Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 01:03   #841
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Dobranoc

wszystkie PM-ki już dawno śpią
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 01:59   #842
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dobranoc

wszystkie PM-ki już dawno śpią
niektore jeszcze pracuja

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

jak juz PMki sie obudza to bede miala pytanie (na sniadanie )
czy ktoras zamawiala ten welon? http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...179297257.html

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 07:34   #843
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Muszę wam powiedzieć, że jak takie piękne słoneczko świeci to od razu z innym nastawieniem człowiek podchodzi do dnia i życia w ogóle Jest pięknie po prostu, a ja uwielbiam wiosnę

Minus tego jest taki, ze zamiast na spacer muszę iść na zajęcia I błagam was nie piszcie znowu 15 stron I życzę wszystkim udanego dnia
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 08:20   #844
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

i jako bonus - wczorajsza rozmowa wieczorem z moim TZ:
- kochanie... marza mi sie takie turkusowe buciki...
- przeciez kupilas sobie ostatnio!!
- turkusowe? ktore?!
- TAK!! no te w ktorych bylas wczoraj
- Kotku... one sa rude wiesz w ogole jaki to jest turkusowy kolor?
- Yyyy... nooo... taki ciemny..??

Lady bo Ty nie wiesz że dla facetów istnieją tylko 3 kolory:
- ch**owy
- pedalski
- fajny

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
bo on dzisiaj pojechał. Wieczorkiem dopiero się wybierają na stok. Sama miałam jechać, gdyby nie brak urlopu. A teraz sobie tęsknię za nim.

marylka - bardzo konkretne zakupy

Wiecie co robi moja kotka?? Drapie w lustro
pewnie coś nabroiła i nie może spojrzeć sobie w twarz

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale marylka... to nie jest takie proste.. Ja ogolem jestem nastawienia ze chce tylko bliska rodzine... i nawet rezygnuje z osob z rodziny z ktorymi nie utrzymuje kontaktu... Nie uwazam wesela jako bankietu gdzie przyjda obcy nam ludzie.. i to w sumie 12.. przeciez to jest duzo!

a jego mama nie dosc ze o tych swoich znajomych powiedziala to jeszcze dzisiaj rano TZ powiedzial ze w sumie pasowaloby mu zaprosic jeszcze dwoch sasiadow... troche dalszych... kolejne pewnie 10 osob .. to jest lacznie prawie 4 tysiace ktore moglibysmy zainwestowac w bardziej przydatne rzeczy niz zapraszanie ludzi "bo wypada"... nie uznaje czegos takiego
i serio nie zalezy mi na jakichs prezentach kopertach.. co ja mam pod kosciolem przyjmowac zyczenia i myslec ... kurcze kto ty jestes? i sie usmiechac?... wolalabym znajomych pozapraszac.. Tym bardziej ze finansowo wyrobimy sie tylko zapraszajac 130 osob.. nie bedzie nas stac na wiecej... tutaj 22, moze ja tez zaprosze sobie rodzine ok 25 osob wiec ladna 50siatka nam sie uzbiera.. pytanie skad wziasc dodatkowe 9 tysiecy?..

latwo mowic- zaprosic.. a z czego potem zaplacimy? :/

A TZ dzisiaj bardzo nie fair sie zachowal wobec mnie... i powaznie nigdy nie chcialam wesela. moglam miec cichy tylko slub...

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

NIE STAC NAS NA TO!

no wlasnie tutaj przyklad tych sasiadow... kolejne osoby "bo wypada" no blagam was.. to chyba nasz slub. ona miala swoj. nie moja wina ze lazila gdzie popadnie na wesela. wogole ja bym tak nie mogla
Melody ale po kolei... CZY WY SAMI PŁACICIE ZA WESELE?? Jeśli tak to W ZYCIU i za chiny ludowe nie zgodziłabym się na tamte osoby, jeśli sobie za nie zapłaci- owszem nie widzę problemu, ale dopóki to WY finansujecie sobie wesele to ona sobie może takie życzenia wpisywać na lampiony i puszczać je do nieba. Co innego gdyby oni finansowali, wtedy też mają coś do powiedzenia, ale jeśli nie no to sory memory.
Druga sprawa- TŻt- skoro już za kilka miesięcy będziecie mężem i żoną to chyba sprawa jest jasna po czyjej powinien być stronie niezależnie od sytuacji, akurat na naukach to jedno mądrze powiedzieli: w hierarchii jest najpierw ŻONA a później MATKA. A Ty tą pierwszą przecież niebawem będziesz...

Cytat:
acha i powiedzialam ze jak jej zalezy na tcyh paniach to niech sobie za nie zaplaci bo to nie nasi goscie... nie uwierzycie co on powiedzial...
ze powie jej (a raczej wczesniej mowil ze ja mam powiedziec, ale w koncu stanelo ze on to zrobi) i pozniej ODDA jej po weselu te kase za tych gosci?
czaicie to???? bo ja nie
no pewnie, w ogóle niech jej odda całą kasa z wesela w podzięce że w ogóle łaskawie się na nim pojawiła

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Muszę wam powiedzieć, że jak takie piękne słoneczko świeci to od razu z innym nastawieniem człowiek podchodzi do dnia i życia w ogóle Jest pięknie po prostu, a ja uwielbiam wiosnę

Minus tego jest taki, ze zamiast na spacer muszę iść na zajęcia I błagam was nie piszcie znowu 15 stron I życzę wszystkim udanego dnia
Ja jak leże w łózku i patrzę za okno to czuje wiosnę pełną gębą. Gorzej jak wychodze na zewnątrz a tam 1 stopień na plusie

Dzień dobry niedzielnie
Miłego dnia - zmykam na zajęcia !
Stary 2012-03-04, 09:05   #845
Magdzia0108
Zadomowienie

Tutaj PMka miała moją suknię i fablous też się nad nią zastanawia
http://www.lookfoto.pl/2011/12/28/magda-i-lukasz/

Mi się wydaje, że nie będzie tak źle ta suknia wyglądała. Tam gdzie jest takie wybrzuszenie to właśnie często pmki stosują pasek. Tylko skąd taki wziąć ?

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:07   #846
gamariel
Raczkowanie

Witam, ledwo się człowiek obejrzy, a tu nowy wątek
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:11   #847
Kabriela
Zadomowienie

Melody...pewnie się przespałaś z tym wszystkim i dzisiaj może widzisz to w innych barwach...ale planowanie wesela na styk nie jest dobrym rozwiązaniem, bo ja też tak planowałam i w pewnej chwili okazało się, że przy którymś podliczeniu czegoś zapomniałam dodać i wiesz jakie było moje zdziwienie kiedy właśnie niedawno sobie ponownie coś obliczałam i stwierdziłam, że nie jest tak jak powinno już być....
Jej nikt nie chce się kłócić teściową bo to nigdy nie jest dobre, z przyszłym mężem też lepiej się nie kłócić...jednak czasami jak trzeba to trzeba, dlatego ja na Twoim miejscu skoro Teściowej zależało na trzech koleżankach to te trzy koleżanki i basta!!!!!!!Nie rezygnuj z siebie tylko dlatego by nie być uznana za zołzę, zawsze będziesz się zastanawiała jak się zachować by nie być zołzą, to Twoje życie z Twoim przyszłym mężem i Twoje wesele, ona swoje już miała...dlatego można iść na kompromis 3 koleżanek ale nie więcej. Możesz też liczyć na to, że jednak ktoś się nie pojawi co dla mnie nie jest dobrym rozwiązaniem, poza tym całe wesele będzie Cię kuło, że uległaś i że poszłaś na rękę Teściowej i nie wytłumaczysz sobie, że to z miłości do spokoju...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:30   #848
Iwa87_18
Raczkowanie

GG do Iwa87_18

Cytat:

dołączam się do pytanie podsunę może jeszcze ten link.. całkiem podobny.

http://allegro.pl/atelier-luksusowy-...174873606.html
Iwa87_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:41   #849
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:

jak juz PMki sie obudza to bede miala pytanie (na sniadanie )
czy ktoras zamawiala ten welon? http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...179297257.html
ja się obudziłam, to ci odpowiem - wprawdzie tego welonu nie posiadam, ale swój zamawiałam od tego samego sprzedawcy. Myślę, że wykonują je z tego samego tiulu. Ja jestem zadowolona, przesyłka trochę długo szła (ponad tydzień) ale ogólnie ok. aha mam kolor ecru

miłej niedzieli

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:54   #850
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witaaaaajcie
Cytat:
marzy Ci się dzidzi?
intryguje mnie Twoja osoba, musisz być strasznie fajna
hehe dobra jesteś, rozbawiło mnie to zaintrygowanie
A dzidziusia to bym chciała ale praca na zastępstwo nie podkręca mojego entuzjazmu, a raczej go gasi
Cytat:
bo on nie widzi problemu tylko ja.
zreszta dzisiaj nie chce mi sie o tym juz gadac... moze jutro z dystansem do tego podejde.. na dodatek juz nic nie pamietam co sobie mowilismy
ciężka sprawa i trudno coś radzić, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień wiele wyjaśni i nad Waszym weselem i stosunkami z teściową zaświeci słońce, trzymam
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

Mi się wydaje, że nie będzie tak źle ta suknia wyglądała. Tam gdzie jest takie wybrzuszenie to właśnie często pmki stosują pasek. Tylko skąd taki wziąć ?
Z salonu, mają tam zwykle różne takie szarfy, paski i inne dodatki. No i widać na zdjęciach, ze faktycznie to pasuje.
A jak w tej sukni jest z trenem? bo trudno go chyba podpiąć tak, żeby to ładnie wyglądało?
Przypomniało mi się, że mierzyłam coś podobnego (takiego), tylko zamiast piór były kwiatki, no i tam przy gorsecie były takie guziczki ukryte i całą warstwę z trenem się odpinało.
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:24   #851
ona8686
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

i jako bonus - wczorajsza rozmowa wieczorem z moim TZ:
- kochanie... marza mi sie takie turkusowe buciki...
- przeciez kupilas sobie ostatnio!!
- turkusowe? ktore?!
- TAK!! no te w ktorych bylas wczoraj
- Kotku... one sa rude wiesz w ogole jaki to jest turkusowy kolor?
- Yyyy... nooo... taki ciemny..??

Mężczyźni i kolory Jak ja kiedyś swojemu podziękowałam za piękna herbacianą róże, to on do mnie, przecież ona była czerwona

Cytat:
tez sie dokladam w jakims stopniu do tego wesela.
Współczuje całej sytuacji Zgadzam sie z dziewczynami, że nie ma co przytakiwać, bo to Wasze wesele. Najgorsze jest to, że Tż nie jest za Tobą.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Słonko piekne, szkoda tylko, że tak zimno

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

Pięknie ta sukienka wygląda taka delikatna i zwiewna A paseczki w salonach, na etsy wdziałam.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:25   #852
Kabriela
Zadomowienie

Zdjęcia tych moich wymęczonych krzesełek, jeszcze muszę zrobić do tego wizytówki z imionami i nazwiskami ale to już na kalce więc mam nadzieję, że jakoś to będzie wyglądało.
Krzesełko jest wymęczone, mam nadzieje, że jak narysuje szablon i dam do xero żeby mi to odbili ale w jasnych kolorach linie, żeby przy wycinaniu było widać linie ale żeby one nie zostawiły "śladu" konturu.
Nie wiem czy dobrze to wyjaśniam... To już wszystko będzie git.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (86,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (85,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (77,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-03-04, 10:26   #853
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Słonko piekne, szkoda tylko, że tak zimno
Bardzo dobrze, że jest zimno w końcu zimę mamy. Dziewczyny nie narzekajmy na zimę w marcu, bo to jej czas i lepiej żeby panowała teraz niż kiedy zaczną się nasze śluby.
Stary 2012-03-04, 10:37   #854
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze, że jest zimno w końcu zimę mamy. Dziewczyny nie narzekajmy na zimę w marcu, bo to jej czas i lepiej żeby panowała teraz niż kiedy zaczną się nasze śluby.
Nie narzekam po prostu jestem ciepłolubna

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Zdjęcia tych moich wymęczonych krzesełek, jeszcze muszę zrobić do tego wizytówki z imionami i nazwiskami ale to już na kalce więc mam nadzieję, że jakoś to będzie wyglądało.
Krzesełko jest wymęczone, mam nadzieje, że jak narysuje szablon i dam do xero żeby mi to odbili ale w jasnych kolorach linie, żeby przy wycinaniu było widać linie ale żeby one nie zostawiły "śladu" konturu.
Rzeczywiście, toche wymęczone ale i tak ładnie wyszły. A środki wycinasz nożyczkami?

Franuś
Stary 2012-03-04, 10:46   #855
Kabriela
Zadomowienie

Właśnie okazało się, że mój ukochany nożyk wymaga wymiany ostrza, ale po prostu chciałam zobaczyć czy dam rady nożykiem wyciąć, okazuje się, że dam radę.
To krzesełko jest wymęczone, ponieważ ja już czasami traciłam cierpliwość i już się nie przejmowałam. Poza tym nadal mam problem, bo nie wiem, czy mam sklejać na klej, czy na taśmę dwustronną. Poza tym właśnie zdecydowałam, że tej dziury w środku nie będzie...będą tylko zaczepki na wizytówkę.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Poza tym nie wiem czemu ale zamknięcie siedziska nie chce się tak po prostu zamknąć...pudełko się samo otwiera...Kokardka to właśnie po to chyba została tu stworzona, aby pudełko samo się nie otwierało ....
Następne już nie będą tak wymęczone, mam nadzieje.
Stary 2012-03-04, 10:46   #856
niusia_87
Zakorzenienie

Dzień dobry
jak pięknie jest za oknem, ciekawe czy zimno... Zaraz napisałam do TŻ, że ma wstawać i idziemy na spacerek, chyba go nie obudziłam tym SMS-em i śpi w najlepsze; po obiadku wyciągnę go
Cytat:
święta racja
Stary 2012-03-04, 10:50   #857
Anulka_p
Zakorzenienie

Witajcie w nowym wątku.

Od wczorajszego wieczora jesteśmy znów tylko sami (to znaczy z kotką Majką). Kocham moją szwagierkę, ale cieszę się, że mamy się znowu tylko dla siebie. Wczoraj się nie odzywałam, bo trzeba było nadrobić utraconą prywatność

Teraz mój TŻic poszedł po świeże bułeczki do sklepu i zabieram się za robienie śniadania
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:53   #858
kasia_kuku
Zakorzenienie

Witam się z Wami niedzielnie. Piękna pogoda, ale ja się załamałam i nie wyjdę spod kocyka dziś

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:59   #859
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Witam się z Wami niedzielnie. Piękna pogoda, ale ja się załamałam i nie wyjdę spod kocyka dziś
Co się stało Kasiu???
Stary 2012-03-04, 10:59   #860
Kabriela
Zadomowienie

Cytat:
Słońce świeci, to nie powód do załamania się, więc co jest powodem któremu chcesz ulec i siedzieć pod kocem? Kasiu co się dzieje?
Stary 2012-03-04, 10:59   #861
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie okazało się, że mój ukochany nożyk wymaga wymiany ostrza, ale po prostu chciałam zobaczyć czy dam rady nożykiem wyciąć, okazuje się, że dam radę.
To krzesełko jest wymęczone, ponieważ ja już czasami traciłam cierpliwość i już się nie przejmowałam. Poza tym nadal mam problem, bo nie wiem, czy mam sklejać na klej, czy na taśmę dwustronną. Poza tym właśnie zdecydowałam, że tej dziury w środku nie będzie...będą tylko zaczepki na wizytówkę.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Poza tym nie wiem czemu ale zamknięcie siedziska nie chce się tak po prostu zamknąć...pudełko się samo otwiera...Kokardka to właśnie po to chyba została tu stworzona, aby pudełko samo się nie otwierało ....
Następne już nie będą tak wymęczone, mam nadzieje.
Właśnie sobie przypomniałam, że Tż ma takie krzesełko z jednego wesela, nie wiem po co to trzyma w każdym badz razie, moge zobaczyć czy sie otwiera siedzisko i ewentualnie rozebrać je i zeskanować szablon.

Cytat:
Co sie stało?

Franuś
Stary 2012-03-04, 11:01   #862
niusia_87
Zakorzenienie

W TV: "Prezydent rozważa wprowadzenie żałoby narodowej"
Stary 2012-03-04, 11:08   #863
Kabriela
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie sobie przypomniałam, że Tż ma takie krzesełko z jednego wesela, nie wiem po co to trzyma w każdym badz razie, moge zobaczyć czy sie otwiera siedzisko i ewentualnie rozebrać je i zeskanować szablon.

Co sie stało?
Jej, na serio byłabym Ci strasznie ale to strasznie wdzięczna, bo ja już nie daję rady z tymi krzesełkami a wydaję się być to takie proste. Czekam z niecierpliwością na ten skan... i dziękuję z góry

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
I wcale się nie dziwię, ta katastrofa to jakaś straszna masakra. Jak widziałam wczoraj zdjęcia o 23 to się załamałam...współczuję wszystkim, którzy przeżyli, Rodzinom ofiar śmiertelnych...tym wszystkim, którzy widzieli taką tragedię. Podziwiam wszystkich niosących pomoc za bardzo szybką akcje ratunkową...
Stary 2012-03-04, 11:08   #864
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Co się stało Kasiu???
Cytat:
Słońce świeci, to nie powód do załamania się, więc co jest powodem któremu chcesz ulec i siedzieć pod kocem? Kasiu co się dzieje?
Cytat:

Co sie stało?
Dziś jest czwarty... I z każdym miesiącem jest gorzej. To mój ukochany dzień w miesiącu... Po za tym jest jeszcze przed sierpniem i generalnie nawet cywilny jeszcze by wchodził w grę. A tak to z każdym miesiącem jest coraz bliżej sierpnia i boję się tego dnia. Wszystko po... Nie da się cofnąć dnia. Teoretycznie teraz jeszcze można by było coś zrobić... Choć jak już wiadomo, żaden ślub nie wchodzi w grę.

Takie moje smuteczki.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-03-04, 11:10   #865
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
No faktycznie ciut wymeczone koniecznie zmien nozyk

Cytat:
Wylaz, wylaz...i opowiadaj co sie stalo...

Cytat:
O a co sie znow stalo? Bo ja troche nie na biezaco z wiadomosciami w PL....

edit: juz doczytalam o zderzeniu pociagow...no to teraz strach pociagami jezdzic...

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-03-04 o 11:13
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:12   #866
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wylaz, wylaz...i opowiadaj co sie stalo...

O a co sie znow stalo? Bo ja troche nie na biezaco z wiadomosciami w PL....
Napisałam już

A w Polszy:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._Warszawa.html

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-03-04, 11:13   #867
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Dziś jest czwarty... I z każdym miesiącem jest gorzej. To mój ukochany dzień w miesiącu... Po za tym jest jeszcze przed sierpniem i generalnie nawet cywilny jeszcze by wchodził w grę. A tak to z każdym miesiącem jest coraz bliżej sierpnia i boję się tego dnia. Wszystko po... Nie da się cofnąć dnia. Teoretycznie teraz jeszcze można by było coś zrobić... Choć jak już wiadomo, żaden ślub nie wchodzi w grę.

Takie moje smuteczki.
oj Myśl o tym, co pogrubiłam, wyskakuj spod kocyka i pobądź trochę na słońcu i lekkim mrozie, nabierzesz sił do życia na pełnych obrotach!
hmm...przypomniało mi się pewne hasełko, które kiedyś przeczytałam i do którego staram się stosować: "Rozczarowania trzeba palić, a nie balsamować". Wiem, wiem, łatwo powiedzieć, ale życie ucieka.
Stary 2012-03-04, 11:14   #868
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Witaaaaajcie

hehe dobra jesteś, rozbawiło mnie to zaintrygowanie
A dzidziusia to bym chciała ale praca na zastępstwo nie podkręca mojego entuzjazmu, a raczej go gasi

ciężka sprawa i trudno coś radzić, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień wiele wyjaśni i nad Waszym weselem i stosunkami z teściową zaświeci słońce, trzymam

Z salonu, mają tam zwykle różne takie szarfy, paski i inne dodatki. No i widać na zdjęciach, ze faktycznie to pasuje.
A jak w tej sukni jest z trenem? bo trudno go chyba podpiąć tak, żeby to ładnie wyglądało?
Przypomniało mi się, że mierzyłam coś podobnego (takiego), tylko zamiast piór były kwiatki, no i tam przy gorsecie były takie guziczki ukryte i całą warstwę z trenem się odpinało.
Nie wiem dokładnie, będę wiedziała przy braniu wymiarów w maju, ale czytałam relacje innych pmek już po i były zadowolone, bo trzymał im się podpięty tren całą noc

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:14   #869
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

wlanie widze na tvn 24 katastrofa pociagów, zderzenie czolowe, kolo 20 osob juz zabitych jest

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:17   #870
Kabriela
Zadomowienie

Kasiu, wiem, że Twoje smuteczki są jak najbardziej smuteczkami, jednak może zdecydowałabyś się nie ranić siebie za nadto?
Każdy ból jaki sobie zadajesz powoduje, że nie możesz zapomnieć o tym wszystkim co się stało i nie umiesz wybaczyć...mleko się już rozlało, teraz tylko trzeba posprzątać i kupić nowe. Proszę nie katuj siebie, bo to spowoduje w Tobie zmiany, które mogą być nieodwracalne...bardzo Ci współczuje, jednak chyba musisz dać sobie szansę cieszenia się nowymi rzeczami, nowymi zdarzeniami, nie wiem co Cie pasjonuje- poszukaj...poza tym grzeje słońce jest ślicznie na dworze, popatrz przez okno...może pomoże?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości