|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Lekarza Aaaa ten komentor mnie do grobu wprowadzi
Gila 2:2 rany
|
#25322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25323 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ide
jest jeden punkt chociaz ![]() trzeba sobie zapazyc jakis ziólek bo cisnienie na pewno mam wysokie prze tego faceta, ostani raz co go slucham, te włoch ma temterament ze do zawlu moze porzdnych ludzi ![]() Trymajcie sie moje drogie do jutra
|
#25324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25325 |
|
Zakorzenienie
|
Nagdroda fair paly - Lech Pozań
![]() Trener Roku- Orest Lenczyk
|
|
|
|
#25326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie robilam wypracowanko na niemca i juz nie mam na nic sily ide sobie poogladam tą galę dla chorych dzieci ... niech mi ktora napisze eska potem czy ebi zostal tym pilkarezem czy sportowcem roku buźka... moze jeszcze wpadne pozniej
|
|
|
#25328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25329 |
|
Zakorzenienie
|
http://sport.onet.pl/0,0,1451736,wiadomosc.html
JEEEEST ![]() ![]() ![]() BRAWO EBI |
|
|
|
#25330 |
|
Zakorzenienie
|
za Ebiego
|
|
|
|
#25331 |
|
Zakorzenienie
|
za ebiego
![]() wpadlam jeszcze na momencik ;] powiedz ty mi talciu...czy twoj boski avek tez zrobila ta osoba co tri? macie jakies wtyki? moze mnie umowicie na wizyte ![]() wlasnie sobie beke krece na gadu z kumpela ale juz powoli mykam...bo padam z nog... papapa
|
|
#25332 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, wróciłam godzinę temu, zjadłam kolację, wykąpałam się i dopiero teraz weszłam, padam z nóg, widzę że wszystkie już śpią.
Tak więc zakupy nawet się udały chociaż ciężko było mi znaleźć dla siebie ukochany prezent, od jednej babci zamówiłam tą bluzę w kropki, od drugiej opaskę w panterke i tonik do twarzy, powiedziała że jeszcze do kupi mi jakąś bieliznę teraz tylko muszę sobie wybrać prezent od rodziców i siostry i jutro robię bliskie spotkanie z Allegro Co do chłopaków, ja już nie czuję do Michała tego samego, naprawdę, gdy go widzę jest mi obojętne czy się patrzy czy nie, w sercu już mi nic nie wali, w brzuchu nie "latają motyle" mam w nosie nawet jak go w szkole nie ma.Przeminęło z wiatrem.Możę dlatego że był taki obojętny?A ja wiedziałam że do niego nie zagadam?i Przesło ![]() Także dziewczyny, albo jest gites majonez, albo jest klęska i płacz.Albo jest obojętność.U mnie była taka kolejność ![]() Co do meczu to jeszcze możemy się jakoś zgadać, brawo dla Bayernu za zwycięstwo, brawo dla Milanu za remis A jeszcze co do Gali to bardzo fajnie że Ebi został piłkarzem roku choć nie ukrywam aby został nim Arczi ![]() Do obcokrajowac zgadzam się w 100%--> Leoś przebił wszystkich ![]() Trener roku--> tak myślałam że Lenczyk ![]() Ligowiec--> Reiss, tu stawiałam na Błaszczykowskiego i zdziwiło mnie że jakiś nieznany mi Reiis wygrał Odkrycie roku--> Matusiak, również na niego stawiałam Orange fair play--> nie miałam typu ![]() A tych nie widziałam Trener Pięćdziesięciolecia: Kazimierz Górski Piłkarz Pięćdziesięciolecia: Zbigniew Boniek Jedenastka Pięćdziesięciolacia: Jan Tomaszewski, Antoni Szymanowski, Władysław Żmuda, Henryk Kasperczak, Grzegorz Lato, Zbigniew Boniek, Kazimierz Deyna, Robert Gadocha, Włodzimierz Smolarek, Andrzej Szarmach, Włodzimierz Lubański Ufff ale się rozpisałam ![]() Lecę spać ![]() ![]() Jutro muszę lekcje zrobić ![]() Jest jutro o 13 mecz !!! Glasgow Rangers--Celtic Glasgow, może być interesująco ![]() I muszę obejrzeć powtórkę Gali
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#25333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#25334 |
|
Zakorzenienie
|
oooo laski... ale mialam sen
a bylo to jakos tak: ogladałam z kimś tv (nie pamietam z kim...) i lecą reklamy... 1. to : reklama mc donaldsa pokazują kilku znanych mi pilarzy... co jedzą jak flejtuchy pozniej 2. reklama: jakas sportowa...adidasa bodajze albo czegos lahmik jako jakby tarzan-supersilacz ... a ja tak to ogladam... szczena... i mowie: 'eeejjj...dlaczego bastiego nie ma w tych reklamach' ![]() głuuupotki normalnie głupotki aaaa...wczoraj sobie przegladalam troche zbioro i zobaczcie co znalazłam bastiem bardzo ladnie w trykocie bvb ![]() EDIT: zmieniłam avka...świąteczna postanowiłam być ...zal mi bylogo zamieniac...bo poldi byl ffaaajny
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2006-12-17 o 09:50 |
|
|
|
#25335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tez mesarka ![]() Cytat:
ja chyba na kasę się zdecyduję i potem sama wydam ![]() a co do faceta to u mnie nie jest tak prosto Cytat:
boski av ale sny OMG witanko ja mykam bo jadę do babci będę po południu |
|||
|
|
|
#25336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i to nowym trykocie ![]() dzień dobry nie wiem jak Wy, ale ja licze, że PS zrobi dzisiaj po meczu BVB jakiś wywiad z Ebikiem i puści w 2x45 ![]()
|
||
|
|
|
#25338 |
|
Zadomowienie
|
ech, przyszłam się z wami przywitać, a tu jak na złość nikogo nie ma
. U mnie raczej wszystko w porządku, jestem trochę zapracowana, ale czas mija szybko i już za tydzień święta. Mam nadzieję, że już niedługo będę do was częściej wpadać, pozdrawiam was serdecznie, przesyłam buziaki dla każdej z was |
|
|
|
#25339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za Ebiego edit: ogląda ktoś mecz Celticu? JAZDA MACIEK, JAZDA ARTUR!!! a kto wie jaki mecz będzie 26 stycznia???? to będzie hit kolejki ![]() ![]()
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-12-17 o 13:54 |
|
|
|
|
#25340 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Moje serce sie dzis jako tako trzyma po wczorajszym jak narazie to tylko 1 fota filippka z meczu widzilam ale czego ja sie moglam innego spodziewc, Przesunelismy sie o 1 pozycje w góre Nic ja wracam do retoryki bo tego wykresu za chiny ludowe nie zrobie Narazie Edit: a miałam zapytac jak sie wam podoba moj poprawiacz humoru
|
#25341 | |
|
Zakorzenienie
|
przyszla magda szwajnsztajga podolska - zlasowany mozg XD
normalnie juz nie kontaktuje przez ten wos ... a cxhcialam jeszcze na turzejsze klasowki powtorzyc.... loooo... zapomnij mozgu...nawet choinki nie ubrałam z rodzinka, bo czasu mi brak ale wyglada ładnie totez kiedys wam pokaze ![]() rili rili fajne...ale juz mowilam na ebisiowym no sie ma ... te sny wlasnie...ten trikot wyglada jakby byl nieuzyty ...taki nieprzepocony bosko w nim wyglada...sto razy lepiej niz w czerwonym bayernowym...bo oni powinni zrobic zakaz tych czerownych... i tylko biale miec... ale jak wspomne, ze bayern mial złote ciuchy to w ogole ... xD Cytat:
nie cieszcie sie tak, bo polegniecie i bedziecie kwiczec witam
|
|
|
#25342 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
dopero wróciłam do domu rogalików napiekłam i patrzę na mecz zaraz D: co prawda BVB przegrywa 1:0 ale mam nadzieję zę odrobią
|
|
|
|
#25343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że u Ciebie wszystko ok, wracaj do nas jak najszybciej
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ) tyle akcji na bramke Rangersów, jestem naprawdę zadowolona z wyniku chociaż remis 1:1 ale po takim meczu wszystko było wyrównane i mógł wygrać Celtic ale mogli też wygrać Rangerski.Super było ![]() Jaki mecz jest 26-tego?
|
|
|
|
|
#25345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25346 |
|
Wtajemniczenie
|
pare fotek dla zanaczenia obecności
|
#25347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za BVB oby wyrównała |
||
|
|
|
#25348 |
|
Zakorzenienie
|
hiihihih a ja sie uczylam i to niezle
a jeszcze mi sporo zostalo a wlasnie skonczylam pisac wypracowanie z niemca... o wynalazku... no i trzeba bylo wymyslec wynalazek ... no to wymysliłam ![]() lornetke do patrzenia na mecze jeaaaaaa miszcz magda miszcz... !!! no bvb tez zycze zwyciestwa... a nie orientuje sie ktos czy w bayerze (tak sie odmienia? ;P) gra jeszcze ktos z nationalmannschaft oprocz sznixa? ;> XD bo nie chcialabym ich tak na wjesciu skreslac do mainz tez nicn ie mam... wiadomo...przegrali z nami 4:0 co bylo do przewidzenia i sie ciesze... ale z uwagi, ze gra tam mani to mi go szkoda ale sznixa... moze troszeczke ;P
|
|
#25349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25350 |
|
Zakorzenienie
|
Podczas gdy piłkarze Mainz mogą już się udać na urlop, zawodnicy Bayernu szykują się na mecz 1/8 Pucharu Niemiec przeciwko Aachen. Nie przeszkodziło im to jednak w tym, aby w sobotni wieczór znany kucharz Alfons Schuhbeck zaprosił ich do Palazzo na ucztę bożonarodzeniową. W pewnym sensie na drugą ucztę bożonarodzeniową, ponieważ mecz był praktycznie sam w sobie ucztą.
... imie kurzarza przewodniczacego ucztą mowi samo za siebie poza tym pojawily sie oficjalne informacje, ze bayern ubega sie o schlaudraffa i wyslal do niego stosowne zaproszenie ...mysle, ze im wiecej reprezentantow krajowych w bayernie tym lepiej XD chociaz i tak juz mamy 4 + kilku reprezentantow innych krajow (np. van buyten)ale najbardziej zalezaloby nam chyba na klose a raczej na duecie podo - klose :P: chociaz miro jakos nie przejawia specjalnych checi zmiany klubu na jakis krajowy...a szkoda nie wie co traci ![]() a noooo !!!! i dobra informacja dla fanów rensiego zamiast kahna bedzie bronił przeciwko alemannii
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Filip wszedł
Drago mojego Branko wpuszczał w doliczanych minutach
ide sobie poogladam tą galę dla chorych dzieci ... 

pokazują kilku znanych mi pilarzy... co jedzą jak flejtuchy
OMG