![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
KUzwa po plytki lecialam na dol
![]() ![]() ![]() Tez ide zaraz spac dobranoc ![]() ![]() a nie widze avatara ,nikt nie ma , jutro pewnie bedzie. Czasem tak mam ze tylko pisze kto a zdjecia nie pokazuje wogole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi sie mlody rozlozyl , wczoraj w nocy jeszcze maly mnie zawolal , musialam go zabrac do siebie. Przez godzine nie mogl zasnac, dzwonilam do tz-ta kiedy wraca bo mu zara dzieci na kebaba przerobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Monika Ty wyrodna, wiecznie spiaca mamusko
![]() Ja teraz skonczylam Insanity , ide sie kapac, Jak nie zasne to wroce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() Ja polowe treningu skonczylam bo kuzynka do mnie dzownila i sie zagadalam ![]() Sniezynka umylas te okna? ![]() Zancia tez u was okna otwieraja sie na zewnatrz ? hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie spie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
O rany Monka Ty to masz spanie :O Mi wczoraj na kompie nie chodzil internet, a na telefonie dzialal tylko niemiecki slownik i nie chcial zaakceptowac tego co pisalam
![]() Olivia na urodzinach u kolezanki, Tzet pojechal z Sarah kaczuszki nakarmic a ja prasowalam i sprzatalam sypialnie, bo wczoraj juz nie zdazylam ![]() Monka Tzet kupil wczoraj czyste bialko, chcemy je pic po treningu (tzn juz pijemy :P ) ale nie wiem czy ono jest okay, wiec pozniej Ci wkleje skladniki a Ty mi napiszesz czy sie nadaje na redukcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
wlasnie moje czubki juz sie kapia ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka ja tam serio to sie nie znam na bialkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Hello
Słyszałyście o zderzeniu pociągów u nas, masakra normalnie... ![]() A u nas weekend raczej na luzie, bez większego sprzątania i stresów. Wczoraj byliśmy w schronisku dla psów. Chodzimy czasem zanieść karmę i wziąć jakiegoś psiaka na spacer. Wczoraj mieliśmy przezabawnego małego szczekacza, tż nazwał go "Fistaszek" hehe, prześmieszny był ![]() ![]() Monka ale masz spanie, masakra jakaś. My wczoraj posiedzieliśmy z TŻ do 2:00, ale rano Ala dała pospać, zrobiłam jej kakao, włączyłam bajkę i poszłam dalej w kimono do 10:00 ![]() Ala też jutro chyba do przedszkola ![]() ![]() Śnieżynko strasznie późno ćwiczysz, podziwiam. Ja to głównie rowerek i brzuszki, nie mam na razie zacięcia na inne sporty. Jak zrobi sie ciepło to planuję biegać. Zrobili koło nas super bieżnię, więc miałbym blisko, ale zobaczymy zobaczymy ![]() ![]()
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
Hej laski!
Mama juz jest u siebie w domku, podroz miala spokojna ![]() Nam pozostalo radzic sobie bez niej ![]() Monka i Doridee na tym badaniu tutaj w prywatnej klinice, przyjmowal nas francuz i mowil ze najwiecej pacjentow ma z Europy wsch. ![]() Monka znam tylko jeden dom tu w Anglii gdzie okna otwieraja sie do wewnatrz, jest to dom moich znajomych (rodakow), ktorzy kupili i remontowali ten dom kupe lat temu, za czasow gdzie sie jeszcze oplacalo przywiezc cale wyposarzenie domu z pl ![]() ![]() ![]() Sniezynka fajnie, ze cwiczycie sobie razem z Tz na pewno oboje sie mobilizujecie, kiedy swoje fotki pokazesz? ![]() ![]() Gosiula witaj kobieto, fajnie ze sie odezwalas, oby czesciej ![]() ![]() Edytcia jak sie czujesz? Co do milostek to nasz mlody jeszcze nic nie mowi, kiedys tylko jak dostalismy zaproszenie na ur do pewnej Izabell to powiedzial mi ze ja kocha i tyle w sferze milosci mojego syna ![]() Dziewczyny powiedzcie mi czy juz uzywalyscie kremow BB? bardzo mnie iteresuja i wlasnie zmierzam sobie kupic pare brobek z Korei i sprawdzic na wlasnej skorze jaki efekt daja ![]() Edytowane przez zancia03 Czas edycji: 2012-03-04 o 19:21 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Juz wczoraj z TZetem na biezaco sledzilismy te katastrofe, normalnie szok...
Doridee wiesz ja chyba wole nawet tak pozno cwiczyc, wtedy wiem, ze dzieci spia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka nie zdawaj, ze sie nie znasz ![]() ![]() Mysmy wczoraj tez z TZetem zabalowalismy do prawie 3:00 a dziewczyny juz po 6:00 byly na nogach ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Hej Zancia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
jesooo ale ja sie dzisiaj objadlam
![]() Doridee ja tez chce psiaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zancia hehe ale plus tych okien jest taki ze nie musismy same myc tylko dryn i ktos przyjerzdza i myje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka tu masz proteiny i suplementy dobre do cwiczen . https://www.supremegreens.com/ Fuck fuck , jak ja chcialam zamawiac to kuwa nie wysylali poza usa a teraz zrobili miedzynarodowa wysylke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kuzwa ja jakas zakrecona jestem i edytowalam posta i skasowalam co pisalam do Sniezynki hehe juz nie pamietam co tam bylo hehe. Podrjaralam sie wysylka tych protein hehe Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-03-04 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 |
Rozeznanie
|
Monka ja sama myje okna, moje sie tak otwieraja jakby do polowy wiec daje rade
![]() ![]() te kremy nazywaja sie blemish balm, linka zapodam Ci z ebaya bo tam sa chyba wszystkie mozliwe firmy http://www.ebay.co.uk/sch/Health-Bea...p3286.c0.m1538 Doridee swietny pomysl z tym pieskiem, ja tez bym chciala, ale jeszcze nie teraz niestety. Pytalyscie mnie wczesniej co robie w mojej pracy, a wiec jestem pakowaczem-smieszna nazwa, poprostu pakuje to co klient lub dany sklep zamowil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Zancia no u mnie sie nie da umyc, bo mam jedo ktore otwiera sie na zewnatrz i taki kwadrat ktorego nie umyje, tylko tam gdzie reka dostanie. Musisz sobie od nich numer wziasc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie znam kremu ale tani, kupie juz tera od kogo zamawiasz? nie wiem jaki kolor wybrac. To taki krem ala puder , ciekawe czy tak fajnie kryje ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Sniezynka aha czyli - kazdy filmik jest odpowiednim dniem z cwiczeniami i trzeba patrzyc sie na tabelke i tam sprawdzac jaki filmik wlaczyc ,ta? - pytanie- mowilas co o zapisywaniu rezultatow? Rezultaty z FIT TEST? bo jak przejrzalam teraz pierwszy trening to tam ciagiem cwiczyli poza przerwa na wode to nie ma co zapisywac. Zancia to latwa praca rraczej, chyba sie nie meczysz Sniezynka a cos wspominalas o krzywej akcji, mialas w klubie pisac? bedziesz nie bedziesz? nie musisz? hehe wiesz o co chodzi. Od jutra cie znienawidze jak zalicze ten fit test hehe Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-03-04 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
Rozeznanie
|
Aha czyli cena bardzo przystepna
![]() LioeleTriple the Solution i jeszcze skin food MUSHROOM BLEMISH BALM ale nie wiem ktory moze nr i jeszcze skin food Aloe Sun Blemish Balm o tych myslalam, juz jeden zamowilam ten ktory zazanczylam, potestuje jak przyjda, jutro moze poczytam wiecej o nich i zdecyduje ktore jeszcze zamowic, oczywiscie probki a zamowilam tutaj jak na razie http://www.ebay.co.uk/itm/2007080825...#ht_7221wt_937 Edytowane przez zancia03 Czas edycji: 2012-03-04 o 20:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Zancia no tanie a nie? jak one pare funtow kosztuja. Mowisz o tym ze bys zamowila? http://www.ebay.co.uk/itm/Missha-M-P...item4ab48b841f
Pogubilam sie w tych nazwach ktore podals hehehe musze posiedziec i je opczajic. Ja to sie tylko zastanawiam czy one nie zapychaja porow, ale to takie ala kremy podklady i dwa, ze azjatki maja raczej inna skore niz nasza, genetycznie inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
Rozeznanie
|
Monka tak pisalam o tym, wiem ze one maja inna skore jak my i dlatego szukalam w necie co mowia i pisza o tym europejki i ten z lioele co zamowilam niby jest ok, a ten co ty wkleilas moze zapychac, dlatego szukam dalej
![]() oki ja juz w lozku, gotowa do spania dobranoc wszystkim i do nastepnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
Zancia okey to ja czekam co znajdziesz
![]() ![]() ![]() ![]() Idz spac idz ja tez ide sie wyszykowac , dzis zaklad z tz-tem zrobilam o mecz i jak przegram to musze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Rozeznanie
|
Witam z rana. Słońce za oknem ,mróz całkiem spory ,ale cisza i spokój. Ale działałyście przez weekend.
A my wczoraj oczywiscie z gwiazdą na łyżwach byłyśmy . I musze sie pochwalic ,że jeździ pięknie sama .bardzo jestem z tego zadowolona ,bo uwielbiam ten sport i widzę ,że Ninka złapała bakcyla. Ale żeby nie było tak różowo ,to w sobotę przeżyła zderzenie czołowe z latarnia uliczną . Bo przeciez trzeba chodzić z zamkniętymi oczami ![]() Nic sie nie stało ,ma tylko lekko odrapane czoło. A ja od rana szeregi statystyczne przerabiam. a wieczorem fittnesik . dzisiaj chyba zumba. Czasami w domu też ćwiczymy na x-boxie zumbę ,chociaż czesciej Ninka gra w jakieś swoje przygodowe gry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Gosiula
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pikny dzien , jak u was? u nas slonko swieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee wyslalam paczke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka stwierdzilam ze jeszcze przez tydzien bede cie lubic ![]() Odebralam dzis krem , retin a , zaczne smarowac sie w niedziele zeby na weekend nie lazic z luszczaca sie skora. Wlasnie Doridee i co schodzi ci skora? Sniezynka a ty mrozisz ser bialy? Kupilam zeby pierogi robic, a date mam do 7 go ![]() ![]() Probowalyscie CLINIQUE REPAIRWEAR LASER FOCUS wrinkle & UV damage corrector i PORE REFINING SOLUTIONS CORRECTING SERUM i REAPAIWEAR LASER FOCUS puder? Slyszalyscie jakies opinie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Gosiula ja też lubię jazdę na łyżwach
![]() ![]() Monka to już w ten weekend masz ten egzamin? Szybko, dasz radę ![]() ![]() Skóra mi nie schodzi z czoła, ale delikatnie łuszczy sie między oczami i przy nosie a tam nie smarowałam ![]() ![]() Tych kremów z Clinique nie znam, ani opini ![]() Kurcze, całe przedpołudnie spędziłam łażąc po sklepach, szukam butów dla siebie i dupa, nic mi się nie podoba a jak sie podoba to za wysoki obcas ![]() ![]() Żancia a jak z kryciem tych kremów, chyba nie bardzo, co?
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Monka tak, mroze ser bialy, tylko nie rozmrazam go w mikrofalowce, wyciagam dzien wczesniej i czekam az sam sie rozmrozi
![]() Ja bede pozniej, musze trenowac ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
SSniezynka a ile taki ser moze stac w lodowce? pewnie dlugo go nie potrzymam , ale tak z ciekawosci pytam
![]() Doridee hehe ty to masz przekichane z tymi zakupami, jak ja czytam co ty piszesz to stwierdzam ze serio meki przechodzisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wlasnie one te G za 6 wziela i bylo 6/6 ![]() ![]() ![]() Moje czuby chyba juz spia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Hej ho, jestem i ja.
Doridee ja jestem przeciwko psom w blokach... Jakoś nie wyobrażam sobie ![]() ![]() Są fajne bo wiele z nimi nie trzeba robić - co rano trochę jedzonka i raz na tydzień dolać wody. Też obczajam buty na wiosnę, ale póki co baleriny planuję takie od ryłki z marszczeniem z boku... takie zwykłe, ale mają delikatny klin, więc będą wygodne. I jeszcze jakieś obcasy, mam faworyty, ale to wyjdzie w praniu co kupie. A swoją drogą nie cierpię iść z planem na konkretne zakupy i nie kupić nic. monka ja mrożę ser, ale tak jak Snieżynka nie rozmrażam go w mikrofali, tylko zostawiam aż sam się rozmrozi. U nas kolejny weekend atrakcji. W sobotę i niedzielę mała miała pokrzywkę na całym ciele. Byliśmy na całodobowej opiece dwa razy (raz w sobote i raz niedzielę) Za pierwszym razem dostałą zastrzyk sterydowy i ta pokrzywka zaczęła schodzić powoli, ale w niedziele znów od rana masakra. I jak pojechaliśmy drugi raz na całodobową to pytałąm czy z tym to już do szpitala? lekarz powiedział, że "do spzitala to jeźdźcie jak zacznie sie wam dusić" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak rozmrazam jedzenie w lodowce, tak powinno sie robic
![]() Edycia aleo co chodzi z ta pokrzywka, ja juz sie pogubilam. Czemu z pokrzywka d szpitala pojechalas a nie czekalas zeby do lekarza isc. Taka intensywna byla? bolala ja pieklo swedzialo? Nie mowie ze zle zrobilas, ale tak chce to zrozumiec. O co chodzi z tym duszeniem, trudnosci przy oddychaniu wystepuja przy alergiach , raczej , co nie? Czyli lekarze nie wiedz od czego to, wczesniej cos wspominalas tez wtedy mala miala pokrzywke jak bylyscie w szpitalu, sorry ale nie pamietam juz ![]() Powiem wam ze ja licze ze w maju jak do pl pojade, bedzie tak chlodnawo zeby mozna bylo ubrac kozaki nieocieplane , do leginsow czy jeansow, wiecie o co chodzi ![]() ![]() Dopiero orbiterek skonczylam, a niechce mi sie juz treningu robic, ale nic zeby sie nie trzesla dupa ma trzeba troche pocierpiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
monka jechałam do szpitala na dyżur całodobowy bo była sobota, a wtedy przychodnia nasza jest zamknięta.
Tak, bardzo ją swędziało i bardzo szybko się rozprzestrzeniała. Tak, przy alergii (zwłaszcza wcześniej nie zdiagnozowanej) można się dusić i nawet udusić. Kiedyś miała wysypkę po antybiotyku, ale to była WYSYPKA nie pokrzywka i było wiadome, że to po antybiotyku. Ale to było jak miała 8miesięcy. BTW dobrą masz pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
Edycia no rozumiem , tak pytalam, ja ci powiem ze te dzieci tak maja ze kurka zbliza sie weekend a one cuduja i choruja
![]() ![]() Jeste cala mokra , a dopiero dwie rundy zrobilam na skakance ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byl TZet z Olivia u lekarza na kontroli ( tej przed- szkolnej ) juz kiedys wspominalam... i ogolnie jest super, przygotowana do pierwszej klasy jest
![]() ![]() Druga sprawa- hm... mniej przyjemna ![]() ![]() Trzecia sprawa- po badaniu TZet odwiozl mala do przedszkola a 2h pozniej do mnie dzwonili, ze ma goraczke,, szybko zwinelam sie z pracy i odebralam dziewczynki z przedszkola takze zostaniemy jutro w domu, dlatego teraz tyle siedze... Monka- w lodowce ser moze stac tyle ile data waznosci, a podejrzewam, ze na mysli mialas zamrazarke ![]() ![]() Edytcia i nic nie powiedzialas temu doktorkowi za taki tekst ??? Ja w sumie chyba tez bym nie powiedziala, ale TZet ojej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a ty jeszcze nie spisz , cholero
![]() ![]() Ze szkola cie rozumiem, podobnie jest w pl . Rodzice nie moga w domu uczyc dzieci ,zeby potem wlasnie nie bylo takich roznic. Nie jest to zakaz, ale podobno mowi sie zeby nie uczyc. I co myslisz o tej operacji? strach bo to pod narkoza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ci sie dziewczyny rozchorowaly , lipa. Jakis moze wirus ![]() No ser ma date do 7go czyli jeden dzien mi zostal, ale i tak wpakowalam juz do zamrazalki bo nie mam w planach robienia pierogow, niechce mi sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
Monka no nie spalam, czekalam na Was, ale sie nie doczekalam
![]() Sarah nie ma w ogole odstajacych uszu, ale ja mam i TZet ale nie tak bardzo :P Ja ser tez mroze nawet krotko przed data, a wyjmuje juz po dacie, ale mimo wszystko jest dobry, takze nie masz sie co martwic ![]() Ide troche chalupe ogarnac i kluski gotowac, bo sobie Sarah zazyczyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ty sie ze mnie nie śmiej, ja nie cierpię zakupów, w szczególności butów. Bardzo ciężko kupić fajne buty w rozsądnej cenie... Kupuje tylko skórzane i dobre jakościowo, a te co mi się podobają kosztuję średnio 500zł, to dosyć dużo jak dla mnie ![]() ![]() ![]() Śnieżynko odnośnie szkoły to u nas dokładnie tak samo mówią i podobno to się sprawdza. Dlatego nie przyciskam Ali, nauczy się wszystkiego w szkole ![]() Odnośnie uszu to super, że finansuje kasa chorych, u nas to spory koszt jak chce sie zrobić taką operację... Też mam odstające ![]() ![]() ![]() No i zdrówka dziewczynkom ![]() Edycia a przeciwko czemu konkretnie jesteś, jeżeli chodzi o psa w bloku? A właśnie... Pisałaś kiedyś, że piszesz recenzję do lokówki (chyba) Bosch, byłaś jedną z recenzentek? Jak to wygląda, dostałaś na zawsze sprzęt? Faktycznie są dobre? Zosia jest alergiczką? Domyślasz się skąd ta pokrzywka? Jak to wygląda? Jak wysypka? czy jak? A ja zaraziłam się od Ali i też mam oko czerwone i rano zaropiałe ![]() Farbuję właśnie włosy na jasny brąz, mam nadzieję, że nie będą za jasne. Na opakowaniu fajny, dosyć ciemny brąz, zresztą brązy zawsze ciemniejsze wychodzą. Zobaczymy za pół godziny ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2012-03-06 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.