Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 12:55   #3391
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Bez Panny A. nie jest już zabawnie.
Fakt. W ogóle jakoś przestaje mnie to wszystko bawić. nk zostawię, bo wiadomo, o pogrzebach trzeba się skądś dowiadywać, ale fb powoli robi się zbędny.
Stary 2012-03-05, 13:03   #3392
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No fakt, postawiła Cię w koszmarnej sytuacji. Co teraz? Bo ja bym pewnie za taką znajomość podziękowała, z dużym hukiem w dodatku.
Teraz właśnie nic, bo nie mam pojęcia które z nich mówi prawdę, ale po przeanalizowaniu tego w tę i w każdą inną wydaje mi się, że albo ona mówi prawdę, albo prawda leży po środku. Jego wersja nie jest zbyt prawdopodobna. No ale ja już się w to nie wtrącam, bo to nie moja sprawa.
Cytat:
A co Ciebie to obchodzi?
ajlowju

Cytat:
Mam tę różową odżywkę, używałam jej do mycia odżywką, ale nie sprawdziła się. Jako normalna odżywka też się nie sprawdza, ale jako coś po olejowaniu jak najbardziej.
A ja teraz właśnie poluję na tą różową (to jest ta z babassu, nie?). Niektóre dziewczyny są zakochane, innym nic nie robi, ale kosztuje tyle, że wypróbuję z nadzieją, że trafię do tej pierwszej grupy

Cytat:
Ty też do nich należałaś.
Ja wiem, że to jest nieprawdopodobne, ale jak ja go poznałam, to on był innym człowiekiem i to jest nie tylko moja opinia. Wydaje mi się, że on zachorował psychicznie i to całkiem serio mówię.

Cytat:
Gratuluję zablokowania. Mam nadzieję, że jak kiedyś i gdzieś Cię dorwie i się dowie, że nie zaprzątasz swojej ślicznej główki myślami o nim, to go zegnie.
Póki co wydzwania dalej. Napisałam maila (na którego nie może odpowiedzieć, bo mam go zablokowanego ), żeby się ode mnie odczepił, żeby nie dzwonił, bo jego numer jest zablokowany i ogólnie jedno wielkie ODWAL SIĘ.
Minęło kilka godzin a ten dzwoni.

Najbardziej mnie rozwala, że on chyba myśli, że jak trochę popróbuje i pokombinuje, to ja się z nim będę kumplować

Cytat:
Macie takie piękne trasy
Właśnie mało tras mamy! Teraz jak to euro organizują, to będzie ich o wiele więcej Ale póki co są one w rozkopach

Cytat:
Słodziak mi zabronił jeździć na rolkach, chyba że ubiorę się w strój ludziczka Michelin. I nie mam kasku Dodam, że jeżdżę wolniej niż człowiek idąc tip topami, żenada na maksa
Generalnie jestem za tym, że jak ktoś już chce jeździć w ochraniaczach, to przydatne najbardziej są te na nadgarstki, ewentualnie na kolana, no i kask, chociaż nie widuję nikogo starszego niż 10 lat w kasku
Reszta ochraniaczy to tylko ozdoba na rolkach a jak ja się raz glebnęłam i rozprułam sobie twarz, że mnie musieli szyć, to żaden ochraniacz by mi nie pomógł
Aha - zwykle ci co jeżdżą powoli częściej się wywalają

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Fakt. W ogóle jakoś przestaje mnie to wszystko bawić. nk zostawię, bo wiadomo, o pogrzebach trzeba się skądś dowiadywać, ale fb powoli robi się zbędny.

U mnie fb jest bardzo przydatny, idealny do organizowania imprez. Robisz event i wszystko obgadane w jednym miejscu, nie trzeba sto razy dzwonić.

A z jedną grupą znajomych mamy właśnie założoną grupę na fb i jak ktoś organizuje coś albo proponuje, to pisze na tej grupie i każdy dyskutuje czy wszystko ok, albo kto co przyniesie do żarcia i wszyscy to widzą. Mega ułatwienie.

Aha, no i jak studiowałam, to bez fb bym pewnie nie wiedziała o 3/4 egzaminów, wpisów, terminów konsultacji i innych takich

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-05 o 13:05
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 13:15   #3393
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
W ciągu ostatniego roku ilość znajomych na NK spadła mi o 50 z powodu masowego usuwania kont na rzecz FB.
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja wiem, że to jest nieprawdopodobne, ale jak ja go poznałam, to on był innym człowiekiem i to jest nie tylko moja opinia. Wydaje mi się, że on zachorował psychicznie i to całkiem serio mówię.
Jestem przekonana, że masz rację, ludzie się zmieniają. Czy to choroba? W świetle doniesień różnych znajomych niestety przychylam się do tego podejrzenia...
Cytat:
Aha - zwykle ci co jeżdżą powoli częściej się wywalają
Jeśli ci, co jeżdżą powoli, nie umieją hamować, to lepiej, aby nie przyspieszali

Myślę, że powszechnie stosowane ochraniacze na kolana nic nie pomogą, jak dojdzie do solidnego uderzenia. One chyba tylko wyglądają i zapobiegają starciu naskórka, niczemu więcej.
Cytat:
Aha, no i jak studiowałam, to bez fb bym pewnie nie wiedziała o 3/4 egzaminów, wpisów, terminów konsultacji i innych takich
Z czego to wynika? Za moich czasów wszyscy byli doinformowani bez konieczności korzystania z internetu.
Stary 2012-03-05, 13:20   #3394
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że powszechnie stosowane ochraniacze na kolana nic nie pomogą, jak dojdzie do solidnego uderzenia. One chyba tylko wyglądają i zapobiegają starciu naskórka, niczemu więcej.
W erze decathonów można tanio kupić ochraniacze na kolana, które są ochraniaczami a nie zasłonkami z plastyku Takie ochraniacze chronią przede wszystkim przed zwichnięciem kolana, urazem stawu kolanowego czy rzepki. A to są przerąbane kontuzje.

Cytat:
Z czego to wynika? Za moich czasów wszyscy byli doinformowani bez konieczności korzystania z internetu.
Oj Malluś Za czasów moich rodziców nikt nawet nie miał telefonu i też się jakoś informowali W gronie moich bardzo bliskich znajomych wystarczą dwa telefony i jesteśmy gdzie trzeba, ale w innych grupach, z którymi często wychodzę a nie są to jacyś przyjaciele, po prostu zaproszenie 15 osób na domówkę, na którą każdy przynosi półprodukty do wspólnego gotowania, kosztowałoby dużo impulsów telefonicznych
Tak samo, jak namawiam kogoś np na jakiś koncert. Prawie zawsze jest event na fb i od razu mogę powiadomić kogo chcę i każdy sobie przeczyta kto gra, gdzie, jaki jest support, jaki jest adres klubu. Wygoda i tyle
Stary 2012-03-05, 13:30   #3395
Malla
Nie depcze krokusów

Fubi - o uczelnię mi chodziło, nie o spotkania. Kto coś wiedział, to rozpowiadał lub wieszał na tablicy i mimo że miałam zajęcia rozsiane po całym mieście, wszyscy wszystko wiedzieli. A było nas 250.

Kupiłam ze współlokatorką ochraniacze z Decathlonu w średniej cenie, które pracownik nam niby polecił. Przy drugim wyjściu zaliczyła glebę wstając z ławki i do teraz ma problemy z kolanem. Lekarz nie uwierzył, że miała jakąkolwiek ochronę :/
Stary 2012-03-05, 13:49   #3396
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam ze współlokatorką ochraniacze z Decathlonu w średniej cenie, które pracownik nam niby polecił. Przy drugim wyjściu zaliczyła glebę wstając z ławki i do teraz ma problemy z kolanem. Lekarz nie uwierzył, że miała jakąkolwiek ochronę :/

Ja bym się z nimi sądziła chyba.

Nie wiem jakie ona miała, ale generalnie chodzi o to, żeby nie mieć takich zasłonek:

http://img14.allegroimg.pl/photos/or.../91/2160009103

Tylko takie wciągane ze wzmocnieniem w okół całego kolana i usztywniające to kolano (czyli zginają się tylko tak, jak kolano się zgina a nie na boki i do przodu). Np takie: http://www.powerkiteshop.com/images/...onedjknees.jpg

Tylko oczywiście one WYGLĄDAJĄ na porządne, trzeba by było jeszcze sprawdzić wykonanie i atesty, patrzę tylko na zdjęcie.

A co do uczelni - ja przez większość studiów pracowałam i wpadałam tylko, jak musiałam na uczelnie, w związku z czym nie czytałam tych wszystkich wlepek, które nam wykładowcy zostawiali gdzie popadło, albo nie robili tego wcale, tylko puszczali jakąś plotę, która zwykle okazywała się bzdurą. Moja uczelnia to w ogóle jest burdel na kółkach

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-05 o 13:52
Stary 2012-03-05, 13:56   #3397
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Teraz właśnie nic, bo nie mam pojęcia które z nich mówi prawdę, ale po przeanalizowaniu tego w tę i w każdą inną wydaje mi się, że albo ona mówi prawdę, albo prawda leży po środku. Jego wersja nie jest zbyt prawdopodobna. No ale ja już się w to nie wtrącam, bo to nie moja sprawa.
Ja to nie wiem, dla mnie totalną paranoją jest mieszanie w takie sprawy osób trzecich. Jeśli komuś płakusiam z czegoś co się dzieje między mną a jakimś kolesiem (czy laską ), to robię to żeby się wypłakusiać porządnie, ewentualnie żeby posłuchać rady, a nie żeby ktośtam miał mi dupsko ratować. I generalnie nawet znajomych mam takich, którzy owszem, wysłuchać mogą zawsze i wszędzie, ale wtrącać się będą tylko jeśli ewidentnie będzie mi się działa krzywda.

Napastował, napastował. To niech na policję zgłosi.

Cytat:
ajlowju
ajlowjutu

Najlepiej by było gdyby jeszcze omijały Cię w ogóle informacje na temat tego co on robi.
Ale to z czasem samo się zrobi.

Cytat:
Minęło kilka godzin a ten dzwoni.
No jak lubi...

Cytat:
Najbardziej mnie rozwala, że on chyba myśli, że jak trochę popróbuje i pokombinuje, to ja się z nim będę kumplować
Wiesz...w sumie to dość częste zjawisko

Cytat:
U mnie fb jest bardzo przydatny, idealny do organizowania imprez. Robisz event i wszystko obgadane w jednym miejscu, nie trzeba sto razy dzwonić.
Ja jestem nieimprezowa, jak już się coś organizuje to w małym gronie i z ludźmi, którzy mają konta na fb, ale mają je...bo je mają albo nie mają wcale

U mnie fb się zrobiło siedliskiem informacji do oplotkowywania przy kawie.
Może i bym chciała coś czasem wrzucić...ale nawet piosenka będzie oplotkowana - że za wesoła...albo za smutna...i to podejrzane. Ludzie nawet opisy na gadu mi biorą pod rtg, no katastrofa.

Gdyby nie to, że mam mnóstwo znajomości opartych na kontakcie internetowym, to i gadu bym się pozbyła na jakiś czas.

Cytat:
W ciągu ostatniego roku ilość znajomych na NK spadła mi o 50 z powodu masowego usuwania kont na rzecz FB.
U mnie tylko część się wyniosła, większość ma dwa konta. I na oba portale wrzucają te same fotki
Stary 2012-03-05, 14:28   #3398
Fubizka
Zakorzenienie

No ona właśnie niby powiedziała mi, żeby mi się wygadać itd itp. Ale mówiła o chłopaku koleżanki, którą znam 5 lat! A ją samą znam od niecałego roku i widujemy się raz na jakiś czas, gadamy głownie na necie, więc chyba było oczywiste, że powiem swojej koleżance

Cytat:
Najlepiej by było gdyby jeszcze omijały Cię w ogóle informacje na temat tego co on robi.
Ale to z czasem samo się zrobi.
99% ludzi już skumało, że nie należy mi wspominać
Jak jechałam na tą wycieczkę, to wszyscy faceci tam byli wspólnymi znajomymi. Nikt nie zająknął się ani słowem, chociaż obawiałam się, że będę musiała jakoś tłumaczyć, żeby o nim nie gadać.
Została jeszcze jedna osoba, która jakoś zawsze musi coś przemycić.

Cytat:
Wiesz...w sumie to dość częste zjawisko
No wiem, ale po takich akcjach? Po tylu wyzwiskach, bluzgach jakie mu przesłałam, po ostatnim smsie, którego mu napisałam... Nikt normalny by się już nie odezwał.
Pokazałam tego smsa swojej paczce znajomych i zapytałam chłopaków, czy by się odezwali do kogoś, jakby dostali od niego takiego smsa. To powiedzieli, że on chyba jest psychicznie chory i to na serio.

Cytat:
Może i bym chciała coś czasem wrzucić...ale nawet piosenka będzie oplotkowana - że za wesoła...albo za smutna...i to podejrzane. Ludzie nawet opisy na gadu mi biorą pod rtg, no katastrofa.
Poważnie? Może o mnie plotkują też, nie wiem Ale jak plotkują o nas, tzn że mamy ciekawe życie

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-05 o 14:29
Stary 2012-03-05, 14:53   #3399
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Fubizka podziwiam Cie za te włosomaniactwo bo z rzeczy które wymieniłaś znam kilka ale nie mam pojęcia do czego służą no jedynie panthenol...

A tak btw.. chyba idę sobie zaparzyć melisy.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 15:04   #3400
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No ona właśnie niby powiedziała mi, żeby mi się wygadać itd itp. Ale mówiła o chłopaku koleżanki, którą znam 5 lat! A ją samą znam od niecałego roku i widujemy się raz na jakiś czas, gadamy głownie na necie, więc chyba było oczywiste, że powiem swojej koleżance
Nie chcę snuć teorii spiskowych...ale...jeśli to było oczywiste...to zastanowiłabym się poważnie, czy wersja tego kolesia nie jest jednak bardziej prawdopodobna...

Generalnie niech się tam biją na gołe klaty, Ty możesz ewentualnie czekać z apteczką pod ringiem

Cytat:
No wiem, ale po takich akcjach? Po tylu wyzwiskach, bluzgach jakie mu przesłałam, po ostatnim smsie, którego mu napisałam... Nikt normalny by się już nie odezwał.
Normalność to pojęcie względne

Cytat:
Poważnie? Może o mnie plotkują też, nie wiem Ale jak plotkują o nas, tzn że mamy ciekawe życie
A niech plotkują, tylko niech to się odbędzie na zasadzie "ale ty gupia" i "ale ona gupia" a nie "ach jak pięknie, cieszę się twoim szczęściem" i "gupia dziwa jak ona może"

Od tego fałszu dostaję wysypki na paznokciach i lakier mi złazi.
Stary 2012-03-05, 15:39   #3401
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Na uczelni lipa, z praktykami lipa, dzisiaj wszystko mi się wali do tego napisałam do sss w kwestii dzisiejszego spotkania (było przełożone ze środy i potwierdzone, kwestia ustalenia godziny) i nie odpisał. Siedział na fb i zniknął, nie odezwał się.. Jejku, niech to wszystko szlag...

Chciałam mu napisać czy ciężko mu powiedzieć wprost że nie, albo że nie ma ochoty ale się powstrzymałam.. ehh..

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-03-05 o 15:42
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 15:41   #3402
plu
Rozeznanie

byłam dzisiaj na szkoleniu w przyszłej pracy coś czuje że też się zjawie teraz bardziej na włosy zresztą strzyżenie za darmo i produkty po hurtowych cenach już mnie motywują
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 15:50   #3403
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Cytat:
Spirulinę będę dodawać do odżywek ds.
A spiruliny nie stosuje się przypadkiem jeszcze na trądzik? Coś takiego obiło mi się o uszy
Cytat:
No to trochę inna gadka, ale w zasadzie, to ja jakoś na początku mało się angażuję. I chyba wszystko skazuję raczej na prawdopodobieństwo porażki, bo wolę się pozytywnie zaskoczyć, niż negatywnie.
Ja podobnież, co sprawia, że w ogóle wolę nie próbować. Jak okazuje się - słusznie
Cytat:
Ja go prędzej utłukę, niż wyjadę przez niego z miasta, które kocham. Już mi starczy, że nie wiem czy przez brak pracy nie będę musiała wyjechać.
Ja nigdy nie kochałam swojego miasta i ewakuowałabym się stąd już gdzieś na studa, gdyby nie problemy rodzinne. Jest fajne, przytulne, ekologiczne, ale piekielnie CIASNE. Wydawałoby się, że 300 tys. to ogromna masa ludzi, ale ja wciąż spotykam tych samych. Wszędzie kręcący się eks, to dodatkowy jego minus, ale nie powód wyjazdu.

PS. mieszkasz w Koszalinie? Kurczę, przez 2 lata tam jeździłam popracować sobie w wakacje

Cytat:
No przestań, bo ludzie pomyślą że mu krzywdę zrobiłaś
Mam nadzieję, że to on mi nic, a raczej nikogo nie zrobił

Cytat:
Ja odwrotnie - bez FB czuję się jak bez ręki, a NK nigdy nie założyłam.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość

Ciężki dzień?

Dziewczyny, a propos olejowania. Gdy zmywacie olej ile razy powtarzacie czynność moczenie-nakładanie szamponu-spłukiwanie?
Kurcze, mam wrażenie, że po jednym razie (raz szampon i spłukanie) olej się nie zmywa. Natomiast po dwóch włosy wydają się przesuszone
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:33   #3404
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj na szkoleniu w przyszłej pracy coś czuje że też się zjawie teraz bardziej na włosy zresztą strzyżenie za darmo i produkty po hurtowych cenach już mnie motywują
Chyba nie muszę pisać, że zazdroszczę?
Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a propos olejowania. Gdy zmywacie olej ile razy powtarzacie czynność moczenie-nakładanie szamponu-spłukiwanie?
Kurcze, mam wrażenie, że po jednym razie (raz szampon i spłukanie) olej się nie zmywa. Natomiast po dwóch włosy wydają się przesuszone
Myję raz, ale nie oszczędzam szamponu ani wody.
Stary 2012-03-05, 16:50   #3405
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubizka podziwiam Cie za te włosomaniactwo bo z rzeczy które wymieniłaś znam kilka ale nie mam pojęcia do czego służą no jedynie panthenol...
spirulina to alga (alg? no wodorost ) i podobno świetnie działa jako dodatek do maski, ma pełno jakichś witamin, aminokwasów, kwasów tłuszczowych i minerały: potas, wapń, magnez, cynk, selen, fosfor i jeszcze tam jakieś inne cuda. Keratyna, to wiadomo, budulec włosa, L-cysteina regeneruje, odżywia, filtruje UV, likwiduje stany zapalne, wyłapuje wolne rodniki.
Co ja tam jeszcze miałam? Witaminy to wiadomo
Kwas hialuronowy utrzymuje nawilżenie ale nie wiem czy sam w sobie nawilża.
Mocznik dają za darmo ale z tego co wiem, to zatrzymuje nawilżenie i odkaża (?).
FEOG konserwuje, bo inaczej taka mieszanka się trzyma max 3 dni.
A olej z lnianki to tak jak reszta olejów
Cytat:

Tobie to już chyba coś mocniejszego potrzebne

Cytat:
Nie chcę snuć teorii spiskowych...ale...jeśli to było oczywiste...to zastanowiłabym się poważnie, czy wersja tego kolesia nie jest jednak bardziej prawdopodobna...

Generalnie niech się tam biją na gołe klaty, Ty możesz ewentualnie czekać z apteczką pod ringiem
Pies to trącał, ja nic złego nie zrobiłam, więc po cholerę ja się mam tym przejmować
Cytat:
A niech plotkują, tylko niech to się odbędzie na zasadzie "ale ty gupia" i "ale ona gupia" a nie "ach jak pięknie, cieszę się twoim szczęściem" i "gupia dziwa jak ona może"

Od tego fałszu dostaję wysypki na paznokciach i lakier mi złazi.
Ja serio nie wiem co o mnie gadają i pewnie się nie dowiem, bo ludzie by się bali powtórzyć, że rozniosę im chatę
Oczywiście jedynie mój eks się nie stosuje do tego, ale jego nie kwalifikuję jako "osobę".

Cytat:
Na uczelni lipa, z praktykami lipa, dzisiaj wszystko mi się wali do tego napisałam do sss w kwestii dzisiejszego spotkania (było przełożone ze środy i potwierdzone, kwestia ustalenia godziny) i nie odpisał. Siedział na fb i zniknął, nie odezwał się.. Jejku, niech to wszystko szlag...

Chciałam mu napisać czy ciężko mu powiedzieć wprost że nie, albo że nie ma ochoty ale się powstrzymałam.. ehh..
Mi czasami znajomi znikają z fb bo albo nie dostali wiadomości (ja często też nie dostaję) albo siedzą na jakimś urządzeniu przenośnym i czat nie działa.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
A spiruliny nie stosuje się przypadkiem jeszcze na trądzik? Coś takiego obiło mi się o uszy
Tak i w tym celu pewnie również mi się przyda

Cytat:
PS. mieszkasz w Koszalinie? Kurczę, przez 2 lata tam jeździłam popracować sobie w wakacje
Nie, to ściema, w życiu nie byłam w Koszalinie XDD Mieszkam w dużym mieście.

Cytat:
Ja jak myję Baby Dream to zazwyczaj dwa razy po za pierwszym większość szamponów mi się nie pieni i to tylko dlatego. Więc pierwsze mycie to orzech laskowy szamponu, trochę tam pomajtam i spłukuję a dopiero drugie to trochę więcej szamponu i jakaś piana się pojawia. No i nie szoruj tym szamponem bo to może przesuszać.
A jakim szamponem myjesz?
Stary 2012-03-05, 16:55   #3406
Malla
Nie depcze krokusów

Hialuronian stosowany solo wysusza, ale nikt go tak nie używa
Stary 2012-03-05, 19:03   #3407
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co...takie rozkminy to ja pamiętam z okresu podstawówki
Ok
Ja się już nic nie odzywam

Cytat:
Aż mi się zatęskniło za pracą w salonie
Stary 2012-03-05, 19:14   #3408
elvegirl
po drugiej stronie szafy

plu - a na czym pracują w tym salonie?

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Ok
Ja się już nic nie odzywam
E tam, przyznaj się po prostu do rzeczywistego wieku i że te wszystkie rozkminy dotyczą pojawiania się na klasowych dyskotekach i po sprawie
Stary 2012-03-05, 19:19   #3409
Malla
Nie depcze krokusów

To musi być mistrzynią kamuflażu, ten profil na fejsie, te fikcyjne angolskie znajomości...
Stary 2012-03-05, 19:44   #3410
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
To musi być mistrzynią kamuflażu, ten profil na fejsie, te fikcyjne angolskie znajomości...
Tak a propos, ostatnio odezwał się do mnie kumpel, cały uhahany i zakochany internetowo, poznał gdzieś na czacie jakąś laskę, pięknie się z nią pisze, pięknie się wisi na telefonie, ach och uch ech cuuuuuuudooooooooooowna.. .pytam czy się spotkali - nie, ale randka w przyszły weekend, no bo są już w kontakcie któryś miesiąc, ale ciągle coś było nie tak, ale ona ma cudowny charakter i jest przepiękna, on mi zaraz pokaże jej profile na nk i fb...
No.
Laska miała wrzucone fotki pewnej dość znanej modelki

Biedny chłopczyk...
Stary 2012-03-05, 19:49   #3411
Malla
Nie depcze krokusów

Jakiej modelki?
Stary 2012-03-05, 19:57   #3412
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Gisele Bundchen

Skubana powysyłała mu na maila fotki z życia codziennego, cyknięte przez paparazzi z komentarzem "a tu wyszłam brzydko, kolega mi z zaskoczenia zrobił, ale chcę żebyś widział że jestem normalna i bywam brzydka, bez makijażu"
Stary 2012-03-05, 19:59   #3413
Malla
Nie depcze krokusów

I co dalej, co dalej?
Stary 2012-03-05, 20:04   #3414
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Nic, napisałam mu tylko, że śliczna dziewczyna, bardzo podobna do tej i tej modelki, to wlazł sobie w google i zobaczył te same fotki, które od niej dostał...zadzwonił, wysłuchał łzawych tłumaczeń i podziękował za znajomość. A ja dostałam flachę martini
Stary 2012-03-05, 20:08   #3415
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Gisele Bundchen
Hahahahahaha!
Cytat:
Nic, napisałam mu tylko, że śliczna dziewczyna, bardzo podobna do tej i tej modelki, to wlazł sobie w google i zobaczył te same fotki, które od niej dostał...zadzwonił, wysłuchał łzawych tłumaczeń i podziękował za znajomość. A ja dostałam flachę martini
Farciara
Stary 2012-03-05, 20:10   #3416
Malla
Nie depcze krokusów

Ciekawe, jak się tłumaczyła...
Stary 2012-03-05, 20:15   #3417
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Farciara
Akurat ten kumpel jest ok, są ludzie którzy by mi za takie uświadomienie ową flachę na łbie rozbili Mimo że wprost nie powiedziałam nic

Cytat:
Ciekawe, jak się tłumaczyła...
Standardowo, że bała się że ucieknie jak zobaczy prawdziwe fotki, że chciała go do siebie przekonać charakterem a nie wyglądem, że od dłuższego czasu chciała się przyznać, ale się bała że się wścieknie, a zaczęło jej na nim zależeć...i dalej w tym tonie.
Stary 2012-03-05, 20:18   #3418
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat ten kumpel jest ok, są ludzie którzy by mi za takie uświadomienie ową flachę na łbie rozbili Mimo że wprost nie powiedziałam nic
Żebyś wiedziała
I jeszcze by mieli pretensje, że ona przecież właśnie:

Cytat:
bała się że ucieknie jak zobaczy prawdziwe fotki, że chciała go do siebie przekonać charakterem a nie wyglądem, że od dłuższego czasu chciała się przyznać, ale się bała że się wścieknie, a zaczęło jej na nim zależeć...

A to Ty jesteś ta zła.

A nie, w8... To w moim otoczeniu

A ja w końcu zamiast się opieprzać cały dzień zrobiłam sobie internetowe portfolio i zgłosiłam się do urzędu pracy, może mi jakiś zasiłek dadzą
Stary 2012-03-05, 20:19   #3419
Malla
Nie depcze krokusów

Oj, ja bym powiedziała "nie chciałam, byś myślał, że jestem ładna, więc wysłałam zdjęcia brzydszej modelki"
Stary 2012-03-05, 20:24   #3420
grzechuwartka
Rozeznanie

Cytat:
Oj, ja bym powiedziała "nie chciałam, byś myślał, że jestem ładna, więc wysłałam zdjęcia brzydszej modelki"

lubię to!
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości