|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
http://www.reserved.com/pl/collectio...ackets/S9268_2 http://www.reserved.com/pl/collectio...-jackets/S5865 ![]() Dzień dobry
|
|
#2642 |
|
sajkolidżist
|
Mi się podoba ta co Tobie, tylko w innym kolorze
http://www.reserved.com/pl/collectio...ackets/S9268_3i jeszcze ten płaszczyk: http://www.reserved.com/pl/collectio...-jackets/S5622
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wczoraj byłam wieczorem z tżtem na urodzinach koleżanki, późno wróciliśmy i teraz jestem nie do życia bo spać mi się chce ![]() Morsi jak u Ciebie pięknie u nas piękne słoneczko dzisiaj może później na jakiś spacer pójdziemy miłego dnia
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
O, to fajnie, kolejna sprawa z głowy
.Cytat:
. Jak go się po ślubie spytałam, czy się wzruszył, to powiedział "no, troszkę...". A teraz już się nie przyznaje- tzn mnie ucisza na żarty jak to mówię :P.Widzisz, wizaż i nasz wątek są lepsze niż niejeden serial :P! Hej, kochane! Coś mało do nadrabiania . Wczoraj byliśmy u kuzyna męża w odwiedzinach, wróciliśmy ok 24, a że dziś dość wcześnie wstaliśmy, to musiałam teraz się zdrzemnąć . Oni mają dwójkę dzieci- prawie 3 i prawie 2 lata. I ta dziewczynka (starsza) tak się do nas garnęła faaajnie. A mąż od razu jak wrócił do domu, to mojej mamie opowiadał, że wziął ją na ręce, a ona "Lubię cię, wujek" . Pytałam go, co jak nie będziemy mieli córki, a on, że to niemożliwe i że jak nam się urodzi 2 chłopców, to będzie chciał trzecie dziecko, bo a nuż się dziewczynka uda . A on zawsze był za dwójką dzieci :P.
|
|
|
|
|
#2646 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszła dobrze na szczęście dobrze nam się rozmawiało, przyjęli w porządku i bez fochów Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hej, my wróciliśmy z obiadku u rodziców TŻ, to była moja pierwsza jazda w taką dalszą trasę, więc się stresowałam na początku, ale dobrze mi się prowadziło na szczęście ![]() Ale tu cisza dziś
|
||||
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no ale wiadomo o co chodzija dziś przeniosłam pierścionek zaręczynowy na serdeczny palec lewej ręki i mnie szlag jasny trafia
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie, że jesteś coraz lepszym kierowcą .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ja tak tylko na sekundke zameldowac ze zyjemy
![]() u nas ok. Liloi skonczyla 7 miesiecy, tz dostal prace - legalni na umowe, wynajelismy mieszkanie i wlasnie sie do niego wprowadzamy Mam nadzeiej ze niedlugo dorobimy sie internetu to bede czesciej zagladac ![]() niestety na nadrabianie czasu nie mam tz wlasnie usypia Lili wiec wpadlam tylko napisac pare slow i uciekam.) pozdrowienia papa |
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)! Super, że wszystko się Wam tak fajnie układa . Powodzenia ze wszystkim !
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2652 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba nie wytrzymala i cos powidziala jak by nas tak rodzinka nachodzila ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej dziewczyny , w koncu mam czas do Was zagladnac Wczoraj zrobilismy cala liste na Baby Shower
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
hej u mnie perypetie takie że hej: okresu nie mam, cycki mnie bolą, brzuch trochę też i mam podwyższoną temperaturę od wczoraj, w okolicach stanu podgorączkowego wszystko a co najlepsze zrobiłam drugi test i dalej negatywny
wkurzyłam się, stwierdziłam że może coś z testami jest nie tak bo na necie kupowałam razem z owulacyjnymi, dziś byłam na becie, wieczorem po 19 będą wyniki, napiszę co i jak do Dal to ona odezwie się w moim imieniu na forum bo pewnie nie będę miała jak zalogować się
|
#2654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszczyk też ładny, tylko pasek mi się w nim nie podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i oczywiście brawa dla Lili ![]() Cytat:
Mi też się @ spóźnia i codziennie czuję, że 'to już'...i dalej nie ma Ale czuję, że będzie ![]() Dzień dobry
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski nie pojechałam na uczelnie
po pierwsze słabo spalam (cały czas śniło mi się że oglądałam sukienki z asosa chciałam wydać poniżej 400zł i przeliczałan ciągle te ceny dziś zamówilam TZtowi spineczki do mankietów i czekam na przesyłkę to będzie mój przed ślubno- rocznicowy prezent dla niego---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
to czekamy na info
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że Wam się wszystko układa. ![]() Co tak mało do nadrobienia ?? ![]() My spędziliśmy weekend u moich rodziców, fajnie było. A dziś mamy wizytę.
|
|
|
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja juz sie tak wszystkie żalimy, to mnie kłuje ciagle w podbrzuszu, jakby na owulacje, ale tak juz od czwartku naczytalam sie juz roznych rzeczy, ale mialam tydzien temu USG robione wiec wszystko musi byc ok ![]() Cytat:
![]() u mnie piękna pogoda
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu a może to faktycznie na owulacje?? może stres?? albo cysta jakaś zrobiła ci się?? przyczyn może być bardzo wiele... zależy w którym etapie cyklu jesteś...
|
#2659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
alonko stresów żadnych nie mam, zrobic mi sie tez nic nie zrobilo, bo mialam usg dopiero co robione i wszystko bylo ok...
owulacje mialam wczoraj wedug jakiegos ineternetowego kalendrzyka.. juz wole o tym nie myślec... idziemy z Tz na spacer jak sobie trche odpoczniemy
|
#2661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
!Cytat:
.Ja dziś wcześnie dość wróciłam z pracy. Dzieci mają grypę żołądkową... Nie chcę krakać, ale mnie łatwo takim czymś zarazić |
|||
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maz w tym czasie jedzie z chlopakami na gokarty a pozniej wracaja do Nas Przez weekend wybieralismy liste prezentow na impreze ![]() Uuuu oby Cie nie zlapalo , grypa zoladkowa jest straszna
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Fajnie! I w ogóle widać, że się niezła impreza szykuje !No... Mam nadzieję, że mnie nie złapie, w zeszłym roku byłam 2 razy chora :/. Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2012-03-05 o 15:31 |
|
|
|
|
#2664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i czekamy na dobre wiadomości ![]() Myślę, że się pojawi ![]() Cytat:
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie jak miał Twój TŻcik ![]()
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
troche pożalę się wam:P siedze jak na szpilkach, na razie jestem jeszcze u babci to mam neta ale niedługo jadę już do domu, nie wiem już jak mam się uspokoić, spróbuję zaparzyć sobie melisy...
buziaki!
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja jestem półprzytomna. Trochę się zdrzemnęłam przed chwilą.
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja miałam nawet fajny dzień, bo byłam na uczelni i załatwiłam co chciałam, czyli zaliczylam kolejny egzamin tak więc został mi do zaliczenia jeszcze 1 egzamin i zrobić 3 wpisy i będę już mogła spokojnie odpoczywać i czkeąć na Malutką ![]() niestety humor mi się popsuł jak odebrałam wyniki moczu tydzień temu miałam 30 leukocytów w moczu i jakieś delikatne bakterie, lekarka mówiła, że to możliwe że po mojej chorobie więc miałam pić dużo wody, żeby te leukocyty z tego moczu wypłukać. no i kazała zrobić jeszcze raz badanie przed samą wizytą (mam jutro), żeby sprawdzić jak się sprawy mają. Tak więc jest gorzej niż by się mogło wydawać, leukocyty wzrosły aż do 90., do tego pojawiło się sporo bakterii i jakieś fragmenty grzybni czyli nie za dobrze się dzieje, bo jak mama mi mówi, najprawdopodobniej jakaś grzybica się przyplątała, a na te białka w moczu pewnie ze 2 antybiotyki dostanę. no i się martwię, bo nie wiem jak Mała, oby na razie nie chciała wychodzić dopóki nie pozbędę się tego dziadostwa mam nadzieję, że to nic poważnego się tam nie porobiło... dobrze, że jutro wizyta więc się dowiem wszystkiego.Wybaczcie, że Was tak zanudziłam tym moim wywodem... Alonka czekamy cierpliwie na wieści
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

. Wczoraj byliśmy u kuzyna męża w odwiedzinach, wróciliśmy ok 24, a że dziś dość wcześnie wstaliśmy, to musiałam teraz się zdrzemnąć
. Oni mają dwójkę dzieci- prawie 3 i prawie 2 lata. I ta dziewczynka (starsza) tak się do nas garnęła faaajnie. A mąż od razu jak wrócił do domu, to mojej mamie opowiadał, że wziął ją na ręce, a ona "Lubię cię, wujek" 

a jak nie to będę licytować tą, którą pokazywałam 

Zakończone: 2
!

wkurzyłam się, stwierdziłam że może coś z testami jest nie tak bo na necie kupowałam razem z owulacyjnymi, dziś byłam na becie, wieczorem po 19 będą wyniki, napiszę co i jak do Dal to ona odezwie się w moim imieniu na forum bo pewnie nie będę miała jak zalogować się
po pierwsze słabo spalam (cały czas śniło mi się że oglądałam sukienki z asosa chciałam wydać poniżej 400zł i przeliczałan ciągle te ceny

mam nadzieję, że to nic poważnego się tam nie porobiło...