![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ta niedziele minie rok odkad z TZtem zamieszkalismy tutaj tylko we dwoje a czuje sie jakbysmy byli tu razem od zawsze ![]() Zrobilam sobie karmelowe latte i ide do lozka, poczytam ksiazke, moze usne ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Choji Cześć
![]() No ileż można wymiotować. Od dwóch dni się męczę ;( Poszłam na chwile się położyć i już muszę nadgonić 2 strony Xd Zwolnijcie !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Simply nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale moim zdaniem jeśli chcesz zrzucić aż tyle kg, to długa droga przed Tobą i chyba warto zacząć odchudzanie od TERAZ, a nie że tu ziemniaczki, tam sosik i karmelowe latte. Nie szukaj wymówek tylko bierz się do roboty
![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-03-05 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
kurde dzwonił TŻ,że jego kumpel rozstał się z dziewczyną. Byli 4 lata ze sobą. Ostatnio zamieszkali ze sobą, a teraz zerwali. Ehh
![]() |
#3818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to na jutro mam twarozek z rzodkiewka i ogorkiem na pelnoziarnistym toscie na sniadanie, do pracy mam gruszke i Activie fat free na przekaske, salatke z pelnoziarnistym makaronem, kurczakiem, selerem naciowym i salata lodowa na lunch i galaretke bez cukru na podwieczorek. Takze dzialam ![]()
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-03-05 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
ale cipury z was
![]() ![]()
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowity tymczasowy podatek jest obliczany dla 23.38,66 - czyli faktycznie to chyba bylby dochod albo czesc dochodu ta ktora byla opodatkowana.... potem jest cos co mi google translate tlumaczy mniej wiecej jako : Łączny pracy są przeznaczone dla ( i to jest tez wysokosc podatku A czyli 8% - bo oni tu maja 2 rozne podatki) i tu jest kwota 9 440 potem sa jakies wyliczenia i pozycja - redukcja za okres cyz cos takiego i tu jest wlasnie to 23 tys potem ta sama kwota w pozycji - laczny tymczasowy podatek - tak jakby to bnylo wsyzstko co mi odciagneli z wyplat te 23 tys potem jest to rozbite na: Zaliczka na podatek zgromadzonego jako A-podatku (stawka podatku) i itp. podatkowego B. 13. 946, 66 i Zaliczka na podatek wycofane AM-wkład (8%) pracodawców 9440 czyli te 23 tys to wszystko co mi zabrali rozbnite na podatek A i B na to wyglada ale cos mi tego za duzo wychodzi - musze to policzyc dokladnie zaraz - choc bym sie nie obrazila za taki zwrot ![]() i badz tu madry i zrozum cokolwiek ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-03-05 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz zobaczyłam ![]() ![]() ![]() On nic nie sądzi żyje chwilą ![]() ![]() vicky7 w środę wracam do domku to mamusia się mną zaopiekuje xD Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-03-05 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
ja mam teraz 79 - schudłam kilogram bo leżąc z tą nogą przytyłam 4. Chciałabym mieć 73 ale w sumie nie ma pośpiechu bo na kwiatkach w Danii pewnie schudnę jak szalona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
To wyspowiadaj się szybko co słodkiego dzisiaj zjadłaś
![]() Ja mam taki problem, że wszyscy mówią, że jestem szczupła i "z czego ja się chcę odchudzać", więc w chwilach załamania myślę "eee, przecież nie jest ze mną tak źle, jedno ciastko nic nie zmieni". A potem jest jeszcze jedno ciastko, i jeszcze jedno... Bleee. Ale od wczoraj skończyłam z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zadomowienie
|
Też by mi się pasowało odchudzić heh...
Simply mamy podobną wagę, wiem jak ciężko jest schudnąć i zdobyć motywację. Ale dasz radę! ![]() ps. jak coś możemy zacząć razem, zawsze to jakaś motywacja ![]() Ananas jak nigdy nie miał tak długo czyli to już coś znaczy ![]() Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-03-05 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wiosnę myślę, że będzie spoko. Tylko wygląda na miękką i może się zniekształcać od nadmiaru bagażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
MBZ♥
|
Karmelkaskąd ja to znam--też słysze: co Ty wymyślasz, nie wydziwiaj.
nie rozumieją jak tłumaczę że robię to dla siebie bo wiem że przedtem czułam się lepiej ![]() a dziś zjadłam 3 kawałki ciasta z masą ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
no w sumie prawie podróżna bo ja tam nosze ciuchy na przebranie kompa kosmetyki
![]() ![]()
#3832 |
Zakorzenienie
|
patka, mam nadzieję że czujesz się lepiej; mnie też by dzisiaj rozjechali bo w połowie przejścia zmieniło się światło i baby nie obchodziło że ja jeszcze tam jestem tylko mi przed nosem przejechała
![]() potem byłam z moim lubym u laryngologa i zleciła mu testy alergiczne bo nadal kaszle, potem z mamą w Lidlu a teraz jestem z wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
Wy tak o wadze to Wam coś powiem.
Czekam sobie do dermatologa. Na korytarzu jestem ja i jakaś pani z małą dziewczynką- taką 5-6 lat i namiętnie wciska tej dziewczynce pączka. Dziecko wygląda jak mały, różowy baleronik, mama (tak wnioskuję) wciska jej tego pączka. Dziecko się krzywi. Ja wchodzę do gabinetu a mama mówi "jedz kochanie, chyba nie chcesz wyglądać jak ta pani"......... Także tego..... jestem postrachem małych, grubych dzieci ![]()
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę rozmiar 34 xd
karoline3ek no znaczy mam nadzieję i teściowie mnie ubóstwiają xD Co im się nigdy nie zdarzyło. Ja to pamiętam jak na samym początku mój ojciec z jego ojcem już rozplanowywali kto za co na weselu płaci. Ale mój ojciec jeszcze nie przepadał za moim chłopakiem (tak mówił ![]() Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-03-05 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Witam po raz drugi
![]() A dziś mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni ![]() i mogę powiedzieć , że byłam średnio nastawiona na tą poradnie a nawet nie było tak źle . Wielu rzeczy się z TŻ dowiedzieliśmy i w ogóle nawet miło było . |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3837 |
Polka Ogarniaczka
|
dobra, komp włączony, idę ogarniać konspekt na lekcję z dzieciakami i harmonię
![]() btw - mój kumpel, Kamil to nagrał dziś, ładne imo... http://www.youtube.com/watch?v=2ijXlnxTo38
#3838 |
Zakorzenienie
|
jak juz jesteśmy przy diecie to powiem Wam, że ja nie wiem co ze sobą zrobić..mój problem polega na tym, że obiad jem dopiero po pracy..kończę o 17, o 18 jestem w domu i jem około 19-ktoś to musi przygotować/podgrzać..
w pracy nie jem, bo po prostu nie znoszę jedzenia odgrzewanego w mikrofali a na codzienne obiady przynoszone przez catering mnie na chwilę obecną nie stać..jedynym wyjściem jest wsuwanie gorących kubków co czasem mi się zdarza albo kanapek/bułek na obiad a np. sałatek wieczorem jak jestem w domu..z tym, że na dłuższą metę się tak nie da..chyba jestem skazana na nadprogramowe kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
BYou czyli mamy podobny problem. "Na szczęście" Tż uważa, że mogłabym zacząć ćwiczyć - chociażby dla zdrowia i ujędrnienia pupy. On przestrzega specjalnej diety na masę i ma trening co 2 dzień po 1-2 godziny. Ja też muszę coś ze sobą zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.