|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kurCakowo AjĆ loffciamy kurCacki i rosioł - ZNO cz. 34
Karolcia mojemu temperament opadl jakos tak po 33 urodzinach. Serio - kolo 30 jeszcze mogl ba nawet chcial i 3 razy dziennie, chodzilismy po sex shopach, wdzianka mi kupowal, zabawki, filmiki swinskie sie ogladalo a teraz jak kilka razy w tygodniu sie pokotlujemy to slysze ze ja jakas nienasycona jestem
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
nie no na razie sie nie wyprowadzam ale w wakacje bede musiala tam przezyc
![]() ![]() i tak mieszkalismy na obrzeżach ale tam podobno jest jak w gorach w Zakopanem na obrzeżach - tak okreslil to TŻ ![]() ale sie ciesze ze w koncu cos rusza do przodu. bo w O jest tak drogie zycie ze masakra. idziesz do Kiwi i za kilka podstawowych produktów placisz 500 koron :/ nie wspominajac o mieszkaniu i reszcie... no i w koncu TŻ nie bedzie musial sie prosic o swoja kase. bo bedzie mial stala prace, nie musi szukac zlecen, stale godziny pracy,mniej stresu mniej załatwiania. no ciesze sie wiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||||
Zakorzenienie
|
z poprzedniego wątku jeszcze:
ja się dowiedziałam dziś na wosie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32727453]kroilczek ale takie coś nie robi loków ![]() suszarko-lokówkę mi mama kupiła pod choinkę i jak ostatnio zrobiłam sprężynki to cud ![]() ![]() A TERAZ Z TEGO WĄTKU: Cytat:
![]() ja moich w ogóle nie czeszę. Chyba że bardzo mi się zachce ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32728938]jesu jakby mój się ogolił na łyso to bym się z nim nie spotkała chyba przez miesiąc żeby mnie nie musiał z kolką wieźć do szpitala ![]() mój rok temu strzygł się był w połowie głowy kiedy nagle mu się zepsuła maszynka i obcięła mu krzywo i musiał się zgolić na łyso. Jak go zobaczyłam chciałam go posłać z powrotem do domu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32729596]Choco jak można mieć problemy bo się za długo nie kochał? ja rozumiem jak się masturbuje dzień w dzień i ma problemy ale jak się nie kocha długo to stane na najmniejszy dotyk.. tzn tak mi się wydaje że tak jest.. ![]() mi też się wydaje że tak jest.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- A tak w ogóle to cześć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() wróciłam ze szkoły i idę się uczyć ![]() zjadłabym coś dobrego w sumie. ![]() no i dostałam dzisiaj 5 u teściowej i 5 z matmy za sprawdzian z funkcji. to się pochwaliłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- no i 1 z chemii, ale to pomińmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Kociczka ogólnie jest poziom bardzo niski w norwegii. Ale tak naprawdę to po co dziecko już w 4 klasie ma umieć podstawy gimnazjum. Podstawówka, 1-4 to są jeszcze zabawy i takie tam, nauka przez zabawę i różne takie.. od 4-7 Już jest troche inaczej, już jest troche więcej zadań. I w całej podstawówce nie ma ocen, przynajmniej dziecko się nie stresuje, sa tylko opisówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Kroliczek nie wiem na ile to prawda zeby nie bylo ze jakies plotki sieje ale sasiadka wlasnie mowila ze dzieci sie ucza literek i czytania w 4 klasie dopiero...
nie wiem czy to dobrze czy zle ale ogolnie ja bym chyba wolala zeby moje dziecko bylo edukowane wg polskiego systemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
norka
![]() ![]()
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
w N w jakim wieku dzieci rozpoczynają naukę w szkole?
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kroliiczek Czas edycji: 2012-03-05 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Krolik ja nie uwazam ze nic nierobienie jest dobre dla dzieci, male dzieci musza sie nauczyc co to stres, obowiazki, systematycznosc i praca co przynosie efekty inaczej wyrosna na takie beznadzieje jak polowa norwegow. No sory ale wiekszosc potrafi sie roplakac bo powiesz ze ma gruby tylek albo ze jest fleja i ma odkurzyc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Przedszkole jest od 0-4 lat
Zerówka jest jak się ma 5 lat I potem 6 lat podstawówka się zaczyna |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Ej apropo sprawdzianów. Powiecie mi czemu na sprawdzianie z matmy zawsze zawalam, a na lekcjach słucham i 5 łapię za zadania przez cały realizowany materiał a potem na sprawdzianie siedzę i płacze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem ze jesli rodzice z dzieckiem siedza w domu to i umie dziecko czytac ale znam dziewczynke co poszla wlasnie do 2 klasy podstawowki i ona dopiero uczy sie pisac cale zdania. Liczyc umie do 20
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żlobek 0-3 przedszkole 3-4/5 zerówka 5/6 podstawówka od 6/7 za dwa lata najpóźniej maja być te niższe wprowadzone. Tylko u nad w przedszkolu dzieci ucza sie przez zabawę, w zerówce jest nauka liczenia, dodawania i odejmowania do 10 a jak nauczycielka ambitna to i do 20, nauka literek i czytania, pisania. Moim zdaniem to i tak za duzo jak na jeden rok dla maluchów. Ja w zeróce potrafiłam już plynnie czytać, ale nie dlatego, że mnie nauczyli, tylko byłam ciekawa literek i sama sie nauczyłam. Nauka pisania w zerówce to była zabawa, dopiero w pierwszej klasie była to prawdziwa nauka. Ale wspominam to wszystko dobrze, nie że jakiś stres przeżywałam. Lubiłam i zerówkę i szkołę ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
chyba 6...
Kroliczek no widzisz wiec roznie bywa ![]() ![]() ![]() Norka ja też się cieszę , nawet nie wiesz jak bardzo ze TŻtowi w koncu cos rusza do przodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Karolca Ja pamiętam to jak dziś, jak były wakacje przed rozpoczęciem podstawówki w polsce. I ciocia uczyła mnie dodawac i odejmować. W przedszkolu się tego nie uczyliśmy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
ja tez w zerówce już czytałam i liczyłam do 100, ale ja uwielbiałam liczyć
![]()
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
ja pier... zaraz wyjdę z siebie
![]() tż się zahcowuje jak dzieciak. ma dwadzieścia parę lat, a robi problemy o grę ![]()
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
ta moja siostrzyczka 6 letnia umie już policzyć do 100
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
no co, na pieniądzach się najlepiej człowiek uczy
![]() pamiętam jak pani w sklepi się nie mogła nadziwić, że mi nie musi pomagać w liczeniu ![]() ![]()
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja nie wiem do ilu liczyłam ![]() Ale mama mi mówiła wczoraj, że jak byłam w wieku Anity to tez pisałam lustrzanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam cos w stylu tego: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...erogi_z_miesem tylko bardziej pomidorowe miałam nadzienie i tak się obżarłam jak prosiak
![]() ![]()
#329 |
Konto usunięte
|
Choco jak widzisz że TŻ jest zły to się nie odzywaj
![]() po co ma się jeszcze na Tobie wyżywać.. jutro jak się prześpi będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Choco a miej go gdzieś i nawet się nim nie przejmuj. Wyślij mu buziaka i nie odzywaj się niech ochłonie o !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.