|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
ale pomysl z wrzosowymi bardziej mi sie podoba
|
|
#1022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
Nacytowałam 6 stron, napisałam posta długaśnego i co? Wywaliło mnie z neta
![]() Właśnie wrociłam do domu, za mną koszmarny dzień, babka od 9-17.15 nas trzymała, miała być przerwa godzinna , ale chciała skończyć wczesniej wiec zrobiła nam przez cały czas 10 minut przerwy, później prosto po szkole do szpitala do szwagierki- z jej kolanem jest bardzo źle, będzie ją operowało 3 lekarzy, operacja ma trwać min. 5 h, jest załamana, mają 2 małych dzieci, on pracuje, nie wiem jak to wszystko zorganizują, oczywiście mogą liczyć na mnie i TŻta, ale przecież też nie możemy poświęcić się temu, TŻt ma pracee, zaczynamy remont... jest w kiepskim stanie psychicznym, do Naszego ślubu będzie unieruchomiona w łóżku, nie wiadomo czy będzie już mogła o kulach chodzić wtedy... Masakra jakaś. Z tą katastrofą kolejową tragedia, co roku jeździmy pociągami na wakacje, straszne za piękne zaproszenia, welony, buty i wszystko!Nena z tym ślubem strasznie kiepska sprawa, a nie macie możlwości wrócić tego 5 , zamiast dzień później ? Chociaż jak to z biiura podróży to pewnie niezależne od Was... Aha no i jeszcze złapałam nerwa na koniec dnia... Mąż siostry mojej mamy z synem co roku jeżdżą za granicę tzn 3 razy do roku, an wiosne, lato i jesień na prace sezonowe. Wyjeżdżają w czerwcu, wiedzą doskonale że mamy ślub i wesele, bo przeciez to najbliższa rodzina i co? Prawdopodbnie pojadą jak co roku i nie będzie ich na weselu...
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-03-04 o 22:59 |
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczyny życzę miłego poniedziałku.
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ![]() dobra idę spać i tak już przestawiłam budzik na 5,40 a na 8 muszę być na uczelni
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przewinęły mi się też Wasze zaproszenia- świetne!!!! Parę błędów tam jest, widziałam, że dziewczyny już pisały o co chodzi, jutro się temu bardziej przyjrzę, bo nie dość, że mnie TŻ w Krakowie strasznie wymęczył(pozytywnie bardzo ) to jeszcze @ wieczorem dostałam...Kindziu- byłam we wtorek u krawcowej. Jutro dzwonię, czy już koronkę zainstalowała i jadę znów przymierzać i nie wiem czy dekolt pogłębiać, bo póki co jest bardzo delikatny, biustu nie widać, ale w weekend TŻ mnie tak zakręcił, że chyba mu te cycki na weselu pokażę
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
DO dziewczyn zainteresowanych spinkami I love my wife odezwał sie do mnie pan od spinek (pisałam do niego w połowie lutego) rzeczywiście tak jak pisała niuto nie sprzedaje juz ich na allegro. Ale facet mnie pamięta że sie pytałam i mi napisał że jutro będzie miał paczkę i może mi je wysłać za pobraniem. Więc na allegro juz nie ma co ich szukać tylko na tablicy facet jest chyba z Wawy
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-03-04 o 23:34 |
|
|
|
#1028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o mi sie bardzo podobają Cytat:
za obrączki Juz sie nie moge doczekac swoich Cytat:
a co do tych co wyjezdzają do pracy.. robią po chamsku skoro wiedzieli o ślubie tyle wczesniej..:/ ale może akurat pojadą po Waszym ślubie think positive!
|
||||
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
marylko- bardzo ladne te zaproszenia. Juz Ci dziewczyny znalazlu kilka bledow no i wlasnie tez zwrocilam uwage na to skuwanie w kajdany
ale widze ze znalazlas rozwiazanie ![]() adoosienka- mocno trzymam kciuki za to mieszkanie.. Niesamowita okazja Wam sie trafila ![]() niuto- przepiękna sukienka! I po zdjeciach z poczty wiem ze bedziesz bosko wygladac w niej
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana i życzę udanego dnia. Ja już od rana siedzę i sobie pracuję nad wszystkim nad czym powinnam. Miłego dnia...
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- a tak w ogóle to dziewczyny dzisiaj mam 2 miesiące do ślubu!!!
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim PK-kom
![]() Przeczytałam wszystko i po drodze miałam kilka myśli do wyrażenia, ale teraz ich już nie pamiętam ![]() I mam jeszcze do was prośbę o radę. Wczoraj w kościele ksiądz strasznie zdenerwował mojego TŻ, który i tak jest cięty. Chodzi mianowicie o to, że nasz kościół jest w trakcie budowy i ksiądz zapowiedział kwartalną zbiórkę pieniędzy i ktoś z parafian będzie chodził po domach i zapisywał na liście ile kto dał. Masakra jakaś tak swoją drogą. Jako, że mój TŻ uważa, że Kościół to mafia, która ciągle tylko woła o kasę to wyobraźcie sobie jaka była jego reakcja... I teraz stwierdził, że on nie chce kończyć tutaj nauk i żebyśmy zrobili je gdzieś indziej. Akurat w mojej parafii ksiądz robi 2 dni (pt i sb), ale ja mam wtedy zajęcia na uczelni, a parafia 400km od Lublina. Już sama nie wiem co mam robić Pomóżcie
|
#1034 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jak dobrze, że mi dzieciaki praktyki dziś zaczynają i mam tylko 2 lekcje ![]() a powiedz bardziej jest radość czy stres, że to już za niedługo?---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
![]() fajne uczucie, no nie? ![]() Wreszcie wszyscy mówią że "to już tak niedługo" a nie "to jeszcze kupa czasu"
|
|
|
|
#1037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Przykro mi z powodu tej sytuacji Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratula cje. Brawa za zakup ![]() Cytat:
madzia- coraz bliżej. Jest stres? U mnie jeszcze ponad 140 dni, a już umieram z nerwów. |
||||
|
|
|
#1038 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślub nie jest w tej parafii. Tutaj należy mój TŻ i ja przez fakt, że z nim mieszkam (w sensie rejonowym), ale ślub będzie w mojej parafii, gdzie rozważamy te drugie nauki.
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana z paskudnym humorem
![]() Madziu gratuluję 2 miesięcy do slubu!
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
osz kurna bliżej niż dalej
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek!
W koncu znalazlam swoje wymarzone buty...ale tylko we snie niestety cala noc snilam ze ich szukam, wiec nie wyspalam sie w ogole...z lozka wyjsc nie moglam, normalnie oczy mi sie nie chcialy otworzyc a jak juz je zmusilam do otwarcia to szczypaly jakby mi ktos piasku do nich nasypal...koszmar. Odkad przyjechalam do Nl mam straszne klopoty ze wstawaniem, wczesniej nigdy tak nie mialam... Wy tez tak macie? A moze ja sie starzeje po prostu...Milego dzionka wam zycze! |
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
A co się stało? Świeci słońce, idzie wiosna, więc proszę myśleć pozytywnie
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
to już! to już!
Dzień dobry!
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
szef
człowiek wychodzi z roboty po 24 godzinach a ten dzwoni jeszcze z mordą. 10 razy nie przejmę się, a tym razem aż się uryczałam.
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo. Miałam wczoraj bardzo fajny dzień. Byliśmy z TŻ na długim spacerze, wieliśmy pieska. Herbatkę wypiliśmy. Potem masażyk
|
|
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez dzisiaj jakas bez humorq jestem... Wczoraj rozdalismy kolejne zaproszenia, moim dziadkow i Tż babci plus 2 znajomym... dopiero zaczelismy a ja mam juz dosc jezdzenia i gadania ciagle o tym samym
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się miałam z Waszych TŻ, więc zrobiłam test mojemu
Patrzę jest piękny rudy dom -co to za kolor -morelowy -morelowy to masz przedpokój u siebie -to w takim razie zgniły morelowy -a ten następny dom? tylko nie mów mi, ze zielony -turkusowy to nie jest... -co Ci przypomina ten kolor -takie małe cooś <myśli> -pistacja |
|
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() aaallllllllleeeeeee miiiii sieeeeee niiiiiiiic nieee chcceeeeeeeeee!!!! o mamusniu! toż to już niedługo! ![]() Cytat:
wiesz to zależy też od księdza, bo u nas w parafii tez byla zbiorka na organy i jakiś koleś chodzil po domach po kase. Ale u nas naprawde widac, ze te pieniądze są na to wykorzystane, nasz proboszcz ciągle coś robi i sie stara. Jak Wasz też jest OK,to nie ma sie TZ co ścinać... radze zacisnąc zęby i skonczyć te nauki w tej parafi. Po co acie specjalnie jezdzic do innej parafii i jak Ci jeszcze to kooliduje z uczelnią.. Cytat:
też kiedyś bylam rannym ptaszkiem, nawet w wakacje wstawalam o 7:P a teraz... masakra jakaś, moge spac i spac... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Tradycyjnie juz >>Milego poniedzialku wszystkim <<..jaki poniedzialekoby taki caly tydzien oby byl mily i szybko sie skonczyl
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

za piękne zaproszenia, welony, buty i wszystko!

think positive!

Gdyby to był ktoś z dalszych znajomych, to olałabym sprawę ich ślubu, a tak sama nie wiem, tym bardziej że przecież w lipcu nasz ślub i wypadałoby żebyśmy byli u nich, skoro oni będą u nas