Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 16:50   #2491
branzoletka
Branzoletka

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Nie umiem oglądać RwT dzisiaj, bo mnie nosi i niedobrze mi jak słucham tych palantów

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Patrzcie co mi mój małż pokazuje:
http://kwejk.pl/obrazek/995875/deserki.html
Linka podsyła zamiast zrobić mi coś takiego...
No ten czekoladowy wymiata Nie ma szans żebym się mu oparła gdyby ktoś mi go pod nos podstawił

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Dzisiaj dzień pokazywania brzuszków, więc ja pokażę z wczorajszego wieczora czyli 21t3d
Czemu ja nie mam takiego

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
ale takie pakowane próżniowo, już ugotowane??my zawsze kupujemy takie garmażeryjne, ale nie w Biedronce-na szybko jak trzeba coś zjeść są niezastąpione, ciekawa jestem jak te biedronkowe
Tak już ugotowane, wrzucasz na wrzątek na minutkę-dwie i już ale ja czasem właśnie wrzucam na patelnię z olejem i przyrumieniam-skórka chrupiąca+cebulka i obiadek mniam mniam

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
a czemu farbujesz henną?? i jakie kolorki ma?
Bo nie umiałam zapuścić zniszczonych przez rozjaśnianie włosów, które mi się na dodatek przerzedziły a chemiczne farby nie łapały i nie ładnie wyglądały już tydz. po ufarbowaniu Chciałam wrócić do ciemnych włosów i zaczęłam czytać wątki na których trafiłam pozytywne opinie o hennach, postanowiłam zaryzykować i jestem szczęśliwa, ze to zrobiłam Pierwsze farbowanie mi też wypłowiało ale zdecydowanie polepszył stan moich włosów, po drugim włoski pięknie złapało kolor a w dotyku zrobiły się mięsiste. Uratowałam swoje włosy od radykalnego ścięcia i gdyby nie brak kasy, to z radością poeksperymentowałabym z kolorkami wiedząc, ze ich tym nie zniszczę.
No powiedz, że ci się ten kolor nie podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brąz-henna.jpg (30,0 KB, 16 załadowań)

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud

Edytowane przez branzoletka
Czas edycji: 2012-03-05 o 16:51
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:51   #2492
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ja tez nie ale czuje juz zmeczenie w plecach
Ja już poleżałam Godzinkę i juz mi się nie chce... Zresztą lepiej się czuję, więc sobie trochę posiedzę.

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Irmusia bidulka Jak mi was szkoda dziewczyny, że tak cierpicie Dobrze, ze ciąża trwa dla niektórych"tylko"9 m-cy Oby wam dzieciaczki wynagrodziły wszelkie bóle
Jestem pewna, że zdrowe ślicznie letnie dzieciątka wynagrodzą nam wszystkie niedogodności

Cytat:
Uuuu, nie chciałabym zawartości pieluchy w łóżeczku....

A słyszałam od mam, że te z Biedronki są bardzo fajne
No właśnie. Ja mam wstępnie taki plan, że do zpiala kupię małą paczkę pampersów a do domu już te Biedronkowe Dada Dużo mam je chwali. I paka pieluch dla noworodka-72 szt kosztuje jakieś 28-29 zł

Cytat:
Dzisiaj dzień pokazywania brzuszków, więc ja pokażę z wczorajszego wieczora czyli 21t3d
Piękny Okrąglaczek
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:52   #2493
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
to mój nie pierwszy blog ale myślę ze już ostatni.

dwa dni temu dowiedziałam się dość nieciekawej wiadomości nic na to naprawdę nie wskazywało nawet to ze od 4 miesięcy nie miałam okresu. ale stało się. będę mamą. mam 16 lat mieszkam na wsi i będę miała dzidziusia.

Przez pierwsze 2 miesiące ciąży miałam nawet okres lekarka mówi ze to sie czasami zdarza a potem nie dziwiło to mamy ze go nie ma bo w moim wieku takie rzeczy sie zdarzają ale ostatnio nie wiedzieć czemu przybrałam na wadze 6 kilo i troszkę urósł mi brzuch i dlatego domyśliłam sie co sie dzieje. Do ginekologa poszłam sama. i tak to prawda. ale w dodatku to bliźniaki chłopak i dziewczynka. Mama na początku sie wkurzyła ale potem rozpłakała i powiedziała ze damy sobie jakoś radę. Moja siostra nie wiedziała co powiedzieć a mój chłopak mnie przytulił i spytał sie tylko czy teraz zamieszkamy razem ( jest o 7 lat starszy i już pracuje, ja mieszkam sama z mamą). a wiec tak to już 6 miesiąc a termin mam na połowę czerwca więc już trzeba szybko wszystko kupować i załatwiać. nie wiem jak to będzie ale mam mam dzieje że damy sobie radę. ...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:52   #2494
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Od razu leniwiec... może po prostu spał! Po porodzie będziemy o tym marzyć!
Dobrze, że wróciłaś z pieczątką i bez mandatu.
Dziękuję
Fajnie gdyby poza brzuszkiem też był spokojny
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
aaaa urośnie to na pewno ale on w sumie na zdjęciach taki mikro wychodzi, nie mogę sobie robić sama, bo jak podnoszę ręce do góry, to mi się spłaszcza bo normalnie, zwłaszcza w ubraniu, to już wyraźnie widać, że ciążowy

zdjęcia brzunia niżej (22t2d)
a dobrze, dziękować
Sliczny
Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość

Hehe, możliwe Mój widział tylko zdjęcia, które mu zresztą przypomniały bardziej ufo, niż dziecko

Cytat:
akurat jeśli chodzi o wahacze, to wszystko zależy od modelu autka, bo ceny wymiany wahają się od kilkuset do kilku tysięcy złoty. Najdrożej wychodzi w nowych francuzach
Mój też francuz ale starszawy, mam nadzieję, że nie będzie aż tak drogo
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
ja też o 17 wizyta kontrolna - oby było ok bo ostatnio nie czuję się za dobrze
Kciukasy za wizytę!!!!
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Super,że po wizycie ok . A z samochodem mamy to samo-też skarbonka. Chciałam żeby mąż go sprzedał. Ale on nie chce o tym słyszećMówi,że za dużo zainwestował w ten samochód i że wie co go "boli" . A jakbyśmy kupili inny to nie wiemy na co trafimy.
Dziękuję
Mój mąż ma służbowy samochód więc jego naprawy nie obchodzą, bo ma serwis, tylko ja się wiecznie bujam z tym moim staruszkiem i to ja zwykle ganiam z nim po warsztatach, bo męza nigdy w domu nie ma
A i tak to nie jest najstarsze auto w mojej "karierze kierowcy" na studiach miałam samochód z mojego rocznika (1978) prawie antyk
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Dziękuję!
I wspaniałe wieści No to gratuluję prawdopodobnego chłopczyka!
Dziękuję!!!
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Patrzcie co mi mój małż pokazuje:
http://kwejk.pl/obrazek/995875/deserki.html
Linka podsyła zamiast zrobić mi coś takiego...
Ale smakowite
Cytat:
Na obiadek dzisiaj mamy choć dziwnie to zabrzmi: pierogi ruskie z Biedronki(mniam, mniam) usmażone na oleju z dużą ilością delikatnie zarumienionej cebuli Mówię wam dziewczyny pierogi z Biedronki, to moje odkrycie roku zarówno te ruskie jak i z mięsem

Co do auta, to nie zazdroszczę ale jak będziecie chcieli zmienić, to możecie się"doradzić" na PW, bo mój tż przywoził kiedyś auta z całej europy poza tym są jego pasją.
Zna chyba każde auto od podszewki, jak się psuje co się psuje najczęściej i kiedy się będzie psuło Ja jestem pod wrażeniem jego wiedzy.

Lecą RwT o maminsynkach Masakra że tacy faceci są i się nie wstydzą swojego zdziecinnienia
Ad1. muszę spróbować, jeszcze nie jadłam biedronkowych,jadłam kiedyś lidlowe, ale jakoś mnie nie powaliły
Ad2. Dzięki wielkie za propozycję, też jestem pod wrażeniem takiej wiedzy, zapamiętam i pewnie kiedyś skorzystam, na razie to sfera marzeń, chyba że wygrałam w sobotnim lotto.
Mamy trochę długów i może też się okazać, że nie starczy nam pieniędzy na wykończenie domu, samochód jest jeszcze dalej w kolejności ważności
Ad3.oglądam, straszni są ci faceci, aż dziw, że jakaś dziewczyna ich w ogóle zechciała
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:55   #2495
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu ja nie mam takiego
Poczekaj jeszcze ze 2-3 tygodnie
Cytat:
No właśnie. Ja mam wstępnie taki plan, że do zpiala kupię małą paczkę pampersów a do domu już te Biedronkowe Dada Dużo mam je chwali. I paka pieluch dla noworodka-72 szt kosztuje jakieś 28-29 zł

Piękny Okrąglaczek
Ja też tak zrobię, do szpitala jakieś lepsze a do domu Biedronkowe A one nie kosztują czasami do 25 zł? Patrzyłam na nie kiedyś i były właśnie najtańsze

dziękuję

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie i przeglądzie auta
Dzidziuś urósł CRL 11cm waży 200g i doktor znów potwierdził, że najprawdopodobniej chłopak, ale jeszcze mi nie wpisuj płci na pierwszej stronie, poczekam do 20 tyg. Jakiś leniwy był, nie chciało mu się ruszać łapkami tylko tak ledwo ledwo, a nóżkami wcale nie chciał
Pierwszy raz podglądałam dzidziusia bez męża, nie mógł się zwolnić z pracy, dziwnie tak jakoś...
Super wieści

Bloguję
Stary 2012-03-05, 16:56   #2496
prince_polo
Zakorzenienie

[QUOTE=branzoletka;3273300 1
Bo nie umiałam zapuścić zniszczonych przez rozjaśnianie włosów, które mi się na dodatek przerzedziły a chemiczne farby nie łapały i nie ładnie wyglądały już tydz. po ufarbowaniu Chciałam wrócić do ciemnych włosów i zaczęłam czytać wątki na których trafiłam pozytywne opinie o hennach, postanowiłam zaryzykować i jestem szczęśliwa, ze to zrobiłam Pierwsze farbowanie mi też wypłowiało ale zdecydowanie polepszył stan moich włosów, po drugim włoski pięknie złapało kolor a w dotyku zrobiły się mięsiste. Uratowałam swoje włosy od radykalnego ścięcia i gdyby nie brak kasy, to z radością poeksperymentowałabym z kolorkami wiedząc, ze ich tym nie zniszczę.
No powiedz, że ci się ten kolor nie podoba? [/QUOTE]

aaaaa ładny, a to Twoj???
a jakie sa kolory jeszcze? ja dalej neiwiem jaki wybiore

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:59   #2497
Soleilka
Zakorzenienie

Ciastek teraz róż jest modny

Bloguję
Stary 2012-03-05, 16:59   #2498
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny co myslicie o uzywanych wozkach??? ja dotej pory chcialam tylko nowy. Ale teraz sie zastanawiam jak ogladam uzywane w necie......
Uważam, że to dobry pomysł My na pewno kupimy używany, w dobrym stanie. Myślę, że jak to będzie faktycznie dobry wózek to wytrzyma też potem 2 dziecko A jak nie, to ewentualnie przy drugim pomyślimy o zmianie na inny.

Cytat:
.
No powiedz, że ci się ten kolor nie podoba?
Mi się podoba Jak tylko będę się dobrze czuć, to w piątek będę taki mieć

Aaaa nie pisałam Wam, ale wczoraj moja gin zabrała mnie i męża na porodówkę. Oprowadzała nas po oddziale. Ale fajne uczucie To tak uświadamia, że już niedługo.... Wspaniale

A druga sprawa, to dostałam dziś przesyłkę rzeczy dla Syneczka z allegro Cały czas chodzę i oglądam te cudeńka dla dzidzi Strasznie mnie to rozczula
Stary 2012-03-05, 17:01   #2499
Soleilka
Zakorzenienie

A tak apropo henny, to kiedyś farbowałam ciemnym brązem i wyszły mi takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user536800_pic87101_1294960559.jpg (33,2 KB, 30 załadowań)

Bloguję
Stary 2012-03-05, 17:03   #2500
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak zrobię, do szpitala jakieś lepsze a do domu Biedronkowe A one nie kosztują czasami do 25 zł? Patrzyłam na nie kiedyś i były właśnie najtańsze

Ostatnio patrzyłam i chyba to był 28,99 zł, ale nie jestem pewna na 100%
Stary 2012-03-05, 17:05   #2501
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Ciastek teraz róż jest modny

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-05, 17:07   #2502
modnisia86
Zadomowienie

Cytat:
śliczny brzuszek
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:09   #2503
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny

Cytat:
Uważam, że to dobry pomysł My na pewno kupimy używany, w dobrym stanie. Myślę, że jak to będzie faktycznie dobry wózek to wytrzyma też potem 2 dziecko A jak nie, to ewentualnie przy drugim pomyślimy o zmianie na inny.

Aaaa nie pisałam Wam, ale wczoraj moja gin zabrała mnie i męża na porodówkę. Oprowadzała nas po oddziale. Ale fajne uczucie To tak uświadamia, że już niedługo.... Wspaniale

A druga sprawa, to dostałam dziś przesyłkę rzeczy dla Syneczka z allegro Cały czas chodzę i oglądam te cudeńka dla dzidzi Strasznie mnie to rozczula
ja też się zastanawiam nad używanym wózkiem.

Fajnie z takim oprowadzeniem po porodówce, mojemu małżowi by się to przydało, bo on uważa, że mamy jeszcze duuuuużo czasu na wszystko i do niczego mu się nie spieszy, nawet wybierania imienia...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:09   #2504
prince_polo
Zakorzenienie

Ale bąki wale ciekawe po czym

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-05, 17:11   #2505
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym zaszła do biedrony, to sprawdzę
Cytat:
zupełnie nie rozumiem czemu się śmiejesz z mojej propozycji
Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
śliczny brzuszek
dziękuję

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
śliczny
dziękuję

Bloguję
Stary 2012-03-05, 17:12   #2506
modnisia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
wstawiam mój bebcolek,kiepskie foto bo zrobione telefonem
22t6dc
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
na ten brzuszkowy dzien 21+2
śliczne macie te brzuszki widać już że ciążowe
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
DZięki, udało się

Dzięki

Dobra decyzja, nie szalej z tym sprzątaniem

Gratuluję ruchów
Wózek ciekawy ja też biorę pod uwagę te parametry
Fajnie, ze dostaniesz trochę rzeczy

Trzymam kciuki, żeby było dobrze i się uspokoiło

Tyle, że on raczej nie umyje tylko wynajmie panią, która to zrobi, już raz tak było

Dziękuję

Folia i pasy do zapięcia są w tych dostawkach
http://www.funkydiva.pl/wp-content/u...evelo-0292.jpg
http://www.funkydiva.pl/wp-content/u...-n-A013457.jpg

Jestem po wizycie i przeglądzie auta
Dzidziuś urósł CRL 11cm waży 200g i doktor znów potwierdził, że najprawdopodobniej chłopak, ale jeszcze mi nie wpisuj płci na pierwszej stronie, poczekam do 20 tyg. Jakiś leniwy był, nie chciało mu się ruszać łapkami tylko tak ledwo ledwo, a nóżkami wcale nie chciał
Pierwszy raz podglądałam dzidziusia bez męża, nie mógł się zwolnić z pracy, dziwnie tak jakoś...

Z samochodem gorzej, facet nie chciał mi podbić (ale ostatecznie podbił) bo znalazł jakiś problem z wahaczami,wg niego samochód nie nadaje się do jazdy, umówiłam się szybko w warsztacie na jutro, pewnie znów parę stów pójdzie sobie...To moje auto to taka skarbonka, jedną rzecz zrobię to następna nawala a na now(sz)e auto mnie nie stać
gratuluje udanej wizyty
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:14   #2507
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
aaaaa ładny, a to Twoj???
a jakie sa kolory jeszcze? ja dalej neiwiem jaki wybiore
Nie to nie moje włosy ale taki kolor mam na odrostach, bo po rozjaśnianiu na włoskach kolor chwycił jednak trochę inaczej ale mi to nie przeszkadza.

Cytat:

Ja jak kupię pierwsze takie malutkie śpioszki, to chyba se je rozłoże na łóżku i będe się na nie gapić pół dnia

Cytat:
A tak apropo henny, to kiedyś farbowałam ciemnym brązem i wyszły mi takie
No, to właśnie jest ten sam kolor- ciemny brąz trzymany ok.1.5 godz. Podobny można uzyskać zwykłą farbą Brillance Schwarzkopf Aksamitny Brąz 874):- tak pisze ta laska na swoim blogu. Jakby którąś zainteresował ten temat, to poczytajcie sobie jej blog http://idaalia.blogspot.com/2011/08/...nna-khadi.html

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

13.08.12 mój mały cud
Stary 2012-03-05, 17:18   #2508
hanjah
Zakorzenienie

Lasagne pochłonięta, teraz czekam na zgagę

Soleilka skąd Ty wytrzasnęłaś ten tekst
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:18   #2509
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
Poczekaj jeszcze ze 2-3 tygodnie
Hehe, no właśnie ja mam już duużo większy, na co psychicznie się nie nastawiałam, że tak szybko i dziwnie mi z tym

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

13.08.12 mój mały cud
Stary 2012-03-05, 17:25   #2510
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny co myslicie o uzywanych wozkach??? ja dotej pory chcialam tylko nowy. Ale teraz sie zastanawiam jak ogladam uzywane w necie......
To nie jest zly pomysl, zwlaszcza jesli mowimy o wozkach z wyzszej polki
Dobry sposob na zaoszczedzenie pieniedzy.
Za to jesli mowa o tanszych, bardziej przecietnych, tj. przedzial 1000-1500zl, to wole kupic nowy

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:25   #2511
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie z takim oprowadzeniem po porodówce, mojemu małżowi by się to przydało, bo on uważa, że mamy jeszcze duuuuużo czasu na wszystko i do niczego mu się nie spieszy, nawet wybierania imienia...
Mojemu małżowi też szczena opadła, jak wyszłam z ginką z pokoju, gdzie mnie badała i ona do niego"idziemy na porodówkę". A on: "już?"

Aaa i powiem Ci, że super się to prezentuje w Narutowiczu Jest świeżo po remoncie, bardzo ładne sale, W każdej sali do porodów jest łazienka z wanną, można bez problemu rodzić z osobą towarzyszącą, a w razie czego sala operacyjna jest po drugiej stronie korytarza, więc jak są jakieś komplikacje, to bardzo szybko robią cc. Wygląda na prawdę fajnie
Stary 2012-03-05, 17:27   #2512
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś byłam i taką właśnie cenę pamiętam.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:27   #2513
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu małżowi też szczena opadła, jak wyszłam z ginką z pokoju, gdzie mnie badała i ona do niego"idziemy na porodówkę". A on: "już?"

Aaa i powiem Ci, że super się to prezentuje w Narutowiczu Jest świeżo po remoncie, bardzo ładne sale, W każdej sali do porodów jest łazienka z wanną, można bez problemu rodzić z osobą towarzyszącą, a w razie czego sala operacyjna jest po drugiej stronie korytarza, więc jak są jakieś komplikacje, to bardzo szybko robią cc. Wygląda na prawdę fajnie
to fajnie, ale ja i tak jestem nastawiona na Ujastek

Stary 2012-03-05, 17:28   #2514
hanjah
Zakorzenienie

Mój mąż dziś znów przytargał siatę ciuszków z charity shop Większość dla jego bratanka i Dorotki, ale i naszej dzidzi coś się trafiło
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:33   #2515
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry Mamuśki!
Cudowne te Wasze brzuszki! Ja może jutro swój wrzucę no i zdjęcie kołyski jaką dostaliśmy również
U mnie niby wolne ale mamy trochę pracy w domu i nie ma zbytnio jak przy kompie siedzieć. Zamówiłam dziś sobie piłkę do ćwiczeń i do siedzenia przy kompie oczywiście - ciekawe co przyjdzie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Podrzucam Wam jeszcze sukienkę Na mnie niestety małą będzie ale może którejś się spodoba http://moda.allegro.pl/nowosc-sukien...170326790.html
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:35   #2516
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
to fajnie, ale ja i tak jestem nastawiona na Ujastek
Rozumiem U mnie Ujastek jest na 2 miejscu - tak w razie czego
Stary 2012-03-05, 17:36   #2517
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem U mnie Ujastek jest na 2 miejscu - tak w razie czego
a tak w ogóle to mnie naszło pytanie jak napisałaś o tych wannach do porodu w wodzie - planujesz w wodzie rodzić?

Stary 2012-03-05, 17:43   #2518
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Nie było mnie wczoraj.
Także spóźnione wyrazy radości, że już nie w szpitalu przesyłam

kochana
Cytat:
Ja już poleżałam Godzinkę i juz mi się nie chce... Zresztą lepiej się czuję, więc sobie trochę posiedzę.
ja poleżę w nocy

dogadalam sie z moja lekarką, mam na razie nie brac leku na cisnieniemierzyc 6-8 razy dziennie
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:46   #2519
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Super, że z maluchem w porządku
Taki przegląd to głupia sprawa, tym bardziej, że jak coś koleś znajdzie, to i tak trzeba zapłacić, choć przegląd nie zaliczony.
Dzięki!
Mnie na szczęście zaliczył, choć dłuższy czas się certolił że tego nie zrobi, do gaśnicy też się przyczepił, że przeterminowana. W tej stacji jest dwóch gości, jedn taki czepialski, a drugi ok, tym razem miałam pecha trafić na tego pierwszego
Cytat:
Super wieści
Dziękuję
Cytat:

Ale fajnie, że Was zaprowadziła Jak się czułaś? obleciał cię strach czy wręcz przeciwnie?
Mój gin nie pracuje w żadnym szpitalu, ale na zajęciach w szkole rodzenia do której chcę pójść jest w programie taka wycieczka

super, że masz już tyle rzeczy dla maluszka
Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
gratuluje udanej wizyty
Dziękuję
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:49   #2520
dottta
Zakorzenienie

Phdwao dbaj o siebie

Muminku
super że torbiel zanika

Soleilka fajny leżaczek My tez już kupiliśmy po trafiła się super okazja. Mamy z FP z odgłosem bicia serca

No i tyle z nadrabiania
prądu nie mam co chwilę i co chwilę nie mam netu na kilka/kilkadziesiąt minut

Byliśmy u gina, wszystko super, dziecko zdrowe i duże. Wiek z OM 16t4d a z usg 17t6d W weekend kupiliśmy wanienkę bo trafiliśmy na okazję - z 56 czy 58zł o 50% więc taniej niż na necie takie są - z termometrem i korkiem. Teraz stoi i zawadza

Jak mi się uda to resztę nadrobię

Edit: wanienka chyba jednak była po niecałe 54 pierwotnie coś mi teraz zaczęło świtać...

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2012-03-05 o 21:41
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości