Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 11:17   #871
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Jej, na serio byłabym Ci strasznie ale to strasznie wdzięczna, bo ja już nie daję rady z tymi krzesełkami a wydaję się być to takie proste. Czekam z niecierpliwością na ten skan... i dziękuję z góry

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

I wcale się nie dziwię, ta katastrofa to jakaś straszna masakra. Jak widziałam wczoraj zdjęcia o 23 to się załamałam...współczuję wszystkim, którzy przeżyli, Rodzinom ofiar śmiertelnych...tym wszystkim, którzy widzieli taką tragedię. Podziwiam wszystkich niosących pomoc za bardzo szybką akcje ratunkową...
Nie ma problemu. Tylko skan będzie dopiero wieczorkiem.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dziś jest czwarty... I z każdym miesiącem jest gorzej. To mój ukochany dzień w miesiącu... Po za tym jest jeszcze przed sierpniem i generalnie nawet cywilny jeszcze by wchodził w grę. A tak to z każdym miesiącem jest coraz bliżej sierpnia i boję się tego dnia. Wszystko po... Nie da się cofnąć dnia. Teoretycznie teraz jeszcze można by było coś zrobić... Choć jak już wiadomo, żaden ślub nie wchodzi w grę.

Takie moje smuteczki.
strasznie sie zadręczasz. Słonko świeci, wiec myk myk z łóżeczka i na długi spacerek, ciacho i gorąca czekoladę

U mnie dziś spotkanie rodziców. Jakoś nie mam ochoty na to. Mam tylko nadzieje, że drętwo nie będzie.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:23   #872
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witajcie

miałam pracowity weekend , piątek wreszcie kupiłam telewizor ale moje konto zmalało , w sobotę mieliśmy pogrzeb wuja i ciąg dalszy rozdawania zaproszeń ale jak tu się cieszyć gdy przed chwilą straciło się bliską osobę

kasia_kuku i melody uszy do góry kochane nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:24   #873
marcia45
Zadomowienie

Dziewczyny wiecie, że prawdopodobnie bym jechała tym pociągiem jakbym zdecydowała się jechać po sukienkę, jechałybyśmy z siostrą właśnie tym pociągiem! Ale fart, że coś mnie tchnęło, choć dziś rano załowałąm bo następny wolny weekend dopiero po świetach wielkanocnych, trochę późno na sukienkę. A już byłam z dziewczyną na jutro umówiona.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:26   #874
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
oj Myśl o tym, co pogrubiłam, wyskakuj spod kocyka i pobądź trochę na słońcu i lekkim mrozie, nabierzesz sił do życia na pełnych obrotach!
hmm...przypomniało mi się pewne hasełko, które kiedyś przeczytałam i do którego staram się stosować: "Rozczarowania trzeba palić, a nie balsamować". Wiem, wiem, łatwo powiedzieć, ale życie ucieka.
Bardzo madre slowa, i moze lepiej byloby dla twojego samopoczucia Kasiu gdybs sobie je wziela do serac, bo tak tylko bedziesz sie meczyc i nic dobrego z tego nie bedzie!!!!
Szczerze mowiac to martwi mnie troche ze mimo tych wszystkich rozczarowan dalej czekasz na jego TAK, bo gdyby teraz wszedl z bukietem roz i zapytal czy wyjdziesz za niego 4.08 to rzucilabys mu sie na szyje i od razu zaczela wszystko planowac...mam wrazenie ze on sie troche toba bawi...wie jak bardzo ci zalezy, i ze zawsze wszystko wybaczasz...ale nie na tym polega zwiazek...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:31   #875
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Bardzo madre slowa, i moze lepiej byloby dla twojego samopoczucia Kasiu gdybs sobie je wziela do serac, bo tak tylko bedziesz sie meczyc i nic dobrego z tego nie bedzie!!!!
Szczerze mowiac to martwi mnie troche ze mimo tych wszystkich rozczarowan dalej czekasz na jego TAK, bo gdyby teraz wszedl z bukietem roz i zapytal czy wyjdziesz za niego 4.08 to rzucilabys mu sie na szyje i od razu zaczela wszystko planowac...mam wrazenie ze on sie troche toba bawi...wie jak bardzo ci zalezy, i ze zawsze wszystko wybaczasz...ale nie na tym polega zwiazek...
Nie, nie czekam. I On o tym wie. Ale niestety nie mogę sobie wyjść i się nie odzywać, nie utrzymywać kontaktów, bo za dużo nas łączy, chociażby spraw zawodowych...

Dziękuję kochane! W głebi duszy wiem,że nic z tego nie będzie, ale gdzieś z tyłu głowy jest we mnie ten 4 i własnie w takie dni mam ochotę sobie popłakać, jutro będzie lepiej...

Czasem mam wrażenie, że jedynie dziecko mogłoby go "zmusić" do ślubu.
( Oczywiście nie mam zamiaru ani nic z tych rzeczy, ale pewnie byśmy się pobrali za 3-4 lata z powodu ciąży... Taka myśl mnie ostatnio naszła).

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:39   #876
Kabriela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie, że prawdopodobnie bym jechała tym pociągiem jakbym zdecydowała się jechać po sukienkę, jechałybyśmy z siostrą właśnie tym pociągiem! Ale fart, że coś mnie tchnęło, choć dziś rano załowałąm bo następny wolny weekend dopiero po świetach wielkanocnych, trochę późno na sukienkę. A już byłam z dziewczyną na jutro umówiona.
I dobrze, że nie pojechałaś, ja wiem jedno, mam zwyczaj w pociągach siadać w ostatnich wagonach zawsze ( o co moja Mama zawsze robiła mi awanturę, bo to mniej bezpieczne, lepiej bliżej konduktora gdyby jakieś zaczepki czy coś) i teraz już wiem dlaczego tak siadam. Jej nie ma słów by opisać ten straszny smutek jaki się czuje przy takich katastrofach.
Cieszę się, że nie pojechałaś. Lepiej nie mieć sukienki ale żyć. Sukienka się znajdzie.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Nie ma problemu. Tylko skan będzie dopiero wieczorkiem.
NIE MA SPRAWY BĘDĘ CZEKAĆ I NADAL JESTEM WDZIĘCZNA

strasznie sie zadręczasz. Słonko świeci, wiec myk myk z łóżeczka i na długi spacerek, ciacho i gorąca czekoladę

U mnie dziś spotkanie rodziców. Jakoś nie mam ochoty na to. Mam tylko nadzieje, że drętwo nie będzie.
Czemu nie masz ochoty, czy tam u Ciebie słonko nie świeci? Nie czujesz wiosny i zbliżającego się terminu ślubu?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

A mnie do ślubu zostało 180 dni, właśnie popatrzyłam na suwaczek...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:40   #877
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Nie, nie czekam. I On o tym wie. Ale niestety nie mogę sobie wyjść i się nie odzywać, nie utrzymywać kontaktów, bo za dużo nas łączy, chociażby spraw zawodowych...

Dziękuję kochane! W głebi duszy wiem,że nic z tego nie będzie, ale gdzieś z tyłu głowy jest we mnie ten 4 i własnie w takie dni mam ochotę sobie popłakać, jutro będzie lepiej...

Czasem mam wrażenie, że jedynie dziecko mogłoby go "zmusić" do ślubu.
( Oczywiście nie mam zamiaru ani nic z tych rzeczy, ale pewnie byśmy się pobrali za 3-4 lata z powodu ciąży... Taka myśl mnie ostatnio naszła).
No i mam nadzieje, ze jestes na tyle rozsadna ze takie pomysly beda tak szybko z twojej glowki wychodzic jak do niej weszly!!!!

A zamiast siedzic i sie uzalac nad soba, pomysl co zrobic zeby sie troche uniezaleznic od niego, poszukaj sobie jakiegos zajecia, moze innego zroda dochodu...zacznij wszystko od nowa...zobacz wiosna idzie...swiat sie na nim nie konczy i ty musisz mu to udowodnic, ze bez niego tez dasz rade....
Stary 2012-03-04, 11:42   #878
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witajcie

miałam pracowity weekend , piątek wreszcie kupiłam telewizor ale moje konto zmalało , w sobotę mieliśmy pogrzeb wuja i ciąg dalszy rozdawania zaproszeń ale jak tu się cieszyć gdy przed chwilą straciło się bliską osobę

kasia_kuku i melody uszy do góry kochane nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
A była ta ekspedientka, która uważała, że Cię na niego nie stać?
Cytat:
matko, nawet teraz serce mi mocniej zabiło, jak dobrze, że nie pojechałaś

Kabriela to Ty nie miałaś żadnego szablonu? Ja się zastanawiałam, dlaczego się uparłaś, żeby samej wymyślać wzór, skoro tyle ich jest.
Proszę oto darmowe szablony z neta: http://www.paper-designs.pl/grafika-...sci-krzeselko/ i taki: http://www.forum.wesele-lodz.pl/prin...a76dba5b0ec4f0

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-03-04 o 11:48
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:44   #879
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No i mam nadzieje, ze jestes na tyle rozsadna ze takie pomysly beda tak szybko z twojej glowki wychodzic jak do niej weszly!!!!

