Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 20:06   #3241
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Lynn z ekonometrii finansowej która wg mnie nie ma totalnie nic wspólnego z finansami

O matko, miałam ekonometrię - to moja trauma z czasów studiów. Miałam 2 razy warunek z tego i myślałam, że nie skończę studiów przez ten przedmiot Miałam magisterkę napisaną i zaakceptowaną a tego dziadostwa nie Życzę Ci powodzenia, żebyś Ty się z tym nie musiała męczyć
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:10   #3242
gabipati
Zadomowienie

ksiezniczkaa87 - super zakupy, wrzuć chociaż fotkę "kolorówkową" na bloga , na recenzję cierpliwie poczekam.Też się przymierzam do zakupów sleekowych, w marcu je poczynę , ogólnie coś mie korci ostatnio kolorówka, mam ochotę wywalić wszystki cieniowe starocie i zakupić nowe.

Z zużyty błyszczyk
Hosenka- świetnie to sobie urządziliście, a kuchnia rzeczywiście duża, moja ma 10m2 i najbardziej żałuje ,że nie mieszczę w niej zmywarki.

a oto co wykończę w marcu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3040104.jpg (155,8 KB, 47 załadowań)
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:21   #3243
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
O matko, miałam ekonometrię - to moja trauma z czasów studiów. Miałam 2 razy warunek z tego i myślałam, że nie skończę studiów przez ten przedmiot Miałam magisterkę napisaną i zaakceptowaną a tego dziadostwa nie Życzę Ci powodzenia, żebyś Ty się z tym nie musiała męczyć
No niestety mam podobne obawy.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:03   #3244
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Te blyszczyki Essence wyjatkowo szybko sie koncza. Mam 2, lubie je i tez za niedlugo poleca do kosza puste

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:04   #3245
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro ten nieszczęsny egzamin...
Powodzenia, na pewno sobie poradzisz I fajną masz listę planów Też mam kilka takich rzeczy.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Idę we wtorek do fryzjera!
Co planujesz?

Cytat:
Lynn z ekonometrii finansowej która wg mnie nie ma totalnie nic wspólnego z finansami
Też tak uważam (ja miałam podstawy ekonometrii) Miałam z niej 3.5

Cytat:
Wow, nieźle!
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:13   #3246
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Nusia zwykłą ekonometrię też już miałam, ale była lepiej prowadzona i wymagali od nas tego co nas nauczyli, dało się to jakoś opanować. A to jutrzejsze cudo to kompletny totolotek. Dodali "finansowa" i wepchnęli nam rozszerzoną ekonometrię na FiR.
Pochwal się listą postanowień jeśli to nie tajemnica

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:24   #3247
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Te blyszczyki Essence wyjatkowo szybko sie koncza. Mam 2, lubie je i tez za niedlugo poleca do kosza puste
najgorsze jest to ,że na dnie jest jeszcze trochę mazidła i w żaden sposób go nie można wydobyć, zdjęłam nawet tę gumową nasadkę , która oczyszcza gąbeczkę przy wyjmowaniu i wyskrobuje resztki.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Powodzenia, na pewno sobie poradzisz I fajną masz listę planów Też mam kilka takich rzeczy.

Wow, nieźle!
szykuje miejsce nowym nabytkom
Stary 2012-03-04, 21:47   #3248
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Było super, pobudka po zimie dla mnie i jednocześnie moje osobiste otwarcie sezonu Śniegu było ok 0,5 metra, miejscami więcej, ale szło się super, nawet lepiej niż bez A Ty jesteś z Żywca ? Uwielbiam żywiecczyznę
Haha, nie Mój nick powstał przypadkowo. Rejestrowałam się na forum i nie mogłam wymyślić żadnego nicku, a że przede mną stała butelką z wodą mineralną Żywiec zdrój to zgapiłam tą nazwę

Cytat:
ksiezniczkaa87 - super zakupy, wrzuć chociaż fotkę "kolorówkową" na bloga , na recenzję cierpliwie poczekam.Też się przymierzam do zakupów sleekowych, w marcu je poczynę , ogólnie coś mie korci ostatnio kolorówka, mam ochotę wywalić wszystki cieniowe starocie i zakupić nowe.

Z zużyty błyszczyk
Hosenka- świetnie to sobie urządziliście, a kuchnia rzeczywiście duża, moja ma 10m2 i najbardziej żałuje ,że nie mieszczę w niej zmywarki.

Wow, gratulacje Jak ja bym chciała zużyć wreszcie coś z kolorówki Muszę zacząć używać pomadek i błyszczyków więcej...

Patrząc na zakupy Księżniczki stwierdzam, że palety sleek są bardzo tanie w Anglii. Zresztą tam podobno wszystko jest tanie jeśli chodzi o kosmetyki Jeśl funt stoi po ponad 5 zł to taka paletka kosztuje trochę ponad 20 zł. To jest super niska cena! Księżniczko, ile Cię wyszła przesyłka z tego zamówienia?

Ja ciągle mam listę zadań do zrobienia, ale mój problem polega w tym, że chyba stawiam przed sobą za dużo rzeczy do zrobienia i nie wyrabiam z tym. Co w konsekwencji skutkuje tym, że mnie to demotywuje i nie robię nic. Gubi mnie internet i wizaż Przesiedziałabym tu cały dzień i czytała o ciuchach i kosmetykach
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:49   #3249
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
luskap przede wszystkim spisać sobie plan co trzeba zrobić, powiesić w widocznym miejscu i twardo realizować punkt po punkcie A co takiego planujesz robić?
Jak chcesz zmienić fryzurę?
Mam spisane różne zadania na stronie remember the milk, ale jakoś zapału do realizacji brak.
Chciałabym podszkolić się w angielskim, bo już sporo zapomniałam, przeczytać kupę książek i tyleż samo filmów obejrzeć, mam parę zaleglości do nadrobienia(2 prace do napisania), chcę poprawić kondycję i figurę i w ogóle bardziej o siebie dbać, bo często mi się nie chce. Chcę też poszukać inspiracji dot. domu, wystroju itp. uporządkować różne materiały, ciuchy, ułożyć w szafkach i wiele wiele innych rzeczy...
Co do fryzury to myślę o powrocie do boba, bo chyba najlepiej się w nim czułam i dobrze mi się układały włosy... ale ponoć już niemodny i nie wiem.

Lynn, dziękuję cieszy mnie to, ale ostatnio zaniedbałam bloga, bo "najpierw obowiązki, potem przyjemności". Jakoś nie mogę pisać do bloga, jak mam 2 prace maturalne do napisania... ale chcę pisywać częściej. Może z wiosną wszystko przybierze właściwy tor.

Zrobiłam w sobotę trochę zdjęć zbiorów, jeszcze mi dojdzie avon to dorobię i wrzucę, uprzedzam, ze można się wystraszyć.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:10   #3250
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Ja ciągle mam listę zadań do zrobienia, ale mój problem polega w tym, że chyba stawiam przed sobą za dużo rzeczy do zrobienia i nie wyrabiam z tym. Co w konsekwencji skutkuje tym, że mnie to demotywuje i nie robię nic. Gubi mnie internet i wizaż Przesiedziałabym tu cały dzień i czytała o ciuchach i kosmetykach
Haha moge sie pod tym podpisac rekami i nogami.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:25   #3251
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nusia zwykłą ekonometrię też już miałam, ale była lepiej prowadzona i wymagali od nas tego co nas nauczyli, dało się to jakoś opanować. A to jutrzejsze cudo to kompletny totolotek. Dodali "finansowa" i wepchnęli nam rozszerzoną ekonometrię na FiR.
Pochwal się listą postanowień jeśli to nie tajemnica
Współczuję Ci serdecznie. Ale mam nadzieję, że sobie poradzisz. Ja najgorzej wspominam matematykę finansową. Chyba dopiero za trzecim podejściem zaliczyłam, myślałam że nigdy mi się nie uda
Lista w zasadzie podobna do Twojej
- licencjat (mam całe 5 stron, a max. za miesiąc muszę złożyć pracę )
- ćwiczenia, tzn. skakanka + stepper, chcę też kupić karnet na vacu; chętnie bym też wróciła na fitness, ale póki nie zmienię pracy na taką ze stałymi godzinami, to nie szans
- maksymalne ograniczenie słodyczy, bo wpieprzam codziennie
- regularna nauka angielskiego i niemieckiego (mam wykupione dwa kursy internetowe i nauka stanęła w miejscu po kilku dniach ) + hiszpański (dawno kupiłam w Empiku kurs podstawowy i leży...)
- regularne czytanie książek (jak byłam młodsza to je wręcz pochłaniałam, a od kilku lat w sumie nic nie czytałam i brakuje mi tego).
I chyba tyle Plus oczywiście dalszy odwyk kosmetyczny

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Gubi mnie internet i wizaż
Oo tak I jeszcze seriale...

Cytat:
Mam spisane różne zadania na stronie remember the milk

Co do fryzury to myślę o powrocie do boba, bo chyba najlepiej się w nim czułam i dobrze mi się układały włosy... ale ponoć już niemodny i nie wiem.

Zrobiłam w sobotę trochę zdjęć zbiorów, jeszcze mi dojdzie avon to dorobię i wrzucę, uprzedzam, ze można się wystraszyć.
Fajna stronka, nie znałam jej wcześniej
Bob TŻ uwielbiał mnie w bobie, ale teraz zapuszczam włosy i nie prędko do niego wrócę Choć właściwie sama nie wiem, bo powoli zaczyna mi się nudzić zapuszczanie A czy modny? Czym Ty się przejmujesz? Chcesz to rób
Nie mogę się doczekać
Stary 2012-03-04, 22:45   #3252
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo za błyszczyk!!!
Cytat:
księżniczko, świetne zakupy! I jak tanio! Jeszcze trwają wyprzedaże? Chętnie obejrzałabym zdjęcia No i gratuluję zużycia błyszczyku! Mi może uda się zużyć szminkę w tym miesiącu
Cytat:
Gratulacje Ja już dawno nie zużyłam żadnego błyszczyka do końca, także podwójnie gratuluję
Cytat:

Z zużyty błyszczyk

Luskap nie wiem, czy trwają czy się kończą czy zaczynają Po prostu chodzilyśmy po sklepach i grzebałyśmy tylko w miejscach przecen.
Gabipati zdjęcia wkleję razem z recenzją i swatchami na bloga. Nie chcę robić na blogu wpisów typu: jakieś tam łupy, haule i takie tam pokazując co kupiłam. Chciałabym żeby każdy post był wartościowy i zawierał informacje, a nie mówił o czym napiszę kiedyś.
Cytat:
Patrząc na zakupy Księżniczki stwierdzam, że palety sleek są bardzo tanie w Anglii. Zresztą tam podobno wszystko jest tanie jeśli chodzi o kosmetyki Jeśl funt stoi po ponad 5 zł to taka paletka kosztuje trochę ponad 20 zł. To jest super niska cena! Księżniczko, ile Cię wyszła przesyłka z tego zamówienia?
Żywiec nie kupowałam palet Sleek tylko MUA akurat teraz. Przesyłka kosztowala 5 funtów, ale rozłożyła się jeszcze na 3 wizażanki, chociaż ja pokryłam większość bo brałam najwięcej.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 08:18   #3253
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, nie Mój nick powstał przypadkowo. Rejestrowałam się na forum i nie mogłam wymyślić żadnego nicku, a że przede mną stała butelką z wodą mineralną Żywiec zdrój to zgapiłam tą nazwę

hehe fajny nickA tak na marginesie, to żywiecczyzna jest piękna, jeśli lubicie chodzić po górach to bardzo polecam! Ja mam w tym roku plan bardziej pozwiedzać tamte rejony, jesli tylko pogoda dopisze. Zresztą nie mam daleko.

Cytat:
Mam spisane różne zadania na stronie remember the milk, ale jakoś zapału do realizacji brak.
Chciałabym podszkolić się w angielskim, bo już sporo zapomniałam, przeczytać kupę książek i tyleż samo filmów obejrzeć, mam parę zaleglości do nadrobienia(2 prace do napisania), chcę poprawić kondycję i figurę i w ogóle bardziej o siebie dbać, bo często mi się nie chce. Chcę też poszukać inspiracji dot. domu, wystroju itp. uporządkować różne materiały, ciuchy, ułożyć w szafkach i wiele wiele innych rzeczy...

Lynn, dziękuję cieszy mnie to, ale ostatnio zaniedbałam bloga, bo "najpierw obowiązki, potem przyjemności". Jakoś nie mogę pisać do bloga, jak mam 2 prace maturalne do napisania... ale chcę pisywać częściej. Może z wiosną wszystko przybierze właściwy tor.

Luskap bede zaglądać na bloga A co do boba, to mi się wydaje, że ta fryzura jest zawsze modna. Czasem za nią tęsknie, przynajmniej wtedy nie musiałam się męczyć z rozczesywaniem włosów.

Cytat:
Współczuję Ci serdecznie. Ale mam nadzieję, że sobie poradzisz. Ja najgorzej wspominam matematykę finansową. Chyba dopiero za trzecim podejściem zaliczyłam, myślałam że nigdy mi się nie uda
Lista w zasadzie podobna do Twojej
- licencjat (mam całe 5 stron, a max. za miesiąc muszę złożyć pracę )
- ćwiczenia, tzn. skakanka + stepper, chcę też kupić karnet na vacu; chętnie bym też wróciła na fitness, ale póki nie zmienię pracy na taką ze stałymi godzinami, to nie szans
- maksymalne ograniczenie słodyczy, bo wpieprzam codziennie
- regularna nauka angielskiego i niemieckiego (mam wykupione dwa kursy internetowe i nauka stanęła w miejscu po kilku dniach ) + hiszpański (dawno kupiłam w Empiku kurs podstawowy i leży...)
- regularne czytanie książek (jak byłam młodsza to je wręcz pochłaniałam, a od kilku lat w sumie nic nie czytałam i brakuje mi tego).
I chyba tyle Plus oczywiście dalszy odwyk kosmetyczny
Mam podobne Ja bym chciała:
  • regularnie ćwiczyć i zmotywować się do zapisania się na fitness
  • samodzielnej nauki rosyjskiego, bo ksiązki tylko kurz zbierają
  • ograniczenia słodyczy
  • pójścia na jakiś kurs, żeby się rozwijać, bo po studiach ogarnął mnie marazm i brak chęci na rozwój. Pewnie przez to, że zdobytej ciężko wiedzy do tej pory nie mogę wykorzystać
  • no i nie narzekać. To będzie trudne, bo narzekanie to moje 2 imię

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

Luskap nie wiem, czy trwają czy się kończą czy zaczynają Po prostu chodzilyśmy po sklepach i grzebałyśmy tylko w miejscach przecen.

Żywiec nie kupowałam palet Sleek tylko MUA akurat teraz. Przesyłka kosztowala 5 funtów, ale rozłożyła się jeszcze na 3 wizażanki, chociaż ja pokryłam większość bo brałam najwięcej.
Zadowolona jesteś z tych cieni? Jakbyś robiła jakieś zamówienie, to daj znać
Stary 2012-03-05, 08:59   #3254
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwszych użyciach jestem bardzo zadowolona Trwałe, pięknie błyszczą, dobrze się na nich cieniuje, bardzo tanie. Nieco osypuje się z niektórych brokacik pod oczy.
Sleek zachwyca mnie jednak bardziej. Ma porządniejsze opakowanie z lusterkiem, ciekawsze zestawienia kolorystyczne i lepszą fakturę.
A zamówienia nie planuję na pewno Nie dlatego, że nie jestem zadowolona, ale już dość cieni. Sleeka będę kupować ciągle, każdą limitowankę ale z resztą marek nie będę już wariować.
Stary 2012-03-05, 09:29   #3255
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle jaki komplement dziś usłyszałam od TŻ :
Ja: Nie lubię chorować, bo czuję się wtedy nieładna...
TŻ: Myyysia, Ty jesteś zawsze ładna: jak śpisz, jak pijesz, jak jesz, jak ziewasz i nawet jak wymiotujesz też
Kochany
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dzisiaj zobaczyłam szafę z MIYO W Intermarche, pod moim nowym mieszkaniem Obok stoli szafa z Paese. Oszaleli
Hehe, trzymaj się za portfel, Hosenko

Gratuluję wszystkim zużyć

Co do rozcinania tubek: też zawsze to robię . Z butelkami bywa różnie, są przeważnie z grubszego plastiku. Tę konkretną akurat musiałam przepiłowywać zębatym nożem do chleba

Księżniczko - fajowe zakupy , a czas spędzony z mamą - bezcenny

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:46   #3256
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
ja tez tak myślałam ze skąd bede wiedzieć wszystko jak przewinąć, czemu płacze itp. i przez to właśnie płakałam po porodzie 2 tyg. ale jakoś daje rade, już znam mniej więcej jego rodzaje płaczu także przeważnie wiem czemu płacze.

oj pamiętam moje zakupy ciuchów ciążowych
ja też pewnie będę płakać
ja jeszcze nic ciążowego nie kupiłam
Cytat:
Hehe jeśli tak, to faktycznie lepiej nie wąchać nawet Ja miałam 4 w zapasie, ale 2 już wystawiłam na wymiankę, bo to za dużo dla mnie. I tak najbardziej lubię żele dla niemowlaków.

A te dżinsy to faktycznie strasznie drogie
no staram się zużywać zapasy
drogie i nie specjalnej jakości
Cytat:
Nynka, moja bratowa kupowała takie właśnie spodnie na necie w ciemno i super trafiła. Za grosze kupiła dżinsy H&M mama, ktoś pochodzi w takich z miesiac-dwa więc są jak nowe, a bardzo mięcciutkie i wygodne i super wyglądają. Bo nowe osiągają kosmiczne ceny! Nawet jak kupisz troszkę za duże, to przecież z tygodnia na tydzień brzuszek rośnie!

A zapomniałam Wam się pochwalić- w sekretariacie dobrze mi idzie, dyr. zaproponowała mi tam etat od września, na razie na pół roku, ale potem się zobaczy. Może akurat po tym pół roku (albo trochę przed)byśmy zaplanowali dzidzę
na necie też oglądałam nowe ale po 60 zł więc jest różnica a mi jeszcze brzuszek nie rośnie, nic nie widać że jestem w ciąży

ja w weekend zużyłam krem do ciała milk&honey z ori i brązujący krem do twarzy
Stary 2012-03-05, 10:40   #3257
Koshatka
Zakorzenienie

Kupiłam 3-ci żel Apartu. Poza tym odkryłam Biedronkę gdzie mało osób chodzi i jest mnóstwo rzeczy jeszcze ze starych ofert więc jak się zaczną przeceny to pewnie tam wpadnę i polegnę.

Cytat:
Uwielbiam żywiecczyznę
Ja też. Beskidu Śląskiego nie cierpię za to Żywiecki

Cytat:
Podziel sobie to co chcesz zrobić na mniejsze kroki. I najlepiej listę mieć w notesie/kalendarzu a nie gdzieś na stronie. Mnie frajdę sprawia wykreślanie pokonanych etapów.

Cytat:
A ja się ciągle nie mogę zdecydować na żadną paletę. Odpadłyby mi koszty przesyłki a i tak wydziwiam.
A co do cen to ja tam kupowałam za 1 funta cienie L'Oreala które u nas kosztują 50 zł.

Cytat:
hehe fajny nickA tak na marginesie, to żywiecczyzna jest piękna, jeśli lubicie chodzić po górach to bardzo polecam! Ja mam w tym roku plan bardziej pozwiedzać tamte rejony, jesli tylko pogoda dopisze. Zresztą nie mam daleko.
Skąd jesteś?

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2012-03-05 o 10:44
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:47   #3258
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Aż sama dziś kupiłam jedno
Ja też wczoraj kupiłam 1 u nas stała cała półka ... co prawda nic mnie nie kosztowało bo zapłaciłam za nie karta prezentową wygraną na wizażu jakiś czas temu
No a poza tym, tą kartą opłaciłam ciasteczka dla kota - niech też ma coś z drogerii a co .

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:51   #3259
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Przyszla dzis paka z Avonu A w niej blender Philips z programu sprzedazowego na krem antycellulitowy.
Kupilam troche owocow, jak maz wroci z pracy, to zrobie koktajle owocowe z musli

Kroja mi sie spore zuzycia: zel do mycia twarzy Synergen, szampon Nature Secrets Ori grejpfrutowy, puder prasowany Sensique, odzywka do wlosow Z Apteczki Babuni ze skrzypem, baza pod makijaz GG Ori, peeling do twarzy Clearskin Avon zielona seria, mleczko do demakijazu Yoskine 75ml, maseczka bankietowa Yoskine 50ml

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:19   #3260
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Ładny bilans A czemu tylko 2 zakupy? Resztę zawartości Kissbox'a się pozbyłaś?
żel Mineral Care 125ml mam w bilansie. Włoskie Mydło - Nesti Dante dam teściowej, ona uwielbia takie rzeczy próbki John Masters Organics już zużyłam (próbek nie wpisuję w bilanse bo zużywam od razu), Pomarańczowa maska do twarzy - fridge by yDe to też próbka, a Carmex'a nie wpisałam, bo liczę go jako kolorówkę
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Kupilam dzisiaj sobie sukienke a drogerie jakos nie kusily stawiam ostatnio na ciuchy
piękna
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ZDJĘCIA
łoł, ale ta kuchnia jest duuuża
Cytat:
Wzięłam dla siebie 5 palet - każda po 4 funty ( tak zbijcie mnie, należy mi się): Starry Night, Heaven and Earth, Glitterball , Glamour Nights , Pretty Pastels i do tego wzięłam jeszcze jedną H&E na rozdanie na bloga. Poza paletami wzięłam tylko błyszczyk za 1 funta, a gratis dali mi eyeliner.
ale Ci się na dupsko należy

ja się zastanawiam nad spoooorym zamówieniem z cherry culture... choć ta paletka H&E też niczego sobie...
Cytat:
może ja bym zamówiła
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Nie kupuję nic już prawie od 2 tygodni. Nawet masął orzechowego z isany nie moge kupic, bo to byłoby moje 29 masło nieotwarte
ja mam 6 balsamów i mi się wydawało, że to dużo...
Cytat:
ja tak miałam z ekonomiką. Jak widać, przedmioty zaczynające się od EKONOM... są do niczego
Cytat:
mam ochotę wywalić wszystki cieniowe starocie i zakupić nowe.
nie wyrzucaj, powyjmuj z opakowań i zrób nową paletę z tego, tak jak tu: http://guinessi.blogspot.com/2012/02...-sleek-by.html ja też myślałam, że mam mało cieni, nie mam kolorów itp zebrałam wszystko w kupę i jest elegancko teraz (tylko szkoda, że mam tak dużo sypkich, a boję się prasować )

odebrałam zamówienie ze znanej sieci aptek internetowych dbających o zdrowie
Aloe Vera, żel bioaktywny, 150 ml 11.19 1szt. 11.19
Barwa, szampon, brzozowy, 250 ml 3.79 1szt. 3.79
Barwa, szampon, Czarna rzepa, 250 ml 3.79 1szt. 3.79
Barwa, szampon, tataro-chmielowy, 250 ml 3.79 1szt. 3.79
Barwa, woda brzozowa w mgiełce, 100 ml 5.69 1szt. 5.69
Joanna Rzepa, kuracja wzmacniająca do włosów, 100 ml 7.70 1szt. 7.70

wydałam 35,95

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2012-03-05 o 17:23
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:20   #3261
edyta29
Wtajemniczenie

dziewczyny ja tak tylko na szybko.dolecieliśmy, malutki wogóle nie płakał. a ja dziś poległam....zakupami kosmetycznymi

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:20   #3262
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podobne Ja bym chciała:
  • regularnie ćwiczyć i zmotywować się do zapisania się na fitness
  • samodzielnej nauki rosyjskiego, bo ksiązki tylko kurz zbierają
  • ograniczenia słodyczy
  • pójścia na jakiś kurs, żeby się rozwijać, bo po studiach ogarnął mnie marazm i brak chęci na rozwój. Pewnie przez to, że zdobytej ciężko wiedzy do tej pory nie mogę wykorzystać
  • no i nie narzekać. To będzie trudne, bo narzekanie to moje 2 imię
To teraz trzeba "tylko" przystąpić do realizacji

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Kupiłam 3-ci żel Apartu. Poza tym odkryłam Biedronkę gdzie mało osób chodzi i jest mnóstwo rzeczy jeszcze ze starych ofert więc jak się zaczną przeceny to pewnie tam wpadnę i polegnę.
Chyba tyłek Cię jeszcze nie boli od batów

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja też wczoraj kupiłam 1 u nas stała cała półka ... co prawda nic mnie nie kosztowało bo zapłaciłam za nie karta prezentową wygraną na wizażu jakiś czas temu
No a poza tym, tą kartą opłaciłam ciasteczka dla kota - niech też ma coś z drogerii a co .
U mnie stały całe 2
Kotek się ucieszy

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
a Carmex'a nie wpisałam, bo liczę go jako kolorówkę
A to ciekawe

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tak tylko na szybko.dolecieliśmy, malutki wogóle nie płakał. a ja dziś poległam....zakupami kosmetycznymi
Co znów nakupowałaś?

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-03-05 o 17:22
Stary 2012-03-05, 17:52   #3263
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Księżniczko - fajowe zakupy , a czas spędzony z mamą - bezcenny
Dzięki
Cytat:
A ja się ciągle nie mogę zdecydować na żadną paletę. Odpadłyby mi koszty przesyłki a i tak wydziwiam.
A co do cen to ja tam kupowałam za 1 funta cienie L'Oreala które u nas kosztują 50 zł.
Koshatko będę wstawiać za jakiś czas swatche na bloga to może Ci pomoże w decyzji
Cytat:
ale Ci się na dupsko należy

ja się zastanawiam nad spoooorym zamówieniem z cherry culture... choć ta paletka H&E też niczego sobie...

może ja bym zamówiła

wydałam 35,95
A pa, na mnie krzyczy a sama chce zamawiać
H&E dam na rozdanie na bloga, może Ci się poszczęści
Fajne zakupy
Stary 2012-03-05, 17:59   #3264
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Przyszla dzis paka z Avonu A w niej blender Philips z programu sprzedazowego na krem antycellulitowy.
Kupilam troche owocow, jak maz wroci z pracy, to zrobie koktajle owocowe z musli
Też miałam wielką ochotę na ten blender, ale miałam zamówienie tylko na 1 krem antycell.
Za to dostanę wodę Pure O2. Ciekawe jak pachnie, czytałam że świeżak
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 18:22   #3265
ganimedea
Zakorzenienie

Dopiero początek miesiąca, a co niektóre szaleją

Agniesiu - zanim pojawiłam się na odwyku, organizowałam zamówienia z cherry

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 18:57   #3266
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
No ciekawa jestem tego blendera. Czy nie lepiej iść do sklpu i sobie samemu kupić, bo co jesli ten się zepsuje? Gdzie oddać do reklamacji? W ogóle Avon zaczyna mnie denerować. Bez przerwy coś muszę domówić, bo jak jest małe zamówienie to chcą pobrać 10 zł opłaty, albo brakuje mi 15 zł do wyzszego progu rabatu. A potem jest tak jak jest że mam 28 nieotwartych maseł...

zużyłam wczoraj maseczkę AVON z błota - to juz 3 zuzycie marcowe
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:13   #3267
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwszych użyciach jestem bardzo zadowolona Trwałe, pięknie błyszczą, dobrze się na nich cieniuje, bardzo tanie. Nieco osypuje się z niektórych brokacik pod oczy.
Sleek zachwyca mnie jednak bardziej. Ma porządniejsze opakowanie z lusterkiem, ciekawsze zestawienia kolorystyczne i lepszą fakturę.
A zamówienia nie planuję na pewno Nie dlatego, że nie jestem zadowolona, ale już dość cieni. Sleeka będę kupować ciągle, każdą limitowankę ale z resztą marek nie będę już wariować.
Brzmią kusząco A ja sleeka nie lubię ( na szczęscie)

Cytat:

Ja też. Beskidu Śląskiego nie cierpię za to Żywiecki

Skąd jesteś?
A ja lubię beskid śląski, ale juz mam prawie cały schodzony i już mi się nudzi czasem, bo znam te szlaki na pamięć. W śląskim najbardziej mi przeszkadzają tłumy ludzi, no ale cóż zrobić. Ja jestem ze śląska, a Ty?
Cytat:

może ja bym zamówiła

ja tak miałam z ekonomiką. Jak widać, przedmioty zaczynające się od EKONOM... są do niczego

wydałam 35,95
Jakbyś zamawiała, to daj znać
Nad tymi dwoma kosmetykami dumam od 2 dni
Cytat:
To teraz trzeba "tylko" przystąpić do realizacji
Dokładnie tak
Cytat:
Dopiero początek miesiąca, a co niektóre szaleją

A cc wciąga...i to bardzo
Stary 2012-03-05, 19:29   #3268
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
pamiętam, brałam udział w Twoim zamówieniu nawet kiedyś
Stary 2012-03-05, 19:57   #3269
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Brzmią kusząco A ja sleeka nie lubię ( na szczęscie)

A cc wciąga...i to bardzo
Cytat:
pamiętam, brałam udział w Twoim zamówieniu nawet kiedyś
kurcze a ja chcę mieć wszystkie paletki sleeka a mam tylko 1

ganimedea ja też
Stary 2012-03-05, 19:59   #3270
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tyłek Cię jeszcze nie boli od batów

U mnie stały całe 2
Odporna jestem.

A u mnie jedno. A jak w sobotę wychodziłam to było z 7.

Cytat:
Koshatko będę wstawiać za jakiś czas swatche na bloga to może Ci pomoże w decyzji
Oby.

Cytat:
A ja lubię beskid śląski, ale juz mam prawie cały schodzony i już mi się nudzi czasem, bo znam te szlaki na pamięć. W śląskim najbardziej mi przeszkadzają tłumy ludzi, no ale cóż zrobić.
Mnie wkurzają kiepsko oznakowane szlaki. Zawsze się gubię. No i rzadko kiedy ze szczytu coś widać a ja po to gdzieś włażę.
Najbradziej to kocham Tatry ale to już ciut dalej i na 1 dzień się nie da wyskoczyć.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2012-03-05 o 20:19
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości