Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 19:56   #931
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Ja mam tyle smakow ze glowa boli,ale generalnie to powinnam sie leczyc bo jesli chodzi o jedzenie to mi strasznie bije tzn. polowy produktow sklepowych nie jem,ba! zeby polowe 70proc. Zjadlabym paprykarz szczecinski ale boje sie co sie w nim znajduje tzn chodzi mi o te scinki-odpady z ryby,albo pasztet ale jak czytam sklad mieso oddzielone mechanicznie 30proc to mam dosc,dlatego w efekcie nie jadam zadnych kielbas i wedlin i parowek. Kiedys uwielbialam sledzie w puszcze w sosie pomidorowym-kiedys je otwarlam sie przerazilam bo bylo tam pelno bialo-zoltych kuleczek.
A co do wedlin i kielbas sa to wyroby wedzone ale parzone czyli moga byc spozywane przez ciezarne?
Wychodzi na to ze jem tylko ser zolty,topiony,warzywa,pla tki z mlekiem i to koniec mojego menu,az mi sie rzygac juz chce tym wszystkim...niewiem moze powinnam sie leczyc...
Tak jakos przed drzemka wzielo mnie na przemyslenia dlaczego mi tak odwala
ja już pisałam,że w ciąży je się wszystko,oprócz surowego mięsa i jajek,a tak to nie ma ograniczeń Wszystko tylko z umiarem.

Mnie rozbolała głowa okropnie. Bigos mam w zamrażarniku,ale ja już chyba po tym kalafiorze nic nie zjem,synkowi usmażyłam naleśniki i zapachem się najadłam. Ide pooglądać te spodnie.
My wynajmujemy 2 pokoiki i mieliśmy szukać trzech,ale zwątpiłam czy chce mi się w ogóle przeprowadzać,a z drugiej strony nie chce się gnieśći nie wiem sama...

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:56   #932
Filusia88
Zadomowienie

Witam wszystkie drogie Wizażanki!
Kilka lat nie udzielałam się na forum. Zaglądałam, ale ograniczyłam się do roli biernego czytelnika
2.02.2012 dowiedziałam się o moim Maleństwie
2.03. byłam na USG i wiadomo już że obecnie jestem w 11 tc
Bardzo proszę o dopisanie do listy, bo zamierzam brać aktywny udział w dyskusji
pozdrawiam Kochane!
Ola
Stary 2012-03-05, 20:00   #933
zielona1911
Zakorzenienie

Anusia479 tak kochana ale wedzone= surowe z tego co wiem tzn jednak ten dym ma za niska temperature zeby miesko sie "ugotowalo,upieklo badz usmazylo"

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
Kilka lat nie udzielałam się na forum. Zaglądałam, ale ograniczyłam się do roli biernego czytelnika
pozdrawiam Kochane!
Ola
Siemka
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:22   #934
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
pozdrawiam Kochane!
Ola

No dzień dobry
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:11   #935
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32735853]Na dodatek ja nigdy nie mieszkałam w domu jednorodzinnym,zawsze w bloku,wszędzie blisko było no ale przyzwyczaję się,poza tym dzidzi bedzie miało ogródek no i ja uwielbiam kwiaty więc będę miała pole do popisu.Tylko ilosc roboty mnie przeraża sczególnie teraz gdzie nie obejdzie sie bez pomocy a ja lubie wszystko sama
Pamiętam jak pól roku temu moi dziadkowi wymieniali sobie drzwi wejsciowe i pomagałam sprzątać to pobojowisko.Pył był wszędzie mimo że zamknęłam drzwi od wszystkich pomieszczeń i na dodatek spawali i ten okropny zapach..
Ja lubie okolice kielc,radomia i skarżyska bo to są moje rodzinne strony
[/QUOTE]

Ja ze Skarżyska Wychowałam się w domu, na wsi, mąż też, teraz mieszkam w mieszkaniu. Ciężko mi było się przestawić Swój dom to jest cudowna sprawa, podwórko, czujesz się wolna, sąsiedzi cię nie monitorują, każdy zajmuje się sobą. Ja bym tu nie dała rady, gdyby nie dom rodzinny, wieś, las. Każdą wolną chwilę tam spędzamy. Mieszkanie traktowaliśmy jako "przetrwalnie", teraz powoli tworzymy dom dla dzidziusia.

Cytat:
pozdrawiam Kochane!
Ola
Witamy serdecznie

W sumie to już niedługo powstanie wątek mamusi listopadowo/grudniowych, czas leci bardzo szybko
Stary 2012-03-05, 21:20   #936
Elmiria
Raczkowanie

Helo!

Ostatnimi siłami wylazłam z łóżka i wpadłam napisać o wizycie, bo wiem, że trzymałyście kciuki

Na nogach cały dzień, więc jak wróciłam to się walnęłam w czym byłam i pół godziny bez ruchu.

A więc, gin przesunął znowu termin, i jednak ciąża kilka dni wcześniejsza. Także już sprawdzał te przesierność i powiedział, że wstępnie wygląda na to, że wszystko jest ok, ale jeszcze raz idę w środę, żeby maluch chociaż dwa dni starszy był. Poszłabym za tydzień, ale nalegał by teraz, bo potem ma urlop i z kolei potem było by już za późno. To za wcześniej to za późno... Ale co mi tam!!!! Bobasia jeszcze raz zobaczę, to sama radość, on tak ślicznie pływał dziś, machał do mamusi! Moja mała wielka miłość!!!!! Więc jestem cała uradowana tym, że go zobaczyłam i jak tam rośnie!
Także gda, coś nam dziś nie bardzo poszło, ale to kwestia kilku dni

Uściskam was
Dobranoc
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:30   #937
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja tylko wpadam powiedzieć :do jutra. Mąż na nocke i idę spać,a nie lubie tak sama

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-03-05, 21:42   #938
colds
Zakorzenienie

Cytat:
pozdrawiam Kochane!
Ola
Witam kolejną Mamuśkę

Elmiria - A więc czekamy na następne sprawozdanie z wizyty . My mamy dopiero na 24.03., będziemy wtedy w 16t+5d. (to który to tydzień? 17? Nadal się gubię w obliczeniach )

No, i co do pampersów. Faktycznie, przemyślałam za i przeciw, i macie racjoche . Najwyżej będą pieniążki odkładane, żeby łatwiej było na początku
Stary 2012-03-05, 21:44   #939
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Anusia ale fajnie

Anusia479 mój też ma dziś nocke zresztą cały ten tydzień

Witam nowe matencje i też ide już lulu,dobranoc mamuśki
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:18   #940
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Południe Krakowa ja też od zawsze jestem dzieckiem bloków i nie wiem czy się przystosuję. Kocham tylko moje miasto Częstochowę, Zakopane i nade wszystko morze
też uwielbiam Kraków. Odkąd zaczęłam pracę w firmie, która ma centralę w Krakowie jestem tam dość często
jutro śmigamy na kilka dni w góry. Tż pojeździ sobie na nartach a ja wchłaniając górskie widoki (moje ukochane) będę odpoczywała na słoneczku z książką w ręku. tylko te 7 godzin jazdy mnie przeraża...
Ściskam mocno i do poniedziałku... pewnie nie dam rady Was później nadrobić. Powodzenia na wszystkich badaniach i podglądaniach Maluszków. Buźka girls

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:25   #941
Almariel
Zakorzenienie

nie nadrabiam, bo padam na nos i zaraz do łóżka zmykam.

Pozdrowionka dla wizażowych ciotek od Maluszka. Ma się dobrze i machał nam rączką.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3050015.jpg (39,6 KB, 36 załadowań)
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 23:32   #942
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cześć kochane, padam na cycki już po tym dniu.
Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków za badania.
A więc usg wyszło książkowo ale zrobiłam jeszcze test z krwi i wyniki będą do 2-3 dni. Będą mi dzwonić.
Dzidzia mi pomachała łapką - myślałam że padne, ma już prawie 5cm i na 75% lekarz mówił że to chłoptaś. A ja to czułam od początku bo nie moge zdecydować sie na imię dla chłopca
400zł popłynęło a moj facet jak zwykle przeboleć nie mógł że tyle kasy poszło. A zamiast dupek sie cieszyć że z malcem okey i że był i widział ze mną na monitorze to sie fukał.
Kurrrrrr jak ten jeleń mnie wku..a.
W ogóle to sie zastanawiam czy on sie nadaje na ojca jak on takie pierdoły gada w większości życa że ja nie wiem po co ja z nim sie użeram.
Cały dzień po tych badaniach smęcił o kasie.
Już mi zaś nerwy puściły i ide sie wybeczeć w poduche ;( ;(
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 06:32   #943
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry ...
ja wczoraj padłam już około 19 masakra i spałam do dzisiaj .. z pobudką na toaletkę .. a teraz jadę na badania .. troszkę kasiury wydać nie ...

Iwoncia nie przejmuj się niem, najważniejsze że dzidzia zdrowa My też robiliśmy test podwójny ... i popatrz kilka km różnicy i już inne ceny ... porażka ta służba nasza ...

uciekam co by szybko zjeść śniadanko bom głodna
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:04   #944
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobryu Nas pieknie i słonecznietylko nie pospałam bo synuś coś spac nie mógł w nocy i budził się.
Choco mój też cały tydzień ma nocki,a kolejny trzecie zmiany od 17 do 3 w nocya ja tak tego nie lubie. A co to będzie jak pójdzie na 17 do 3 w nocy i zostawi mnie w dwójką małych dziecipowiem szczerze obawiam się tego.
Iwoncia super,że wszystko jest dobrze z dzidziąi brawo za pisiorka jeśkli faktycznie tam jest. A co do Twojego Tż,to nie wiem co napisać kochana,ale tak myśle co to będzie jak będzie trzeba kupowac wyprawke,może mu to przejdzie jak się w końcu ojcem poczujemoże jeszcze nie czuje jaką nagrode dostanie za to czekanie i nerwy.
A Ty się nie smuć przez niego tylko się ciesz,że maleństwo zdrowiutkie.
Konczita a co to za badanka??Trzymam kciuki abyś wytrzymała
Almariel a który to tydzień już?Te fotki z brzuszków są takie słodkie.
Pytam ostatnio mamy jak to było jak ona w ciąży chodziła,a ona do mnie,że wtedy się czekało 9 miesięcy na to co się urodzi i czy zdrowe,jedynie można było stwierdzić czy to bliźniaki czy pojedyńcza ciąży,kurka jak te kobiety to wytrzymywały

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-03-06, 08:16   #945
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry

wczoraj, któraś pytała o sery pleśniowe i padła odpowiedź, że z mleka pasteryzowanego są ok dla nas - jako, że wczoraj byłam na zakupach i wszystkie, które obejrzałam były z mleka pasteryzowanego poza jednym (ale ten był oryginał a pozostałe produkowane w Polsce) - więc mi tu proszę więcej paniki nie walić, bo potem, żeby Was uspokoić spędzam pół godziny przy lodówce w sklepie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:20   #946
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Witam mamuśki w piękny, słoneczny poranek
Poszłam spać o 22 i ledwo wstałam o 7 potrzebuje bardzo dużo snu

Almariel słodki ten maluszek, trochę rozmazany, ale widziałam główkę i tułów. My to już się znamy na takich zdjęciach

Iwonka mój facet też nie lubi wydawać pieniędzy. Jak idziemy na zakupy i mamy zapłacić 300 zł w supermarkecie to momentalnie robi się zły. Później przeżywa za co on tyle kasy wydał. Dlatego wole sobie codziennie do sklepu skoczyć i kupic co mi potrzebne i mam problem z głowy.
W sumie gdyby moj się dowiedział, że ma chłopaka to by raczej nie przeżywał, że wydał 400 zł na jakieś badania. On bardzo chce synka. Wszystkim mówi, że będzie grał z nim w piłkę itd
Masz ty los z tym swoim. Powiedz mu, że koniec z piwkami, oszczędzacie

Edytowane przez anusiaaniaanusia
Czas edycji: 2012-03-06 o 08:21
anusiaaniaanusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:32   #947
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
nie nadrabiam, bo padam na nos i zaraz do łóżka zmykam.

Pozdrowionka dla wizażowych ciotek od Maluszka. Ma się dobrze i machał nam rączką.
hihi nasze dzidki mają takie fajne małe rączki co nie?? hahah i tak łądnie machają do nas kochane okruszki

a tak w ogóle to haaaj! taka u mnie piknsa pogoda ze hoho -3 jest co prawda ale słoneczko przepiękne az sie chce rano wstawać zeziarłam własnie kanapki z paprykarzem ( bo ja nie czytam co tam w srodku jest ) i zaspokoiłam swoją chętkę moje utycie ciążowe zmniejszyło sie do 2,5 kg czyli jest gitez majonez co nie? no zawsze to lepiej niż 4,5 kg jejejeje super mi dzisiaj chociaż cosik mnie muli......
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:51   #948
tamlin111
Zakorzenienie

Heloł
Słonko piknie świeci, aż wstałam przed 7-mą.
Ja mam dziś wizyte Obejrzę dzidzię Już się nie mogę doczekać, a to dopiero o 16-tej.
Dziewczyny super, że na waszych wizytach wszystko pięknie.
Fotka cudna
No i kolejego prawdopodobnego pisiora gratuluję
Wiecie co, teraz ta ciąża to taka inna jest niż z Paulą. Mniej wszystko przeżywam, i jest spokojniejsza. Czuje się bezpiecznie. Mój były prawie mąż niestety nieraz mi taki terror w ciąży siał że aż smutno się robi na samą myśl. A teraz jest cudnie, spokojnie, Kropek się cieszy jak głupi, całuje brzuch, przykrywa nas kołdrą... jest tak inaczej niż wcześniej i szkoda mi że Paula w brzuchu musiała znosić to co jej pseudo tatus fundował mi.
Stary 2012-03-06, 08:59   #949
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki
Co do tego mojego chłopa to ja go wcale nie ogarniam.
Pluje sie że na badania 400zł wydał a se kupił wczoraj buty za 220zł i rybki do akwariów za 50zł. Gdzie tu kurna logika.
Na dodatek od swojego ojca i moich rodziców dostalismy po 200zł wiec nic nie stracił a on jeszcze pierniczy głupoty !!!!
Wg mnie to on sie nie nadaje na nic oprócz siedzenia z piwem przed tv.
Ględził mi wczoraj jeszcze że ma zły dzień i mam go nie słuchać. Nie jest normalny moim zdaniem i wiem po kim to odziedziczył :/
Na dodatek zaś dzisiaj z rana zauważyłam plamienie.
Nie wiem czym to interpretować, czy to stresem czy przez to że ostatnie 2 dni dużo pochodziłam???
Tylko wczoraj jeszcze nic nie było, ani w nocy - dopiero rano.
A przebeczałam ćwierć nocy i mam oczy jak śliwki
Pogoda ładna a ja mam takiego doła że nic mi sie nie chce.
Dobrze że ten mój palant ma na 14 do pracy cały tydzień
Jak dam rade to wrzuce potem fotki z wczorajszego usg
Buziam wszystkie dziewczynki
Stary 2012-03-06, 09:14   #950
Elmiria
Raczkowanie

Hej mamuśki

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ja się zbieram na uczelnię, jak koszmarnie zimno!!!! Brrrr...

colds, z odkładaniem na pampersy, to zdecydowanie lepszy pomysł! bardzo dobry!

