Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 21:06   #661
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Maala_Czaarna
mi wyszło za stemple 150 zł tylko Mieliśmy dużą z zniżkę ze wzgledu na ilość chętnych, kamienie też robiłam i tutaj załapałam się za darmo w ramach średniej

Kitka
mam to samo i plus 10 do samooceny mimo że to początek ale wiem że cos robię by było lepiej

Oglądałam dzisiaj "Damę w czerni" i jeśli któraś z Was lubi horrory to polecam. Bałam się okropnie, aż w pewnym momencie Tż wstał i zaświecił światło w pokoju

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8abfaacf00297c194e1abdf2.jpg (21,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8cc479a8000c2aa04d32b1af.jpg (37,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20eefd77001053604d047695.jpg (29,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49a7fda10009cfd34ccc7ad3.jpg (53,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 729d63bc0023ce5f4d8a0d2f.jpg (30,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 345cb98900003e4e4ddfa5ce.jpg (29,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6750ba79000821184d2b142b.jpg (51,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cdf2b97f001b6c6d4d24d70e.jpg (15,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f55d4574001fb75d4d58ec27.jpg (22,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d9bcf085002797404d660edc.jpg (15,5 KB, 14 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:48   #662
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
No zobacze bo patrzyłam kiedyś u mnie w sportowym i były chyba niedrogie... ale jak w zabawkowym to wypełnie je czymś
też poszukam u siebie i wsypię ryżu np.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
zauważyłam że jak ćwiczę to mam też od razu wiekszą ochotę dbać o siebie
dokładnie, ja też, ponownie zaczęłam chodzić na fitness i aby ulepszyć efekty to dodatkowo dbam o ciało, masuję syreną i staram się ujędrniać. inna sprawa, że niestety często mam "słomiany zapał" (chociaż w zeszłe wakacje, dzięki Waszemu wątkowi, systematycznie ćwiczyłam i się 'syrenowałam'), mam jednak nadzieję, że tym razem wytrwam w postanowieniu

edit: za 2 minuty kody na rossnecie na Lirene Body Arabica, jakby któraś z Was była zainteresowana. nie używałam jeszcze, ale ma bardzo dobre opinie na KWC a akurat miałam zamiar kupić balsam brązujący
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-03-03 o 22:59
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:20   #663
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
też poszukam u siebie i wsypię ryżu np.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

dokładnie, ja też, ponownie zaczęłam chodzić na fitness i aby ulepszyć efekty to dodatkowo dbam o ciało, masuję syreną i staram się ujędrniać. inna sprawa, że niestety często mam "słomiany zapał" (chociaż w zeszłe wakacje, dzięki Waszemu wątkowi, systematycznie ćwiczyłam i się 'syrenowałam'), mam jednak nadzieję, że tym razem wytrwam w postanowieniu

edit: za 2 minuty kody na rossnecie na Lirene Body Arabica, jakby któraś z Was była zainteresowana. nie używałam jeszcze, ale ma bardzo dobre opinie na KWC a akurat miałam zamiar kupić balsam brązujący

No ale tobie tylko 1 kilogram został
Ile miałaś na początku ??
Ja zaczynam solidnie od poniedziałku jak kupie taki stanik- top do ćwiczeń ale ja musze z 7 kg schudnąć

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:29   #664
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
No ale tobie tylko 1 kilogram został
Ile miałaś na początku ??
Ja zaczynam solidnie od poniedziałku jak kupie taki stanik- top do ćwiczeń ale ja musze z 7 kg schudnąć
w 2008r. 68-69 kg, w 2009 65, w 2010 ok. 63,5, w grudniu 2010 ok. 58,5, w zeszłe wakacje (2011) około 62-61, potem przytyłam do 63, i od tej pory żadnej diety, bo i tak nie wytrzymuję albo podjadam, tylko nie słodzę ani herbaty ani kawy, na aerobik chodzę dosyć regularnie (w zeszłym semestrze też byłam zapisana), staram się ograniczać słodycze, najgorsze co robię to - jem w nocy ale do 18-20. dnia cyklu potrafię się opanować, jednak później następuje tydzień jedzenia takie mam uciążliwe PMS. wtedy się wkurzam, że przytyłam. i wody zbieram dość sporo. teraz jestem akurat "po" więc to 60kg to pewnie chwilowo i tak do 60,5 podskoczy za parę dni, no ale już wpisałam 60 żeby motywacja była większa :p a te 59 to taki cel nr 1, chcę ważyć 59 przed okresem (napompowana i objedzona:p) więc tak koło 58 normalnie.

a działam syreną i ujędrniam i ćwiczę głównie po to, żeby uda i pupa prezentowały się jak najlepiej, a szczególnie wewnętrzna strona ud, bo z tymi partiami ciała mam największy problem. chcę wreszcie mieć na lato szczupłe nogi i pośladki, jędrne, gładkie, żeby bez wstydu wreszcie móc założyć krótkie spodenki

IwonciA_1992 dziękuję bardzo za zaproszenie widziałam fotkę, nie wiem kurcze z czego Ty chcesz zrzucać te 7 kilo
* lśniące włosy
* A6W 6 /42

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-03-03 o 23:45
Stary 2012-03-04, 07:35   #665
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:02   #666
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Oglądałam dzisiaj "Damę w czerni" i jeśli któraś z Was lubi horrory to polecam. Bałam się okropnie, aż w pewnym momencie Tż wstał i zaświecił światło w pokoju
też wczoraj oglądałam i nieźle się przestraszyłam w pewnym momencie bardzo fajny klimat

ja już zajęłam się twarzą: maseczka z zielonej glinki, nawilżająca, krem ecoline, który stał się moim ulubionym krem do twarzy zaczęłam go stosować nawet pod oczy i w końcu nie mam problemu z przesuszeniem do tego ujędrnił mi skórę, a tego się nawet po nim nie spodziewałam, więc bardzo pozytywna niespodzianka
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:42   #667
Soph
Zakorzenienie

witam
dobudzam się przy latte i dobrej muzyce

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Ładny ten nudziak

Wstawiam zdjęcie tego Catrice 3warstwy i widać na drugim zdjęciu prześwity na szczęście nawet szybko schnie kolor jest boski chcę buty na wiosnę w takim właśnie kolorze
śliczny kolor

połamały mi się paznokcie i muszę wszystkie spiłować do minimum
nienawidzę ich w takim stanie...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 10:13   #668
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej piekne

wzielam te VV, czyli do cery tlustej/mieszanej, wiec zapewne przez to po jakis 4h sie swiece. a tak to bardzo mi sie podoba, krycie, kolory, w ogole ich nie widac na twarzy szczegolnie po spryskaniu woda term
a u Ciebie jak cera? ja juz wyszlam na prosta, mam nadzieje, ze u Ciebie tez niebawem bedzie duuzo lepiej

dzis mam sese drugi raz na wlosach. pierwszy stosowalam na mokro na noc i po splukaniu odzywki, byly gladkie i wielkie wow. teraz mam drugi raz na suche wlosy, zoabcze czy bedzie jakas roznica.

po pierwszym uzyciu moge powiedziec tylko tyle, ze wg mnie sesa lepiej wyglada, natomiast heenara robi cos znacznie lepszego, wlosy sa miesiste, czuc pogrubienie az po konce, ja mam uczucie, ze sa mocniejsze. sese lepiej sie zmywa i nie brudzi lazienki na rozowo jak heenara

blask jaki daja oleje taki sam. mi heenara nie powstrzymala wypadania wlosow, bo nie stosowalam systematycznie, ale jak to zrobilam np.3x pod rzad olejowanie co mycie, to zauwazylam spore zmniejszenie. sesa juz po pierwszym zahamowala troche, co dalo sie zauwazyc, szczegolnie ze w ten dzien kladlam nowy kolor na wlosy.

dziekuje
wlasnie ta 'niewidocznosc' mnie kusi
ale teraz po testach mineralkow chyba pojde w ta strone...

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Party juz wiem, przez co urosly moje wlosy tyle cm! pilam drozdze 3miesiace! zapomnialam o tym calkowicie i sadze, ze to one daly im najwiekszego kopa
to fajnie, mineralki sa super, a najlepsze w nich jest to ze mozna ich uzywac ze spokojnym sumieniem, wiedzac ze nic nie szkodzi skorze
u mnie troche lepiej, ale moze to efekt antybiotyku i kwasow, nie ciesze sie bo dopiero po odstawieniu lekow i po kuracji kwasami sie okaze czy skora bedzie wygladala lepiej i czy bedzie sie pojawialo na nowo wiele zmian, teraz moge tylko cierpliwie czekac... poki co luszcze sie po tym migdalku, mam strupy i przebarwienia po wypryskach, ale jest tylko kilka malenkich nowych zmian, nie ma nic duzego
kurcze nie wierzylam w te drozdze, a jednak ale szacun, ja bym chyba nie umiala pic tego codziennie, pilam chyba 3 razy i mi nie smakowalo

ja wlasnie siedze z szamponetka na wlosach, chce odswiezyc kolor bo dawno nie farbowalam w pt super bylo na zajeciach fitnessu, potem pojechalam pogadac z kolezankami z ktorymi nie gadalam od roku czy nawet wiecej
a w pon ide znowu na fitness, ale bedzie mniejsza grupa bo ostatnio bylo tyle osob ze wchodzilismy na siebie podczas cwiczen w pon ma byc mniej osob w grupie no i sami mlodzi dlatego bedzie bardziej tanecznie
dzis idziemy na nauki przedslubne znowu, wiec pewnie mnie nie bedzie tu juz dzis.
Stary 2012-03-04, 10:56   #669
aasiaa1109
Rozeznanie

Nie wiem,czy się to już tutaj się pojawiło, ale chciałam się podzielić ciekawym odkryciem: http://www.pro-test.pl/article_suple...yk%C3%B3w.html

aasiaa1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:09   #670
Kitka:)
CABIN CREW

a ja się zbieram żeby do auchan pojechać i do natury zobaczyc czy już nowości u mnie są

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:18   #671
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
Nie wiem,czy się to już tutaj się pojawiło, ale chciałam się podzielić ciekawym odkryciem: http://www.pro-test.pl/article_suple...yk%C3%B3w.html
O MASAKRA !!! ile tych kosmetyków

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
w 2008r. 68-69 kg, w 2009 65, w 2010 ok. 63,5, w grudniu 2010 ok. 58,5, w zeszłe wakacje (2011) około 62-61, potem przytyłam do 63, i od tej pory żadnej diety, bo i tak nie wytrzymuję albo podjadam, tylko nie słodzę ani herbaty ani kawy, na aerobik chodzę dosyć regularnie (w zeszłym semestrze też byłam zapisana), staram się ograniczać słodycze, najgorsze co robię to - jem w nocy ale do 18-20. dnia cyklu potrafię się opanować, jednak później następuje tydzień jedzenia takie mam uciążliwe PMS. wtedy się wkurzam, że przytyłam. i wody zbieram dość sporo. teraz jestem akurat "po" więc to 60kg to pewnie chwilowo i tak do 60,5 podskoczy za parę dni, no ale już wpisałam 60 żeby motywacja była większa :p a te 59 to taki cel nr 1, chcę ważyć 59 przed okresem (napompowana i objedzona:p) więc tak koło 58 normalnie.

a działam syreną i ujędrniam i ćwiczę głównie po to, żeby uda i pupa prezentowały się jak najlepiej, a szczególnie wewnętrzna strona ud, bo z tymi partiami ciała mam największy problem. chcę wreszcie mieć na lato szczupłe nogi i pośladki, jędrne, gładkie, żeby bez wstydu wreszcie móc założyć krótkie spodenki

IwonciA_1992 dziękuję bardzo za zaproszenie widziałam fotkę, nie wiem kurcze z czego Ty chcesz zrzucać te 7 kilo

No to nieźle... Ja diety nie dam rady chyba nigdy dłużej stosować niż tydzień albo do okresu, bo podczas @ zjadam 4-6 całych czekolad i na to nie ma mocnych... A schudnąć mam z czego... 2 lata temu jak przeprowadziłam sie do chłopaka to ważyłam 47-48 kg i wyglądałam tak jak na zdjęciach a ja do tego jestem niska i niestety każdy kilogram na mnie widać i zaczełam sie nawe ledwo mieścić w rozmiar 34 (pewnie powiesz że malutki ale pamiętaj ja mam tylko 154cm) i zawsze skracam nogawki... Poza tym kiedyś pływałam na każdych zawodach i odpowiadała mi ta smukła sylwetka a teraz cóż.... Boczki, brzuszek uda i może ktoś sie będzie śmiał ale chciałabym mieć mniejsze piersi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 11:23   #672
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a ja się zbieram żeby do auchan pojechać i do natury zobaczyc czy już nowości u mnie są
masz plan co chcesz kupić w N? Ja wzbogaciłam się (dzięki Tżtowi ) o kolejne lakiery
Cytat:
O MASAKRA !!! ile tych kosmetyków
to nie wszystkie kosmetyki, w których są parabeny, mówi się, że nie powinno być ich w kosmetykach do stosowania na piersi (czy eveline do biustu ma parabeny? z ciekawości pytam) czy pod pachę (tu podobno koncerny rzadko uzywaja parabenow do tych kosmetykow), ale z tym 'pod pachę' to trochę mit, bo ostatnio słuchalam jakiejs audycji w radiu, gdzie jakis specjalista mowil, ze obieg limfy jest odwrotny niz sie uwaza- limfa wedruje od piersi pod pache, wiec nie nalezy sie bac parabenow w tym wypadku.

Ale parabeny musza byc, to sa konserwanty, dzieki ktorym kosmetyk np. balsam do ciala moze stac 12miesiecy po otwarciu i nie kisnie.

tutaj bardzo ciekawie jest to opisane http://www.kosmopedia.org/bezpieczen...ladnikow_kosm/

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:46   #673
CABIN CREW

buahhot włąsnie widziałam jakie cudeńka Ci kupił
lakiery chcę obejrzeć i nowe szminki...niby niczego nie potrzebuje ale pewnie na coś się skuszę

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2012-03-04, 11:51   #674
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot włąsnie widziałam jakie cudeńka Ci kupił
lakiery chcę obejrzeć i nowe szminki...niby niczego nie potrzebuje ale pewnie na coś się skuszę

pewnie tak

Stary 2012-03-04, 12:10   #675
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
No to nieźle... Ja diety nie dam rady chyba nigdy dłużej stosować niż tydzień albo do okresu, bo podczas @ zjadam 4-6 całych czekolad i na to nie ma mocnych... A schudnąć mam z czego... 2 lata temu jak przeprowadziłam sie do chłopaka to ważyłam 47-48 kg i wyglądałam tak jak na zdjęciach a ja do tego jestem niska i niestety każdy kilogram na mnie widać i zaczełam sie nawe ledwo mieścić w rozmiar 34 (pewnie powiesz że malutki ale pamiętaj ja mam tylko 154cm) i zawsze skracam nogawki... Poza tym kiedyś pływałam na każdych zawodach i odpowiadała mi ta smukła sylwetka a teraz cóż.... Boczki, brzuszek uda i może ktoś sie będzie śmiał ale chciałabym mieć mniejsze piersi...
no właśnie, na ten czas przed @ nie ma mocnych
Noo 34 to malutki dla mnie i w zasadzie nieosiągalny a piersi możesz mi trochę oddać chętnie przyjmę
skoro tak lubisz pływanie, to może właśnie basen? ja lubię, ale pływaczka ze mnie bardzo kiepska

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
masz plan co chcesz kupić w N? Ja wzbogaciłam się (dzięki Tżtowi ) o kolejne lakiery
/
cześć! super, że Ci facet kupuje lakiery, musi się na tym znać, albo dobrze znać Ciebie, żeby idealnie trafić w gust fajnie jak Tż się na tym zna

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
ja już zajęłam się twarzą: maseczka z zielonej glinki, nawilżająca, krem ecoline, który stał się moim ulubionym krem do twarzy zaczęłam go stosować nawet pod oczy i w końcu nie mam problemu z przesuszeniem do tego ujędrnił mi skórę, a tego się nawet po nim nie spodziewałam, więc bardzo pozytywna niespodzianka
hej
też chwalę sobie bardzo glinkową maseczkę, kremu ecoline nie próbowałam ale polecam z Evy Natury z melisą, jeden z nielicznych, który mnie nie zapycha a dosyć nawilża
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
Stary 2012-03-04, 12:17   #676
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie, na ten czas przed @ nie ma mocnych
Noo 34 to malutki dla mnie i w zasadzie nieosiągalny a piersi możesz mi trochę oddać chętnie przyjmę
skoro tak lubisz pływanie, to może właśnie basen? ja lubię, ale pływaczka ze mnie bardzo kiepska

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

cześć! super, że Ci facet kupuje lakiery, musi się na tym znać, albo dobrze znać Ciebie, żeby idealnie trafić w gust fajnie jak Tż się na tym zna

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

hej
też chwalę sobie bardzo glinkową maseczkę, kremu ecoline nie próbowałam ale polecam z Evy Natury z melisą, jeden z nielicznych, który mnie nie zapycha a dosyć nawilża

No chętnie bym chodziła na basen no ale wiesz brak funduszy
Właśnie TZ przyszedł z czekoladą dla mnie ale znów kg bedzie na+
a biust to ze 2 rozmiary moge c oddać wystarczyłoby mi 70C, reszte oddam z przyjemnością

Stary 2012-03-04, 12:18   #677
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

niee, mój Tż się na tym nie zna, mówiłam mu o fajnych nowych lakierach, to powiedział, że mam sobie wybrać kolory, a on mi je sprezentuje na Dzień Kobiet dla mnie to lepsze rozwiązanie niż czekoladki (mam zdecydowanie za duży zadek )

Stary 2012-03-04, 17:51   #678
CABIN CREW

ale tu dziś cisza....

nie skusiłam się w naturze na nic jestem z siebie dumna...

a teraz ponad 1,5 h ćwiczyłam, jeszcze 8 ABS zrobię i koniec na dziś chyba

ZALATANA......
Stary 2012-03-04, 18:37   #679
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu dziś cisza....

Jak tylko wyzdrowieje też będę ćwiczyć, cieszę się , że apetytu za bardzo nie mam, przynajmniej się nie odkłada tu i tam
Stary 2012-03-04, 19:19   #680
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ale tu dziś cisza....

podziwiam i w jednym i drugim

Stary 2012-03-04, 20:30   #681
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane

Zaliczyłam już podstawe
+ godzina z hh

jeszcze 8 min ABS
ale jestem na siebie zła bo skusiłam się na kilka ciastek dziś, jutro 0 słodkiego

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
wow ale lista...

Kitka
za ćwiczenia

la chica
dzięki za komentarz takiego skrętu nie udało mi się niestety już uzyskać jak tamtym razem, ale jak po myciu zepnę włosy w koczek to rano ładnie się układają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21b7197f001167ce4d58ec74.jpg (23,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 36c3da9a000afda74d0dd26a.jpg (21,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45249c720025310e4d53ef5e.jpg (18,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49471d370021c17d4da9484d.jpg (26,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22703840002bfa9d4d452f12.jpg (16,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15102829001690054e15c99b.jpg (20,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f77eee8f000359444d3d9303.jpg (26,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fb990d30000bf4054e9f0b60.jpg (11,1 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-03-04, 20:36   #682
lacrimachristi
Zakorzenienie

hejka

wczoraj zaliczylismt z TZ pierwsza jazde na rowerze w tym sezonie a jak mnie pupa boli to szok :P

loluska ja tez dzis pohulam na hula hopie i zrobie 8 min abs a jakie cwiczenia jeszcze wykonujesz???

i chyba sie zapisze na intensywny kurs angielskiego chcialabym poszukac pracy w hotelu na stanowisku recepcjonistki , a wiem ze jezyk jest bardzo wazny w takiej pracy
Stary 2012-03-04, 20:41   #683
loluska
Zakorzenienie

lacrimachristi
tylko hulam i 8 min ABS, nie zależy mi na utracie wagi tylko spadku kilku cm w talii i brzuchu więc tu się staram skupić

Stary 2012-03-04, 20:48   #684
lacrimachristi
Zakorzenienie

loluska wlasnie ja tez najbardziej na brzuchu sie skupiam
chciałabym jeszcze zaczac biegac nawet ostatnio rozgladalam sie za fajnymi butami do biegania

do gimnazjum chodzilam do klasy sportowej Boze jaka ja wtedy bylam wysportowana to szok jak sobie przypomne to az lezka sie w oku kreci
Stary 2012-03-04, 21:19   #685
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hejka

wczoraj zaliczylismt z TZ pierwsza jazde na rowerze w tym sezonie a jak mnie pupa boli to szok :P

loluska ja tez dzis pohulam na hula hopie i zrobie 8 min abs a jakie cwiczenia jeszcze wykonujesz???

i chyba sie zapisze na intensywny kurs angielskiego chcialabym poszukac pracy w hotelu na stanowisku recepcjonistki , a wiem ze jezyk jest bardzo wazny w takiej pracy
oo pojeżdziła bym na rowerze

ja jutro zaczynam 8 tygodniowy kurs angielskiego I się stresuję, że nie ogarnę..

Obejrzałam ten nowy serial TVNowski i jestem pod wrażeniem;d
Stary 2012-03-04, 22:23   #686
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

ooo tez bym sobie pojezdzila na rowerze ale jak tylko sie ociepli to ebde jezdzic na uczelnie

caly weekend albo sie uczylam albo ogladalam 'teorie wielkiego podrywu'

to juz postanowione - przed wielkanoca ide do fryzjera a tymczasem spadam do wyrka, dobranoc;*
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:41   #687
la_chica
Raczkowanie

IwonciA_1992, jak czekolada i kg na + było przez Tż, to teraz spalić można a nawet trzeba też z Tż :p
a biustu chętnie przyjmę w każdej ilości haha

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
niee, mój Tż się na tym nie zna, mówiłam mu o fajnych nowych lakierach, to powiedział, że mam sobie wybrać kolory, a on mi je sprezentuje na Dzień Kobiet dla mnie to lepsze rozwiązanie niż czekoladki (mam zdecydowanie za duży zadek )
aaa, no ale wiesz chęci się liczą no i piękny gest

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
ale tu dziś cisza....

jeeny ja się właśnie nie mogę zmobilizować do ćwiczenia w domu, od piątku sobie obiecuję 8min ABS a póki co to przez weekend zamiast ćwiczyć brzuch to go napycham

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane

jeszcze 8 min ABS
ale jestem na siebie zła bo skusiłam się na kilka ciastek dziś, jutro 0 słodkiego

la chica
dzięki za komentarz takiego skrętu nie udało mi się niestety już uzyskać jak tamtym razem, ale jak po myciu zepnę włosy w koczek to rano ładnie się układają
następna ABSowiczka, piszcie piszcie to będę miała lepszą świadomość, że należy mi się za lenistwo

fajnie że tak Ci się elegancko układają i możesz spać w koczku a rano są ładne - tego Ci b. zazdroszczę, ja moje katuję prostownicą, choć ciągle sobie obiecuję, że to ograniczę...
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
Stary 2012-03-04, 23:30   #688
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
IwonciA_1992, jak czekolada i kg na + było przez Tż, to teraz spalić można a nawet trzeba też z Tż :p
a biustu chętnie przyjmę w każdej ilości haha

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

aaa, no ale wiesz chęci się liczą no i piękny gest

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

jeeny ja się właśnie nie mogę zmobilizować do ćwiczenia w domu, od piątku sobie obiecuję 8min ABS a póki co to przez weekend zamiast ćwiczyć brzuch to go napycham

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

następna ABSowiczka, piszcie piszcie to będę miała lepszą świadomość, że należy mi się za lenistwo

fajnie że tak Ci się elegancko układają i możesz spać w koczku a rano są ładne - tego Ci b. zazdroszczę, ja moje katuję prostownicą, choć ciągle sobie obiecuję, że to ograniczę...

hehe no można było by spalić ale u mnie sie właśnie zaczął @ i ja mam takie zachciewajki właśnie podczas... a z tym spalaniem to można podczas @ wiesz są różne możliwości

A poropa TŻ to dziś pierwszy raz go strzygłam maszynką elektryczną i powiem wam że nawet mi wyszło bo dziewczyny to już nie raz farbowałam, obcinałam...
Jutro ide do lumpka i po taki sportowy stanik do ćwiczenia i biegania
I zaczynam trening który TŻ mi rozpisał, bo wiosna idzie moje panie trzeba jakoś wyglądać

Ide zaraz lulu wiec życze wam miłej nocki

Stary 2012-03-05, 00:04   #689
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
hehe no można było by spalić ale u mnie sie właśnie zaczął @ i ja mam takie zachciewajki właśnie podczas... a z tym spalaniem to można podczas @ wiesz są różne możliwości

Ide zaraz lulu wiec życze wam miłej nocki

Ja też się kładę, dobrej nocy wszystkim
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
Stary 2012-03-05, 06:41   #690
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Dzien dobry miłego dnia
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości