Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 12:14   #2071
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Sorka za OT. W moim carefourze dokladają towar gazetkowy, nawet dzis było pełno kaw, calsbergów (kupilam 2 4-paki) natomiast jak na złosc nie bylo zadnych płynów E do płukania, a specjalnie po nie poszłam.

madeline26 ale zaszalałas z lakierami ja postanowilam sobie, ze nie kupię zadnego, ewentualnie jesli spotkam cos na przecenie bo przy ilosci lakierów jaką posiadam to byłoby już szalenstwo. Kuszą mnie tez zele nivea, ale kiedy ja zuzyje moje żelowe zapasy?!
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:26   #2072
lza_slonca
Zakorzenienie

Ja kiedyś już kupiłam te sztućce z Biedronki i tak dziwnie ściemniały...

Co do jajek- podrożały, wiadomo chwała, że co miesiąc od babci dostaje ok 100sztuk

Co do serum i balsamu..wziełam od koleżanki 1 dawkę tego balsamu i wg mnie jest gorszy od serum bo tamto chodź chłodzi a to jak zwykły krem...ale może tylko ja mam takie odczucia? Ogółem powiem Wam, że te balsamy itp na rozstępy to nie zdziałają cudów- nie ma co się oszukiwać. Sama mam ich pełno ( tyje-chudne-tyje) i nie zauważyłam specjalnych efektów choć są wygladzone (mowa o tych na brzuchu po ciazy )

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:28   #2073
karx
Raczkowanie

orientujecie się może od kiedy będzie można dostać w biedronce balsamy do ciała Bebeauty-summer sun? pewnie jakoś w czerwcu dopiero, co?
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:31   #2074
kasiabasia2009
Raczkowanie

Może ktoś doda zdj gazetki Specjalnie dla ciebie od 12 marca.Albo może jak ktoś ma gazetkę a nie ma możliwości ze skanowania to niech wypisze co się w niej znajduje.Była bym bardzo wdzięczna
kasiabasia2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:36   #2075
AnusiaPn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Rozumiem. Co do ćwikły to u mnie w domu chyba królowała zawsze firmy rolnik a bynajmniej tej, która obecnie jest dostępna w biedronie nie jadłam nigdy. Dlatego Twoja opinia mnie cieszy, bo prawdopodobnie będę zadowolona z zakupu
Odnośnie perfumków... nigdy nie kupowałam żadnych w biedronie i chyba nawet nigdy nie wąchałam żadnych...dlatego cholernie mnie ciekawi czy by mi jakiś podpasował Chyba pora powąchać o ile będzie możliwość. A czym pachnie ta woda toaletowa, która tak Ci przypadła do gustu? Jakie ma składniki zapachowe, napisali coś?
ćwikłe od Rolnika też jadłam ale ta biedronkowa jest pyszna nawet nie pamiętam kto ją robi może też Rolnik nawet..

a co do perfumików to te co kupiłam są z tej ostatniej urodowej gazetki tutaj więcej na ich temat: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dulci-edp.html bardzo mi się podobają jeszcze jedne bodajże: Spirit of Nature również były ładne te trzecie takie różowe jak dla mnie za słodkie. Ogólnie bardzo lubię perfumy Bi es bo są fajnymi odpowiednikami tych oryginalnych no i zapach długo się utrzymuje, a cena niska [ w biedronce w ofercie teraz 14.99zł/50ml]

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Chyba tak zrobię, że mu nic nie powiem Chociaż on pewnie przydrepta do kuchni, żeby wiedzieć, co to się tam na obiad szykuje
ehehe po kryjomu na szybcika dolej mleka kiedyś dodałam zamiast mleka śmietany właśnie, ale zdecydowanie bardziej mi smakuje z mlekiem, bo właśnie smaku nie zmienia. A śmietana dodawała takiego 'kwasku'
AnusiaPn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:42   #2076
ewa mimi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
A co wybierania bułek, to raz mi się zdarzyło, że facet w Biedrze na widok tego, że biorę bułki przez woreczek, pyta po co tak robię. Dobrze, że wybrałam sobie zanim sam wygrzebał z pojemnika, ech
moj facet pracuje w piekarni i uwierz ze to ze ktos macał bułki w sklepie to najmniejsza zła rzecz jaka spotyka pieczywo
ewa mimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:43   #2077
20160901857
Konto usunięte

Miałam nie dotykać porcelany z Disneya, ale jak ją w końcu dzisiaj zobaczyłam na żywo stwierdziłam, że dobra, kubek z Kubusiem mam, ale przecież nie mam ze Śnieżką, no i wzięłam
Chciałam też kupić rajstopy 40 den, bo moja Biedra wyprzedażowa i kilka dni temu jeszcze były, dzisiaj patrzę, a tam co? Kilka sztuk zostało, ale wszystkie opakowania porozrywane, a rajstopy powyciągane walają się po pudełku Ludzie to chyba wstydu nie mają żeby tak robić. Rzuciłam też okiem na resztki kosmetyków i oczywiście zestawy z podkładami/pudrami pootwierane, a jeśli chodzi o te Nivea to w kilku brakowało kremów do rąk
I znowu mało co kupiłam a 50 zeta poszło.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:51   #2078
kamisia_17
Rozeznanie

dziewczyny, a wiecie może czy w Warszawie w którejś biedronce można dostać kosmetyki do stóp Be Beauty?? kiedyś były w regularnej sprzedaży, a teraz już ich nie widzę..
Stary 2012-03-04, 12:51   #2079
GOśka T.
Zakorzenienie

ja póki co z gazetki urodowej wziełam 2 maseczki-oczyszczajaca i nawilżajacą<czy jakoś tak ) czaiłam sie na pare żelów i masełko-ale odpuściłam,przemyślałam ze na razie i tak na półce mam zapasy wiec kolejny nei bedzie mi potrzebny. Na lakiery też sie czaiłam ale u mnie tylko czerwony był<a mam takich już z 5 wiec powiedziałam -nie-.

Natomiast z checia widziałabym u siebie zestaw z odzywką,ale ani jednego pudełka nie było wystawionego moze jutro podejde do innej i tam bedzie.

czy te zachwalane szpinakowe piergoi leża w lodówach czy "zamrażalni"?bo nie widziałam ich w lodówkach.
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:53   #2080
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez kamisia_17 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a wiecie może czy w Warszawie w którejś biedronce można dostać kosmetyki do stóp Be Beauty?? kiedyś były w regularnej sprzedaży, a teraz już ich nie widzę..
Oho, widzę że ode mnie zaczął się brak kosmetyków do stóp i idzie sobie dalej, sie rozprzestrzenia U mnie do stóp nie ma już nic od listopada
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:53   #2081
ewa mimi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
czy te zachwalane szpinakowe piergoi leża w lodówach czy "zamrażalni"?bo nie widziałam ich w lodówkach.
leżą na samej górze chlodni stojących, niedaleko krokietów i parówek- bynajmniej u mnie
ewa mimi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 13:14   #2082
AnusiaPn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Oho, widzę że ode mnie zaczął się brak kosmetyków do stóp i idzie sobie dalej, sie rozprzestrzenia U mnie do stóp nie ma już nic od listopada
a u mnie pełne półki ostatnio właśnie jak czytałam że takie braki zaczynają się robić w innych miastach to zakupiłam kilka peelingów na zapas i 2 kremy bo takie resztki były. Dwa dni później jak poszłam do biedronki to dostawa była akurat, półki pełne kremów ;-)
Stary 2012-03-04, 13:17   #2083
kamisia_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AnusiaPn Pokaż wiadomość
a u mnie pełne półki ostatnio właśnie jak czytałam że takie braki zaczynają się robić w innych miastach to zakupiłam kilka peelingów na zapas i 2 kremy bo takie resztki były. Dwa dni później jak poszłam do biedronki to dostawa była akurat, półki pełne kremów ;-)
ojej zazdroszczę ale podejrzewam, że niestety brak będzie się coraz bardziej rozprzestrzeniał... a szkoda, bo fajne te kremy były, wiecie może, kto je produkował?
Stary 2012-03-04, 13:24   #2084
AnusiaPn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisia_17 Pokaż wiadomość
ojej zazdroszczę ale podejrzewam, że niestety brak będzie się coraz bardziej rozprzestrzeniał... a szkoda, bo fajne te kremy były, wiecie może, kto je produkował?
ojj. ja bardzo lubię te peelingi ciekawe czemu wycofują w takim razie muszę jeszcze zakupić kilka

z kodu kremu i peelingu wyskoczyło mi: TORF CORPORATION Fabryka Leków sp. z o.o. [TOŁPA]

Stary 2012-03-04, 13:48   #2085
zuzat
Raczkowanie

Kupilam pierogi ze szpinakiem,przepyszne,jut ro wracam po wiecej natomiast jajka M kosztuja 4.99 masakra...trzeba sie do mamy usmiechnac o jajka;-)
Stary 2012-03-04, 14:10   #2086
BabaZMiasta
Rozeznanie

Cytat:
a co do perfumików to te co kupiłam są z tej ostatniej urodowej gazetki tutaj więcej na ich temat: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dulci-edp.html bardzo mi się podobają jeszcze jedne bodajże: Spirit of Nature również były ładne te trzecie takie różowe jak dla mnie za słodkie. Ogólnie bardzo lubię perfumy Bi es bo są fajnymi odpowiednikami tych oryginalnych no i zapach długo się utrzymuje, a cena niska [ w biedronce w ofercie teraz 14.99zł/50ml]
A jak z trwałością?
Jutro spr u siebie czy są jeszcze. W pierwszym dniu gazetki nie było ich

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:12   #2087
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewa mimi Pokaż wiadomość
leżą na samej górze chlodni stojących, niedaleko krokietów i parówek- bynajmniej u mnie
dziekuję ,jutro jeszcze raz sprawdzę.
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:22   #2088
AnusiaPn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
A jak z trwałością?
Jutro spr u siebie czy są jeszcze. W pierwszym dniu gazetki nie było ich
poprzednie z Bi es które miałam były dosyć trwałe przez cały dzień się 'trzymały' na ubraniach nawet dłużej.. a co do tych to mogę tylko powiedzieć że do południa będąc w biedronce piskałam testerem i do wieczora zapach utrzymywał się na nadgarstku więc myślę że będą trwałe u mnie już resztki zostały.. w jednej biedronie było jeszcze kilka, a drugiej 2 te różowe zostały i 3 te aqua którego właśnie brałam. Tego trzeciego już nie było, został sam tester

Edytowane przez AnusiaPn
Czas edycji: 2012-03-04 o 14:28
Stary 2012-03-04, 14:24   #2089
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
hmm... tydzien temu kupowałam L za 4.89 lub 4.99 ....
No widzisz.. mija zaledwie 7 dni a ceny o złotówkę wyższe... Jak pomyślę o cenie za jajka z klatek i cenie jajek kurek latających samopas na wsi to naprawdę.. wniosek jeden..
Cytat:
ćwikłe od Rolnika też jadłam ale ta biedronkowa jest pyszna nawet nie pamiętam kto ją robi może też Rolnik nawet..

a co do perfumików to te co kupiłam są z tej ostatniej urodowej gazetki tutaj więcej na ich temat: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,47284,aqua-dulci-edp.html bardzo mi się podobają jeszcze jedne bodajże: Spirit of Nature również były ładne te trzecie takie różowe jak dla mnie za słodkie. Ogólnie bardzo lubię perfumy Bi es bo są fajnymi odpowiednikami tych oryginalnych no i zapach długo się utrzymuje, a cena niska [ w biedronce w ofercie teraz 14.99zł/50ml]
Tak zerkłam, i obecnie w sumie mam ćwikłę inną niż od rolnika i pyszniasta jest. Oby ta nowa z Biedrony nie była gorsza
(Choć ten link od koleżanki, mówiący, że ćwikły mogą być na soli niezdrowej to nie napawa mnie to optymizmem ...ale cóż..człek nawet nie wie od kiedy i co je.. zupełnie jak z tymi bułkami i innym pieczywem..... :| )
A pefrumik wygląda obiecująco Jak go ujrzę u siebie to zamierzam niuchnąć po tym co na KWC przeczytałam na temat jego zapachu

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 14:27   #2090
kamisia_17
Rozeznanie

Cytat:
ojj. ja bardzo lubię te peelingi ciekawe czemu wycofują w takim razie muszę jeszcze zakupić kilka

z kodu kremu i peelingu wyskoczyło mi: TORF CORPORATION Fabryka Leków sp. z o.o. [TOŁPA]

dziękuję bardzo za odpowiedź no kurcze takie dobre i tanie kosmetyki... jaka szkoda, że wycofują
Stary 2012-03-04, 14:27   #2091
agusiowata
Zakorzenienie

Polecam wino grzane toruńskie.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:34   #2092
BabaZMiasta
Rozeznanie

Cytat:
poprzednie z Bi es które miałam były dosyć trwałe przez cały dzień się 'trzymały' na ubraniach nawet dłużej.. a co do tych to mogę tylko powiedzieć że do południa będąc w biedronce piskałam testerem i do wieczora zapach utrzymywał się na nadgarstku więc myślę że będą trwałe u mnie już resztki zostały.. w jednej biedronie było jeszcze kilka, a drugiej 2 te różowe zostały i 3 te aqua którego właśnie brałam. Tego trzeciego już nie było, został sam tester
Dzięki modlę się, żeby jeszcze były A jak nie, to rundka po mieście

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:35   #2093
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Wczoraj wysmarowałam się tym serum z Eveline i tak mnie zmrozio, że aż ciarki miałam, pierwszy raz jakiś kosmetyk dał u mnie takie efekty chłodzące
A co wybierania bułek, to raz mi się zdarzyło, że facet w Biedrze na widok tego, że biorę bułki przez woreczek, pyta po co tak robię. Dobrze, że wybrałam sobie zanim sam wygrzebał z pojemnika, ech
Mrozi znakomicie! Ja też bułeczki jeżeli już kupuję w takich sklepach to zawsze wybieram z woreczkiem na ręce. Wole nie myśleć co gorszego się dzieje w piekarniach, nie zacytowało mi wypowiedzi osoby, która napisała o tym. Może lepiej nie zdradzaj szczegółów bo będziemy zmuszone do wypieku chleba i bułek własnoręcznie!

U mnie kremów do stóp i peelingów na razie pod dostatkiem ale skoro piszecie, że wycofują to na pewno zrobię zapas, szczególnie peelingu.

Proszę o informację gdyby któraś z Was zauważyła przecenione zestawy do ćwiczeń z piłkami i taśmą Myślałam już od jakiegoś czasu, że sprawa przegrana ale jak ostatnio będąc w innym mieście zobaczyłam w wyprzedażowej Biedronce ogromną stertę tych zestawów to się ucieszyłam, że pewnie za niedługo przecenią, OBY!
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 14:40   #2094
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Mrozi znakomicie! Ja też bułeczki jeżeli już kupuję w takich sklepach to zawsze wybieram z woreczkiem na ręce. Wole nie myśleć co gorszego się dzieje w piekarniach, nie zacytowało mi wypowiedzi osoby, która napisała o tym. Może lepiej nie zdradzaj szczegółów bo będziemy zmuszone do wypieku chleba i bułek własnoręcznie!

U mnie kremów do stóp i peelingów na razie pod dostatkiem ale skoro piszecie, że wycofują to na pewno zrobię zapas, szczególnie peelingu.

Proszę o informację gdyby któraś z Was zauważyła przecenione zestawy do ćwiczeń z piłkami i taśmą Myślałam już od jakiegoś czasu, że sprawa przegrana ale jak ostatnio będąc w innym mieście zobaczyłam w wyprzedażowej Biedronce ogromną stertę tych zestawów to się ucieszyłam, że pewnie za niedługo przecenią, OBY!
dam znać bo też poluję a widzę że ze śląska jesteś jak ja
Stary 2012-03-04, 14:42   #2095
ca7hu
Raczkowanie

GG do ca7hu

po ile mniej więcej jest kapusta pekińska w B?
ca7hu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:47   #2096
tapetka22
Zakorzenienie

a teraz do rzeczy:

-jaja u mnie dorównały waszym...4,99 i 5,99->tragedia
-kubasów tych za 2,49 są u mnie aż 4 kartony!!!!i wszystkie rodzaje tych kubków(poczekam aż przecenią)
-kosmetyków jest full i to także tych zpoprzedniej kolekcji(przecenionych)
-przecenili skarpety narciarskie->sa po 7,99 -kupiłam kolezance na urodziny
-dorwalam nowosc-wrzucam fote
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00023.jpg (131,6 KB, 177 załadowań)
Stary 2012-03-04, 14:51   #2097
farfala
Rozeznanie

Witam
Ja w czwartek z samego rana poleciałam do Biedry, bo doświadczenie mnie już nauczyło, że u mnie to się rzucają na wszystko dosłownie. No ale dostałam to co chciałam na szczęście. Kupiłam ten zestaw farb z Garniera, bo akurat ich używam, a tu niebywała okazja. Wzięłam też zestaw Eveline z fluidem i żel pod prysznic Apart. Kusiło mnie jeszcze masełko do ciała, ale na szybko w głowie policzyłam, że mam w domu 5 mazideł i dałam se siana .
A dziś też byłam i o dziwo kosmetyki były już oczywiście bardziej poprzebierane, ale i tak ja na podkreślam moją Biedronkę, to normalnie szał. I dzisiaj udałoby mi się wszystko kupić poza farbą.

No ale niestety pyszniastych pierogów ze szpinakiem już nie było, a to specjalnie po nie poszłam, bo chciałam sobie zapasik zrobić. Strasznie mnie kusił kubek z Kubusiem, już go miałam nawet do wózka wkładać, ale doszłam do wniosku, że 26 lat na karku to chyba za dużo jednak na Kubusia i odłożyłam.
Stary 2012-03-04, 14:51   #2098
ja321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ca7hu Pokaż wiadomość
po ile mniej więcej jest kapusta pekińska w B?
kupowałam przedwcoraj i cena 2 29 za kg średnio kapusta ważyła 90 deka czyli ok 2 zł za szt
ja321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:52   #2099
farfala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
a teraz do rzeczy:

-kubasów tych za 2,49 są u mnie aż 4 kartony!!!!i wszystkie rodzaje tych kubków(poczekam aż przecenią)

Kurcze widzę, że u Ciebie są te jogurty gruszka z cynamonem, a u mnie oczywiście ani śladu. Dlaczego mnie to kurka nie dziwi?!
Stary 2012-03-04, 14:59   #2100
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
a teraz do rzeczy:

Jaja drożeją, bo weszła dyrektywa unijna nakazująca hodowcom zwiększenie powierzchni klatek dla kur niosek. Nie wszyscy zdążyli się dostosować i powoli zaczyna się niedobór jajek u producentów.

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości