Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 17:02   #151
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość

Ja też podkład paluchem nakładam i właśnie chciałabym to zmienić bo mimo że mam "tłusto-mieszaną" cerę to mam problem z suchymi skórkami a pędzel podobno ich nie podkreśla
ja tez mam problem z suchymi skorkami i jak ankladam palcem to sa a przy tym pedzlu nie ma. w ogole wkurzaja mnie te skorki, okropnie to wyglada jak sie twarzy przypudruje;/ juz nie wiem jak temu zapobiegac. peeling i maseczka z glinki nie dzialaja, zaraz znowu sa zapewne powinnam przestac zmywac buzie woda ale nie lubie takich specyfików "bezwodnych" bo mi sie wydaje ze cera jest tlusta i niedoczyszczona, kupilam sobie nawet z biochemii urody kwas PHA ale tez nie bardzo pomaga..za krotko pewnie uzywam ale normalnie nie lubie tej złażącej skóry
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:14   #152
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Ja też mam problem z suchymi skórkami jak przypudruję twarz to widać skórkę na skórce
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 18:10   #153
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Ja też mam problem z suchymi skórkami jak przypudruję twarz to widać skórkę na skórce
U mnie to zależy od podkładu, jakiego używam Na przykład kiedyś używałam Margaret Astor Mattitude, jak nie miałam przesuszonej skóry to efekt był zniewalający, ale kawałek suchej skórki i już wyglądałam jak kosmitka. Strasznie podkreślał takie suche skórki, zmieniłam podkład i teraz jest w porzo

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 18:13   #154
sylvi_86
Zakorzenienie

ja zawsze przypudrowuje podklad zeby sie dluzej trzymal i zawsze jakas skórka sie znajdzie..az mnie telepie wtedy:P musze kupic sobie jakies kosmetyki.myslalam o tych bo maja dobre opinie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-alergii.html
Stary 2012-03-05, 18:25   #155
adela50
Wtajemniczenie

no widocznie mojego wywodu nikt nie chciał czytać, za to zawrzało na temat kosmetyków. Nie używam pędzla..nakładam gąbką fluid i w kamieniu i jest ok. Helena R-oj jedne z najdroższych kosmetyków. Mój tż nie potrafi nie gadać, jak jedziemy samochodem to zawsze coś mówi,choćby o głupotach,ale ciszy nie znosi.Mój brat kupił ławeczkę do ćwiczeń muszę ją zaraz wypróbować.Kupiłam sobie kolejne buty...tż mnie nie pozna jak wróci
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:35   #156
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Jakie Wy macie głębokie przemyślenia na temat podkładów ja to do tej pory używałam tych rossmanowskich do cery trądzikowej - bo najtańsze i bo mnie wypryszczało. Po iluś miesiącach stosowania cera się przesuszyła, więc na imieniny zaszalałam i kupiłam podkład (nie pamiętam jakiej firmy ) za całe 20 zł

Generalnie na co dzień ostatnio się nie maluję - li tylko podkład i odżywka do rzęs, bo i dla kogo? Przecież nie dla dzieci

a Wy twardo codziennie rano szpachla szpachla?

PMki, jak już jesteśmy przy kosmetykach, czym będziecie pachnięć podczas ślubu? poza oczywiście strachem Ja wczoraj zamówiłam u koleżanki Pur Blancę z Avonu. Okazało się, że się wstrzeliłam w promocję (z 62 zł na 29,90), więc jestem przeszczęśliwa, bo uwielbiam ten zapach

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2012-03-05 o 19:38
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:01   #157
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
(...) Ja tez nie nadążam Więc PIONA Ja zawsze nakładam podkład paluchem
no to PIONA również za palucha
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
no i sie nie zarejestrowalam bo nie mam jeszcze swiadectwa pracy a same umowy nie starcza super. teraz mnie czeka czekania(maslo maslane) na to że łaskawie pracodawca wystawi mi świadectwo pracy. swietnie po prostu..

kupilam sobie dzisiaj Gazete z kursem Excela
pracodawca ma 7 dni na wystawienie świadectwa pracy
ooo z jaką gazetą był? kurde, gdybym wiedziała...
Cytat:
ej wiecie co.... moja waga wskazuje ze mam 75kg a TŻtowa że 70 nawet waga TŻta mnie kocha hahaha a tak serio to ciekawe ktora jest zepsuta :P
o kurde też mam wskazówkową, więc pewnie ważę mniej
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Siema!

Wpadłam się Wam pochwalić, że w niedzielę mam makijaż próbny za.... 15 zł! jak dziewczyna się sprawdzi to ją wezmę na ślubny i ten mi zrobi za 30 zł (...)
wow jaka cena zrób zdjęcie dla nas
Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
no widocznie mojego wywodu nikt nie chciał czytać, za to zawrzało na temat kosmetyków. Nie używam pędzla..nakładam gąbką fluid i w kamieniu i jest ok. Helena R-oj jedne z najdroższych kosmetyków. Mój tż nie potrafi nie gadać, jak jedziemy samochodem to zawsze coś mówi,choćby o głupotach,ale ciszy nie znosi.Mój brat kupił ławeczkę do ćwiczeń muszę ją zaraz wypróbować.Kupiłam sobie kolejne buty...tż mnie nie pozna jak wróci
adela, pokaż swoje butki, nie pamiętam żebyś chwaliła się kiedyś zakupami... masz okazję jeśli chcesz oczywiście
ja czytałam Twój wywód, wolę się nie wypowiadać głębiej... Ty w sumie nie jesteś związana przysięgą, ale facet jest świnia i tyle

u mnie dziś matki boskiej pieniężnej ale jutro pewnie dostanę opiernicz z rana, bo źle zrobiłam jedną rzecz, a nie było czasu na poprawę, zostawiłam na jutro, a potem okazało się że przyszedł klient w tej sprawie, jak już wychodziłam ehh...

odebrałam farby do włosów
w środę spotykam się z TŻ i koleżanką na piwko
i czekam sobie na mebelki

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Jakie Wy macie głębokie przemyślenia na temat podkładów ja to do tej pory używałam tych rossmanowskich do cery trądzikowej - bo najtańsze i bo mnie wypryszczało. Po iluś miesiącach stosowania cera się przesuszyła, więc na imieniny zaszalałam i kupiłam podkład (nie pamiętam jakiej firmy ) za całe 20 zł

Generalnie na co dzień ostatnio się nie maluję - li tylko podkład i odżywka do rzęs, bo i dla kogo? Przecież nie dla dzieci

PMki, jak już jesteśmy przy kosmetykach, czym będziecie pachnięć podczas ślubu? poza oczywiście strachem Ja wczoraj zamówiłam u koleżanki Pur Blancę z Avonu. Okazało się, że się wstrzeliłam w promocję (z 62 zł na 29,90), więc jestem przeszczęśliwa, bo uwielbiam ten zapach
mój najdroższy podkład kosztował dotąd 15zł ale teraz mam zamiar zainwestować 30zł

ja nie maluję się na co dzień, na początku pracy nakładałam podkład i tusz (poza tym były mrozy w styczniu, a ze szpachlą buzia tak nie marzła) a teraz w ogóle niczym się nie maluję, nawet nie mam czasu nałożyć krem z rana...

ja używam Little Black Dress od kilku lat, uwielbiam ten zapach

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:04   #158
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
jak do pracy nie chodze czy gdzies np ze znajomymi to mi sie po prostu nie chce
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
n
pracodawca ma 7 dni na wystawienie świadectwa pracy
ooo z jaką gazetą był? kurde, gdybym wiedziała...
byl z dziennikiem gazeta prawna, dzisiaj bylo dla poczatkujacych jutro dla zaawansowanych. podejrzewam ze jak jutro pojdziesz to tez beda mieli ta dzisiejsza podstawowa :

wiem ze 7 dni, tylko nigdzie nie moglam znalezc czy roboczych czy kalendarzowych

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

z zapachow avonowsich uwielbiam incadesence
Stary 2012-03-05, 20:05   #159
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Oo, o ile kojarzę, mama go miała kiedyś. Wydawał mi się strasznie duszący

Ooooooo 2! Ruda, widzę, że nie tylko ja skąpię na podkłady piona!

Nie przejmuj się klientem. Każdemu może się błąd zdarzyć - byle nie za często

Ja w czwartek idę na szarlotkę z psiółą

I powiem Wam, że świat jest bardzo, bardzo mały. W tym pociagu była kuzyka mojego psióła. Dziewczyna jest mocno obita, ma złamaną miednicę i poharataną nogę, ale żyje. Facetowi obok urwało nogę, a babka z jej drugiej strony wyleciała oknem. A ślub miał być 8 VI... jej narzeczonego nie było w pociągu.
Stary 2012-03-05, 20:06   #160
kinia860
Zakorzenienie

hej

Piona dla wszystkim nakladajacych podklad paluchami ,ale musi nadejsc czas zmiany tego nawyku

Gaja kto ci taki tanioszny makijaz robi??I to jeszcze w Wawie:P

Adela ja bym takiemu adoratorowi kazanie na twoim miejscu zrobila,bo ja tak wlasnie robie jak wiem ,ze ktos ma zone i do mnie jakeis konskie zaloty robi w pracy.Zreszta ja to juz nie zwracam uwagi na takich typow ,bo mam dosc tych wszystkich adoratorow.

Moniq bedzie dobrze ,moze nie dosatneisz opierniczu,a co do pytania do sylvi odnosnie dodatku do gazety to ten dodatek byl dzis w dzienni gazeta prawna ,ale cie pociesze jutro mozesz kupic tez,bo bedzie exel poziom zaawansowany ,a ten dzisiejszy jest poziom podstawowy i sredni ,potem bedzie dodatek z wordem sr i czw.

edit...o widze ,ze sylvi tez juz ci odpisala:P

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-05 o 20:08
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:10   #161
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Kinia, ktoś. Kto dokładnie to się w niedzielę dowiem

w ramach odchudzającej akcji zamiast czipsów wcinam Magusie z biedronki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 20:20   #162
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) wiem ze 7 dni, tylko nigdzie nie moglam znalezc czy roboczych czy kalendarzowych (...)
wydaje mi się że kalendarzowych
Cytat:
Oo, o ile kojarzę, mama go miała kiedyś. Wydawał mi się strasznie duszący

Ooooooo 2! Ruda, widzę, że nie tylko ja skąpię na podkłady piona!

Nie przejmuj się klientem. Każdemu może się błąd zdarzyć - byle nie za często

Ja w czwartek idę na szarlotkę z psiółą

I powiem Wam, że świat jest bardzo, bardzo mały. W tym pociagu była kuzyka mojego psióła. Dziewczyna jest mocno obita, ma złamaną miednicę i poharataną nogę, ale żyje. Facetowi obok urwało nogę, a babka z jej drugiej strony wyleciała oknem. A ślub miał być 8 VI... jej narzeczonego nie było w pociągu.
to PIONA za tanie podkłady mi szkoda kasy na takie rzeczy bo i tak połowa zwykle przeterminuje mi się

ooo masz... faktycznie świat jest mały... nie mów że ślub miał być, mam nadzieję że faktycznie będzie... chociaż zmiażdżona noga i miednica to poważna sprawa...

Dziewczyny dzięki za uświadomienie co do tych płyt ;]

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Kinia, ktoś. Kto dokładnie to się w niedzielę dowiem

w ramach odchudzającej akcji zamiast czipsów wcinam Magusie z biedronki
a co to? i czy na pewno to dietetyczne jedzenie?

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2012-03-05, 20:33   #163
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Bez szpachli nie wychodzę z domu ale też tylko podkład i tusz
A używacie szminek? Bo dla mnie są mega niepraktyczne Zaraz mi Tż całą zjada
Cytat:
mój najdroższy podkład kosztował dotąd 15zł ale teraz mam zamiar zainwestować 30zł
ja mam dużo plamek i śladów po pryszczach na buzi i lubię mieć je ładnie przykryte dlatego na podklad sobie nie żałuję (Ale też bez przesady, oczywiście :d więcej niż 50zł za podkład to bym nie dała )

A pomyłką się nie przejmuj Pokrzyczą sobie, pokrzyczą, powiesz, że więcej tego nie zrobisz i będzie git

Cytat:
Straszne Okropna tragedia... we włoskim radiu tak jakby nawet o tym nie mówili (ja przynajmniej nie słyszałam)

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Piona dla wszystkim nakladajacych podklad paluchami ,ale musi nadejsc czas zmiany tego nawyku
Etaaaam ja tam nie przewiduję zmiany tego nawyku

Stary 2012-03-05, 20:39   #164
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:

ja mam dużo plamek i śladów po pryszczach na buzi i lubię mieć je ładnie przykryte dlatego na podklad sobie nie żałuję (Ale też bez przesady, oczywiście :d więcej niż 50zł za podkład to bym nie dała )

A pomyłką się nie przejmuj Pokrzyczą sobie, pokrzyczą, powiesz, że więcej tego nie zrobisz i będzie git

Straszne Okropna tragedia... we włoskim radiu tak jakby nawet o tym nie mówili (ja przynajmniej nie słyszałam)

Etaaaam ja tam nie przewiduję zmiany tego nawyku
szminki - nie używam, wyglądam w nich staro, stosuję tylko balsamy nawet błyszczyków nie lubię, a TŻ nie lubi niczego bo to tłuste przy buziakach
a szminkę na sylwestrze to sama sobie zjadłam

no niby pokrzyczą i przestaną, uważam, że nie przejmuję sie nazbyt pracą, ale do końca marca mam umowę i nie wiem jak to się może odbić przy ewentualnym przedłużeniu

paluch jest spoko

Stary 2012-03-05, 21:17   #165
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
no nie gadaj. masakra. miala szczescie...
Stary 2012-03-05, 21:43   #166
Fari
Rozeznanie

Cytat:
600zł?

szacun
niestety się uzbiera
Cytat:
ja tez mam problem z suchymi skorkami i jak ankladam palcem to sa a przy tym pedzlu nie ma. w ogole wkurzaja mnie te skorki, okropnie to wyglada jak sie twarzy przypudruje;/ juz nie wiem jak temu zapobiegac. peeling i maseczka z glinki nie dzialaja, zaraz znowu sa zapewne powinnam przestac zmywac buzie woda ale nie lubie takich specyfików "bezwodnych" bo mi sie wydaje ze cera jest tlusta i niedoczyszczona, kupilam sobie nawet z biochemii urody kwas PHA ale tez nie bardzo pomaga..za krotko pewnie uzywam ale normalnie nie lubie tej złażącej skóry
Powiem Ci że u mnie się problem zmniejszył odkąd myję buzię ściereczką z mikrofibry czasem z żelem Ziaja nuno antybakteryjnym, a czasem samą wodą, no i później tonik z Ziai rumiankowy i wklepuję krem "kozie mleko" też z Ziai
Pierwsze 3-4 dni z tą ściereczką to masakra była - duuuużo skórek się pojawiło, ale zaczęłam regularnie krem wklepywać i jest teraz super. Pod fluidem czasem wyjdą 2-3 skórki ale wieczorem skupiam się na tym miejscu przy myciu i następnego dnia jest czysto
Cytat:

Eee no co Ty ja to prawie nigdzie nie wychodzę, więc na codzień w domku to tylko tusz i cienie (a np. dziś zero makijażu). A jak się gdzies wybieram albo ktoś do mnie ma wpaść to poza tym nakładam podkład ColorStay z Revlona i puder matujący, albo lżejsza wersja - krem tonujący Ziaja Nuno i puder
Cytat:

Do pogrubionego PIONA
Szminek i błyszczyków nie używam bo nie lubię, mam dość ciemne usta z natury i tylko balsam carmex nakładam
Cytat:
szminki - nie używam, wyglądam w nich staro, stosuję tylko balsamy nawet błyszczyków nie lubię, a TŻ nie lubi niczego bo to tłuste przy buziakach
a szminkę na sylwestrze to sama sobie zjadłam
jakbym o moim czytała mojemu to nawet balsam przeszkadza Ale muszę go używać bo moje usta mają okropną tendencję do pierzchnięcia nawet w lecie i pękania kącików ale carmex jest dla nich wybawieniem
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:47   #167
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
niestety się uzbiera

Powiem Ci że u mnie się problem zmniejszył odkąd myję buzię ściereczką z mikrofibry czasem z żelem Ziaja nuno antybakteryjnym, a czasem samą wodą, no i później tonik z Ziai rumiankowy i wklepuję krem "kozie mleko" też z Ziai
Pierwsze 3-4 dni z tą ściereczką to masakra była - duuuużo skórek się pojawiło, ale zaczęłam regularnie krem wklepywać i jest teraz super. Pod fluidem czasem wyjdą 2-3 skórki ale wieczorem skupiam się na tym miejscu przy myciu i następnego dnia jest czysto

jakbym o moim czytała mojemu to nawet balsam przeszkadza Ale muszę go używać bo moje usta mają okropną tendencję do pierzchnięcia nawet w lecie i pękania kącików ale carmex jest dla nich wybawieniem
tiaaa moj tez "uwielbia" jak maluje usta...czymkolwiek

jesli chodzi o kosmetyki Ziaji to tylko ten balsam kakaowy jest dla mnie dobry, reszta kosmetykow jakos na mnie nie dziala, tonik ogorkowy mialam(zero skuteczności), kozie mleko dla mnie za tluste na twarz, a nuno antybakteryjny mnie wysuszal:P
Stary 2012-03-05, 21:54   #168
Fari
Rozeznanie

Cytat:
tiaaa moj tez "uwielbia" jak maluje usta...czymkolwiek

jesli chodzi o kosmetyki Ziaji to tylko ten balsam kakaowy jest dla mnie dobry, reszta kosmetykow jakos na mnie nie dziala, tonik ogorkowy mialam(zero skuteczności), kozie mleko dla mnie za tluste na twarz, a nuno antybakteryjny mnie wysuszal:P
Ja mam tłustą cerę i kozie mleko mimo że tłustawe to fajnie się uzupełnia z żelem Nuno i tonikiem rumiankowym Przedtem stosowałam wszystko co się dało normalizujące i/lub matujące i skutkiem tego było przesuszenie wierzchniej warstwy i szybkie przetłuszczanie (o pryszczach nie wspomnę), a od kiedy zadbałam o mocniejsze nawilżenie to i przesuszenie i przetłuszczenie się zmniejszyło trzeba metodą prób i błędów znaleźć złoty środek w pielęgnacji , mi się udało i to widać po stanie skóry
Ale spróbuj tego mycia ściereczką - dużo lepszy efekt niż po peelingach i taniej wychodzi
Stary 2012-03-05, 22:24   #169
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

czy będzie ten slub to jeszcze nie wiadomo podobno. Oby był!

To skoro nikt nie szpachla szpachla, to skąd ta cała wiedza? oj, ktoś tu Gajke w trąbę próbuje zrobić

Ruda. Ci.Cho. Tak. Magusie są niedietetyczne, ale są mniej niedietetyczne niż czpisy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 22:35   #170
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
To skoro nikt nie szpachla szpachla, to skąd ta cała wiedza? oj, ktoś tu Gajke w trąbę próbuje zrobić
jakbys ogladala tyle youtuba i ogolnie KWC to tez bys miala wiedze:P ja zawsze lubilam kolekcjonowac kosmetyki

Fari gdzie dostalas szmatke muślinową?
Stary 2012-03-06, 06:51   #171
Promyk03
Zakorzenienie

dzień dobry
Ostatnio mam mało czasu bo dużo go spędzam z TŻ wczoraj prawie cały dzień a dziś jedziemy do dentysty Jutro szara rzeczywistość bo trzeba na uczelnię jechać po tygodniu wolnego
co do skóry ja mam bardzo suchą ale na szczęście nie mam żadnych pryszczy ni nic

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 06:53   #172
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Siema!

Wpadłam się Wam pochwalić, że w niedzielę mam makijaż próbny za.... 15 zł! jak dziewczyna się sprawdzi to ją wezmę na ślubny i ten mi zrobi za 30 zł
Jejku Gajus gdzie ty te promocje wynajdujesz super ci sie trafilo!

Cytat:
O matko, straszne

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 07:39   #173
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dzień dobry!

Gajka ma dużo siły, bo słoneczko czwarty dzień z rzędu dokazuje

Sylvi, pewnie tak, tylko ja jakoś zacięcia do tego nie mam

Ala, na gumtree, a gdzieżby. Są dwa miejsce z których mam swoje wyczesane promocje: gumtree i grupony wszelkiej maści

A dziś będę mieć dziewuchę -moją zmienniczkę podczas swojej zmiany. Mam ją przeszkolić. Master

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 11:19   #174
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry!

Gajka ma dużo siły, bo słoneczko czwarty dzień z rzędu dokazuje

Sylvi, pewnie tak, tylko ja jakoś zacięcia do tego nie mam

Ala, na gumtree, a gdzieżby. Są dwa miejsce z których mam swoje wyczesane promocje: gumtree i grupony wszelkiej maści

A dziś będę mieć dziewuchę -moją zmienniczkę podczas swojej zmiany. Mam ją przeszkolić. Master
grupony są uzależniające
Stary 2012-03-06, 13:22   #175
Fari
Rozeznanie

Cytat:
czy będzie ten slub to jeszcze nie wiadomo podobno. Oby był!

Ruda. Ci.Cho. Tak. Magusie są niedietetyczne, ale są mniej niedietetyczne niż czpisy!
Poprostu lubię tematy kosmetyczne i często czytam na ten temat np. na blogach i na wizażu a to że nakładam "tapetę" tylko raz na jakiś czas nie oznacza że mam to robić byle jak i byle jakimi kosmetykami

Cytat:
jakbys ogladala tyle youtuba i ogolnie KWC to tez bys miala wiedze:P ja zawsze lubilam kolekcjonowac kosmetyki

Fari gdzie dostalas szmatke muślinową?
Nie muślinową tylko z mikrofibry w pierwszym lepszym sklepie z artykułami do kuchni - np. w biedronce są chyba przy jakichś gąbkach do zmywania naczyń itp.
Ja kupiłam w takim mały sklepiku.
Stary 2012-03-06, 13:41   #176
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Szlag jasny mnie trafia w tym domu! Budujcie sie Promenady proooosze

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:44   #177
sylvi_86
Zakorzenienie

co sie stało kochana ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 13:59   #178
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Szlag jasny mnie trafia w tym domu! Budujcie sie Promenady proooosze
No już mówisz, co sie stało, już, już

Stary 2012-03-06, 15:34   #179
sylvi_86
Zakorzenienie

jutro z TŻtem jade do Poznania a w czwartek o 12 trzymajta kciuki bo kolejny test o tej godzinie TŻ ma

a ja kiedy TŻ bedzie zdawal ja w tym czasie bede sie relaksowac na zakupach w superpharmie
Stary 2012-03-06, 16:29   #180
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Wyczaiłam grupona na dentystę! Zakupiłam, bo mam dwie dziury, które muszę załatać zanim znowu będzie trzeba je robić kanałowo (jak 2 lata temu )

Ala, co jest?

Będę trzymać kciuki!

J, mi szarlotkę robi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości