|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 90210-serial pełen modowych inspiracji
Mam kilka zdjęć różnych par
I trochę zdjęć dziewczyn z 90 ![]() Nie wiem czemu, ale strasznie lubię oglądać zdjęcia z 90210
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważam, że Annie-Naomi i Silver-Ade wymieniają się ciągle chłopakami. Jest tylko kilka wyjątków typu Ethan że Silver z nim też była, albo Jason, ale ogólnie to tak idzie.
![]() Zdjęcia ogólnie z 3 sezonu.
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej mi się podobała Silver w pierwszym sezonie
Ale tylko z włosów Z ubioru to coraz lepiej![]() nie podoba mi się jej fryzura na chłopaka i na pazia:/ Nai - z sezonu na sezon jest coraz chudsza a to mi się wcale nie podoba, wygląda jak kościotrup - zobaczcie pierwszy odcinek 2 sezonu jak jest w stoju ma fajne ciało, a teraz 4 sezon jak idzie w stroju przez kampus kości same!! I podoba mi się coraz bardziej Annie - w pierwszym sezonie sierotka, w drugim pokazała trochę charakterku, trzeci trochę okelpana słodkopierdząca miłość z Liamem ale w 4 pokazuje swą "gorszą" twarz Prostituta i ogólnie
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za Nai nie przepadam (za jej wyglądem). Jest strasznie chuda, a buźki jakiejś świetnej nie ma
Zgadzam się co do Silver, na początku miała super włosy, a te krótkie niezbyt mi pasują
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Annie ogólnie się coraz lepiej ubiera. W 1 sezonie, to była taka wieśniara (:brzydal) a potem w 3 sezonie jak miała ombre coraz lepiej wyglądała. Ogólnie dla mnie zawsze była brzydka, ale w ostatnich odcinkach podoba mi się coraz bardziej-długie proste włosy ( ![]() Naomi jest moją miłością w tym serialu, więc nie jestem obiektywna Dla mnie ona jest piękna i tyle |
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie patrzec na ciuchy dziewczyn
![]() Najbardziej podoba mi się styl Annie wlasnie w ostatnich sezonach - nie pierwszym jak juz ktoras z was wspomniala Naomi nosi fajne rzeczy ale troche za bardzo eleganckie jak na codzien Z kolei Silver ubierają momentami jak starą babkę i do tego jak wymysla jej jakies krotkie fryzury to juz w ogole makabra
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2012-03-04 o 18:56 |
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się Annie np. tutaj podoba-niby prosto jest ubrana ale fajnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius.
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle wydaje mi się, że Annie cały czas ma nieodpowiednią fryzurę Jakoś tych włosów ma za dużo czy co
|
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Nai
Ona jest piękna, ale mogłaby trochę przytyć-byłaby bardziej kobieca i seksowna. Wg mnie nie ma nic pociągającego w kościach, no chyba , że dla psa ![]() Mogliby ją też bardziej naturalnie ubierać. Ja rozumiem, że ma w ciul kasy itd., ale scenarzyści chyba zapomnieli, że gra tam dość młodą kobitkę ![]() -------- Sylver uwielbiałam w 1. sezonie. Była sobą, spontaniczną, zadziorną i charakterną postacią. Była przede wszystkim naturalna. Teraz mi sie nie podoba, oprócz tych przejawów normalności co kilka odcinków ![]() --- Annie, często mnie wkurzała, takie flaki z olejem, mamałyga taka. No ale zaczyna pokazywać pazur. Pięknie!! I te włosy ma fajne ![]() ----- Ade mi kunia przypomina
There is no such thing as an ending. Just a new beginning! roweeerrrr Edytowane przez tequila_77 Czas edycji: 2012-03-05 o 13:15 Powód: łaka łaka |
|
|
|
|
#3013 |
|
Wtajemniczenie
|
a styl Ade w tym sezonie to w ogóle jakaś masakra
jej zachowanie zresztą też![]() Ivy jest piękna |
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Do mnie wcale nie przemawiają kreacje Nai z tego sezonu.
Ok wiemy ma dużo kasy ale jest młodą 21 letnią dziewczyną a ubierają ją jak stara maleńką.
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
Tak Nai przy Jen wygląda na taką słodką małą dziewczynkę
![]() Ja za to uwielbiam styl Ivy |
|
|
|
|
#3019 |
|
Zadomowienie
|
a mnie się tam Max podoba
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie to jest dziwne
Ona ma zawsze ciemne przy głowie. Nigdy nie widziałam Nai z odrostem, a Ivy zawsze taki ma więc dziwne to jest, tym bardziej że jest aktorką
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Rozeznanie
|
Mi tam się jej włosy podobają. Takie jakby naturalnie wypłowiałe od słońca
Co do Nai to ja nie zauważyłam, żeby była jakoś bardzo chuda. Ja raczej jej sylwetkę nazwałabym umięśnioną i jędrną
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba specjalnie ma robione tak włosy, Zara też ma praktycznie zawsze odrost:P http://zaramartin.blogspot.com/ ale troche inny. A u Ivy mi to nie przeszkadza, pasuje do jej nonszalanckiego stylu::P
Nie wiem czemu mi się Nai ciało nie podoba, może nie jest wychudzona ale jakby miała wiecej kształtów to by wygladała lepiej. Podobają mi się umięśnione ciala ale jej nie Fajnie, że Jen wróciła
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Rozeznanie
|
U tej Zary to mi się nie podoba
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=wxayHRZYU6Y Gdzie wy tu widzicie kości I nie ma kształtów ? Zobaczcie jak jej się fajnie talia odcina
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie widac kosci, ale jest szczupla i powinna ladnie wygladac w bandazowych sukienkach a wyglada dziwnie. Chyba ze ma ladnie wlosy zrobione to to odwraca uwage od wlasnie dziwnego ciala
Ivy tez jest szczupla a ladnie wyglada Sama nie wiem, moze wlasnie u Nai to od stroju zalezy...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

I trochę zdjęć dziewczyn z 90 

I nie ma kształtów ? Zobaczcie jak jej się fajnie talia odcina