|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
O matko z córko..
kobietki moje, dwa dni nadrabiałam coście tam powypisywały ![]() Boże, tydzień człowieka nie ma, a tu takie zmiany ![]() U mnie: - chodzę sobie na randki, ale z mojej strony nic nie wyniknie póki co z żadnej, dzisiaj mam kolejną i pokładam w niej jako takie nadzieje ![]() - włosomaniaczkuję sobie, ale póki co ostrożnie, aczkolwiek faktycznie, po olejowaniu widzę różnicę, - piszę pracę magisterską, ale już mi się nie chce i wychodzi mi to uszami ![]() - szukam pracy, ale póki co cisza - popsułam nowe spodnie przewróciłam się idąc na imprezę, kij, że noga obita i schrzaniona.. Ale.. moje nowe spodnie z bardziej przykrych - tydzień temu u mnie w domu pojawili się znajomi eksa + "niechcący" został ściągnięty jego bardzo dobry koleżka, u którego eks będzie za 3 tygodnie.. Uwierzcie, jak ich zobaczyłam, że przyjechali po imprezie do mnie z powrotem, to myślałam, że uduszę moich współlokatorów, że ich wpuścili, jak mnie nie było!! (sytuacja wyglądała tak, że w sobotę u mnie impreza była, a że pana B. spotkałam przypadkiem jak wracał z pracy to się wprosił mi na imprezę, z panem J., a pan J. znalazl w nocy w klubie pana W. - notabene W. znalazł sie na północy Polski z południa Polski i nikt nie wie jak, a mój eks, nawet od niego nie odebrał telefonu.. i wszyscy trzej przyjechali ok 3-4 do mnie...) Jakiego doła miałam w niedzielę to porażka.. Wkręciłam sobie, że eksowi (aczkolwiek mieli zakazane mówienie czegokolwiek na jego temat- nie nie przeze mnie, ale sami mówili, że imię eksa jest tutaj zakazane w użyciu, a moja współlokatorka mi mówiła, ze W. bluzgał na eksa i zwyzywał od najgorszych - ale oni chyba tak zawsze...) ... więc wkręciłam sobie, że mu powiedzą, jaki to ze mnie obrzydliwy frajer, że jemu tak się układa wszystko beze mnie, ma dziewczynę, ma mieszkanie, ma dobrą pracę, ma dobry samochód, ogarnął się, nie imprezuje, a ja?? fajerka bez pracy, mieszkająca w wynajmowanym, bez chłopa i perspektyw i że tylko dzięki niemu funkcjonowałam. Histerię miałam, zrobiłam ostre rękocięcie - głupstwo, wiem.., ale w poniedziałek już było dobrze. O i tak się kończą moje "zabawy"... Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2012-03-04 o 11:42 |
|
|
|
#3332 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co?
Przeraża mnie, że baby są tak samo głupie niezależnie od wieku
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Antybiotyk wzięłam do końca - giee pomógł, wręcz jest gorzej. Dzięki niemu za to złapałam grzyba, hura. Już nie mam pomysłu jak się leczyć
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I słusznie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
|
|
|
#3336 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
W Twoim wynajmowanym mieszkaniu na pewno jest czysto i przytulnie. Desperatką nie jesteś, by mieć chłopa na pokaz. Studia dopiero skończyłaś i nie dajesz się zadowolić robotą chałupniczą. Każdy sobie układa życie w swoim czasie, a mieszkanie i praca nie gwarantują szczęścia. Cytat:
![]() Na co brałaś antybiotyk i w jakiej formie? Przyjmowałaś bakterie, jogurciki?
|
|
|
#3337 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądzę, że zrezygnowali w ogóle z tego klubu, ale napewno na jakiś czas. I po prostu mi jest cholernie źle, że jeżeli nawet są jeszcze inne powody dla których tam nie chodzą, to jednym z nich jestem ja. W końcu to był ich ulubiony klub. Cytat:
A propo śniło mi się dzisiaj, że się odezwał i się spotkaliśmy. Ech Cytat:
Cytat:
Nie wiem czemu, może po prostu żeby lepiej się poczuć? ![]() Cytat:
Cytat:
I tak, mam znajomości z ochroną, znam tam wszystkich ochroniarzy ale nie sądzę, żeby na moje słowo nie mogli tam wejść, chociaż kto wie Jeżeli lepszy klub, to napewno nie w moim mieście oni zawsze przychodzili tam co tydzień, a raz na parę tygodni szli gdzieś na imprezę do innych miast. Teraz widać tylko w innych miastach imprezują. Tylko nie J, on nie wychodzi z nimi tak często, bo często w weekendy jeździ do swojego synka... Cytat:
już 4 dzień. I nie jest łatwo, a przed wróceniem na fb powstrzymuje mnie tylko to, że nie chcę wiedzieć co słychać u niektórych ludzi, a wiem, że bym sobie ich sprawdziła. Tylko, że nie chcę się dołować, może jak mi przejdzie, to sobie aktywuję konto.
|
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Może lepiej nie
![]() Taki tam wniosek z obserwacji krewnych i znajomych (królika )
|
#3339 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czosnek, czosnek, czosnek jest dobry na wszystko ![]() Cytat:
![]() enjoy89 - tak sobie myślę, że ja to chyba bym się cieszyła jakbym niektórych twarzyczek już oglądać nie miała.. Jakiś czas temu (zabij, nie pamiętam kiedy, ale dawno) Twój eks Ci pisał, że nie będzie chodził do tego klubu, żebyś o nim zapomniała łatwiej no i? I tak tam bywał, nie dotrzymał slowa, więc co się teraz zmieniło? PS: Tych panów mających sieczkę zamiast mózgu, to nawet nie skomentuję.. |
||
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już naprawdę nic do niego nie mam, jest mi obojętny (w sensie nic do niego nie czuję, chociaż wiadomo, że napewno jakiś tam sentyment), nie nienawidzę go, chociaż jeszcze ponad miesiąc temu szlag mnie trafiał na samą myśl o nim. Ale źle się czuję przez to, że teraz on mnie nienawidzi, że myśli o mnie w taki sposób jaki pewnie teraz myśli, że teraz nawet jakbym go gdzieś spotkała, to zamiast zwykłego cześć, będą tylko spojrzenia, jakbym niewiadomo co mu zrobiła (już kiedyś tak było, jak pierwszy raz zerwaliśmy kontakt). Nie chcę tak ![]() Ja wcale nie muszę go widywać, nie czuję takiej potrzeby. Ale chciałabym zobaczyć J i z nim pogadać, chociaż prawdopodobnie dla mnie lepiej że go nie widuję.
|
|
|
#3342 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Idź do laryngologa, bo strzelanie antybiotykami w ciemno nieprędko Ci pomoże.
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Pójdę do rodzinnego jeszcze raz to może mi da skierowanie do laryngologa, bo nie uśmiecha mi się płacić za wizytę.
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie sądzę że 23letni facet nie wie jak postarać się o dziewczynę. Może nie wie, może ma traumę po tamtej lasce bo sam jest ledwo 2 miesiące, może dalej z nią pisze, może ma kogoś na oku? Tego nie wiem, wolę jednak wmawiać sobie że jemu nie zależy i tyle. Każdy jest inny, ale jak facetowi zależy to choćby skały srały.. same wiemy Bardzo duże prawdopodobieństwo że to co jest między nami umrze śmiercią naturalną. Cóż, zdarza się
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
Cóż, skoro 25 letni nie wie, jak się zabrać...
![]() No i niestety jak widać TO tak łatwo nie umiera śmiercią naturalną z żadnej ku*wa strony... |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Connff, u Ciebie wszystko było trochę dalej niż u nas (tak mi się wydaje).. Trochę wyższy poziom
Ja nie wiem co jest z tymi facetami. Niby tacy bezpośredni, tacy prości i mało skomplikowani a jak przychodzi co do czego to chowają głowę w piasek, bo tak przecież łatwiej. Ja byłabym chłopem z jajami, mówię takiej dziewczynie wprost, że nie dzięki i nawet bez tłumaczenia, przecież nie jesteśmy parą. I koniec, co w tym trudnego? chyba powinnam zmienić płeć i nauczyć facetów jak być.. facetami!
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Wyższy poziom abstrakcji, dla mnie nie do ogarnięcia
.
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Może właśnie dlatego, że tak naprawdę nie wiem co się stało. Nie lubię niewiedzieć, wiadomo, że każdy lubi jasne sytuacje. A z nimi to nie idzie w ogóle czegokolwiek się dowiedzieć. I ja się źle czuję z tą całą sytuacją.
A jak sobie mam nie wkręcać czegoś, co zostało mi jasno powiedziane przez jednego z nich, albo jak mam sobie nie wkręcać tego, że eks mnie nienawidzi, skoro pisał mi takie rzeczy, które bardzo jasno świadczą o tym, że tak jest. Znaczy się ja sobie nie wkręcam, ja to wiem, bo jak te dwie sprawy powyżej są całkiem jasne, tak z J nic nie jest jasne tak naprawdę i tutaj akurat mogę wkręcać sobie co bądź Matko, jak mnie kusi dzisiaj żeby na facebooka wejść, no nie...
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
Lalala, ale się w☠☠☠*łam, jak koń w błoto.
Napisałam do gościa, nie odezwał się. Już zapomniałam, jakie to okropne uczucie, gdy ktoś Cię ignoruje. Wolę jednak siedzieć w swojej skorupie, ciężko znoszę rozczarowania.
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3351 |
|
Nie depcze krokusów
|
Enjoy - wkręcasz sobie to, że oni coś złego czują i źle o Tobie myślą, i ma to dla nich znaczenie.
A co, jeśli w ciągu dnia ich myśl ani razu nie leci w Twoją stronę, a Twoje ciągle? Dzieci głodują w Afryce, a Ty siedzisz i się zamartwiasz, że jakiś cham przez Ciebie zmienił imprezownię. WTF?!
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
Tylko Ty z J. nie spałaś.
Jestem na siebie wściekła, że się odezwałam. Po chu mi to było. Teraz będę przeżywać jak stonka wykopki przez następny miesiąc oraz ukrywać się na uczelni przez kolejny. Nie najlepiej zaczął mi się marzec w wielu aspektach i teraz jeszcze to. Uh, dobra nie będę już narzekać. Dziewczyny, czy któraś z Was starała się kiedykolwiek o pracę/praktyki za granicą? I szukała tej pracy na odległość? Chcę wyjechać z Polski na kilka miesięcy i mam szansę z pewnego programu, muszę tylko znaleźć firmę, która mnie przyjmie na praktyki. Zupełnie nie wiem, jak się za to zabrać. Od razu pisać CV i wysyłać, czy pisać zapytanie najpierw?
|
|
|
|
#3353 |
|
Nie depcze krokusów
|
Remedios - z dumą do tego podejdź i podniesioną głową, to jego strata, Ty się dobrze bawiłaś i kulturalnie odezwałaś do swojego umilacza
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde macie rację. Jestem beznadziejna już ani słowa na ten temat.Wracam na fb. Postanowiłam
|
|
|
#3355 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem czy tak "i słusznie", bo gdyby to do Was podeszła zaryczana dziewczyna, że całowała się z chłopakiem Waszej koleżanki i próbował ją zaciągnąć do łóżka i jeszcze napastował 3 dni, to byście uznały "aha, fajnie"? Bo ja uznałam, że na jej miejscu to bym się w☠☠☠☠iła, że nikt mi nie mówi, a o sytuacji wiedziało chyba z 5 osób. Szczególnie, że oni mają związek w większości na odległość.
Teraz ja się czuję w jakiś sposób za to odpowiedzialna. Cytat:
Cytat:
ale póki co mi nie odpisał. No i co z tego? To jakaś miłość życia czy co? Po prostu another fish in the sea, po co się tym w ogóle przejmować?
|
||
|
|
|
#3356 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie jesteś beznadziejna. Po prostu za bardzo się przejmujesz innymi, jesteś dobrym materiałem na pielęgniarkę. Ta czwórka powinna to wyjaśnić między sobą. Ty ich nie trzymałaś za kudły, jak się całowali.
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Jak można być odpowiedzialnym za czyjąś głupotę?
Przecież nie stałaś przy nich i z nożem w ręku nie kazałaś się całować. Oni namieszali to niech teraz to odkręcą, są dorośli..Enjoy na pielęgniarkę! I niech się już ta niedziela kończy bo moja dieta tego nie wytrzymuje. Siedzę tylko i jem.. okres zbliża się wielkimi krokami. Już zacisnęłam się 3 marchewkami i dalej bym coś wsunęła
|
#3358 |
|
Nie depcze krokusów
|
O nie, tylko nie 3 marchewki!
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda jest taka, że zrobiłam, co uważałam za stosowne, a zastanawiałam się ponad tydzień co zrobić, żeby nie postąpić pod wpływem emocji. ![]() W ogóle jestem beznadziejna. Spotkałam wczoraj koleżankę, której nie widziałam kilka lat (jedynie w przelocie kilka razy na mieście) i pogadałyśmy, co każda robi, tyryryry i w końcu nadszedł moment, gdzie nie wytrzymałam i "jakie Ty masz ładne włosy, kiedy Ci tak urosły???" I oczywiście musiałam wypytać co z nimi robi i zapisała mi nazwę suplementu, który bierze Odsłona druga: gadam z inną kumpelą i mówię, że chcę pewną laskę wyciągnąć na pogaduchy, ale nie chcę zaczynać od słynnego "musimy pogadać", bo ludzie (w tym ja) dostają od tego zawału. Więc stwierdziłam, że powiem coś w stylu, że musimy o lakierach do paznokci pogadać. A moja kumpela "w Twoim przypadku bardziej wiarygodne będzie, jak zagadasz coś o włosach" |
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Co masz do marchewek?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

przewróciłam się idąc na imprezę, kij, że noga obita i schrzaniona.. Ale.. moje nowe spodnie 

chyba powinnam zmienić płeć i nauczyć facetów jak być.. facetami! 

Po prostu another fish in the sea, po co się tym w ogóle przejmować?