|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:)
Cytat:
Po prostu teksty niektórych osób mnie absolutnie pokonują ![]() Podoba mi się ten wątek i wasz zapał, sama muszę się zebrać do systematycznych ćwiczeń- nie tylko dla sylwetki, ale też dla nastroju. |
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A paru jest takich. Najbardziej ranią mnie uwagi bliskich, nie wiem dlaczego, ale zarówno moja matka jak i ojciec ciągle szukają u mnie dodatkowych kilogramów i co pewien czas rzucają mi bym mniej jadła, bo przytyłam- a waga stoi w miejscu! Mam wypaczony obraz siebie po takich uwagach, a potem doszukuje się niedoskonałości. Niech to licho, dwie moje wiadomosci po sobie a byłam pewna , że się połączą
Edytowane przez Vivee Czas edycji: 2012-03-05 o 16:57 |
|
|
|
|
|
#603 | |||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
mam przed poprawką.. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-03-05 o 17:01 |
|||
|
|
|
|
#604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem masz śliczną talię i łądną figurę, zainwestuj tylko w naprawdę dobry stanik, bo piersi jakoś tak na tym zdjęciu dziwnie wyglądają i nieco psują świetny efekt dołu. A sądzę, że z porządnym stanikiem byłoby cud miód i malina ![]() Ale ty zadziorna dziewczyna jesteś
|
||
|
|
|
|
#605 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestes bardzo zgrabna ![]() Cytat:
skąd ja to znam... mialam w domu to samo od 12 roku zycia Unex bardzo odwazny Ja robie sobie małe, łatwiej usunąć
|
||
|
|
|
|
#606 | |
|
bez kija nie podchodz
|
nie bez powodu ' miłośniczka ostrzejszych klimatów'
![]() kiedyś sąsiadka z bloku zapytała czy już nie wierzę w Boga.. i mówiła, że powinnam zacząć słuchać radia Maryja a nie takich 'czepiących facetów z długimi włosami' ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Hmm jak robię tatuaż to z myślą, że zostanie ze mną do końca życia i nie myślę o usuwaniu..Hmm to dopiero początek chyba lubię skrajności
|
|
|
|
|
#607 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajny ten tatuaż! Cytat:
No właśnie to zauważyłam ![]() Muszę zainwestować w porządny jasny, bo wszystkie fajne i dopasowane mam czarne -. Cytat:
Mama też ciagle zwracała uwagę na to co jem- do przesady. Na każdej imprezie rodzinnej rozliczała mnie np. z ilości zjedzonych cukierków. Gdzieś to wszystko we mnie siedzi. A jak już człowiek spoza rodziny powie mi coś takiego to świruje. Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#608 |
|
Konto usunięte
|
Vivee to ja też jestem puszysta w takim razie
pushit masz zakaz wypowiadania się na tym wątku, z racji bycia pięknym nie poprawiaj się już nic, jesteś przecież śliczna... Ja dziś też zobaczyłam spadek, ale od 2 dni brzydko jem. Jem mało - wczoraj przez kłótnię z TŻ, dziś przez zabieganie... Jakoś tak straciłam apetyt. W chwili obecnej jak zjadam 1100 kcal to jest chyba i tak mocno przesadzone. No ale, tak czy owak poćwiczę, dziś kupiłam sobie dużo ładnych wiosennych ciuszków, także jest motywacjo-nagroda za moje dotychczasowe wysiłki
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Vivee, jak Ty jesteś puszysta to ja słoń (moje zdjęcie na 1 stronie
). Tak, pewnie rodzice mieli wpływ na to, jak tym wszystkim się przejmujesz. I stąd bolą Ciebie różne uwagi. A figurę masz fajną, wszystko na swoim miejscu. Jutro jadę pozałatwiać parę spraw na uczelni, miałam to zrobić tydzień temu, ale jednak zaspałam , heh :P Ja chyba zobaczyłam spadek, ale to z 1 kg.. ale zawsze coś, zawsze lepiej ![]() paollino, będzie dobrze i pogódźcie się z TŻ-em, najlepiej w sypialni, to będzie miłe spalanie :P Unex, fajny tatuaż. Sama nie zrobiłabym sobie, nie chciałabym mieć, ale u kogoś czasem może mi się spodobać. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-05 o 18:34 |
|
|
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
Unex fajna dziabka
choć u mnie była by kolorowa
|
|
#611 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurcze mam jakis problem z psychą - boję sie, nie uczylam sie do egzaminu, odkladalam na ostatni dzien, a teraz kombinuje, zeby nie isc, udawac chorą Cytat:
|
||
|
|
|
|
#612 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Dziewczyny, poradźcie mi coś
Otóż mój tż jest za granicą, pracuje w Uk ( nie na stałe) , pojechał 1,5 mieś temu w sumie to utrzymujemy kontakt no skype/gg /telefon- smsy Ostatnio rozmawialiśmy 5 dni temu, nie odezwał się ani słowem, a widzę, że logował się na FB itd ( pisałam do niego na gg jakieś 2 dni temu, ale bez odzewu) napisałam smsa także nic.. Nie wiem zaczynam się martwić, generalnie to co 2-3 dni max pisaliśmy Nie mam jak do niego zadzwonić ( zablokowane konto Co o tym myślicie, jest się czym martwić ? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Hmm fajne są kolorowe, ale ja (raczej) bym sobie kolorowej nie zrobiła, ewentualnie czerń plus czerień
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Unex, ciężko wyrokować. Czekaj, jak zależy, to na pewno lada moment się odezwie
. Może ma jakieś problemy z połączeniem, nie ma na karcie chwilowo.. choć jak to trwa 5 dni to faktycznie długo.. ale może naprawdę nie miał jak napisać. Nie wiem, ciężko poradzić. Pewnie swojego TŻ0a Ty znasz najlepiej. w sumie mógł napisać na facebooku, skoro macie, ale może nie mógł albo nie pomyślał. Ciężko powiedzieć. A ostatnio między Wami było wszystko Ok?? Długo już tam jest?
|
|
|
|
|
#614 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Hmm no z tym, ze nie ma nic na karcie to fakt
![]() komputer dzieli z kolegą, który go często zrzuca z niego gdyż jest jego ( mój tż ma być tam tylko na okres 3 mies) , wyjechał 1,5 mieś temu Powiem, Ci, że tak do końca to go nie znam, ba, to dopiero początki naszego związku, Przed wyjazdem byliśmy 1,5 mieś razem dopiero.. Rozmawialiśmy dokładnie 29.02 i było ok, nawet bardzo dobrze, wiecie te teksty typu ' myślę tylko o powrocie, tęsknie za tobą' itd - to chyba dobre rokowania nie ? ![]() Przynajmniej tak mi się wydaje, że wszystko było ok, długo rozmawialiśmy, później miał mieć nocki, no i wcięło chłopa
|
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
No to poczekaj, może faktycznie nie miał takiego dostępu do komputera, by napisać do Ciebie. Jak zależy, to wkrótce napisze i wytłumaczy co jest grane
. To prawda, nie jesteście razem długo, więc pewnie ten wyjazd nie jest łatwy dla Waszego związku, ale możliwe, że to przetrwacie, musicie być silni . Tak, bardzo możliwe, że tęskni i naprawdę chciałby tu być. Skoro ma tam być 3 miesiące, to jeszcze nie jest tak najgorzej.
|
|
|
|
|
#616 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Jest bardzo ciężko
Cóż, zobaczymy, jak 5 dni temu pisał takie rzeczy, to nie wiem co by się musiało stać, żeby nagle przestał się odzywać itdtzn 3 mieć w porywach do 4 , zobaczy się jeszcze, miał być pół roku,a le powiedział, że nie da rady. Woli być w PL, zarabiać mniej, ale być blisko mnie, rodziny, znajomych..
|
|
|
|
|
#617 |
|
Konto usunięte
|
Podziwiam, ze sie na to zdecydowaliscie, ja bym mojego nie puscila za skarby swiata, ani sama nie wyjechala.
Pomyśl, że przetrwaliscie już połowę. Może jest zabiegany? Ale powinien odpisać :/ |
|
|
|
|
#618 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Pushit wiesz, jak zaczęliśmy się spotykac, to ja już wiedziałam, że wyjedzie, on miał to zaplanowane już od pół roku wstecz, a nie chciałam być tą co wpie*rza się w życie i mówi, co ma robić co nie, zdecydowałam , że będzie to taki sprawdzian naszych uczuć.. co nie zabije to wzmocni, zresztą chłopak nie jedzie na wakacje, tylko do pracy, chce zarobić na start.. chcemy wynająć razem mieszkanie ze znajomymi od początku roku studenckiego.. on chce na zaoczne plus dorabiać, więc moim zdaniem ma głowę na karku. Ciężko jest, ale nie jestem zwolenniczką zabraniania, cóż jak chce to niech jedzie, jak nie damy rady to po prostu się rozstaniemy i tyle, ale wiem, że to czekanie się opłaci
Osobiście jestem silną osobą i wierze mu, więc myślę , że nie ma się o co bać, tyle, że mógłby odpisać ![]()
|
|
|
|
|
#619 |
|
Rozeznanie
|
A ja chciałam tylko napisać,że regularnie podczytuję wątek i bardzo Wam dziewczyny kibicuję. Poza tym dzięki Wam nabrałam ochoty na jakąś formę aktywności fizycznej - żeby poczuć się lepiej,zrobić coś dla siebie - w końcu wiosna idzie
Zastanawiam się nad bieganiem - ale narazie jeszcze nie wiem jak to ugryźć - nie chcę odrazu z grubej rury dać, żeby sobie krzywdy nie zrobić. Zresztą chyba narazie na bieganie chyba ciut za zimno.Unex - dziarka fajna, też kiedyś miałam fazę na tatusy, ale jakoś mi przeszło i z rezultacie mam tylko jeden. No i też uwielbiam szczurki wszelkiej maści, a najbardziej pospolite kapturowce
|
|
#620 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Wybaczcie, że tak chaotycznie piszę dziś, ale jestem strasznie rozdrażniona całą tą sytuacją.
|
|
|
|
|
#621 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana ćwicz to efekty na pewno zauważysz i poczujesz się lepiej. Nie daj sobie wmówić że jesteś gruba czy coś w tym stylu! Dołącz do ćwiczeń również jakąś diete. Cytat:
jeszcze trochę i osiągniesz wagę jaką chcesz.Cytat:
. Już się przyzwyczaiłam, ale na początku fakt ciężko było także wiem jak się czujesz. Może akurat Twój TŻ nie mógł się odezwać? Ja ze swoim kontaktuje się codziennie. Głowa do góry .PS. Tatuaż bardzo mi się podoba, sama zaprojektowałaś? Edytowane przez asia di Czas edycji: 2012-03-05 o 19:21 |
|||
|
|
|
|
#622 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
mnie już męczą kilka lat.. zresztą projektuje dla innych tatuaże, chciałabym kiedyś otworzyć studio, ale długa droga do tego
||
|
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na bieganie polecam 10-cio tygodniowy plan biegania. Wygooglaj, na pewno znajdziesz Dobrze przygotowuje do pełnego biegu i wyrabia kondycję![]() Cytat:
Moim zdaniem po prostu nie miał jak (i pewnie też sił jak na nocki pracuje) się odezwac, ale na pewno myśli o Tobie ciepło i niedługo to zrobi
|
||
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, asia_di, z tym, że ja mam do zrzucenia ponad 20 kg, więc będę musiała mieć dużo cierpliwości. Ale dam radę .A ja robiłam ćwiczenia z krzesłem, bo znalazłam i na brzuch, czuć, że dobre, bo aż ciągnie od brzucha :P Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-05 o 19:35 |
|
|
|
|
|
#625 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie mógł się odezwać a nic się nie stało poważnego. Akurat tego nie zaprojektowałam sama, mam go ( projekt) już z dobrych 5 lat, i trzymałam go, i codziennie ( prawie) na niego patrzyłam, i wciąż mi się podoba tak samo jak pierwszego dnia.. ![]() Mam jeszcze kilka w zanadrzu, ale czekam na przypływ gotówki
||
|
|
|
|
#626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mi się podoba. Mnie też męczyły kilka lat - od liceum do prawie końca studiów. Zresztą mam jeszcze gdzieś w szufladzie projekt ( do poprawki ) następnego, który miał się pojawić na całej łopatce - kwiaty - i chciałam też na tricepsie jakiś napis sobie pierdyknąć. Kto wie, może kiedyś ... A co do studia tatuażu to projektowanie to niezły początek andzia - znalazłam ten plan. Wielkie dzięki. Myślicie,że już można zacząć czy jest jeszcze za chłodno ? Ja niedawno byłam chora i podejrzewam,że to też przez to,że wcześniej miałam zapchany nos i gębą oddychałam, no i w końcu się doigrałam. I boję się,żeby się teraz nie powtórzyło jak się zasapię
|
|
|
#627 |
|
Konto usunięte
|
ja mam tatuaze na palcu, stopie, wokol kostki, na brzuchu, karku, barku, a planuje drugi bark, bok (jak megan fox), tyl ramienia (jak freya breha) i napis poziomy na przedramieniu jak np angelina
|
|
|
|
|
#628 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Oo, niezła kolekcja ![]() A co masz ciekawego ka karku ? też mi się marzy właśnie kark No i ramię, łydka, stopa, plecy
||
|
|
|
|
#629 |
|
Konto usunięte
|
na karku mam akurat babola, ktorego usuwam
chce sobie tam zrobic jakis bardzo ozdobny napis pozniej waga mi stanęła, nic a nic nie idzie w dol, moze przez te dwa dni odpustu? ![]() wazylam sie wczoraj u mamy i dupa |
|
|
|
|
#630 | |
|
bez kija nie podchodz
|
To pewnie przez te 2 dni
ale nie martw się, pójdzie w dół.A ile kosztuje Cię usuwanie ? Czytałam, że bardzo boli, bardziej niż tatuowanie dlatego może bardzo przemyślałam moją ' zombie' ![]() Hmm a ja chciałabym coś na karku tylko nie wiem co, na łydce specyficzną twarz babeczki, na ramieniu jakiś większy motyw róży z czymś na stopie lwa old schoolowego z napisem na wstażce, a na plecach kosciotrupa z irokezem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

ja też w te wakacje(może szybciej) chciałabym zrobić tatuaż. U mnie dobrze, właśnie zaraz będę wcinała obiad
. Później spacer z psem i "siłownia".
musisz się niesamowicie cieszyć. Nie ma się czego bać wdrożysz się raz dwa, skoro jesteś komunikatywna.

mam przed poprawką.. 

Jem mało - wczoraj przez kłótnię z TŻ, dziś przez zabieganie... Jakoś tak straciłam apetyt. W chwili obecnej jak zjadam 1100 kcal to jest chyba i tak mocno przesadzone. 

Moim zdaniem po prostu nie miał jak (i pewnie też sił jak na nocki pracuje) się odezwac, ale na pewno myśli o Tobie ciepło i niedługo to zrobi