|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od kwietnia będę w wiejskim gimnazjum pracować, to jeśli zmieni mi się pensja to Wam uprzejmie doniosę ![]() Cytat:
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
coś mnie wzieło na słuchanie dziecięcych piosenek
co się ze mną dziej? |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
ktoras chciała zobaczyc moje czerwone rurki
![]() tadam ![]() spodnie.jpg w rzeczywistości sa bardziej żywe
|
#785 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no, moj TZ jest bardzo kreatywny z racji swojego zawodu, ale nie az tak W sumie to zaczelo sie od tego znalazlam kiedys jakis konkurs gdzie trzeba bylo wyslac swoja fotke z TZ i ta para ktora zdobyla najwiecej glosow przez FB mogla wygrac slub cywilny na Santorini. To byla jakas reklama firmy ktora wchodzila na rynek z tego typu uslugami (sluby za granica) I tak mi sie ten pomysl spodobal, ze zaczelam sie orientowac jak to wszystko w praktyce wyglada, no i udalo sie A ze Moj TZ jest bardzo otwary na takie pomysly wiec z przekonaniem go nie bylo najmniejszego problemu, zreszta on nawet bardziej wolal takie rozwiazanie niz ten caly koscielny w PL, no ale wczesniej bylo wszystko zaplanowane, wiec zostalo tak jak jest....
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MENui jak donoszą: Jednocześnie Ministerstwo Edukacji Narodowej informuje, że średnie wynagrodzenia od 1 września 2011 r. dla nauczycieli w grupach awansu zawodowego będą kształtowały się na następujących poziomach: - dla nauczyciela stażysty: 2 618 zł (171 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej) - dla nauczyciela kontraktowego: 2 906 zł (190 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej) - dla nauczyciela mianowanego: 3 770 zł (247 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej) - dla nauczyciela dyplomowanego: 4 817 zł (315 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej). a od 09.2012 mają być średnio o ok 100 zł wyższe.
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Z okazji pierwszego postu w nowym wątku wklejam zdjęcia odebranych przez nas obrączek
Znalazłam też wymarzoną sukienkę, ale jest aż za Wrocławiem, myślałam, żeby jechać jutro, ale jak sprawdzałam połączenia bym musiała wyjechać o 7 a wróciłabym o 4.30 do warszawy Więc czekam do wolnej soboty, żeby się wybrać na dłuższą wyprawę.Zapisaliśmy się też na nauki weekendowe, ale mniej znane w Wawie ciekawe jak będzie.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę super pomysł i to że został wykonany w praktyce, w końcu , już po ślubie czytałam wcześniej, jeszcze przed Waszym ślubem Twoje wypowiedzi, że na Dominkianie, ale wydawało mi się, że to nie będzie nic takiego specjalnego; po przeczytaniu i obejrzeniu zdjęć uważam, że to był najlepszy ślub, jaki był na wizażu |
|
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie wczoraj zakupilam taki zestawik
![]() 1. Zakiecik+bluzka+pasek jak na fotce nr 1 2.Torebeczke+portfelik jak na fotce 2 i 3 3. I do tego butki cos w stylu fotki 4, tylk troche jasniejsze, bardziej w kolorze tego pudrowego kwadraciku na torebce... I jak TZ mnie zoabczyl to mu szczeka opadla do ziemi i nie mogl jej pozbierac
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-03-03 o 20:55 |
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i te piosenki mam na co dzien i w sumie lubie je sama sluchac
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
też oglądałam. Nie wiem jak wy ale ja bym mojemu mężowi nie pozwoliła się rozbierać i obmacywać jakimś obcym laskom. Ale to moje zdanie.
Cytat:
Cytat:
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32698385]A JA MUSZĘ POCHWALIĆ MOJEGO KOCHANEGO TŻCIKA
powiedział że zrobimy wesele dwudniowe, bo różnica w cenie jest naprawdę niewielka, a mi na takim bardzo zależało ![]() lubcia [/QUOTE]widzisz jaki kochany ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpowiedz co do kosztow padla, ale na priva osob ktore o to pytaly. Moze sie wydawac ze taka impreza kosztuje nie wiadomo ile, ale wcale tak nie jest. Wszystko zalezy od tego jaki hotel sobie wybiezemy bo tak naprawde to jest najwiekszy koszt. Teraz na Dominkane to od 4 tys mozna cos znalesc przyzwoitego. Sama uroczystosc zaczyna sie od 700$, ale wiadomo im wiecej dodatkow tym drozej, do tego sa do wyboru rozne plaze, i wiadomo im ladniejsza tym drozsza, fotograf w zaleznosci od ilosci godzin, nasza fotografka za 2h sesje brala 450$, my akurat tutaj nie oszczedzalismy bo wiedzialam ze zdjecia musza byc mega, no i mielismy ja na 5h. Takze jak widac to nie jest taka niewyobrazalna kwota, i wcale nie trzeba byc dzianym (tak jak to ktorejs z was TZ okreslil), my jestesmy przecietnie zarabiajaca para, no moze troche powyzej przecietnej, z racji naszego wieku i doswiadczenia. Poza tym jest tutaj jedna PMka na wizazu ktora leci tam w maju, i tez bieze slub, dokladnie na tej samej plazy, przez ta sama firme, z ta sama fotografka, maja tylko inny hotel tylko ze ona sie tutaj nie udziela, znalazlysmy sie na innym watku
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
co do ślubów mniej tradycyjnych, to marzyło nam się z TŻ, wziąć ślub w górach, my sami + ksiądz + dwóch świadków, którzy tównież kochają góry jak my; ale tak, by nie było ludzi; w wakacje byliśmy ze znajomym jezuitą, w sumie w 4, na wędrówce po Beskidzie Niskim Wschodnim i Bieszczadach (od schroniska do schroniska, z wielkimi plecakami), co dziennie odprawiał Mszę, najbardziej podobało mi się nad
Jeziorkmi Duszatyńskimi |
|
|
|
#799 | |||
|
Zakorzenienie
|
A to czemu az tyle?
Cytat:
a potem sam chodził i nuciłCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wróciłam z zajęć i od razu wzięłam się za czytanie Was
![]() Melod_y walcz o swoje. Powiem ci z doświadczenia, że trzeba. Sama się tak postawiłam teściowej, jak zaczęła wymyślać, że jeszcze ma dobrą koleżankę, którą chciałaby zaprosić. Ale taka była dobra, że z 6 lat się nie widziały. Powiedziałam jasno, że nie ma mowy w ogóle i postawiłam na swoim. A dzisiaj jak wróciłam z zajęć dowiedziałam się, że mój TŻ pokłócił się z mama właśnie o nasze wesele. A poszło o to, że nie planujemy poprawin, a teściowie koniecznie chcą ściągnąć w niedzielę gości do domu moich rodziców albo zrobić coś na sali. I R. pokłócił się z mama, że to nasze wesele i żadnych poprawin nie będzie. Mamy przyjezdnych gości i planujemy załatwić im tylko jakiś posiłek w miejscu noclegów. Jak ktoś bardzo będzie chciał zostać dłużej to będziemy myśleć.
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam problemy z nogą twojego TŻ jak słyszę moich rodziców, po co? to mnie sztag trafia strasznie tradycjonalnie chcą, ale by nie wyszło przypadkiem za dużo, a po co zawieszki, a po co winietki, a po co stroić kościół, po co plener w inny dzień i wiele tego jeszcze |
|
|
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie czule
Jestem wykonczona i obolala, ale szczesliwa. Po wczorajszej jodze ledwo sie ruszam, a jeszcze na desce poszalelismy i jutro to chyba trzeba mnie bedzie transportowac na wozku, a planujemy pojechac na mecz siatkowki wodnej do parku wodnego po ktorym zawsze tez ledwo zyje, w poniedzialek na tance wiec zakwasy chyba bede miala do konca zycia Fablous mi sie w pierwszej bardzo podobasz, wiekszosci moze nie podobac sie ten niby ciazowy brzuszek ktory tworzy sie w takich modelach, ale ja osobiscie lubie ten efekt, i mi tez mowiono, ze to wyglada zle, ale mimo to nadal bardzo mi sie te modele podobaja, piersi wygladaja fajnie i jestem na TAK!! Jest tylko jedno ALE - tren, wolalabym bez niego, a w jaki sposob sie go upina? czy moze odpina? W drugiej gora, pomimo ze serduszkowa to mi sie nie podoba, cialo wyglada jak zabandazowane, a piersi splaszczone Trzecia - to nie moj styl, wiec w tej kwestii nie mam zdania, bo musialoby byc na NIE Cytat:
ale ja sie nie znam musze jej pokazac te stawki bo moze ja oszukuja Cytat:
Poza tym GRATULUJE OBRONY GRATULUJE OBRACZEK i chyba tyle ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- jeszcze jedno Nenus nie spotkalam Twojego TZ i jako bonus - wczorajsza rozmowa wieczorem z moim TZ: - kochanie... marza mi sie takie turkusowe buciki... - przeciez kupilas sobie ostatnio!! - turkusowe? ktore?! - TAK!! no te w ktorych bylas wczoraj - Kotku... one sa rude wiesz w ogole jaki to jest turkusowy kolor? - Yyyy... nooo... taki ciemny..?? ![]() ![]() ![]()
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-03-03 o 21:29 |
||
|
|
|
#803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dzieki bogu, bo wystarczy mi tych stresow co mam, a jakby mi jeszcze ktos rzadzil, albo nie daj boze gosci obcych zapraszal to nie dozylabym do tego slubu....
|
|
|
|
|
#804 |
|
Konto usunięte
|
fajne czerwone spodnie:P
sama sie czaje ta podobne w H&M |
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
bo on dzisiaj pojechał. Wieczorkiem dopiero się wybierają na stok. Sama miałam jechać, gdyby nie brak urlopu. A teraz sobie tęsknię za nim.
marylka - bardzo konkretne zakupy ![]() Wiecie co robi moja kotka?? Drapie w lustro
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo |
|
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiliśmy mieszkanie i cięzko by było jeszcze za całe wesele zapłacić Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- http://jdsasad.wrzuta.pl/audio/9uFB3kCQ6Pk/danzel pamiętacie ta piosenkę? |
||
|
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój kot czasem atakuje sam siebie w lustrze
![]() A nie wiecie przypadkiem gdzie jest jakaś tania hurtownia artykułów papierniczych? Potrzebuję kupić dużo brystolu...
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ale ostatnio w ogole nie mialam czasu chce Wam napisać, że żyje i mam się calkiem nieźle
|
|
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Więc czekam do wolnej soboty, żeby się wybrać na dłuższą wyprawę.

Ślub 27. X. 2012
[/QUOTE]
i obolala, ale szczesliwa.
ale ja sie nie znam