|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Seona poprosze TZ'ta na dniach,zeby cyknal mi pare fotek,to sie wam pokaze
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie pochwalic moim dzieckiem, duma matke rozpiera, moj syn pelza
![]() myslalam, ze to przypadek, ale probowalam dzis co jakis czas, jak tylko klade go na brzuszek to zaraz na kolanka i odpycha sie i tak sie sunie do przodu jak taran maly poki sie nie zmeczy chyba ten skok jednak mu sie przysluzyl, ponad tydzien marudzenia a teraz przez noc normalnie i cos nowego umie![]() Olusia ja mialam jakis czas temu okropna faze na muffiny, pieklam codzien, pozeralam i rozdawalam i tak zostalo w nicku
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Biogaja to to samo co dicoflor- probiotyki, mojej Julce nie podeszła i podaje jej dicoflor, a ostatnio podaje lacidofil i problemy brzuszkowe zniknęły
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
No tak, jak ja nie mam czasu na wizaz, to wy bazgrzecie po tysiac stron i zakladacie nowy watek:p
Dzieki za zaproszenia na FB super pomysl , teraz to juz wogole bede uzalezniona od kompa ![]() Dzis byl dzien poza domem. Bylam na zabiegu usuwania pieprzykow- w sumie 9 mam wypalonych. No i jestem emocjonalnie zmeczona tym, wiec zaraz ide w kimono i mam nadzieje, ze od jutra juz bede na bierzaco z wami. Mala byla pod opieka babci 3 godz i bardzo grzecznie i dzielnie sie zachowywala. Oczywiscie strzelala kupska o 5 rano i w spiewy sie bawila- jak to ona hehehe. Do jutra kochane, ide spac
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
hej...
chcialam tylko powiedziec ze nocami czytam was na biezaco ale ciezko mi sie wbic w sumie juz wczoraj skonczylysmy 3 miesiace...nie chce zeby tak szybko rosla...ehhh na prawde az mi wstyd pisac....sorki;/bede sobie czytac dalej... ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- p.s dziekuje ze nadal na liscie jestem
|
|
#66 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstaje Ci ja 6 rano i co ?????? 3 strony !!!! moje wariatki nadrobie w szkole jak mi się uda z netem połączyć albo wyżule kompa strasznie rozstać mi się z młodą a wiem, że nowe zajęcia to ciężko się od razu wyrwać chocby na karmienie (mała jest 5 min od szkoły) .... zobaczymy ![]() Aniu a o ktorej ? w sumie na lotnisko az tak daleko nie mam bedziesz wczesniej w Łodzi ? czy te 2-3h przed odlotem... jak cos w klubie masz nr do mnie to pisz na kawke /herbatke skoczymy jestem wolna po 17 ![]() milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
polecam również http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts5830ace/ troszke tańszy ale bardzo dobry i extra do neta ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
Darusia wbijaj się kochana, u nas miejsca dla kazdego jak tam Twoje dzieciaczki, opowiadaj... jak sobie radzicie? mała grzeczna, nie zazdrosna? dogadują się pociechy ?????? jak kręgosłup ????
|
|||
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Goldika,Seona-z groupona to takie tam cos do domu ![]()
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
No mamuski sie uaktywnily
darusia a ty to masz ![]() ![]() zeby nawet raz na ruski rok na dzien dobry nie wpasc???Dziewczyny jakas pelnia jest czy co? Sonia cala noc gadala jak katarynka, chyba z 6 razy u niej dzis bylam bo co chwila cos... Przez sen ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Truscako a gdzie ty niby masz te zbedne kilograamy???
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Nikaa-wysłałąm Ci maila
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny
cieżko za wami nadążyć ![]() dzisiaj sobota, sprzatać muszę, a nie wisieć tutaj...później znowu 10 str do czytania będzie. mój tż ma dzisiaj wolne, od rana marudze o jakiś zakupach, może się chłop zlituje ![]() czy ja dobrze czytam, że na fb też jest nasz klub? ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- pełnia dopiero dzisiaj będzie, wiem bo mi świeci prosto w okno... ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- ahhh, nie ma mnie na glównej liście
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Pokszyfko-napisz do Ani na pw z danymi któe są umeiszczone na 1 stronie to Cię dopisze
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Na fb jest klub ale to bardzo zly pomysl byl. Nic tylko siedze i ogladam wasze fotki
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Melduje się i ja w nowej części ![]() Wczoraj nie miałam czasu do Was zajrzeć, a widzę, że tyle mam do nadrobienia, że ![]() Wczoraj malutka pojechała do moich rodziców, jutro raniutko ja do niej dołączę, kilka dni u mamusi dobrze mi zrobi (tylko nie mojej wadze) Dzisiaj idziemy do znajomych Robię kawusię i poczytam co tam u Was kobitki ps. Roksanka u dziadków, tż na uczelni - cisza i spokój - DZIWACZNIE |
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Szalejecie laski, jak za Wami nadążyć ??:P
A ja mam nokię N8 i jak dla mnie jest genialna, aparat bardzo mocny - 12Mpix i duzooo duzo róznych funkcji, których nie ogarniam Darusiaaa masz pisac czesciej co u Was słychac |
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
chwalimy sietylko 1 pobudka o 3 i dopiero sniadanko o 7;30, nasz pierwszy raz!! choc ja od 1 chodzilam i sprawdzalam, ze moze juz glodna
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Princeska u mnie tża brak - cały dzien na uczelni i od razu cisza i spokój
Dzisiaj też zmykam do rodziców, ale Pitusia na noc nie zostawie, bo byłby problem z karmieniem... może kiedyś nadejdzie ten piękny dzien kiedy małego sprzedamy dziadkom i polecimy gdzieś na balety (rozmarzyłam sie ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Spadam troszkę popracować, później do Was zajrzę - tylko pliss nie pisać za duzo |
|
|
|
#78 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zabawki sama ładnie chwyta, gada do nich, tarmosi je. A siły to ma jak Pudzian - jak bawiła się na macie to oberwała miśka z pałąga ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Ale koszt porażający ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za zaproszenie do klubu
) i swoje dane
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Witam sobotnio
U nas nocka super mała spała od 21 do 6 , zjadła i śpi dalej a mama ma czas na wizaż![]() Cytat:
moje imię na M a nazwiska obydwa na W i takie długie![]() Lecę sprzatać póki mała jeszcze śpi
|
|
|
|
|
#81 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny kłaki mi garściami wyłażą
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
[Princeska moi tez tak kombinuja ale niestety wg fizjoterapeuty to nie jest prawidlowy przewrot
nawet jesli sie uda to nie o to chodziPrawidlowy swiadomy jest jak maluch bierze nozki do gory, unosi pupe, dolacza zazwyczaj razki i przewrot idzie przez biodro a nie przez bark. A glowka na koncu podaza Dojda nasze dzieci i do tego, na razie wyprobowuja mozliwosci A to co teraz robia to wstep do mostkow... A mostki to wstep do cwiczen podporu stopy- wiec nic nie idzie na marne
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
basiula u mnie z włosami to samo, tragedia
już mojemu powiedziałam, że po 10 ma się zrujnować i kupić mi dercosa z vichy bo ołysieję ![]() tak się też zastanawiam, czy to po ciązy, czy na wiosnę... |
|
|
|
#84 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Tylko mnie od świata odcięli (czytaj sieć naprawiali ) a tu już druga część, nie nadrobię bo czas mi brakuje. Do tego moje dziecko preferuje jedną drzemkę w dzień i koniec spania, no może się zdrzemnie 15 minut od czasu do czasu. Cytat:
![]() Cytat:
Darusia ja też nie chcę, żeby mała taka szybko rosła, jak odkładam ubranka to się cieszę, że rośnie a z drugiej strony mi przykro, że to tak szybko. Zanim się obejrzę to już rok minie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak się tego nauczą to zaraz siadanie a potem raczkowanie i wtedy się naganiamy ![]() truscafka najważniejsze, że masz pewność, że zadowolona będziesz. Seona pocieszyć co do wagi potrafisz No dobra to ja też od jutra kg zrzucam, bo został mi z 1 kg, ale ciągle sobie tłumaczę, że to przez biust mol_aa ja też chętnie oddam tak z 5 kg to już wymarzoną figurę będę miała ![]() Basiula a próbowałaś jakieś witaminy brać na wypadające włosy. U mnie tragedii nie ma ale zażywam. Czytałam też że jedzenie płatków owsianych pomaga ale ile w tym prawdy to nie wiem
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2012-03-03 o 10:00 |
||||
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ona witajj
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Glamm może nie aż tak dawno
Albo mi się tak wydaję bo dzień pędzi za dniem. O doczytałam, że Twoi chłopcy też odkryli, że łapki można pchać do buzi. A dzieciaczki śliną się bo ślinianki zaczynają pracować, przynajmniej tak nam lekarka mówiła. Przy czym nikt nie uprzedzał, że trzeba będzie dziecko przebierać częściej, bo body albo kaftanik całe mokre
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja w biegu o 14 wyjeżdżamy i non stop coś pakuję, sprzątam itd ![]() Ja_dalia nie mogę do ciebie zadzwonić bo telefon muszę zostawić w domu(pożyczony o 19 mamy wylotpokszyfka napisałam ci na pw co masz przesłać i cię dopiszę przepraszam że tego wcześniej nie zrobiłam ale nie jestem na bierząco Nowe dziewczyny proszę o kontakt ze mną jak ktoś chce zostać dopisany do listy. Z góry dziękuję |
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja w nowej części.
U nas nocki ostatnio nie fajne Lenka budzi się co dwie godziny, je i zaraz zasypia ale mimo wszystko trzeba się obudzić. Też nie lubię dotykowych telefonów, jakoś nie mogę się przekonać. Mi też włosy wypadają, stosuję ampułki Exagon i tak jakby mniej ale podobno co ma wypaść to i tak wypadnie. ![]() A ja oddam chętnęj tak 5-6 kilo i będę super zadowolona oj żeby to było realne ![]() U nas dżdżysty dzionek i posiedze w domku tylko po południu podjedziemy do znajomych na kawkę Miłej sprzatającej soboty - lece psiątać jak mówi moja Julcia
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
myszeczko , janeczko - dziekuję za odpowiedz w sprawie chrztu
![]() darusia - fajnie że się odezwałaś, myślałam wczoraj co się z Tobą dzieje ![]() Witam sobotnio ![]() U nas śliczna pogoda,słonko świeci i chyba cieplutko,zabieram później młodego na spacer,a w tym czasie Tż posprząta-ja wczoraj nie odkurzyłam...wizaż,fb,nk. ... hehelece bo Filip już piszczy za cyckiem...
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, teraz bede nadrabiac fb i wizaz
![]() U nas noc ok. Juz widze jakis grafik w karmieniu malej Wiec zjada o 1-ej i po 5-ej rano...pozniej oczywiscie sie budzi o 7ej bo jest kupa.Dalam jej pare dni temu banana i wczoraj zauwazylammale kroski na lokciach- myslicie, ze to ma zwiazek???
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

i tak zostalo w nicku

no nic za 3 miesiące będę z powrotem

cieżko