Iwoncia, przestań się stresować i denerwować mężem, on na pewno przechodzi okres aklimatyzacji jak będzie w pogodnym humorze, to porozmawiaj z nim i powiedz, co ci leży na sercu, a on, co jemu
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:25   #951
katarzinka
Wtajemniczenie

Iwoncia - wiem, że łatwo powiedzieć "nie denerwuj się" ale musisz zluzować, chłop to chłop i ciężko za nimi nadążyć (choć to podobno oni z nami mają ciężko ) - Ty masz maluszka w brzuszku i musisz dla niego i siebie wrzucić na luz
pisz tu, żal się jak Ci pomaga - po to jesteśmy
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:26   #952
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Iwoncia nie stresuj sięoszczędzaj się i staraj się nie płakać. Najważniejsza jest dzidziaporozmawiaj z Nim może jakoś o tym,no nie wiem..
Lukrecja i masz racje,a po co się stresować co tam jest w tym składzie tego co się je,ja tego tez nie sprawdzami dobrze mi z tym.
Dzisiaj na obiadek robie pulpeciki w sosie i ziemniaczki,a teraz to bym sobie zjadła kiełbase smażoną na patelni z ketchupem i pomidorem pokrojonym w kosteczkeno musze iść kupić no!
Dziewczynki ja zmykam się wziąść za robote bo mi dziecko sajgon w domku zrobiło. Idę posprzatać i potem na dworek,bo słońce,że heeejj

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-03-06 o 09:27
Stary 2012-03-06, 09:32   #953
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Anusia479 tak kochana ale wedzone= surowe z tego co wiem tzn jednak ten dym ma za niska temperature zeby miesko sie "ugotowalo,upieklo badz usmazylo"

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Siemka
Zielona co do tego wędzonego, to bym polemizowała - często to wędzone to barwnik plus ulepszacz smakowy o zapachu wędzonki. Więc z tym ostrożnie. Tak robią nas kupujących w bambuko.

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:40   #954
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizyte Obejrzę dzidzię Już się nie mogę doczekać, a to dopiero o 16-tej.
Ja następną wizytę mam o 19:15. Jak jej się doczekam? Nie wiem Nie lubiłam chodzić do lekarzy a teraz codziennie bym latała
Trzymam kciuki za wszystki podglądane dziś maluszki

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Co do tego mojego chłopa to ja go wcale nie ogarniam.
Pluje sie że na badania 400zł wydał a se kupił wczoraj buty za 220zł i rybki do akwariów za 50zł. Gdzie tu kurna logika.
Na dodatek od swojego ojca i moich rodziców dostalismy po 200zł wiec nic nie stracił a on jeszcze pierniczy głupoty !!!!
Wg mnie to on sie nie nadaje na nic oprócz siedzenia z piwem przed tv.
Ględził mi wczoraj jeszcze że ma zły dzień i mam go nie słuchać. Nie jest normalny moim zdaniem i wiem po kim to odziedziczył :/
Na dodatek zaś dzisiaj z rana zauważyłam plamienie.
Nie wiem czym to interpretować, czy to stresem czy przez to że ostatnie 2 dni dużo pochodziłam???
Tylko wczoraj jeszcze nic nie było, ani w nocy - dopiero rano.
A przebeczałam ćwierć nocy i mam oczy jak śliwki
Pogoda ładna a ja mam takiego doła że nic mi sie nie chce.
Dobrze że ten mój palant ma na 14 do pracy cały tydzień
Jak dam rade to wrzuce potem fotki z wczorajszego usg
Buziam wszystkie dziewczynki
Nie przejmuj się tym plamieniem, skoro z dzidzią ok to musi widocznie tak być. Może wczoraj coś ci podrażnili, jakieś naczynko pękło. W sumie okres największego ryzyka mija. Odpoczywaj i nie przejmuj się mężem, on się powoli przystosuje. Odpoczniesz sobie teraz skoro na drugą zmiane idzie
Szkoda mi Ciebie kochaniutka, bo te plamienia stresują i jeszcze facet nie pomaga.
Ciesz się, że ja swojego widze tylko wieczorem. Nie ma czasu mnie wnerwić. A teraz wszystko potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, jakoś tak wszystko biorę do siebie.
Stary 2012-03-06, 09:42   #955
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

A tak w ogóle to dzień dobry kochane mamusie - szczególnie witam nowe. Coraz nas więcej pogoda przepiekna.
Chciałam sie pochwalić i mam nadzieje że nie zapeszę ale od piątku przestałam wymiotować wcześniej już było sporadycznie to znaczy co drugi dzień a teraz to już kolejny dzień gdzie nie muli, wstaje normalnie bez żadnych sensacji. Oby tak dalej idzie wiosna i energia wraca

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:44   #956
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Hej laseczki!
Już mi dziś lepiej więc jestem happy

Almariel fajny dzidek
Tamlin trzymam kciukasy za wizyte
Iwoncia nie wolno Ci się tak stresować,za ka zdym razem jak będzie Cie wkurzał to pomyśl o dzidku,weź głęboki oddech i sie wyłącz

U mnie świeci słonko że hej ale zimno bardzo Ja che już ciepło
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:45   #957
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość

Almariel słodki ten maluszek, trochę rozmazany, ale widziałam główkę i tułów. My to już się znamy na takich zdjęciach
No właśnie trochę rozmazane, na oryginalnym zdjęciu widać więcej. A ogólnie to moje pierwsze zdjęcie od gina więc dla mnie jest najpiękniejsze na świecie.

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Ja następną wizytę mam o 19:15. Jak jej się doczekam? Nie wiem Nie lubiłam chodzić do lekarzy a teraz codziennie bym latała
Trzymam kciuki za wszystki podglądane dziś maluszki
Ja też trzymam
A wizytę miałam mieć wczoraj o 18, ale mi przełożyli na... 21. Ale jakoś się doczekałam.

Anusia, tydzień u mnie 10 + 2 dni.

Edytowane przez Almariel
Czas edycji: 2012-03-06 o 09:50
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 10:03   #958
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
No właśnie trochę rozmazane, na oryginalnym zdjęciu widać więcej. A ogólnie to moje pierwsze zdjęcie od gina więc dla mnie jest najpiękniejsze na świecie.

Ja też trzymam
A wizytę miałam mieć wczoraj o 18, ale mi przełożyli na... 21. Ale jakoś się doczekałam.

Anusia, tydzień u mnie 10 + 2 dni.
serio??? to ja ci po piętach deptam kochana bo mam 10 + 1dzień
Stary 2012-03-06, 10:21   #959
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dziękuje Wam kochane za pocieszenie
Z Wami to tak raźniej jest i w ogóle fajnie aż mi sie humorek poprawił.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewuszki i maluszki mające dzisiaj wizyty. Ja następne podglądanie mam za 2 tygodnie i kolejne badania - i znowu około 176zł trzeba oddać lekarzom. No nic może już nie będzie tak przeżywał.
Zaraz daje sie do obiadu gotowania ale póki co to leże bo chłop sie przymila i już zakupy zrobił, poodkurzał i teraz piekarnik czyści i to w środku

Aaa no i witam też nowe mamcie - wybaczcie ale nie zdążyłam nadrobić wszystkich stronek
Stary 2012-03-06, 10:26   #960
lukrecja_25
Wtajemniczenie

hehe ja mam w marcu do wydania na dzidka 270 zł kurde bo szkoła rodzenia 150 zł , USG genetyczne 120 zł.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości