|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
piekna ta bezowa!
widzialyscie juz spodnie w kwiaty??? co do wątku powyżej .... ciekawa jestem od kiedy marynarka jest synonimem elegancji, a jeszcze lepiej "stylu"... marynarki nosilam od zawsze i wszędzie. Edytowane przez margaretas Czas edycji: 2012-03-05 o 14:40 |
|
|
|
#2672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gdzies zostaly pojedyncze sztuki 34, moze 36.. ![]() ale watpie, zeby dzis jeszze gdzies byly
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może, ktoś miał ją jeszcze na oku?
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
W Poznaniu pojawiły się już marynarki w paski
![]() W końcu się doczekałam ![]()
|
#2675 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Dla mnie to element garderoby jak każdy inny, równie dobrze mogłabyś się przyczepić do spódnic czy sukienek. Ja w marynarkach chodzę na co dzień, bo pasują do mojego stylu. Moja mama ma marynarki starsze niż to forum, więc nie wiem, skąd pomysł, że jest na nie szał od roku
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam juz nic nie kupowac, a wrocilam do domu z dwoma sukienkami
![]() W kwiaty za 79,90 zl i cytrynkowa za 129,90 zl (?) przy robieniu zdjec zauwazylam, ze ta żółta jest z jednej strony krzywo uszyta, wiec musze ja wymienic.. mam nadzieje, ze zachowal sie jeszcze jeden rozmiar 36 ten sam model dostępny był jeszcze z wzorzystym motywem, coś w kolorach jasnej czerwieni .. moze powinnam wybrac jednak ten drugi kolor? troszke sie boje, ze ten żółty nie współgra z moja karnacja .. chociaz moze jak zestawie ja z jakims kontrastującym ciemnym kolorem, bedzie ok
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez je dzisiaj widziałam, ale tylko w wersji paskowej i granatowej.. i na dziale divided pojawily sie sukieneczki w truskawki
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie wyglądasz obu sukienkach Oby uchował się jeszcze jeden rozmiar tej zółtej 36-tki ![]() Nawet sobie nie wyobrażasz, jak się cieszę, że w końcu jutro będę miała upragnioną i wyczekaną pasiakową marynarę Panie w Haemie już mnie po głosie znały, bo codziennie je nagabywałam telefonami
|
|
#2679 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze się, ze marynarka już niedługo będzie Twoja zakupy po tak długim czekaniu cieszą podwójnie ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() W kwiaty to rozmiar XS, a żółta 36 wycięcia wedlug mnie sa normalne, nie sa głębokie
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jadę na zakupy remontowe do OBI, więc o H&M mogę gdzieś zahaczyć
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki z Łodzi, który H&M jest lepiej zaopatrzony- Manufaktura czy Port? Potrzebuję szybkiej odpowiedzi bo jeszcze dzisiaj się wybieram, a szkoda niepotrzebnie tracić czasu i paliwa
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Konto usunięte
|
są jeszcze w którymś h&m we Wrocławiu te gumki z blaszką? Byłam w Rynku w h&m i ani śladu
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki takie pytanie z innej beczki
Jak sądzicie, czy tą marynarkę mogę nosić na co dzień, czy raczej nadaje się tylko do eleganckich rzeczy?
|
|
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
JA TEZ sie pochwale sukienka jak ja ujrzalam to wow, myslalam ze bede miec w niej duzy tyle ale jest uroczo uszytka i ten zamek achh..tyle ze nosze 36 s wszedzie a tu mnie cisnela i wzielam 38 ale lezy ok
jestem w niej zakochana juz widze jak smigam wswieta w szarych rajstopach i w niej itp, ja mam wersje turku/wzory, koralow nie wiem no twarz mi w niej ginela poprostu http://www.hm.com/pl/product/99332?article=99332-B |
|
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wygląda sytuacja z pasiastymi marynarkami w Lublinie? Są już ;>
|
#2691 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
świat jest mały
chyba kupiłaś ode mnie tregginsy na all w każdym bądź razie widziałam gumki niedawno u siebie - jak będą to Ci kupie
|
|
|
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klikłam Twoj link na wątku zakupowym i "chwila, skąd znam ten nick" ![]() ma zniżkę z Olay chciałam kupić sobie za nią kupić, z drugiej strony miałam oszczędzać a tak to przynajmniej miałabym usprawiedliwienie, dlaczego wchodzę do h&m ![]() w razie czego jakby któraś z Was ze stolicy chciała: w Wola Park to się półki uginały od nich długo (ostatnio w piątek) |
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
ja kupilam dzis granatowa <jupi> pasiak mi sie srednio podobal pozatym paskowa juz mam tez z h&m to bylby grzech brac podobna ;d czailam sie na rozowa ale u mnie jej nie ma ;( a jak u was? jest wersja roz?
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Co do tych gumek, to ja widziałam te za 9,90 we Wrocławiu na Świdnickiej i złote i srebrne w czwartek tuż przed zamknięciem. Straciłam już nadzieje na te za 14,9...
|
#2698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie pomyślałam że to może byc ktoś z wizażu będę jeszcze jechała zobaczyć na oficerki w h&m które widziałąm w sobotę i się zastanawiam więc i tak będę i tak, ale jakbyś miała coś dla siebie brać to możesz mi przy okazji kupić, ja Ci dopłacę wtedy na all
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2012-03-08 o 18:26 |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Manufaktura, ale zależy czego szukasz, bo w porcie czasem można dostać daną rzecz w swoim rozmiarze, której nie ma w innych sklepach.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Są jeszcze dostępne kolorowe spodnie za 39,90?
Zaliczyłam dzisiaj taką glebę, że muszę pożegnać się ze spodniami A takie był wygodneeee
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Będę baardzo wdzięczna i odwdzięczę się! link 
może, ktoś miał ją jeszcze na oku?

Dla mnie to element garderoby jak każdy inny, równie dobrze mogłabyś się przyczepić do spódnic czy sukienek. Ja w marynarkach chodzę na co dzień, bo pasują do mojego stylu. Moja mama ma marynarki starsze niż to forum, więc nie wiem, skąd pomysł, że jest na nie szał od roku