![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Moje dziecko ma ostatnio jakąś manię gryzienia.Przytula sie od mnie a potem mnie gryzie za ręke albo nogę,ostatnio chciał mnie ugryźć za cycka ale jak zobaczyłam ze sie przymierza to wrzasnęłam i przestała,tylko spojrzała na mnie,zrobiła kwaśną mine i w ryk
![]() Wice jakis czas temu zaczęły wychodzić dwa kolejne ząbki,ma juz cztery na gorze i kolejne dwa,ale stanęły w miejscu,widac je ale narazie nie rosną chyba wiec może ja te dziąsła tak swędzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam już od lekarza, straszne opóźnienie było, miałam wejsc o 16 weszłam po 17
![]() ![]() Alien ja też nie zapraszałabym tej Twojej "przyszłej" bratowej ![]() U mnie jest podobnie, tyle z Tz brata dziewczyną. Też jej nie lubię, jest strasznie dziwna, w towarzystwie nigdy się nie odzywa, nigdy nie śmieje, tylko patrzy tak dziwnie na każdego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3843 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to dobrze, ze napisałyscie, ze sie ze mną zgadzacie w tej kwestii. Bo juz sama zaczynałam się lekko łamać.
Niki ciągle mam nadzieje, ze jednak ona moją bratową nie zostanie. A to nie chodzi o to, ze ona jest dziwna, ona jest poprostu złośliwa, zazdrosna, fałszywa i jeszcze wiele innych tego typu cech, tak jak Rubi nawet podobne sytuacje, kto ogląda ten wie co to za typ osoby. Jak byłam w ciązy to celowo tak zrobiła, że mało przez nią nie poroniłam ![]() Jastin brat mieszka z nami, wiec mu soboscie powiedziałam, zeby przyszli nawet nie przez telefon a ona sobie wymysliła, ze ją mamy specjalnei zapraszać. No i moze mam jeszcze się w suknie ubrać a TZ w garnitur, no i moze ją prosić. Ja nawet bym jej nie zapraszała bo potem usłysze duzo pryzkrego i krytyki z jej ust, ale musze, bo to nie mój dom i nie chce miec potem kolejnych kłótni w rodzinie jeszcze z jej powodu, a ostatnio problemów coraz wiecej ......... ![]()
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zadomowienie
|
Moni my to się mamy z tymi chłopami
![]() ![]()
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to nie jego zona jeszcze prawda? Nawet jakby byla zoną to i tak jej zachowanie jest prostackie..To takie moje osobiste zdanie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak to ktoras napisała to moj TZ "wyciagnie ten czarny garnitur".. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Alienku oglądam też Rubi, wiem co to za charakter ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko zalapało o co chodzi i maszeruje odważnie po domku
![]() Puszcza sie np. szafki albo stolika i maszeruje do mnie ![]() ![]() a oto i zdjęcia,specjalnie dla Was kochane ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zadomowienie
|
Jastin suuuuuper !!!! Kolejne chodzące dziecię
![]() ![]() ![]()
#3852 |
Zadomowienie
|
Czesc laseczki!
Jastin gratuluję chodzącej Wiki. Bardzo zdolna dziewczynka. Ja też bym juz chciała, żeby Kasia chodziła, ale wiem, że nic na siłe, jak będzie chciała to zacznie. A'propos kochanych naszych TŻ-ów to mi też się nie bardzo układa. Też się ciągle kłócimy, a po ślubie jest coraz gorzej. Mam depreche, cały czas o wszystko się go czepiam. Już byliśmy o krok od rozstania. Jednak to nie jest takie łatwe, bo sama z dzieckiem nie dałabym sobie rady chociażby finansowo. Wszystkie kredyty są na mnie lub tak jak mieszkanie na nas obydwoje. Więc nie mam za bardzo wyjścia. Chociaż od poniedziałku trochę wyluzowałam, staram się mniej czepiać i mniej się kłócimy, jest nawet całkiem znośnie. Dziś moja przyjaciółka robi wieczór panieński, ale w Piotrkowie, wiec jest to ode mnie 50 km. Bardzo chciałbym pojechać, już nawet mam załatwioną teściową na noc, bo TŻ idzie do pracy, ale samochodem nie uśmiecha mi sie jechać, bo nie będę mogła nic wypić, a jak jestem trzeźwa a reszta nie to strasznie mnie irytuje ich zachowanie, a PKS musiałabym już jechać i wrócić dopiero rano. A ja tak długo bez Kasi nie wytrzymam, będę o niej bez przerwy myśleć, a co to wtedy za zabawa? No i mam dylemat, chyba zostanę w domu i poprasuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Jastin super ze Wikunia zaczęła już chodzić
![]() Podejrzewam, że moja córa zacznie chodzić jak skończy roczek, bo Patryk zaczął chodzić dokładnie w swoje urodzinki, ja zaczęłam chodzić jak miałam roczek, TZ tak samo, więc Nikolka na pewno nie wcześniej ![]()
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Iwonko ja też nie lubię siedzieć w towarzystwie gdzie wszyscy są pijani a ja trzeźwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3855 |
Zadomowienie
|
Niki pomimo to, że mamy przez to przerąbane, to chyba jednak dobrze o nas świadczy, że myślimy i tęsknimy za dziećmi.
Ja na swoim weselu jak już położyłam małą spać i wiedziałam, że jest wszystko w porządku to i tak dzwoniłam i się pytałam. Podobnie było na weselu mojej szwagierki. Natomiast nie każda matka tak ma. Moja koleżanka z pracy, która urodziła 5 miesięcy po mnie i miała swoje wesele 2 tygodnie po mnie, była cały tydzień bez synka i na weselu też go nie miała przy sobie i mówiła, że nie myślała wtedy o nim. mamy z pracy organizowany wyjazd na 4 dni w góry i ja nie jadę z racji tego, że nie mogę zostawić dziecka na tak długo, natomaist ta moja koleżanka pierwsza się zaoferowała na ten wyjazd. Więc jak widać matki są różne. Ja nie potrafie sie odciąć myślami i zapomnieć na chwilę, że mam dziecko. Zawsze i wszędzie o niej myśle, chociaż czasami doprowadza mnie do rozpaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zadomowienie
|
Hip hip hurra
hip hip hurra nasza Lilianka dzisiaj jedenaście miesiączków ma. Z tej właśnie przyczyny Ja i Kasia sto lat jej życzymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zadomowienie
|
Ponieważ za niecałą godzinkę będzie 17 grudnia, skorzystając ze sposobności, że własnie tu jestem, pragnę złożyć życzenia Wikuni, któa jutro obchodzić będzie swoje pierwsze urodzinki.
Twoje pierwsze wielkie święto nasza Wikuniu uśmiechnięta Zawsze wesoła pełna werwy miłą minę masz bez przerwy nasz maluszku ukochany bądź nam zawsze tak wspaniały. |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zadomowienie
|
SPÓŹNIONE BUZIACZKI DLA LILIANKI
![]() ![]() Ja też nie lubię chodzić na imprezy gdzie wszyscy piją a ja nie , tylko u mnie to jest normalne bo ja alkoholu nie piję wogóle i nie ważne czy to urodziny czy sylwester czy inna okazja, nie piję i koniec ! Będąc prawie już 6 lat z tż ani razu nie wypiliśmy razem , ja nie lubię pić i nie lubię wypitych osób omijam je wielkim łukiem (o ile się da).
#3859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękujemy za życzenia ![]()
![]() |
#3860 |
Wtajemniczenie
|
Ponieważ wczoraj mnie nie było na tym wątku, wiec pisze dzisiaj Humbak ucałuj Lilianke
![]() ![]() A ja nie pije alkoholu juz od 2 lat, nawet łyczka. I ja nie mam czegoś takiego, ze czuje się źle w towarzystwie osób, które piją a ja nie, wcale mi to nie przeszkadza, ja się moge świetnie bawić nie pijąc zadnych procentów tylko towarzystwo musi być odpowiednie. Jedyne co mnie denerwuje to jak ktoś mnie nakłania na imprezie "no pij, pij, czego nie pijesz" A ja juz mykam, bo dzisiaj wielkie święto dla nas ![]()
#3861 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasiu buziaczki odemnie ![]() ![]() Dziękujemy za życzenia ![]()
![]() |
#3863 |
Rozeznanie
|
Wszystkiedo najlepszego dla Wikuni, dużo zdrowia ,szczęścia i spełnienia dziecięcych marzeń życzy Lilianka z mamą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3865 |
Rozeznanie
|
Alien, Kasia dziękujemy
![]()
#3866 |
Rozeznanie
|
Ja owszem pijam alkohol. Ale strasznie mnie wkurza, jak mój tz pije a ja nie, bo wtedy to mam wrzażenie że robi siebie idiote. A jak pijemy oboje to jest wczystko ok
![]() Pamietacie jak pisałam że wygrałam filiżanki z krzyżówki? To wczoraj wygrałam żelazko ![]()
#3867 |
Zadomowienie
|
Humbaczku Ty to szczęściara jesteś noramlnie. Moje gratulacje.
Mogłabyś jakąś kasę jeszcze wygrać, bo dom to przecież skarbonka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3869 |
Zadomowienie
|
Humbak ale masz szczęście
![]()
#3870 |
Zakorzenienie
|
Małe rączki potrafią
ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Z okazji ukonczenia pierwszego roczku najpiekniejsze zyczenia Wiktorii prosto z serca, ciepłe i najczulsze skladaja Moni@ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.