A zamiast siedzic i sie uzalac nad soba, pomysl co zrobic zeby sie troche uniezaleznic od niego, poszukaj sobie jakiegos zajecia, moze innego zroda dochodu...zacznij wszystko od nowa...zobacz wiosna idzie...swiat sie na nim nie konczy i ty musisz mu to udowodnic, ze bez niego tez dasz rade....
Ja o tym wiem, ale jednak łączą nas umowy których sobie od tak zakończyć, przynajmniej do końca roku. ( I nie chodzi tu o zdjęcia ślubne.)

A właśnie zrobiłam, zaczęłam poszerzać moją makijażową pasję. Zawsze mnie to kręciło, oglądałam filmy ale nigdy nie miałam odwagi. A teraz założyłam bloga dla systematyczności i sobie wyszukuję-kupuję-testuję,uczę się.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-03-04, 11:45   #880
kindziulindzia
Zakorzenienie

nadal nie mam butów i coraz bardziej mnie to wkurza o bieliźnie nie wspomnę

w przyszłą sobotę jedziemy do Olsztyna z zaproszeniami do mojego chrzestnego i moich sióstr, a z TŻ widuję co drugi weekend bo ma szkołę i jak tu cokolwiek zorganizować jak nam po prostu czasu brak
19.05.2012
Stary 2012-03-04, 11:47   #881
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

nena super menu, a co do mapki to zaznaczyłabym inaczej drogę jedną i drugą (tak dla większej czytelności )

marylka przykro mi z powodu mamy Trzymam kciuki za jej zdrówko

fablous mi się podobasz najbardziej w pierwszej sukni Wyglądasz tak romantycznie I to, że figura nie jest podkreślona to w takich fasonach naturalne i szczerze mówiąc to wybrzuszenie też swój urok ma Mi nie przeszkadza, boska jest ta suknia! Myslę, że z tym wybrzuszeniem da się coś zrobić może jeśli bardzo Ci przeszkadza - jakiś pas czy coś Ale ja bym zostawiła jak jest

Lubcia witam w gronie nauczycielek

Ale pieknie za oknem Wciąż zimno, ale już tak rześko i radośnie

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:48   #882
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
A była ta ekspedientka, która uważała, że Cię na niego nie stać?
a wiesz, że nawet nie wiem wpadliśmy, wybraliśmy, zapłaciliśmy i pojechaliśmy i teraz się śmieje że z takim posagiem to już musi mnie zabrać ze sobą
19.05.2012
Stary 2012-03-04, 11:52   #883
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
a wiesz, że nawet nie wiem wpadliśmy, wybraliśmy, zapłaciliśmy i pojechaliśmy i teraz się śmieje że z takim posagiem to już musi mnie zabrać ze sobą
no baa... A jak Ci jeszcze mama kołdrę dorzuci, to będizecie musieli organizować wykupiny i się zobaczy czy go stać, na Pannę z taaaaaaakim posagiem
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:52   #884
Kabriela
Zadomowienie

Ale właśnie ten szablon z łódzkiego nie podoba mi się na tyle bym mogła sobie to wydrukować, druga strona się nie wyświetla, a w wyszukiwarce google nie chciało mi wyszukać szablonów tylko same gotowe, więc kombinowałam.
Zobaczymy jak będzie jak nożyk będę miała nowy, teraz się skupiam na zaproszeniach...ech...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:03   #885
E87
Wtajemniczenie

Hej
Wczoraj juz nie dotarlam na forum po podrozy Chorobsko niestety mnie chyba bierze, wczoraj juz sie czulam nie najlpiej a dzis doszedl katar, kaszel i bol gardla... oby przeszlo!
Wczorajsze spotkanie bylo bardzo udane, tak jak pisala Niuto buzie nam sie nie zamykaly rozczarowalo mnie jedno... albo nas nie bylo swiezego ciasta-wlascicielka nie dowiozla! Dziekuje Wam za spotkanie, jestescie bardzo sympatycznymi osobkami Najwiecej porozmawialam z Niuto bo bylysmy przed czasem z powodu naszych dojazdow jak ktos nas obserwowal z boku to mial pewnie niezly ubaw, bo ciagle sie rozgladalysmy czy ktos do nas podbija W koncu po 14 przyszla do nas Ewusia Marchew i zgarnela nas do kawiarni pod ktora stala Ewuszka (z Niuto przyszlo nam do glowy, ze dziewczyny nas zobaczyly i stwierdzily ze nie ma sensu sie z nami spotkac chyba nas lekka glupawka brala) Zaraz wkleje foto-relacje na poczte A 1 fotka tu - ktora miala byc jedyna z naszego spotkania -> proba samowyzwalacza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0009.jpg (41,0 KB, 60 załadowań)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:04   #886
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie zrobiłam, zaczęłam poszerzać moją makijażową pasję. Zawsze mnie to kręciło, oglądałam filmy ale nigdy nie miałam odwagi. A teraz założyłam bloga dla systematyczności i sobie wyszukuję-kupuję-testuję,uczę się.
o to to, podzielisz się linkiem
i głowa do góry kochana, idzie wiosna...

Cytat:
haha,no nie ma bata.
Ja w posagu mam PS3 , co też uważam, że było jedną z podstaw decyzji Tż o ślubie

kopnijcie mnie w tyłek, żeby chciało mi się uczyć o postępowaniu dowodowym w procesie cywilnym, tak jak mi się nie chce

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:06   #887
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
no baa... A jak Ci jeszcze mama kołdrę dorzuci, to będizecie musieli organizować wykupiny i się zobaczy czy go stać, na Pannę z taaaaaaakim posagiem
no tak kołdra musowo musi być

ależ jest pięknie na dworze, słoneczko świeci i coraz cieplej ale TŻ brak a samej mi łazić się nie chcę niech ten maj zbliża się bo inaczej ocipieje
19.05.2012
Stary 2012-03-04, 12:08   #888
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Zazdroszcze Wam tego spotkania

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:11   #889
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Pięknotki

U mnie dzisiaj tez piękne słoneczko, trzeba na jakis spacerek sie wybrać

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
to pozyczy. ( wybierajac date z gory ustalilismy ze nie ma takiej opcji. widocznie on wciaz ma)
smieje sie mu w twarz ze moze najlepiej kredyt na wesele zaciagnac " bo wypada"
moj stan nerwowy przechodzi w smiechawke jest zle..
a najgorsze ze jak jak sie denrwuje to sie smieje... i dzisiaj to normalnie kabaret byl

on powazny/zasmucony/zdesperowany bo nie wie co zrobic a ja mu sie smieje prosto w twarz z nerowow oczywiscie

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

licze licze
moim zdaniem to pozyczanie cz branie kredytu na ślub to najgorsza głupota... juz wogole bym wtedy nie chciala miec wesela niz bawic sie w jakieś pozyczanie juz przed slubem...

spytalam sie z czystej ciekawosci mojego TZ co by zrobil jak jego mama chcialaby zaprosic 6 kolezanek z os. tow to powiedzial:"pffff wyśmiał bym ją" . Szczerze to mialam nadzieje, ze tak powie, bo jakby zareagowal jak Twoj TZ to bym sie zalamala. Ale On mimo, ze szanuje swoją mamę to umie się jej przeciwstawić.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
niektore jeszcze pracuja

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

jak juz PMki sie obudza to bede miala pytanie (na sniadanie )
czy ktoras zamawiala ten welon? http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...179297257.html
mam w planach, wiec jak go kupisz to napisz mi czy wszystko z nim jest OK

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Lady bo Ty nie wiesz że dla facetów istnieją tylko 3 kolory:
- ch**owy
- pedalski
- fajny

święta prawda!

mam do Ciebie pytanko: Pisalaś, ze bylas w Chorwacji, możesz polecic jakiś pensjonat? )

Cytat:
Właśnie okazało się, że mój ukochany nożyk wymaga wymiany ostrza, ale po prostu chciałam zobaczyć czy dam rady nożykiem wyciąć, okazuje się, że dam radę.
To krzesełko jest wymęczone, ponieważ ja już czasami traciłam cierpliwość i już się nie przejmowałam. Poza tym nadal mam problem, bo nie wiem, czy mam sklejać na klej, czy na taśmę dwustronną. Poza tym właśnie zdecydowałam, że tej dziury w środku nie będzie...będą tylko zaczepki na wizytówkę.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Poza tym nie wiem czemu ale zamknięcie siedziska nie chce się tak po prostu zamknąć...pudełko się samo otwiera...Kokardka to właśnie po to chyba została tu stworzona, aby pudełko samo się nie otwierało ....
Następne już nie będą tak wymęczone, mam nadzieje.
no faktycznie troszke wymęczone ale jak sie wprawsz to bedzie lepeij i koniecznie zmien nożyk, bo sie bedziesz tylko wkurzac. Ale wogole jak tak sie przy tym denerwujesz to moze lepeij zakupić gotowe? tak samo z zaproszeniami? Ja np wiem, ze przy 3 zaproszeniu wpadlabym w szal, wiec nie zawracalam sobie tym glowy i kupilam na All.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Witajcie w nowym wątku.

Od wczorajszego wieczora jesteśmy znów tylko sami (to znaczy z kotką Majką). Kocham moją szwagierkę, ale cieszę się, że mamy się znowu tylko dla siebie. Wczoraj się nie odzywałam, bo trzeba było nadrobić utraconą prywatność

Teraz mój TŻic poszedł po świeże bułeczki do sklepu i zabieram się za robienie śniadania
ulalaa

Cytat:
Witam się z Wami niedzielnie. Piękna pogoda, ale ja się załamałam i nie wyjdę spod kocyka dziś

Kasiu a ja myślalam, ze Wy już nie mieszkacie razem i nie jestescie ze sobą chyba coś ominełam.. ja Ci radze zrobić z siebie sexbombe i wyjść gdzieś z kolezankami, wyjsc do ludzi, poflirtowac z innymi facetami i od razu byś zobaczyla, ze na tym Twoim TZ/bylym TZ świat sie nie konczy
Cytat:
o kurde... widzisz, Ten na górze nad Tobą czuwa
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:12   #890
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Ja o tym wiem, ale jednak łączą nas umowy których sobie od tak zakończyć, przynajmniej do końca roku. ( I nie chodzi tu o zdjęcia ślubne.)

No bardzo dobrze, tak trzymac kochana

Cytat:
nadal nie mam butów i coraz bardziej mnie to wkurza o bieliźnie nie wspomnę

w przyszłą sobotę jedziemy do Olsztyna z zaproszeniami do mojego chrzestnego i moich sióstr, a z TŻ widuję co drugi weekend bo ma szkołę i jak tu cokolwiek zorganizować jak nam po prostu czasu brak
A jakich butow szukasz, bo ja teraz jestem na etapie przegrzebywania wszystkich blogow, sklepow, ebuy-ow itd, jakby mi sie cos rzucilo w oczy do ci podesle, tylko daj znac konkretnie czego szukasz, wrzuc najlpeiej jakas przykladowa fotke i podaj cene do jakiej chcesz sie zmiescic...

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o to to, podzielisz się linkiem
i głowa do góry kochana, idzie wiosna...

haha,no nie ma bata.
Ja w posagu mam PS3 , co też uważam, że było jedną z podstaw decyzji Tż o ślubie

, żeby chciało mi się uczyć o postępowaniu dowodowym w procesie cywilnym, tak jak mi się nie chce
No to juz zabieraj sie ro nauki
Stary 2012-03-04, 12:13   #891
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff, dobrze, że nie pojechałaś. Miałaś szczescie

Cytat:
I dobrze, że nie pojechałaś, ja wiem jedno, mam zwyczaj w pociągach siadać w ostatnich wagonach zawsze ( o co moja Mama zawsze robiła mi awanturę, bo to mniej bezpieczne, lepiej bliżej konduktora gdyby jakieś zaczepki czy coś) i teraz już wiem dlaczego tak siadam. Jej nie ma słów by opisać ten straszny smutek jaki się czuje przy takich katastrofach.
Cieszę się, że nie pojechałaś. Lepiej nie mieć sukienki ale żyć. Sukienka się znajdzie.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Czemu nie masz ochoty, czy tam u Ciebie słonko nie świeci? Nie czujesz wiosny i zbliżającego się terminu ślubu?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

A mnie do ślubu zostało 180 dni, właśnie popatrzyłam na suwaczek...
O ja tez zawsze siadałam w pierwszym wagonie, a przeważnie jak wracałam wieczorami czułam sie bezpiecznie, ale w międzyczasie modliłam sie aby nie bylo żadnego nieszczęścia.

Słonko świeci, pięknie za oknem. Wiem, że spotkanie wcześniej czy później musiałoby sie odbyć. Ale chyba ten dzisiejszy dzień wolałabym spędzić z Tż sam na sam.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:14   #892
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja mam w posagu kanape i stolik z ikei za 60zł
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:21   #893
klempaa
Zakorzenienie

Nie dam rady was nadrobić, TŻ mi wczoraj wieczorem odciął dostęp do wizażu i kazał robić pizzę

Ale! chwalę się - zamówiliśmy winietki Niby nieduża rzecz, ale jednak jedna więcej do przodu
O takie o: KLIK

Zastanawiam się nad zaproszeniami - czy robić sama czy zamówić... A trzeba się na cos zdecydować Chyba w tym tygodniu spróbuję coś sama i zobaczę jak wychodzi.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:24   #894
Nattiv
Zakorzenienie

Cudne słoneczko dziś Po obiadku lecę na dłuuugi spacerek

Piszecie o posagach. Ja mam zestaw garów, pościel i marny telewizor No i ostatnio kupiłam mikser więc chyba też się wlicza

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:24   #895
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
I wcale się nie dziwię, ta katastrofa to jakaś straszna masakra. Jak widziałam wczoraj zdjęcia o 23 to się załamałam...współczuję wszystkim, którzy przeżyli, Rodzinom ofiar śmiertelnych...tym wszystkim, którzy widzieli taką tragedię. Podziwiam wszystkich niosących pomoc za bardzo szybką akcje ratunkową...

Ja też się nie dziwię. To straszna katastrofa...Tyle ofiar...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:24   #896
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

A jakich butow szukasz, bo ja teraz jestem na etapie przegrzebywania wszystkich blogow, sklepow, ebuy-ow itd, jakby mi sie cos rzucilo w oczy do ci podesle, tylko daj znac konkretnie czego szukasz, wrzuc najlpeiej jakas przykladowa fotke i podaj cene do jakiej chcesz sie zmiescic...
cena do 200zł to jest max jaki chcę wydać, a butów szukam na platformie z niewysokim obcasem max do 6cm kolor biel, granat lub wrzos Marylko nie mam żadnej fotki bo nic w podobie jeszcze nie znalazłam a jak coś jest to na 10cm obcasie albo i więcej a to po porsotu nie jest na moje przeszczepy
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja mam w posagu kanape i stolik z ikei za 60zł
no to na bogato, ale bez kanapy to jak bez ręki
19.05.2012
Stary 2012-03-04, 12:26   #897
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Cudne słoneczko dziś Po obiadku lecę na dłuuugi spacerek

Piszecie o posagach. Ja mam zestaw garów, pościel i marny telewizor No i ostatnio kupiłam mikser więc chyba też się wlicza
no to kochana jak na razie jesteś najbardziej dziana
19.05.2012
Stary 2012-03-04, 12:34   #898
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laseczki

kasiu piękna pogoda więc wyjdź na spacer nie ma co się kisić w domu.

nena bo będą baciki

Ja w posagu dostanę kuchenkę mikrofalową i zapewne kilka kompletów filiżanek
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:39   #899
kindziulindzia
Zakorzenienie

ladystar jak będziesz szukać welonu i coś fajnego Ci wpadnie to wklejaj od razu bo welonu to i ja nie mam ale czasu mam coraz mniej a w tygodniu nie mam czasu się w podrapać za przeproszeniem tylko jaki welon będzie mi pasował do sukni
19.05.2012
Stary 2012-03-04, 12:46   #900
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ladystar jak będziesz szukać welonu i coś fajnego Ci wpadnie to wklejaj od razu bo welonu to i ja nie mam ale czasu mam coraz mniej a w tygodniu nie mam czasu się w podrapać za przeproszeniem tylko jaki welon będzie mi pasował do sukni
Wydaje mi się, że kolor taki jak miała Agnieszka, a długość do ramion jak jej pierwsza warstwa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14f04769028151.jpg (31,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 634482556606622322.jpg (33,4 KB, 54 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości