|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
Sorka za OT. W moim carefourze dokladają towar gazetkowy, nawet dzis było pełno kaw, calsbergów (kupilam 2 4-paki) natomiast jak na złosc nie bylo zadnych płynów E do płukania, a specjalnie po nie poszłam.
madeline26 ale zaszalałas z lakierami ja postanowilam sobie, ze nie kupię zadnego, ewentualnie jesli spotkam cos na przecenie bo przy ilosci lakierów jaką posiadam to byłoby już szalenstwo. Kuszą mnie tez zele nivea, ale kiedy ja zuzyje moje żelowe zapasy?!
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś już kupiłam te sztućce z Biedronki i tak dziwnie ściemniały...
![]() Co do jajek- podrożały, wiadomo chwała, że co miesiąc od babci dostaje ok 100sztuk ![]() Co do serum i balsamu..wziełam od koleżanki 1 dawkę tego balsamu i wg mnie jest gorszy od serum bo tamto chodź chłodzi a to jak zwykły krem...ale może tylko ja mam takie odczucia? Ogółem powiem Wam, że te balsamy itp na rozstępy to nie zdziałają cudów- nie ma co się oszukiwać. Sama mam ich pełno ( tyje-chudne-tyje) i nie zauważyłam specjalnych efektów choć są wygladzone (mowa o tych na brzuchu po ciazy )
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
orientujecie się może od kiedy będzie można dostać w biedronce balsamy do ciała Bebeauty-summer sun? pewnie jakoś w czerwcu dopiero, co?
|
|
|
|
#2074 |
|
Raczkowanie
|
Może ktoś doda zdj gazetki Specjalnie dla ciebie od 12 marca.Albo może jak ktoś ma gazetkę a nie ma możliwości ze skanowania to niech wypisze co się w niej znajduje.Była bym bardzo wdzięczna
![]()
|
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta biedronkowa jest pyszna może też Rolnik nawet..a co do perfumików to te co kupiłam są z tej ostatniej urodowej gazetki tutaj więcej na ich temat: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dulci-edp.html bardzo mi się podobają jeszcze jedne bodajże: Spirit of Nature również były ładne te trzecie takie różowe jak dla mnie za słodkie. Ogólnie bardzo lubię perfumy Bi es bo są fajnymi odpowiednikami tych oryginalnych no i zapach długo się utrzymuje, a cena niska Cytat:
kiedyś dodałam zamiast mleka śmietany właśnie, ale zdecydowanie bardziej mi smakuje z mlekiem, bo właśnie smaku nie zmienia. A śmietana dodawała takiego 'kwasku'
|
||
|
|
|
#2076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Konto usunięte
|
Miałam nie dotykać porcelany z Disneya, ale jak ją w końcu dzisiaj zobaczyłam na żywo stwierdziłam, że dobra, kubek z Kubusiem mam, ale przecież nie mam ze Śnieżką, no i wzięłam
![]() Chciałam też kupić rajstopy 40 den, bo moja Biedra wyprzedażowa i kilka dni temu jeszcze były, dzisiaj patrzę, a tam co? Kilka sztuk zostało, ale wszystkie opakowania porozrywane, a rajstopy powyciągane walają się po pudełku ![]() I znowu mało co kupiłam a 50 zeta poszło. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2078 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, a wiecie może czy w Warszawie w którejś biedronce można dostać kosmetyki do stóp Be Beauty?? kiedyś były w regularnej sprzedaży, a teraz już ich nie widzę..
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co z gazetki urodowej wziełam 2 maseczki-oczyszczajaca i nawilżajacą<czy jakoś tak
) czaiłam sie na pare żelów i masełko-ale odpuściłam,przemyślałam ze na razie i tak na półce mam zapasy wiec kolejny nei bedzie mi potrzebny. Na lakiery też sie czaiłam ale u mnie tylko czerwony był<a mam takich już z 5 wiec powiedziałam -nie-. Natomiast z checia widziałabym u siebie zestaw z odzywką,ale ani jednego pudełka nie było wystawionego moze jutro podejde do innej i tam bedzie.czy te zachwalane szpinakowe piergoi leża w lodówach czy "zamrażalni"?bo nie widziałam ich w lodówkach. |
|
|
|
#2080 | |
|
Moderator
|
Cytat:
U mnie do stóp nie ma już nic od listopada
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio właśnie jak czytałam że takie braki zaczynają się robić w innych miastach to zakupiłam kilka peelingów na zapas i 2 kremy bo takie resztki były. Dwa dni później jak poszłam do biedronki to dostawa była akurat, półki pełne kremów ;-)
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale podejrzewam, że niestety brak będzie się coraz bardziej rozprzestrzeniał... a szkoda, bo fajne te kremy były, wiecie może, kto je produkował?
|
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czemu wycofują ![]() z kodu kremu i peelingu wyskoczyło mi: TORF CORPORATION Fabryka Leków sp. z o.o. [TOŁPA] ![]() |
|
|
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
Kupilam pierogi ze szpinakiem,przepyszne,jut ro wracam po wiecej
natomiast jajka M kosztuja 4.99 masakra...trzeba sie do mamy usmiechnac o jajka;-)
|
|
#2086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jutro spr u siebie czy są jeszcze. W pierwszym dniu gazetki nie było ich
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ubraniach nawet dłużej.. a co do tych to mogę tylko powiedzieć że do południa będąc w biedronce piskałam testerem i do wieczora zapach utrzymywał się na nadgarstku u mnie już resztki zostały.. w jednej biedronie było jeszcze kilka, a drugiej 2 te różowe zostały i 3 te aqua którego właśnie brałam. Tego trzeciego już nie było, został sam tester
Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2012-03-04 o 14:28 |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
No widzisz.. mija zaledwie 7 dni a ceny o złotówkę wyższe... Jak pomyślę o cenie za jajka z klatek i cenie jajek kurek latających samopas na wsi to naprawdę.. wniosek jeden..
Cytat:
![]() (Choć ten link od koleżanki, mówiący, że ćwikły mogą być na soli niezdrowej to nie napawa mnie to optymizmem ...ale cóż..człek nawet nie wie od kiedy i co je.. zupełnie jak z tymi bułkami i innym pieczywem..... :| )A pefrumik wygląda obiecująco Jak go ujrzę u siebie to zamierzam niuchnąć po tym co na KWC przeczytałam na temat jego zapachu
|
|
#2090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam wino grzane toruńskie.
|
|
|
|
#2092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
modlę się, żeby jeszcze były A jak nie, to rundka po mieście
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie kremów do stóp i peelingów na razie pod dostatkiem ale skoro piszecie, że wycofują to na pewno zrobię zapas, szczególnie peelingu. Proszę o informację gdyby któraś z Was zauważyła przecenione zestawy do ćwiczeń z piłkami i taśmą |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2095 |
|
Raczkowanie
|
po ile mniej więcej jest kapusta pekińska w B?
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz do rzeczy:
-jaja u mnie dorównały waszym...4,99 i 5,99->tragedia -kubasów tych za 2,49 są u mnie aż 4 kartony!!!!i wszystkie rodzaje tych kubków(poczekam aż przecenią )-kosmetyków jest full i to także tych zpoprzedniej kolekcji(przecenionych) -przecenili skarpety narciarskie->sa po 7,99 -kupiłam kolezance na urodziny ![]() -dorwalam nowosc-wrzucam fote
|
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja w czwartek z samego rana poleciałam do Biedry, bo doświadczenie mnie już nauczyło, że u mnie to się rzucają na wszystko dosłownie. No ale dostałam to co chciałam na szczęście. Kupiłam ten zestaw farb z Garniera, bo akurat ich używam, a tu niebywała okazja. Wzięłam też zestaw Eveline z fluidem i żel pod prysznic Apart. Kusiło mnie jeszcze masełko do ciała, ale na szybko w głowie policzyłam, że mam w domu 5 mazideł i dałam se siana .A dziś też byłam i o dziwo kosmetyki były już oczywiście bardziej poprzebierane, ale i tak ja na podkreślam moją Biedronkę, to normalnie szał . I dzisiaj udałoby mi się wszystko kupić poza farbą.No ale niestety pyszniastych pierogów ze szpinakiem już nie było, a to specjalnie po nie poszłam, bo chciałam sobie zapasik zrobić. Strasznie mnie kusił kubek z Kubusiem, już go miałam nawet do wózka wkładać, ale doszłam do wniosku, że 26 lat na karku to chyba za dużo jednak na Kubusia i odłożyłam .
|
#2098 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze widzę, że u Ciebie są te jogurty gruszka z cynamonem, a u mnie oczywiście ani śladu. Dlaczego mnie to kurka nie dziwi?!
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

ja postanowilam sobie, ze nie kupię zadnego, ewentualnie jesli spotkam cos na przecenie bo przy ilosci lakierów jaką posiadam to byłoby już szalenstwo. Kuszą mnie tez zele nivea, ale kiedy ja zuzyje moje żelowe zapasy?!

a bynajmniej tej, która obecnie jest dostępna w biedronie nie jadłam nigdy. Dlatego Twoja opinia mnie cieszy, bo prawdopodobnie będę zadowolona z zakupu
może też Rolnik nawet..
moze jutro podejde do innej i tam bedzie.
U mnie do stóp nie ma już nic od listopada 

,jutro jeszcze raz sprawdzę.

Strasznie mnie kusił kubek z Kubusiem, już go miałam nawet do wózka wkładać, ale doszłam do wniosku, że 26 lat na karku to chyba za dużo jednak na Kubusia i odłożyłam
.