|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, czternastą część zboczonego wątku zacz
Cytat:
![]() Benkowski aktualnie jest w empiku, więc nei mam z nim kontaktu ![]() Sprawdź czy tam przy wirtualnych nie ma zamów czy coś w tym stylu Cytat:
![]() Wiem, wiem, już to robię ![]() W ogóle muszę to popakować... |
||
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, czternastą część zboczonego wątku zacz
Tak, chodziło mi o Justynę Kowalczyk. Szanuję ją za taką ogromną determinację, jadą po niej że wielka jak czołg i nie ma techniki tylko siłę a wg mnie nawet gdyby tylko dzięki sile zdobywała takie wyniki to trzeba
![]() okno obsycha a potem jeszcze tylko psik-psik po szybach
|
|
|
|
|
#2553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To samo pomyślałam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() cześć kochaniutkie!!! Wstała dzisiaj rano, słonko na dworze i takiego mi to kopa dało i wiary, ze wszystko będzie dobrze Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2012-03-03 o 12:20 |
|||||
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Macie ten horoskop
![]() http://magia.onet.pl/horoskop/zodiak...czny,0,12.html Przy nazwie zodiaku jest mały napis "zmień znak" i tam można swój wybrać.
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2556 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
póki co nic się nie zgadza ani nadciśnienie (wręcz przeciwnie)ani otyłość na wczesne klimaterium się nie godzę!
|
||
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak wszystkie dobre, oprócz "polewki karmelowej" nie pamiętam w którym była. W Wielką sobotę wszystkie sklepy krócej. Wiesz ja do stylisty poszłam z długimi blond włosami, a wyszłam z grzywką, czekoladowym kolorem na głowie i jeszcze takimi jaśniejszymi, rudo-karmelowymi pasemkami. Włosy miałam tak śliskie i błyszczące że mnie ludzie zaczepiali na ulicy czego używam ( tyle że skora głowy po jakiejś farbie albo masce swędziała masakrycznie)- cztery lata temu zapłaciłam ponad 2 stówy za cały styling (po znajomości) . On za samo farbowanie bierze 250 teraz i klietów ma full. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
wróciłam z zakupówLuksa czemu nie powiedziałaś, że w Realu totalne przemeblowanie, ciężko robic zakupy, bo nie można nic znaleźć zamieściłam na katalogowym zdjęcia Bransoletki Irlana - wszystkie 3 kolory UWAGA ! w rzeczywistości bransoletki są złote nie srebrne (takie mam zdjęcie w kat.4 i zamawiałam przeświadczona, że będa srebrne |
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam na blogu Azjatyckiego Cukru o trwałym prostowaniu włosów
|
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
|
Cytat:
strasznie jestem ciekawa czy by mi kazał grzwykę obciąć,bo tak robią naczęściej jak ktoś m wysokie czoło ![]() ciśnienie powiem Ci że dosć często mierzę-mam tu na półce obok ciśnieniomierz i co się schylam po coś,to mierzę z ciekawości,teraz np.mam 96/67 i najczęściej mam własnie poniżej 100 pierwszą liczbę
|
|
|
|
|
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałyście? Cudne http://bottle-of-happiness.blogspot....74792905673728 ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2563 | |||
|
Zakorzenienie
|
jaka wiosna
muszę sobie okulary p/słoneczne kupić, bo mi ostatnio Wikusia na moich usiadła i dooopa Cytat:
"koń..." widziałam 2 razy i nie wiem czy obejrze 3 ![]() na razie wiem że oglądne x-factora Cytat:
ja tęsknię za limonką i werbeną co teraz lakier dali o takim zapachu Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2564 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
witam |
|
|
|
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej piękne
![]() Cytat:
![]() ale bez olejków ich nie rozczeszę Cytat:
z odżywkami/olejkami dam radę, bez nich to nawet nie próbuje się męczyć
|
||
|
|
|
|
#2566 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam ten horoskop i u mnie zgadza się wszystko oprócz gruźlicy
U Mamuśki i Tatuśka też tak samo![]() Tylko B. mnie nie pokoi, bo ma alkoholizm |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje chabrowe będą w poniedziałek i jeszcze 2 paczki z avonu![]() ps. może któraś potrzebuje 2 szt celebre ![]()
|
|
|
|
#2569 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
czytałeyście, ze włodarczyk jest z tym aktorem z pierwszej miłości??/ Kurczę, a maja roczne bliźniaki, więc pewnie długo sie starali
tym facetom sie w głowach poprzewracało
|
|
|
|
|
#2571 | ||
|
|
Cytat:
mam czarny lakier do zdobienia paznokci akurat ![]() Cytat:
musi być śliska ale nie obciążać...a bez spłukiwania kocham naszą avonową dyscyplinującą ![]() Wy nie kuście allegro bo mam tyle rzeczy upatrzonych że o taka: http://allegro.pl/marsel-sukienka-tu...093974839.html |
||
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie ma foty na modelce
|
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
pranie w końcu można wystawić na balkon
![]() kurde, ale ma mam szczęście do sąsiadów z piętra .... ja mieszkam pod nr1, pod nr 3 mieszkają cały czas Ci sami i kobieta tam jest taka bufonka, że głowa mała... nigdy, ale to nigdy nie odpowiedziała mi dzień dobry jak widzi, ze jestem na klatce i ona też chce wyjść, to ona zamyka drzwi i czeka aż pójdę dodam, ze nigdy nic jej nie zrobiłam, bo nawet nie mamy kontaktu poza tymi klatkowymi spotkaniami, gdzie mnie olewa ... ale pracuje na kasie w biedronce i jak do niej podchodzę z zakupami to musi i powiedzieć 'dzień dobry' i to pierwsza nie żebym to robiła specjalnie ![]() ale do rzeczy ... pod nr 2 mieszkanie jest wynajmowane ... poprzednio była tu taka młoda para i oni kulturalni i do pogadania na dwa słowa ... a teraz wprowadziło się chyba małżeństwo ... takie pod 40stkę ... wieszam pranie na balkonie z matim i miką i wychodzi facet na balkon do siebie spod tej dwójki, patrzy na mnie, mówię 'dzień dobry'; nic nie odpowiedział, jeszcze chwilę popatrzył i poszedł do domu ![]() masakra z tymi sąsiadami ![]() dodam, ze z innych pięter są na prawdę w porządku ... jak ktoś mnie w środku miasta spotka jak wracam z bąblem z przedszkola to podwiozą albo chociaż zaproponują ... tylko u mnie takie dziwadła
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2576 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
i niedroga!---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- fajnie
|
||
|
|
|
|
#2577 | |
|
|
Cytat:
![]() nom,szkoda mi nr.7 się podoba i 5 jeszcze![]() skubana ja dzis popracuję przy mojej czerwonej sukience ![]() Jamapek ja też mam różnych sąsiadów...daleko nie szukać-na przeciwko mam sąsiadkę która właśnie jak otwieram drzwi,a ona ma otwarte,to zamyka ona z każdym tak robi...jest dzika,wdową jest,córkę ma niepełnosprawną,ona sama schorowana,ale zawsze dziwna była...ale na skargi z byle powodu do straży miejskiej i na policję to pierwsza dzwoni ![]() dziewczynki zjadłam obiad,i zaczynam porządki nie wyłączam wizażu,będę Was do jakiś czas z doskoku odświeżać Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-03-03 o 13:48 |
|
|
|
|
|
#2578 |
|
w krainie snu i marzeń
|
'idę' się malnąć bo koło 16 jedziemy z małą na 21 urodziny bratanka Wojtka
może wypróbuję cienie quiz ze współpracy zobaczę jak będą zachowywać się z bazą Bell
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
|
Cytat:
![]() który kolorek Ci się podoba? jak wezmę wypłatę to sobie przeleję kasę i kupię,miałam nadzieję że wcześniej sprzedam coś na allegro ale nie chce nikt Women of Earth bym miała na kieckę
|
|
|
|
|
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wymyśliłam to tak, że pod pierwszą półką w szafie dam kuwetę a drzwi do szafy nie będą od ziemi tylko od 'nad kuwety' i tym sposobem będzie taka skrytka.
U mnie kilka pasuje. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

, juz lece na strone PŚK ale jak by był papierowy to prosze wyślij, oddam za wysyłke

spradzilam siebie i 3 inne osoby, każda ma gdzieś połowe przypisanych dolegliwości. 

wróciłam z zakupów

Klaudia 16.10.2009
dodam, ze nigdy nic jej nie zrobiłam, bo nawet nie mamy kontaktu poza tymi klatkowymi spotkaniami, gdzie mnie olewa ... ale pracuje na kasie w biedronce i jak do niej podchodzę z zakupami to musi i powiedzieć 'dzień dobry' i to pierwsza
nie żebym to robiła specjalnie