|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
![]() i kupilam tez ta wielka poduszke do spania, w sumie za ten koszyk 30 roznych ubranek nie liczac bucikow i czapeczek do tego ta poduszke zaplacilam jakies 35 f ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- bylo tyle roznych rzeczy ze jakbym mogla to bym kupila wszystko |
|
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
A ja Was czytam czytam... nawet nadrobiłam dwa dni, ale jakoś nie miałam weny się udzielać... spadek formy umysłowej mam
![]() Z tego co przeczytałam pamiętam tylko że Soleilka przytyła po nocnych ucztach frytowych ![]() Ja dzisiaj miałam rodzinną imprezkę (60tka mojej mamy), później po obrzarstwie troszkę sobie pospacerowałam bo fajna pogoda, ale w tyłek jeszcze wiało zimowym wiatrem... ogólnie laba... a że cały dzień w domu mnie nie było liczyłam że krasnoludki posprzątają mieszkanie, ale nic z tego a teraz juz mi się nie chce Sobotnie porządki zostawiam na poniedziałkowe popołudnie![]() A teraz leżę i poczytuje sobie o niemowlaczych sprawach w necie... a i dziś zauważyłam że mój mąż ewidentnie więcej uwagi przywiązywał do mojego 1,5 rocznego siostrzeńca niż zawsze.. chyba zaczyna do niego docierać że niedługo sam będzie miał takie coś w domu
|
|
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
znalazłam wreszcie chwile Ja przytylam 1,5 kg w niecały miesiąc i pan dr mi zwrócił uwagę ze przesadzam. Powiedział ze nie powinnam przybyć wiecej niż 10 kg, wtedy będę czuła sie dobrze. Jestem dosyć krucha i dlatego. Wazylam przed ciaza 44 kg, a teraz ważne 47 ![]() Zaczęłam 16 tydzień , na usg pan dr na 80 % obstawia chłopca
|
|
|
|
#2014 | ||||
|
Branzoletka
|
Cytat:
To niewiarygodne jak szybko w naszym stanie można wylądować w szpitalu Dobrze, że nic się wam nie stało, pisz na bieżąco ![]() Cytat:
![]() muminek Cudny i bardzo pożyteczny Cytat:
Olej chłopa dzisiaj i pociesz się jakimś smakołykiem ![]() Oglądałam-uwielbiam ![]() Cytat:
Właśnie oglądam polską komedię"Konia trojańskiego" już trzeci raz zresztą jest cudna
|
|
|
#2015 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hey gadulinskie! Ale jestem padnieta! ja nie wiem ale teraz 22-23 a ja zasypiam na siedząco....spróbuje jednak nadrobic zanim maz dołaczy do mnie w łożu
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale fajnie!---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- AAAA a na doły polecam popcorn karmelowy z kina Dzisiaj do kina nie doszłam...ale popcorn se kupiłam |
||||
|
|
|
#2016 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jak miło, że jest weekend i nie skrobałyście dużo
![]() phdwao kuruj się w tym szpitalu, żebyś szybciutko wróciła do nas Dużo zdrówka muminek82 bardzo się cieszę, że torbiel zanikła ![]() Cytat:
![]() A i wszystko mam wypełnione - no chyba, że tego nie mam jak np. żylaków ![]() Też mam kartę z Femibionu i uważam, że jest tam dużo różnych informacji. Przytulam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję 16 tygodnia i udanego badania
|
|||||
|
|
|
#2017 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje!Cytat:
Cytat:
Dobranoc śpijcie spokojnie |
|||
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Nie mam czasu, by was nadrobić, ale z ostatniej strony wyczytałam same złe wieści, jakieś smutki, szpitale i doły Co z wami... Mam nadzieję, że jutro obudzimy się w lepszych nastrojach !!
|
|
|
|
#2019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boli jak cholera...A ruchami się nie przejmuj Ja czuję od niecałego tygodnia, przyjdzie czas i na Twoje maleństwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I gratuluję chłopca ![]() dziękuję Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2020 |
|
Rozeznanie
|
Spać dziewczyny, spac!!!
Ja wróciłam z pracy o 22, wykapałam się i teraz oglądamy z mężem i szwagrem "Baby sa jakieś inne". Jak dla mnie w ogole nie śmieszne. A oni śmieją się co chwilkę jakby było z czego..... Też nie mam dzisiaj humoru, mogłabym trochę ponarzekać, ale daruje Wam dzisiaj już tych smutasów. Zaraz idę spać, mam nadzieję że dzisiaj nie bede się przewracać 3 h z boku na bok jak to ostatnio bywa... Dobranoc
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście o tym wypadku dwóch pociągów?
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nic nie wiem. Niedawno wróciliśmy z zakupów, nie oglądałam wiadomości. |
||
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, pewnie dopiero jutro bedzie wiecej wiadomo.
---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
Mi sie podobalo, tez sie co chwile smialismy ![]() Cala sala plakala ze smiechu.
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam już, straszne rzeczy!
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Zadomowienie
|
No, wróciliśmy z teatru. Spektakl trwał 4,5 godziny
![]() Oczy mi zaraz wypłyną, bo zapomniałam okularów (na co dzień nie noszę, ale do prowadzenie auta czy takich wyjść - powinnam, bo g.. widzę) aaa, to o wózkach sobie nie pogadamy Bo mi z kolei ten pierwszy nie podoba się ani trochę (wolę, jak materiał jest taki napięty, a nie jakby mięsisty jak tu)Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
hej.
nie spalan w nocy prawie wcale. Wstałam bez humoru nawet nie chce od niego śniadania . cały czas się pyta co ci jest ale żeby Mnie przytulić to się domyśleć w takich momentach nie może. wczoraj cały wieczór płakałam a on sobie w najlepsze leżał. fakt Bylam odwrócona ale skoro pociągam nosem ciągle itp to jak by chciał to by się zainteresował. i jak tu czuć zainteresowanie z jego strony? mniejsza z tym. mamuśka piekne ciuszki ! miłej niedzieli kochane Cytat:
|
|
#2027 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sukieneczki śliczne ja muszę chyba też kupić jakieś swojej księżnice Cytat:
on chyba nie był w ciąży
|
|||
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
Jedna z Was wstawila foto sukienki z Allegro ciazowej
mam identyczna, material bardzo fajny, jesT bardzo wygodna, żałuje ze nie kupiłam 2 kolorów bo mogłabym codziennie chodzić w niej idealna na brzuszek!!
|
|
|
|
#2029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ciastek jeśli chodzi o doły przez małża, to Ci mogę rękę podać... mój niby jednak domyślny, jak płaczę to przytuli, przeprosi, zainteresuje się, tylko co z tego, jak za chwile zrobi dokładnie to samo czym mnie wcześniej zdenerwował? Dobra, nie smęcę już, idę sobie kawkę zrobić
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis mówił ze niemusze obiadu robic jakiegos z 2 dan ze mam sobie lezec a za chwile zadzwonil do tesciow i zarosil ich i jeszcze siore z dziecmi no sory ale jak mam lezec? przeciez ugoscic ich trzeba..... ja niemam nic przeciwko jego rodzinie lubie jak przyjezdzaja ale widzi ze nie ejstem w formie i w humorze na takie wizyty ,trzeba ogarnac mieszkanie bo wczporaj nie sprzatałam a sam tego na bank nie zrobi, zwlaszcza u babci w pokoju.... Pojechał do sklepu po ciacha jakies dla nich, i sie pyta co chcesz slodkiego a ja mwoie ze nic, a on zebyc potem nie mwoila ze ci sie chce. wiec mowie ze chcialo mi sie wczoraj. A dzis juz mi sie nie chce i nie bedzie chcialo. mogł sie wczoraj domyslec , a nie najpierw kazał mi samej isc a potem po jakims czasie wielce sie spytal czy ma jechac po te slodkie. oczywiscie juz pozniej z łaski to odmowilam.jak by mi sie czegos w nocy zachcialo to bym se mogla pomarzyc ze pojdzie do sklepu czy chociazby zapropobuje by cos zrobic. Dobrze z etakich zachcianek nie mam... ehh, nie bede Wam dzis smecic bo amm kiepski humor wszystko co we mnie siedziało to dzis wybuchnie albo wypłacze wszystko w poduszke.
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-04 o 10:08 |
|
|
|
|
#2032 |
|
Zadomowienie
|
z jakich stron dostawałyście darmowe próbki ? Wiem że z bebilonu
Jak możecie to podajcie linki |
|
|
|
#2033 | |
|
Zadomowienie
|
Obudziłam się z mdłościami. blleeeeeeee a muszę tyle zrobic w domu
poproszę o jakkieś pozytywne informacje od rana bo tu alno wypadek w TV albo każda z nas coś boli ;-( ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek ale co Ciebie to obchodzi, że on kogoś zaprosił? Ty masz leżeć plackiem i koniec kropka, grzecznie to oznajmisz gościom, a on wyjdzie najwyżej na durnia, że raz, zaprasza gości w takiej sytuacji a dwa, że jest nieposprzątane (jeśli nie posprząta). Ty się niczym nie przejmuj i leż, takie zalecenie lekarza i masz się słuchać!
|
#2035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Prince, przykro się czyta takie smutki. Wiem, że zarówno Ty jak i on macie humory, ale może warto w końcu otwarcie powiedzieć, co cię boli, czemu płaczesz, czego oczekujesz itd? To naprawdę oczyszcza atmosferę, a przynajmniej daje do myślenia i nie zamyka drzwi przed poprawieniem swego zachowania.
Ja tak zawsze robię, jak mnie tż wkurzy to mu to mówię, żeby się nie musiał domyślać, a ja nadmiernie denerwować. U mnie o dziwo w kwestiach damsko męskich jest ok, tż się stara, dużo spędzamy czasu razem, skacze koło mnie, ale też nie nadmiernie, czego nie lubię. No i co dla mnie teraz najważniejsze, bardzo się przejmuje rolą przyszłego ojca, dotyka brzuszek, mówi do niego i ciągle mnie komplementuje, że tak ładnie okrąglutko wyglądam. Miłej niedzieli dziewczyny i nie dajcie się smutkom
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się Wyplacze on zobaczy że mam go gdzieś i tyle. a tak w ogole to kupił mi słodycze. wiedzialam że kupi bym mu więcej nie Marudzila Zjadlam śniadanie i Leze a i teraz już bolą Mnie 2 nogi co chwilę na zmianę i 2 biodra
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
No to moze warto sie poklocić i tyle. Przecież nie mozna zyc z facetem jak z jajkiem!!! Moj tez taki bywa, od razu robi sie burza o nic, ale potem szybko przychodzi słońce. Mysle, ze dzięki temu, że powiemy sobie wszystko, co myslimy.
Leż i odpoczywaj Ja tez mam zamiar odpoczywać, bo od jutra praca i nie będzie lekko, mam 2tygodniowe zaległości.... |
|
|
|
#2039 | |||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry wszystkim
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Głowa do góry i nie przejmuj się facetem I niech Cię nawet nie kusi dzisiaj wstawać żeby szykować coś gościom! Maz leżeć i koniec! Masz takie zalecenie od lekarza i koniec. Niech tz świeci oczami teraz.... a jak na to będzie coś gderał to przyślij go tu do nas
|
|||
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
dzikeuje kchane jestescie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

To niewiarygodne jak szybko w naszym stanie można wylądować w szpitalu
Dobrze, że nic się wam nie stało, pisz na bieżąco 

[COLOR="Silver"]

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)