|
|
#3751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Frezi o kurna oni robili ślub mojej znajomej
![]() weszłam na galerie i znajoma twarz
|
|
|
|
#3752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam historię z makaronem! mówię w jednym sklepie, czy mają makaron penne - babka wytrzeszcza oczy jak na dziwaka i mówi: "nieee... tylko takie mamy makarony" i mi czyta po kolei: "literki, domowy, pióra...". ja mówię: "o! pióra! wezmę pióra! ". kilka dni później znów szłam po makaron penne do innego sklepu, ale też malutkiego, i nauczyłam się już, żeby mówić "pióra". więc proszę o makaron pióra, a kobieta: "jaki...?", ja: "penne", a ona: "no to niech pani po ludzku mówi" ![]() Cytat:
gratuluję! Józi gratuluję rękawiczek i innych sukcesow Zu - gratuluję nowej oferty pracy
|
|||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa i zapomniałam powiedzieć- byłam u dermatologa, ale żadnych konkretów. Pan stwierdził, że mam zbyt reaktywną skórę- to fakt. Napisał mi coś wyłączonym długopisem na brzuchu i do tej pory to mam
kazał pić melisę na uspokojenie i uprawiać sporty na rozładowanie stresu :/ chciał przepisać hydroksyzynę, ale ja po niej śpię jak dziecko, więc nie mogłabym brać codziennie i w dodatku w dzień. Kazał myć twarz kosmetykami Allerco z Pharmeny "albo innymi hipoalergicznymi", dostałam maść z metronidazolem i tyle....Aha i jeszcze powiedział, że dobrze by było iść do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy ale szczerze mówiąc- boję się. Nigdy nie chodziłam do kosmetyczki a wiem, że potrafią nieraz tak rozorać twarz, że nie można się ludziom pokazać przez 3 dni bo wszystko czerwone.... Powiedział, żebym zbadała poziom TSH bo od tego też może być nadreaktywna skóra.... no i tyle. Niby dobrze, że nie wynalazł mi żadnej choroby ale jakoś nie jestem usatysfakcjonowana.... nie wiem no.... ja po prostu lubię konkrety typu "ma pani to i to, leczymy tym i tym, oczekujemy efektów po tylu dniach...".
|
#3754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszę teraz zaplanować jak z depilacją, bo golenie tak zaraz przed może mnie podrażnić :/
|
||
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
BYou na swój naturalny się farbuję
to już postanowione, że pozbywam sie rudości, nawet, jeśli trzeba będzie dekoloryzować
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, nie daj się chorobie! kładź się do łóżka i się wygrzej porządnie
mam nadzieję, że się lepiej poczujesz
|
|
|
|
#3757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
najlepiej mów - penne pióra ![]() no aaaaaaaaaaaaaa |
|||
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska mam nadzieje, ze nie poszlas
![]() Frezi zazdraszczam wizyty w SPA ![]() Stygmatek gratuluje zdania ptakow!
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
raczej tak, nie widze tam kwoty na minusie zadnej...
i jest tak, ze na gorze widnieje pozycja - ostateczne rozliczenie (czy cos w tym rodzaju) i kwota 23 380 DKK - potem jest rozliczenie kjosztow, podatkow itp.... i na koniec wlasnie z tego wychodzi kwota 23 380 i jest ona rozlbta na 14 cos tam i 9 cos tam - i nie wiem.,... czy dostane 23380? to duzo troche, czy te 14 czy 9 tys... ja w ogole myslalam, ze max 4 - 5 tys koron dostane w ogole... musze wziac wszystkie wyciagi z wyplat i policzyc ile mi lacznie zabrali podatku bo na pewno nie dostane wiecej niz zaplacilam - przynajmniej na moja logike tak mi to wychodzi
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
W Przygotowaniach foto nr 13, ona taka śliczna, on w okularkach słodziak
![]() w sumie to jest rodzina mojej przyjaciółki, bo jej siostra, kóra była świadkową tez gdzieś tam jest na foto, jest narzeczoną brata męża mojej przyjaciółki ![]() no i bawiliśmy sie razem na panienskim i na weselu soooł miłe zaskoczenie![]() w plenerze mają takie super foto w paprociach a Twoje fotki gdzies sa na stronce, bo nie dotarłam? Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-05 o 19:45 |
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yy nadrobiłam ale tego tyle rpzez te kilka godzin gratuluję wszystkim ktore coś osiągnęły trzymam kciuki za wszytstkie potrzebujące ![]() karolinek hejo dawno cie nie było ![]() ananasowa witam byłam na zakupach kupiłam torbę i spodnie i wymieniłam stare srebro (jakies łancuszki bransoletki od tż) na nowe kolczyki takie piękne świecące i się smiałam ze zrobił mi prezent nawet o tym nie wiedząc
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
majasn, nie doczytałas, bo nie pisałam jeszcze nic
był na dwóch rozmowach i w zeszłym tygodniu mieli do niego zadzwonic. nie zadzwonili, wiec dzis zadzwonił sam Babka z HRu powiedziała,ze dobrze zrobił, ze zadzwonił,bo o swoje trzeba walczyć i że odezwie sie do konca tygodnia, bo załatwiają jakieś formalności zwiazane z tym stanowiskiem (ta praca dotyczy dwoch firm- all i gg). wiec spokojnie czekamy jeszcze na tel![]() Stygmatek, super, ze zdałas egzamin I ze humor dobry Poniaczku, trzymam kciuki za zabieg ![]() frezjiuszku, ale masz fajnego meza
A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" Edytowane przez crozee Czas edycji: 2012-03-05 o 19:55 |
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zafarbowałam włosy
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz klub...
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i zmykam do wyrka. Bede zionac czosnkiem, ale moze mnie to wzmocni. Dzis sama bylam w pracy i tak jak na poczatku bylo lajtowo tak na koniec taki hardkor, ze szok. I jeszcze kolega przyszedl znow do pracy z niewyleczona grypa czy innym paskudztwem i chyba mnie zarazil ![]() najka piora-penne
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Na rudy
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna pokaż!
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
crozee, jesteś wspaniała
a za męża kciukam w ogóle wyszłam dwie godziny wcześniej z pracy i od razu padłam w domu. przespałam prawie 3 godziny i mi trochę lepiej. Ale tylko trochę... Wody ciepłej nie będzie co najmniej do jutra, ale pewnie dłużej - ja się zabiję A naczynia stoją od soboty, bo mam tylko jedną komorę w zlewie i nie mam jak umyć, a bawić się z miską to trochę dużo zachodu. |
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy pokazywać fotę, bo w świetle wyszły wściekle czerwone
a tak naprawdę są jedynie ciutkę ciemniejsze i mają rudy odcień
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj!!!
|
#3777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem co chwile ktos cos lapie, zmutuje sie i przechodzi dalej. Jak sie jutro bede zle czula to poprostu do pracy nie pojde. Wole posiedziec 2 - 3 dni w domu niz 3 tygodnie chodzic zakatarzona.---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż lubi, jak chodzę w opasce i nudzi, żebym sobie jakąś kupiła a ja nie mogę sobie upolować odpowiedniej. Może coś się trafi jak szukać nie będę ![]() Tworzę ankiety do magisterki... |
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)..ja też wolę się wyleżeć, bo ciężko mi się funkcjonuje gdy ciągle smarkam w chusteczkę.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

". 
muszę teraz zaplanować jak z depilacją, bo golenie tak zaraz przed może mnie podrażnić :/
01.08.2013
15.08.2014

najlepiej mów - penne pióra 

) i zmykam do wyrka. Bede zionac czosnkiem, ale moze mnie to wzmocni. Dzis sama bylam w pracy i tak jak na poczatku bylo lajtowo tak na koniec taki hardkor, ze szok. I jeszcze kolega przyszedl znow do pracy z niewyleczona grypa czy innym paskudztwem i chyba mnie zarazil