|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Malla, generalizujesz, ja się więzi z wizażankami nie wypieram.
Ja lubię się z wizażankami spotykać i to NIE tylko po odbiór zamówień. Dla mnie zamówienia to są przy okazji. Ja lubię spędzać czas z Wami. A jeżeli niektóre z nas nie czują więzi - ok, szanuję to, ale po co o tym mówić nowym osobom/. |
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Rolki? Czy ktoś wspominał o rolkach?
Czy wymieniała kiedyś któraś zamek w kozakach-oficerkach? Zaraz zbieram się do szewca na ul. Lubicz i jestem ciekawa ile mi zawoła...
|
|
|
|
#3693 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam takie dni kiedy jazda na rolkach wychodzi mi całkiem niezle a i takie, kiedy jezdze jak przysłowiowa ostatnia sierota.. |
|
|
|
|
#3694 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dużo zawoła...
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
przywlokłam się do pracy żeby trochę odpocząć![]() nawet nie próbuję Was nadrabiać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3696 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#3698 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32725102]Planuję oglądnać dzisiaj/jutro. Już czeka na dysku
[/QUOTE]To jestem ciekawa porównania osoby, która oglądała film w kierunku US->EU ![]() Cytat:
![]() Chyba że zamówisz za 150 zł, to zrobię nowe
|
|
|
#3699 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32724276]
Cieszę się, że Ci się podoba Nie ma sprawy, możemy z 3 makijaże w weekend zrobić. Ale nie więcej, bo Twoja twarz po 2 demakijażach będzie już nieco zmęczona |
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jeżdżę na rolkach
|
#3702 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Myślę, że dorabiasz do tego wątku nadętą ideologię i nie chcesz przyjąć do wiadomości, że nie jesteśmy jednorodną grupą i każda z nas może mieć inne potrzeby/ powody/ korzyści - do bycia na tym wątku. |
|
|
|
|
#3703 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przy takim podejściu nie dziwi mnie, że większość spotkań odbywa się bez publicznego rozgłaszania, a coraz więcej nie odbywa się wcale z powodu braku chętnych.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-03-05 o 11:19 |
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ja tam z częścią czuję się zżyta
|
#3705 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
A nie przyszło Ci do głowy, że część spotkań odbywa się bez publicznego ogłaszania dlatego, że nie każda ma ochotę z każdą się spotkać? Ile nas tu jest ,,przewijających się" - 20, 30? Przy takiej ilości osób - biorąc pod uwagę, że poznały się przypadkowo w internecie - naturalne jest, że nie z każdą czujemy się komfortowo, miło, itp. No, ale nie - w imię watku spotykajmy się często i w jak największym gronie, toż to świadczy o wielkiej więzi jak w knajpie 12 bab przekrzykuje się wzajemnie Ja mam inną definicję więzi, więc denerwuje mnie imputowanie mi co chwilę jak powinnam ,,czuć" wątek.edit: Acha, jeszcze mi się przypomniało. Zauważyłyście jak mały odsetek osób pojawiających się w nowych watkach spotkaniowo-krakowskich przenosi się do nas, po tym jak je zaprosimy? Może to powinno dać trochę do myślenia. Te wielkie słowa i agitacja jak w sekcie raczej odstraszają i jestem pewna, że gdybym ja trafiła na ten wątek w tym momencie to bym tu miejsca nie zagrzała. W ogóle trochę nie rozumiem tego kategorycznego zabraniania przez Was tworzenia nowych wątków - od tego chyba są moderatorki? Wiem, że to może być szokujące - ale pomyślcie, że może te dziewczyny nas podczytywały i wcale do nas sympatią nie pałają i chcą stworzyć swoją niszę z osobami sobie podobnymi? Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-03-05 o 11:46 |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uważam, że jesteśmy bardziej zżyte niż większość wątkowych społeczności głównie przez to, że znamy się osobiście, chadzamy na kawę/piwo/imprezy razem. Ale absolutnie nie uważam, że jesteśmy zgarne. Raczej są tu grupki osób, które można nazwać zgranymi, jednak jako jedność zbyt wiele nas różni. Powiem otwarcie - ja na przykład nie jestem w stanie znieść niektórych osób na spotkaniach, natomiast za niektórymi przepadam strasznie, pomimo, że nie widuję się z nimi poza ogólnymi spotkaniami. Każda z nas jest inna i to mi się w tym wątku bardzo podoba. mamy mnóstwo zainteresowań, jesteśmy skarbnicą wiedzy i myślę, że niektóre osoby są tu ze względu na pewne korzyści. Ale to wszystko nie wpływa negatywnie na mój odbiór całości - naprawdę lubię z Wami spędzać czas czy to wirtualnie czy realnie. Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-03-05 o 11:47 |
|
|
|
|
#3707 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - kończąc dyskusję ze swojej strony napiszę, że sama od jakiegoś czasu chodzę tylko na spotkania nie ogłaszane, bo po prostu nie mam o czym z Wami ostatnio rozmawiać. Wyjątek zrobiłam dla spotkania z Lily. Żeby nie było, żem święta oburzona
![]() Czy jest w takim razie sens utrzymywać jakieś intymne klubowe wątki, skoro jawnym i oczywistym jest, że część dziewczyn w tak dużej grupie się nie trawi i społeczność dawno utraciła intymność?
|
|
#3708 |
|
Konto usunięte
|
Ależ oczywiście, że tak! Ja jestem w stanie przebywać w jednym pomieszczeniu z kimś kogo nie lubię poświęcając sie dla 10 osób, które lubię.
|
|
|
|
#3709 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dobra, to ja tak z innej beczki - szykuje się jakieś zamówienie torebkowe nie z allegro? Jakaś etorebka czy coś?
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś weszła promocja w LOT - praktycznie wszystkie loty od 15.10.2012 do 15.12.2012 są na dużej obniżce, do 50 %.
|
|
#3711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a u siebie w miescinie metalowe mam za 12 i to bardzo solidnie zrobione
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Na etorebce chyba nie ma sensu grupowego zamówienia robić, jakby co to mogę pomóc
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3713 | ||
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32726552]Ależ oczywiście, że tak! Ja jestem w stanie przebywać w jednym pomieszczeniu z kimś kogo nie lubię poświęcając sie dla 10 osób, które lubię.[/QUOTE]
I teraz na każdym spotkaniu każda będzie się zastanwiać: ,,czy ta jedna to ja???" ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Miałam popatrzeć po północy, ale zapomniałam
|
||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też tak właśnie mam . I nie czuję się zżyta z wątkiem, bo jest nas po prostu za dużo, żeby to wszystko hulało. 20-30 osób to już prawie jak klasa w szkole, a wiadomo jak w szkole bywało .
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32727039]Myślę, że osoby za którymi nie przepadam są tego świadome, tak samo jak uświadomione są osoby, które lubię
[/QUOTE]Mimo wszystko nie zaszkodziło by gdybyś napisała: ,,To na pewno nie jesteś Ty". |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam koło 10 dzisiaj do Toronto, i w sumie tylko na jedną datę były niskie ceny (wylot 15.10 powrót 22.10), na resztę niższe ale nie aż tak niskie.
Ale mają jakieś błędy i ciągle zmieniają te ceny z tego co widzę :/
|
#3718 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3719 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zresztą podoba mi się to, jak udaje się to wszystko trzymać w kupie mimo różnic W tak dużej grupie podziały są zupełnie naturalne, ale wciąż uważam, że ten wątek to coś więcej niż zakupy - może nie dla wszystkich, ale dla większości. Jeśli źle rozumuję, to wyprowadźcie mnie z błędu, a przestanę marnować czas usiłując podkręcać aktywność w wątku, gdy nastaje ogólne narzekanie, że nic się tu nie dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zepsuł mi się zamek i chyba prędzej kupię nową torebkę niż znajdę kaletnika czynnego do 18 w ścisłym centrum ![]() Cytat:
|
|
|
#3720 |
|
Konto usunięte
|
to chyba normalne że sie nie lubi wszystkich. Ja też nie przepadam za wszystkimi ale z tego powodu nie będę siedziała w domu. Bo gdyby tak było to do pracy/sklepu/rodziny/na fitness tez bym nie była stanie iść bo przeszkadza mi jakaś osoba.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.