![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Nie śpię.
Znalazłam na poczcie Frezyjkowy filmik ze ślubu. Piękny, śliczny i w ogóle ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy BY ![]()
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() właśnie czytam o tej katastrofie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry i miłego dnia! ja się zbieram na basen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
byłam w szoku w związku z tą katastrofą - myślałam, że mnie rano mąż wkręca...
a ja codziennie jeżdżę pociągami brrr! wczoraj rozbolał mnie migdałek i tak mnie boli - więc zrobiłam sobie wagary ze szkoły i grzeję się w domu.
#2916 |
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() jejkuś jaka tragedia ![]() Karmelko takie marynarki: http://allegro.pl/figl-marynarka-zak...120148188.html poszłyśmy spać o 5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Hej hoo
![]() A na której stronie jest filmik Frezi?Bo z chęcią odświeżę ![]() Korzystając z dnia wolnego (mąż na paintballu) posiedzę tu z wami i w międzyczasie pooglądam PLL ![]()
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry ![]() jejku, 15 osób nie żyje, a kilkadziesiąt jest w ciężkim stanie... jeden pociąg podobno jechał pod prąd ![]() co za tragedia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Właśnie włączyłam tv i zastanawiam się jak to mogło się stać...
#2921 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Straszna ta tragedia... Gocia fajna ta fota z duchami ![]() ![]() Osz kuruj się ![]() Wciągnęłam się w The Lying Game ![]() ![]() i niezmiennie jestem urzeczona pogodą za oknem ![]() ![]()
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Ale mi się ogarnąć nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Goth mi też się najbardziej podoba pierwsza fotka, ale bym trochę kolory/kontrast podciągnęła, bo moim zdaniem jest zbyt blada.
Wstałam z łóżka....już mnie głowa zaczęła boleć od tego spania. Wczoraj wstałam jakoś przed 18, a o 21 znowu leżałam w łóżku. W nocy miałam masę koszmarów więc budziłam się co jakiś czas, zasypiałam, budziłam się i tak w kółko. Miałam nadzieję, że już nigdy tego nie powiem a przynajmniej nie w takiej sytuacji, ale..... jak mi źle ![]() ![]()
#2924 |
Zadomowienie
|
Stygmatek nie wiem co sie stało, ale przytulam mocno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Wtajemniczenie
|
mi tez jest zle, prosze o tulasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
"Pocieszające" jest jedynie to, że pewnie te 50 rannych osób i te 15 ofiar śmiertelnych to niewielka ilość w porównaniu z ilością wszystkich pasażerów, że jednak większość ma się w miarę dobrze...
![]() Stygm ![]() ![]() Frezi, ty to masz aktywną niedzielę! ![]() Lady ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-03-04 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Lady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
MBZ♥
|
Stygmatku
![]() płakać się chce jak taka tragedia się dzieje ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Lady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was dwuetapowo
![]() Co do pociagow to w szoku jestem. Ale generalnie jest taka zasada, ze nie wsiada sie do pierwszego i ostatniego wagonu, bo one sa najbardziej „wrazliwe”. Chociaz tu chyba poleciały 2wagony w jednym z pociagow? Nie właczam komputera, to na razie nie wiem. Stef Twoje płatki intryguja. Chociaz ja na razie mam dosc duzy problem z przesuszeniem skory. I za duzo sama wymyslam cudow :d Nie wiem kto pisał o swieceniu. Ale generalnie wydaje mi sie ze na to dadza rade 3kroki clinuque. Albo trzebaby poszukac czegos co reguluje sebum. Duzo jest takich rzeczy. Postaram sie pamietac i poszukac.
#2931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje, jestescie nieocenione ![]() niby jest OK wszystko ale czuje sie jak kupa, beznadziejna bo wczoraj pokazalam sie z 'najlepszej' strony przed K., niby wszystko wyjasnione, pogadane i jest OK ale mam wyrzuty sumienia, meczy mnie to bo do dupy to bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zadomowienie
|
Wylecialo mi z glowy która z Was pisała o odżywce do paznokci z Eveline, chyba Antii, ja baaaardzo polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...fessional.html - uratowała moje paznokcie i dla mnie jest idealna, poradziła sobie z koszmarnym rozdwajaniem i łamaniem, cudo !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Hej...
Jestem w szoku po wczorajszej tragedii... Rzadko coś mnie tak rusza, a dzisiaj dosłownie płakałam ![]() Do tego za 1,5 tygodnia jadę pociągiem z Krakowa do Gdańska, a potem z Gdańska do Warszawy na zlot. Nigdy nie jechałam pociągiem, a teraz jeszcze bardziej się boję... Glenia fajny ten serial The Lying Games? Zwies ja mówiłam o świeceniu. Tzn. moja skóra nie jest jakoś bardzo błyszcząca, mam cerę normalną, ze skłonnością do świecenia w sferze T. Wkurza mnie, że rano nakładam BB cream, potem puder, a za 4 godziny już się świecę (najbardziej przy skrzydełkach nosa). 3 kroków nie próbowałam, ale to chyba droga zabawa. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() Lady tulę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Zwies, nie słyszałam o takiej zasadzie
![]() ![]() A mi 3 kroki nie pomogły ![]() I odżywka do paznokci Eveline też mi nie pomogła ![]() ![]()
#2935 |
Zadomowienie
|
bry
Ja dziś na szybko bo brat przyjeżdża na obiad i muszę skrobać ziemniory. Co do tragedii kolejowej jest to straszne, ktoś zawinił a teraz w tych domach zmarłych rozgrywają się dramaty po stracie bliskich osób. Stygmatku ![]() ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Stygmi tuuulę mocno
![]() ![]() Lady chodź do cyca ![]() ![]() Carmi fajny, ja kiedyś oglądałam pół odcinka i mnie nie wciągnął, ale za namową dziewczyn zrobiłam drugie podejście i rzeczywiście tak od 3 odc się rozkręca ![]() ![]() a co do świecenia to polecam "Siarkową Moc", u mnie fajnie działał ![]() ![]()
#2937 |
Zakorzenienie
|
Med ale to prawda- nie powinno się siadać w pierwszym i ostatnim wagonie, bo one są najbardziej narażone w razie jakiegoś zderzenia. Ale biorąc pod uwagę to, ile zawsze narodu jest w pociągu, to ciężko wybrzydzać i szukać miejsca "w środku".
#2938 |
Zakorzenienie
|
jestem zyję ale ledwo wczoraj wrocilam do domu padłam na lozko i spałam do 19 chyba wymiotowałam ryczałam z bólu głowy brzucha i ogolnie złego samopoczucia, a na koniec zadzwonila "szefowa" i powiedziała ze druga pracownica taka biedna chora chyba jakas jelitoke zlapała wiec ja musze przyjsc do pracy
![]()
#2939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie plakusiaj, ja tez jestem ofiara co nic na mnie nie dziala ![]() aaaa i oglaszam, ze serum migdalowe mi nie pomoglo, uzywalam kolo 2 miesiecy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozbawiło mnie to ![]() Glenia dziękuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.