![]() |
#331 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: The Lying Game
Obejrzałam. Rebeca i Ted, hmm...
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
mi to się coraz bardziej wydaje że rebeca będzie matką emmy i sutton
![]() i że wtedy co ted spaprał operację to ona do niego dzwoniła żeby mu powiedzieć że jest w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakos nie pasuje mi, zeby matka blizniaczek byla morderczynia no i nie bardzo interesuje sie Sutton/Emma, bardziej jakby zalezalo jej na Laurel juz sama nie wiem ![]() ale zgadzam sie, ze to ona dzwonila do Teda wtedy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
|
Sutton to niezła kombinatorka
![]()
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
![]() |
#336 |
|
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
ściągnęłam odcinek, ale napisy lecą dużo szybciej niż dźwięk
![]() No nic, jutro poszukam czegoś innego.. ![]()
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
|
U mnie wszystko okej.
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
kurczę, a mi dopiero dzisiaj przyszło powiadomienie na iitv że dodali odcinek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
a ja już po odcinku finałowym
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc przez cały odcinek nudziłam się jak mops, dopiero ostatnie bodajże 3 min były ciekawe.
Ostatnio ciężko mnie zadowolić, no cóż ale serio ten odcinek gdyby nie końcówka to bym chyba zasnęła. Zastanawia mnie tylko jedno - czego ta sucz Sutton skoro wie o wszystkim nie powiedziała Emmie że wie kim jest ich matka? Czego tak zawzięcie chce zniszczyć jej życie, poczynając od chłopaka, co ona ma do zarzucenia Alecowi? - no chyba że oddzielił je od matki. Skoro już wie że Rebeca jest jej matką, to nie może zostawić Emmę w spokoju ze swoją rodziną? Przecież widac że ona {Sutton} za bardzo za Kristen [ tak jej chyba na imię] nie przepada, jak ona się do niej odnosi? Każdego z rodziny traktuje jak idiotę i debila z góry, a z Rebecą się dogaduje i źle by jej u niej nie było - tamta kasę ma, więc i jej nic by nie zabrakło. Obie są siebie warte.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
właśnie dziwne to, że Sutton wiedziała, jaki motyw miała, żeby trzymać te tajemnice?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie zastanawia tylko jedna rzecz - matką jest Rebecca a ojcem pewnie Ted, który załatwił lewą adopcję na spółkę z Acleckiem aby wziąć swoje dziecko i aby to się nie wydało - dlaczego wziął tylko 1 z bliźniaczek? ![]() Edit: w sumie pomyśłałam i pewnie nie wiedział, bo inaczej po zmianie zachowania "Sutton" mógłby domyślić się że się znalazły jakimś cudem i zamieniły ![]() Edytowane przez xtalciax Czas edycji: 2012-03-06 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
i o niby coś się wyjaśniło ale jeszcze więcej pytań jest.
Prawdę mówiąc liczyłam na coś lepszego przed przerwą. Sądzę że nie tylko ja i oglądalność im spadnie, więc serial będzie zagrożony. Nie wiecie kiedy wraca? Bo obejrzałabym jeszcze odcinek po przerwie by przekonać się czy jest jeszcze sens go oglądać czy nadal tak mącić będą i piętrzyć te tajemnice.
![]() |
#349 | |
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Sądzę że serial zakończył swą żywotność
![]() Tak jak wiele innych seriali w najciekawszych momentach ucięto ![]() Jeśli będzie 2 sezon to sądzę że tylko połowa odcinków bo oglądalność będzie niska.
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Jakby miała być przerwa w serialu to to zakończenie jest super. Skoro to finał to ten odcinek był naprawdę beznadziejny- myślę, że nie doczekamy 2 sezonu, a szkoda bo polubiłam postacie. Ale denerwuje mnie, że nie trzymali tak widza w napięciu jak np z pretty little liars..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Wow, w koncu mialy inne fryzury
![]() Jak na final to praktycznie zero napiecia i emocji, pasowal jako zwykly odcinek. Ostatnie 3 minuty to za malo, zeby ocenic odcinek jako dobry. Emma zachowuje sie jak glupia. Zalezy jej przeciez na Ethanie, to po co wpycha go w ramiona Sutton? A Sutton przeciez szukala matki w (bodajze) LA i byla tam z Theyerem, co doprowadzilo ja do Annie Hobs. Przeciez jakby znala prawde to po co mialaby jezdzic po jakis szpitalach? Albo do Las Vegas? Wydaje mi sie, ze mogla sie dowiedziec od samej Annie, wtedy w motelu. To chyba jest zbiezne w czasie z pojawieniem sie Rebeki. I troche to bez sensu. Rozumiem, ze Rebeka chce sie zemscic na Alecu i Tedzie, a sama Sutton moze miec duzy zal do Teda (chociaz nie wiem, co ma do Kristin, skoro ona jest tez ofiara w tym wszystkim), ale dlaczego w takim razie Rebeka w ogole nie interesuje sie swoja druga corka ![]() ![]() ![]() Ten serial to z cala pewnoscia guilty pleasure, ale mimo wszystko sie przywiazalam, wiec licze na kolejny sezon. Wciaz nie ma zadnych oficjalnych informacji, ale aktorzy mowia, ze licze, ze wroca w maju do Austin (który odgrywa Phoenix w serialu) na zdjecia i ze nie wyobrazaja sobie, ze moze byc inaczej, bo to przeciez taki dobry serial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Chętnie uporządkowałabym sobie jakie wątki zostały nie rozwiązane.
1. Kto chciał zabić Sutton wtedy w tym aucie, i dlaczego? 2. Kto zabił Derecka i dlaczego? 3. Kto wysłał ten skrawek materiału Emmie ( chociaż to może być ta sama osoba co w 1.) 4. Dlaczego bliźniaczki zostały rozdzielone i dlaczego Sutton jest faworyzowana? .. Może coś dopieszecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to nie Derek wysłał ten skrawek. Więc pierwsze pytanie zostało rozwiązane. Natomiast, 2,3,4 to tez mnie ciekawi. I jeszcze dorzucę - Czego Annie pomogła Sutton była wtedy tam, skoro ona nie jest ich matką? I kim w ogóle jest ta cała Annie Hobs mówią o niej, a nagle cisza i wparowała Rebecca. I kolejne pytanie - kim jest Rebecca? To siostra tej całej Annie? Przecież Kristen ją wzięła za Annie. I kolejne: Czego Sutton tak bardzo zależy by zniszczyć życie Emmie- bo to robi? I jeszcze jedno - co dokładnie mają na sumieniu Ted i Alec? Że Rebecca tak ich nie cierpi i chce się mścić. I dlaczego skoro to Emma jest córką Rebbeci to czego ona zajmuje się Sutton i Laurel a nie Emmą? Bo prawda jest taka że najwięcej uwagi poświęciła Laurel [ i pewno też Sutton skoro razem to wykombinowały, o drugiej córce zapomniała? tylko Sutton chce?]
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2012-03-08 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
A może Rebeca nie wie że ma 2 córki i dlatego nie szuka kontaktu z Emmą... A znajac Sutton, raczej nie powiedziałaby Rebece, że znalazła siostrę, bo zapewne ma swój inny plan ...
Jeżeli Ted brał udział w porodzie to mogli z Alecem jej wcisnąć jakiś kit ze umarła albo coś bo Ted chciał tylko jedno dziecko a drugiego się pozbyli... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Ja mam tez swoje pytania, dodam jak bede miala wiecej czasu
Co do tego, ze Rebeka nie wie, ze zyja jej dwie corki, to zostalo pokazane, ze Annie wierzy, ze zyje tylko jedna. Ale przeciez Rebeka musiala wiedziec, ze rozmawia z Emma wtedy w toalecie, przeciez nie robila by takich cyrkow z Sutton bedac z nia sam na sam. Wiedziala, ze to nie Sutton, a biorac pod uwage, ze sa identyczne, to z pewnoscia wie, ze ma dwie corki, a nie jedna. No i wlasnie nie rozumiem, dlaczego robi z Emmy idiotke, zamiast sie jej rzucic w ramiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
No bez przesady że Rebecca nie wie że sa dwie
![]() Z jedną knuje, ta stoi w oknie a niżej na weselu druga siedzi ![]() Jedna siedzi za nią jak aresztują Aleca a druga jest w pokoju u góry ![]() To że Annie nie wie to może i prawda ale że Rebbeca to juz wątpię ![]()
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.