisko i mamy naprawdę świetny kontakt
Bardzo mnie wspiera, pomaga i masz rację - chce dla mnie jak najlepiej.

A co do rodziny - od strony ojczyma jest sporo osób.

Cytat:
Ula mi też ciężko przychodzi wyrzucanie kosmetyków, dlatego nawet zużyłam znienawidzony szampon Fitomed. Jedynie odżywki Herbal Essences nawilżanie po brzegi nie udało mi się zużyć. Jeszcze nic tak źle nie robiło z moimi włosami
Tylko u mnie problem w tym,że to nie wynika nawet z oszczędności, tylko z tego,że mam wobec tych kosmetyków wyrzuty sumienia
Co do Herbal to ja kiedyś lubiłam te szampony, jeszcze w starych opakowaniach. Oczywiście wtedy sugerowałam się zapachem i tym,co producent obiecuje na opakowaniu

A potem używałam też tego szamponu i odżywki z nowej serii, bodajże "Nie łam się" i "Błyszczę,więc jestem" - jakoś tak
Stary 2012-03-03, 00:42   #3656
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Uciekam spać. Jutro muszę skoczyć na uczelnię po wpis.

Dobranoc

Stary 2012-03-03, 00:54   #3657
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:

A co byś zmieniła w tej łazience? Bo tam to w sumie chyba nie można za wiele przestawić, to mała powierzchnia.
Możecie mi podpowiedzieć jak zmywać maski,odżywki i oleje
Nie mam pojęcia jak jest na żywo, ale na zdjęciu wydaje się, że do prysznica jest ograniczone dojście. Tą pralkę bym dała gdzieś indziej, ale pewnie nie ma takiej możliwości ze względu na odpływ i prąd

Lubię planować rozkład mebli w pomieszczeniu, sama bardzo często robię przemeblowanie w pokoju i potem nie umiem się przyzwyczaić co gdzie mam
Cytat:
Ale ilość silikonów naprawdę spora
Nie stosuję już żadnych silikonów w innych kosmetykach, więc stosowanie tylko tego chyba nie powinno zrobić krzywdy, takie zabezpieczenie włosów do tego myję głowę szamponem Ziaji Med i bardzo dobrze oczyszcza
Stary 2012-03-03, 01:00   #3658
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam pojęcia jak jest na żywo, ale na zdjęciu wydaje się, że do prysznica jest ograniczone dojście. Tą pralkę bym dała gdzieś indziej, ale pewnie nie ma takiej możliwości ze względu na odpływ i prąd

Lubię planować rozkład mebli w pomieszczeniu, sama bardzo często robię przemeblowanie w pokoju i potem nie umiem się przyzwyczaić co gdzie mam

Nie stosuję już żadnych silikonów w innych kosmetykach, więc stosowanie tylko tego chyba nie powinno zrobić krzywdy, takie zabezpieczenie włosów do tego myję głowę szamponem Ziaji Med i bardzo dobrze oczyszcza
W sumie to prawda - jest ograniczone. I co teraz?
Pralki nie ma gdzie przestawić, łazienka jest mała, jest tylko wc po lewej stronie i to tyle.

No tak, skoro to tylko jako zabezpieczenie, a na dodatek regularnie oczyszczasz włosy z silikonów to czemu nie
Stary 2012-03-03, 01:46   #3659
Elewyn
Zakorzenienie

Caly czas mysle skoro pralka nie do ruszenia, to moze prysznic? Jest kabina przez ktora wejscie jest na srodku, a gdyby zrobic zaslonke to moglabys wchodzic z boku
Stary 2012-03-03, 01:55   #3660
Ula_87
Wtajemniczenie

Hm,dobra myśl..

No nic, 30 marca podpisujemy umowę ostateczną i wtedy pewnie dostanę klucze. Pojadę tam wtedy i wszystko na spokojnie pooglądam.
Patrząc na to zdjęcie zastanawiam się też, gdzie będę trzymała kosmetyki do włosów
Bo to ich jest najwięcej, kilkanaście odżywek i masek, szampony, oleje. No,ale może do czasu przeprowadzki zużyję niektóre i potem wreszcie się ograniczę w kupowaniu kolejnych kosmetyków

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Elewyn, a czemu nie śpisz?
Boisz się wczorajszego snu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości