Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 11 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 10:58   #871
Lusia 13
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 11

Gdzie to widzicie?
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:24   #872
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 11

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Gdzie to widzicie?
pandora.net wchodzisz sobie w charms, pierscionki czy co tam i wybierasz "wg ceny rosnąco" - najpierw pojawiają się korale a pod nimi "wycofano"
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 13:09   #873
gacik19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
pandora.net wchodzisz sobie w charms, pierscionki czy co tam i wybierasz "wg ceny rosnąco" - najpierw pojawiają się korale a pod nimi "wycofano"
mi się tak nie pokazuje ...
chyba że źle patrzę
Stary 2012-03-02, 14:01   #874
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolta Pokaż wiadomość
martiryb ten złoty ażurek jest obłędny
... i cała bransoletka przywraca o zawrót głowy
Cytat:
Napisane przez gacik19 Pokaż wiadomość
jolta, martiryb, piękne te wasze nowe korale
o całych bransoletkach już nie wspomnę bo mnie zazdrość zżera
Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
martiryb Twoja Pandora powala na kolana:slin a:
Cytat:
Martiryb mimo iż nie lubię złota to te kwiatuszkowe złote Pandorki są urocze
Cytat:
Napisane przez trellemorele Pokaż wiadomość
Martiryb Twoja branso jest jak zawsze powalająca
dziękuję Wam bardzo.. już tak niewiele zostało do końca.. z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony co ja będę wtedy oglądać i kupować.. chyba Trolle

Cytat:
Napisane przez dejona Pokaż wiadomość
Jeszcze nie nacieszyłam oczu poprzdenią kompozycją a tu takie cudo jeszcze szczękę z podłogi zbieram -
bardzo twoja branso mi do gustu przypadła

Kochango masz tego małża -mój nie chce zrozumieć mojej miłości do korali
to fakt mój może nie do końca rozumie, ale akceptuje

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
ale szalejesz kobieto - ja bym zbankrutowała
przepiękne te złote koraliki - a ty nie będziesz miała teraz większości złotych? a chciałaś chyba taką dwukolorową bransoletkę?
(cieszę się, że klips ci się podoba, mam nadzieje, że wszystko z nim ok - jak go sprawdzałam w sklepie to dość ciasno się zapinał, ale pomyślałam, że albo się wyrobi, albo to może nawet lepiej bo się nie zgubi)
nie, nie, większości złotych nie będzie.. raczej pół na pół całe złote bransoletki mi się nie podobają, bo są takie jakieś mulące
klipsik jest śliczny! wszystko jak najbardziej ok dziękuję raz jeszcze

mój blog

www.beautyness.pl

martiryb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:13   #875
toska33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Aparat podładowany, fotki marne, bo w sztucznym świetle i nie oddają nawet połowy urody. Oprócz nowego koralika wstawiam fotkę lilou dla mojej córki (prezent na tegoroczną Komunię od prababci, która się nieco pośpieszyła) oraz cudne kolczyki dzisiejszej solenizantki - Ani

pandorka

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

o nieeeeeeee wycofali Srebrna zawieszka, cornelian ona była na liście chciejstw do mojej pomarańczowej Pandorki pomarańczowe murano ślimakowe... a chciałam druge zakupić... i jeszcze wiele innych w pomarańczach

ale za to staniał kwiat z krwawnikiem....nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Edytowane przez toska33
Czas edycji: 2012-03-02 o 18:00
toska33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 18:36   #876
vivien39
Rozeznanie

ja też nie widzę, tego co wycofane

ktoś miał wstawić zdjęcie tego korala-chyba zapomniał, albo ja źle patrzyłam-wypłata niedługo, to może się skuszę

http://www.pandora.net/pl-pl/explore...arms#790279BTP

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 19:09   #877
pingwinek=]
Zakorzenienie

Ja to sie nie mogę doczekać kiedy te nowości będą na str Pandory :P nie lubię takiego nieporządku ..
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 19:23   #878
nina90
Zadomowienie

martiryb kiedy pokażesz zdjęcia Twoich trolli? Jestem bardzo ciekawa

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 19:36   #879
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martiryb Pokaż wiadomość
dziękuję Wam bardzo.. już tak niewiele zostało do końca.. z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony co ja będę wtedy oglądać i kupować.. chyba Trolle

to fakt mój może nie do końca rozumie, ale akceptuje

nie, nie, większości złotych nie będzie.. raczej pół na pół całe złote bransoletki mi się nie podobają, bo są takie jakieś mulące
klipsik jest śliczny! wszystko jak najbardziej ok dziękuję raz jeszcze
nie ma sprawy - polecam się na przyszłość

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez toska33 Pokaż wiadomość
pandorka

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

o nieeeeeeee wycofali Srebrna zawieszka, cornelian ona była na liście chciejstw do mojej pomarańczowej Pandorki pomarańczowe murano ślimakowe... a chciałam druge zakupić... i jeszcze wiele innych w pomarańczach

ale za to staniał kwiat z krwawnikiem....nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
ale to, że cos jest wycofane to jeszcze nie znaczy, że nie można tego kupić - na pewno są sklepy, gdzie są aktualnie na stanie i można je capnąć, przecież nie wycofali tych koralików, które są w sklepach, czy się mylę
Stary 2012-03-02, 20:12   #880
Lusia 13
Zakorzenienie

Z Pandory zabralli już wczoraj na przetop. Pan w Pandorze powiedział, że te wycofane jedynie w Yesach można znaleść...

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

A widziałyście nową kolekcję Trollbeads WT Australia ?? Kangurzyca jest cuuuuuuuuuudowna...
Stary 2012-03-02, 20:30   #881
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Z Pandory zabralli już wczoraj na przetop. Pan w Pandorze powiedział, że te wycofane jedynie w Yesach można znaleść...

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

A widziałyście nową kolekcję Trollbeads WT Australia ?? Kangurzyca jest cuuuuuuuuuudowna...
człowiek uczy się całe życie
Stary 2012-03-02, 21:10   #882
toska33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
nie ma sprawy - polecam się na przyszłość

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

ale to, że cos jest wycofane to jeszcze nie znaczy, że nie można tego kupić - na pewno są sklepy, gdzie są aktualnie na stanie i można je capnąć, przecież nie wycofali tych koralików, które są w sklepach, czy się mylę

No ja mam taką cichutką nadzieję.... ale dopiero w przyszłym tyg. na zakupy się wybiorę

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

[QUOTE=Lusia 13;32680536]Z Pandory zabralli już wczoraj na przetop. Pan w Pandorze powiedział, że te wycofane jedynie w Yesach można znaleść...

No u mnie właśnie nie ma typowego sklepu Pandory tylko jest stoisko w zwykłym sklepie jubilerskim, więc może tam też będą wycofane korale ....
Stary 2012-03-02, 21:35   #883
dejona
Raczkowanie

Cytat:
Noszę motylki rozłączone, bo tak mi się bardziej podoba, razem zawsze się rozwalają, ten magnes jakiś kiepski. W tych nowych sercach matka i córka magnes podobny, ale to chyba lepiej, bo razem wyglądają zbyt masywnie.

Też tak noszę -ale do minimaliztycznej komp podoba mi się złączony w centralnym punkcie i wtedy mnie drażni jak się rozdzielają - pytałam w salonie i wszystkich magnesik z czasem się wyrabia

Cytat:
Napisane przez Miramar
A widziałyście ile rzeczy zostało wycofanych, na stronie Pandory jak się da segregowanie cen rosnąco, to na początku pokazuje wszystkie wycofane rzeczy. Oprócz mojego upatrzonego zegarka, nie będzie także zawieszek do kolczyków, na które miałam od dawna chęć
http://www.pandora.net/pl-pl/explore...ings/290623acz
Mój tez wycofali i pomarańczowe murano

Cytat:
Napisane przez Lusia
Z Pandory zabralli już wczoraj na przetop. Pan w Pandorze powiedział, że te wycofane jedynie w Yesach można znaleść
jaka szkoda , na przetop mogli zrobić przecenę albo dodawac do zakupów
dejona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 21:52   #884
Lusia 13
Zakorzenienie

No właśnie Nie rozumiem ich polityki...
Moje wisiorki też wycofali...
Stary 2012-03-02, 21:53   #885
Miramar
Rozeznanie

Byłam dzisiaj w salonie Pandory we Wrocławiu i tutaj nikt niczego nie zabrał na przetop. Są jeszcze wycofane zegarki, kolczyki i przede wszystkim zawieszki. Z ciekawości sprawdziłam na stronie Pandory w Stanach i tam niestety też wycofane te same modele co u nas

Tak sobie myślę, ze chyba trzeba się pośpieszyć, aby jeszcze przygarnąć wycofaną kurkę

Edytowane przez Miramar
Czas edycji: 2012-03-02 o 21:54
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 21:57   #886
trellemorele
Zadomowienie

Teraz dopiero obejżałam WT Australia - jejuś jaki piękny jest ten kangurek!

Mi na szczęście nic zbytnio się nie podoba z wycofanych korali Panory więc się cieszę, że jeszcze nie kupiłam branso ..
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:06   #887
vivien39
Rozeznanie

Cytat:
Byłam dzisiaj w salonie Pandory we Wrocławiu i tutaj nikt niczego nie zabrał na przetop. Są jeszcze wycofane zegarki, kolczyki i przede wszystkim zawieszki. Z ciekawości sprawdziłam na stronie Pandory w Stanach i tam niestety też wycofane te same modele co u nas

Tak sobie myślę, ze chyba trzeba się pośpieszyć, aby jeszcze przygarnąć wycofaną kurkę

a gdzie jest ten salon pandory?

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:01   #888
Lusia 13
Zakorzenienie

A oto zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2180001.jpg (62,0 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2180003.jpg (53,6 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2180004.jpg (41,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2180006.jpg (41,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2180008.jpg (104,5 KB, 100 załadowań)
Stary 2012-03-03, 11:38   #889
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
A oto zdjecia
Dziękuję

Podoba mi się Zastanawiałam się czy brać bo nie widziałam tych pierścionków wcześniej na żywo i bałam się, że będzie jakaś brzydka ta zieleń.
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:36   #890
trellemorele
Zadomowienie

Cytat:
A oto zdjecia
O jakie ladne, dziekuje bardzo

Edytowane przez trellemorele
Czas edycji: 2012-03-03 o 12:39
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:54   #891
vegutka
Raczkowanie

Cytat:
A oto zdjecia
Śliczne
vegutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:56   #892
naiat
Zakorzenienie

Dawno tu nie zaglądałam, a tu widzę jakieś zamieszanie pandorowe

Ja za to wczoraj byłam na warszawskim trollowisku i spotkałam Panią która ma bardzo podobny gust koralikowy jak ja, gadałam z nią i gadałam, naoglądałam się i kupiłam futrzaka i dzikiego kota
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:52   #893
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
A oto zdjecia
Proszę jaki piękny zestaw!!

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Dawno tu nie zaglądałam, a tu widzę jakieś zamieszanie pandorowe

Ja za to wczoraj byłam na warszawskim trollowisku i spotkałam Panią która ma bardzo podobny gust koralikowy jak ja, gadałam z nią i gadałam, naoglądałam się i kupiłam futrzaka i dzikiego kota
Czekamy w takim razie na zdjęcia!

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:08   #894
patgozolek
Zadomowienie

To wreszcie ja mogę się pochwalić
Jako że wczoraj znów okazało się że mam jeden rok do przodu prezentuję swoje prezenty ( część i to większa została zakupiona z niezastąpioną pomocą Was: szczególnie dziękuję: sorinie martinii i cynnamon)

Ażurki i dyndałek z cyrkonią(ostatni lub przedostatni dostępny w Polsce) to prezent od Tż Przekonałam Go choć bardzo nie chciał zakupów na odległość
Gwiazdki to prezent dla mnie samej ode mnie samej: już się chwaliłam ale jeszcze raz wstawię tak mi się podoba
Cała bransoletka z żelaznym wilkiem oraz jedność serc z kompozycji kwiatowej
to łączny prezent od Mamy, Tż Mamy, Dziadków i Chrzestnej
Natomiast z kompozycji kwiatowej prezenty to: nugatowy kwiat i kwiat cappucino - od drugich Dziadków
Naszyjnik z perłą, agat i koralik Raf - to już pokazywałam, bo to dla mnie ode mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 069.jpg (114,5 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0416.jpg (54,6 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0418.jpg (63,0 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p2290478.jpg (53,9 KB, 58 załadowań)

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.

Edytowane przez patgozolek
Czas edycji: 2012-03-03 o 14:13
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:09   #895
dejona
Raczkowanie

Cytat:
A oto zdjecia
cude a te z akwamarynem jak kawałek nieba (bo to akwamaryn ?)
Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Jako że wczoraj znów okazało się że mam jeden rok do przodu prezentuję swoje prezenty ( część i to większa została zakupiona z niezastąpioną pomocą Was: szczególnie dziękuję: sorinie martinii i cynnamon)

Ażurki i dyndałek z cyrkonią(ostatni lub przedostatni dostępny w Polsce) to prezent od Tż Przekonałam Go choć bardzo nie chciał zakupów na odległość
Gwiazdki to prezent dla mnie samej ode mnie samej: już się chwaliłam ale jeszcze raz wstawię tak mi się podoba
Cała bransoletka z żelaznym wilkiem oraz jedność serc z kompozycji kwiatowej
to łączny prezent od Mamy, Tż Mamy, Dziadków i Chrzestnej
Natomiast z kompozycji kwiatowej prezenty to: nugatowy kwiat i kwiat cappucino - od drugich Dziadków
Naszyjnik z perłą, agat i koralik Raf - to już pokazywałam, bo to dla mnie ode mnie

************** Wszystkiego naj naj lepszego ***************

Super prezenty a prezenty od siebie dla siebie cudna ta kwiatowa branso
dejona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:03   #896
vegutka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Jako że wczoraj znów okazało się że mam jeden rok do przodu prezentuję swoje prezenty
Piękne prezenty, zwłaszcza kwiatowa kompozycja wymiata Ten nugatowy kwiat zaczyna za mną chodzić
I wszystkiego najlepszego
vegutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:33   #897
paulina95
Wtajemniczenie

Lusia bardzo ładne te pierścionki

patgozolek
, śliczne wszystko

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 18:57   #898
Lusia 13
Zakorzenienie

Pat, śliczności wszystko

Wszystkiego naj... najlepszego

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

CZY TO ORYGINAŁ:

http://allegro.pl/charms-urodzinowy-...182150479.html

???

Edytowane przez Lusia 13
Czas edycji: 2012-03-03 o 20:10
Stary 2012-03-03, 19:17   #899
ktsw
Zakorzenienie

naiat zazdroszcze zakupów az sobie moje dzikusy wrzuce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020986.jpg (129,8 KB, 67 załadowań)
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:23   #900
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Pat, śliczności wszystko

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

CZY TO ORYGINAŁ:

http://allegro.pl/charms-urodzinowy-...182150479.html

???
kiepskie to zdj... ja bym się bała
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości