Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 19:07   #2521
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
MP,

Bania, ale z drugiej strony....... Co ja mam robić przez tyle godzin?
Nie biegaj dwa razy dziennie Stawy Ci siądą i organizm potrzebuje regeneracji! Wyznaczam Ci 5-6 razy w tygodniu!

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Idę poorbitrekować na Barwach Szczęścia i M jak miłość
Ale to dopiero za jakieś 15min
1. jezzzu tyle rzeczy jest do zrobienia!
mozesz przerobic cala ksiazke z origami, zrobic lancuchy choinkowe na przyszly rok i zrobic szaliczki dla wszystkich!
mozesz pomalowac juz pisanki zeby miec z glowy, PSY-HE!
mozesz trenowac znajomosc piosenek zeby pozniej wystapic w jaka to melodia i rozne takie.
albo, o. wez wejdz sobie na jakis watek, sledz go, a pozniej napastuj dziewczyny kryjac sie pod roznymi nickami, to dopiero fun

2. wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc nie naraze stawowo na takie przeciazenie

Ty nie masz Audrey w avku nie jestes trendy tak jak kasia zielinska widzialam w mtv cribs ze ona ma rozne gadzety z audrey ona to jest, ta kasia!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 19:10   #2522
Sunday Rose
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ania, Ty jesteś naprawdę niedobra gdzie Twoje serduszko? pewnie, że dostanę, phi.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Aaa, one (te laski w sensie :P ) mają całą serię ćwiczeń nazywają się różnie, pogrzebie na dyskach, bo mam to pościągane i jak będziesz dla mnie miła, to Ci napiszę co i jak

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Ale czekaj, moment, chyba nie pomyślałaś, że te wszystkie prezenty są od tż ?
Stary 2012-03-05, 19:10   #2523
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. jezzzu tyle rzeczy jest do zrobienia!
mozesz przerobic cala ksiazke z origami, zrobic lancuchy choinkowe na przyszly rok i zrobic szaliczki dla wszystkich!
mozesz pomalowac juz pisanki zeby miec z glowy, PSY-HE!
mozesz trenowac znajomosc piosenek zeby pozniej wystapic w jaka to melodia i rozne takie.
albo, o. wez wejdz sobie na jakis watek, sledz go, a pozniej napastuj dziewczyny kryjac sie pod roznymi nickami, to dopiero fun

2. wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc nie naraze stawowo na takie przeciazenie

Ty nie masz Audrey w avku nie jestes trendy tak jak kasia zielinska widzialam w mtv cribs ze ona ma rozne gadzety z audrey ona to jest, ta kasia!
Łot ar ju pie*doling???

Ale ja poważnie pytam.....
Wiecie, że ja nic nie robie oprócz siedzenia przed kompem, ćwiczenia na orbim, jedzenia i uczenia się jak muszę?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 19:23   #2524
Sunday Rose
Zakorzenienie

Psyhe, zacznij prowadzić blogaska! Wiesz, że bardzo chętnie bym się tym zajęła, gdybym nie cierpiała na brak czasu? I tak kupuję masę kosmetyków i recenzuje je wszystkim koleżankom, więc jak miałabym do tego dodawać fotki i śmieszne filmiki, to tylko by mnie to bawiło,a na dodatek dostawałabym masę nowości do testowania
Stary 2012-03-05, 19:31   #2525
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
liczy sie wnetrze! moze ma bogate wnetrze i te laski ktore sie znnim bzykaja, to doceniaja moze dodatkowo ma jakis super fajne umiejetnosci lozkowe, mysle, ze powinnas go umowic z Psyhe
Bo wtedy mogłaby się odezwać moja zazdrość. Kocham jak mi piszczy nad uszkiem
Cytat:
Ja kocham Audrey i mam ją na ścianie - jestem trendy?! WYŚLIJ MI NA PW TEN TJ! Trzeci raz nie poproszę tylko się obrażę

Biegałam 40 min, jestem mega zadowolona, ale mimo wszystko - rzekome endorfiny szczęścia w moim przypadku nie istnieją. Zrobiłam się jakaś obojętna na wszystko i wszystkich

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 19:46   #2526
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Psyhe, zacznij prowadzić blogaska! Wiesz, że bardzo chętnie bym się tym zajęła, gdybym nie cierpiała na brak czasu? I tak kupuję masę kosmetyków i recenzuje je wszystkim koleżankom, więc jak miałabym do tego dodawać fotki i śmieszne filmiki, to tylko by mnie to bawiło,a na dodatek dostawałabym masę nowości do testowania
Nieeee, jakoś mnie to nie kręci

W sumie to jak tak pomyśleć to mam co robić....
Uczyć się rzymskiego, a 24 mam kolosa z łaciny, poprać rzeczy na wiosnę, zrobić porządek w szafie, posprzątać pokój, oddać książki do jednej biblioteki, poszukać czy aby na 100000% nie mam książki z drugiej biblioteki, odwiedzić babcię, spotkać się z przyjaciółką, poćwiczyć, zredagować notatki z innych przedmiotów, wreszcie umówić się z kolegą na obiecaną flaszkę itp. itd.
Tylko chyba brak mi do tego motywacji
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 19:58   #2527
alexis77
Zadomowienie

Od piątku nie miałam internetu i ciagle mnie tylko zbywali na infolinii aż wkońcu dziś jakis normalny facet się trafił i po 32 min pomógł mi naprawić
Tęskniłam za Wami

Agnesuk świetne zdjęcie, wyglądasz na nim jak modelka Masz teraz piekne ciało, nie jakies wychudzone tylko wręcz idealne
Cytat:
A swoją drogą..... Mojemu orbitrekowi można w miarę ufać Bo w 45min. robię 8km., a koleżanka siostry (wiadomo która) miała orbitreka i w 15min. czy 20 robiła rzekomo 12 km.
ja przez 30 min robię 8,2 km ciekawe czy mi dobrze liczy
Cytat:
Jestem dziś najbardziej pozytywnym superbohaterem dnia, nie wiem co musialybyście zrobić, żeby mnie przebić

wstałam o 6.30 i... biegalam
Łooo aż mnie zatkało jak przeczytałam , nie mogłam uwierzyć Ty, leniuch wątkowy zmobilizowałaś się to biegania? Przyznaj się że później wpadłaś do domu i wszamałaś całą milke 330 g
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
MP, tak nawiązując do tej czaszki.. Moja mama dostała telefon, że na izbie przyjęć czeka facet z nożem w głowie. Ona już tam biegnie i w nerwach woła: "Gdzie ten facet z nożem w głowie", a tu Pan zza rogu "Tutaj jestem". Pan siedział sobie spokojnie z nożem wbitym w czoło i wystawała mu tylko rączka do trzymania noża - żona tak nieumiejętnie chciała Go zabić, że trafiła między półkule mózgu i nic mu się nie stało
ale ludzie maja akcje Myślę że ta historia nadawałaby się do Dlaczego ja
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 20:00   #2528
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam
Dzisiaj tak pięknie świeciło słońce,że poszliśmy z Tżem i Oli na długi spacerek ahh już się nie mogę doczekać kiedy będe mogła wyciągnąć z szafy moją czarną skórę i śmiało w niej chodzić

ten rok będzie zdecydowanie dobry! Już to wiem o!
Cytat:
Sos a'la Da Grasso!?
Ale będę walczyć. Jestem nawet umówiona z sąsiadem na biegańsko
eheeee, ale lepszy i ostrzejszy
oooo z sąsiadem

Cytat:
Ooo RwT o dorosłych facetach, którzy mieszkają jeszcze z mamusią
widziałam to!! boże, koles nie potrafił zrobić sobie kanapki widziałaś to?!

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
wróciłam dziś z pracy po 3 godzinach, bo.... Mała rozbiła sobie głowę, jechałam z nią do szpitala i ma 4 szwy na czole.... Masakra. Nie cierpię poniedziałków!!!!!!!!!!
jejku... ucałuj ją mocno ode mnie Oby szybko się zagoiło!

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Wolę przezyc kolejny poród niż patrzeć jak cierpi dziecko - naprawdę....
Dam buzi
później mówiła, że "mam ała ale to nic, mama zrobi klemu-klemu", bo zawsze jak się uderzy albo cos ją boli to jej to kremuję
ooo nie, nie mów nic o porodzie
ojej jaki słodziak

Cytat:
Loriette, o lol
Mój tata kiedyś pracował w pogotowiu i opowiadał jak kiedyś dostali zgłoszenie... Pojechali do pobliskiej wsi i facet obciął sobie palca na krajzedze(?) czy jakoś tak
No i pojechali do szpitala, a po paru minutach dojechała jego żona i nie miała wolnej torbeki i wsadziła tego palucha do torebki z landrynkami

ejj mu tato nie ma jednego palca... oderwało mu, jak naprawiał tira

Cytat:
Dokładnie tak Potem krzyczycie, że jem mało, ale jak jem normalnie [czyli tak jak Agnesuk na redukcji] to nic mi nie leci. Trzeba dołożyć do tego fakt, że mało się ruszam, bo pogoda nie zachęcała no i matura wymagała siedzenia w książkach. Dodatkowo wszystkie stresy skumulowały się w jednym momencie. No, ale od dzisiaj to się zmienia - będę jadła tak samo, ale dojdą do tego biegi.
Kochana moim zdaniem powinnaś więcej jeść i ćwiczyć. Ja też jem 5 posiłkow, czasem chipsy, czasem słodkie, gazowane... grzeszki wpadają, ale dzięki ćwiczeniom spalam to cholerstwo!
ale gdybym jadła tak malutko jak Ty, to nie miałabym siły skakać 45 minut
a widzisz,że nawet z grzeszkami można schudnąć

Cytat:
ale tez nie lubie jak mnie ktos widzi, wiec jak jedzie samochod albo rowerzysta to staje i udaje ze jestem ornitologiem albo ze jestem przyglupia i sie okrecam wokol wlasnej osi xD

to ktory to juz tydzien Twoich cwiczen?
powiem Ci, ze te pierwsze dni TJ sa takie lajtowe, a mnie bola troche miesnie, to super uczucie, wiem ze dzialaja!
z tym bieganiem to sama z siebie jestem dumna zobaczymy jak pojdzie dalej ;p zastanawiam sie, czy biegac codziennie czy co drugi dzien.
w ciagu dnia wpadlam dzis nawet na pomysl aby buegac rano i wieczorem, ale nie bede znowu robila z siebie psychola, ktory nagle wpadl w joggingowy szal.
hahaha padłam!
teraz zaczynam 9 tydzień. Turbo Jam maximum results skończone, teraz pora na turbo jam fat burning elite dzisiaj zrobiłam Fat Blaster ( jak chcesz, to poszperaj w folderach TJ i zobacz co to
rozpiskę mam powieszoną na lodówce i heya
dzisiaj robiłam 30 min skakania i 20 min na brzuchol... lało się ze mnie!!
Ja bym biegała sobie co drugi dzień, później jak turbo się rozkręci może być cięzko połączyć to i to
ja tam nigdy nie lubiłam biegać i nigdy biegać nie będę o!

Cytat:
Biegałam 40 min, jestem mega zadowolona, ale mimo wszystko - rzekome endorfiny szczęścia w moim przypadku nie istnieją. Zrobiłam się jakaś obojętna na wszystko i wszystkich
o jaaaaa, ale długo ja bym spuchła bo dwóch metrach
obojętna? dlaczego?

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 20:00   #2529
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Cytat:
Nieeee, jakoś mnie to nie kręci

Uczyć się rzymskiego, a 24 mam kolosa z łaciny, poprać rzeczy na wiosnę, zrobić porządek w szafie, posprzątać pokój, oddać książki do jednej biblioteki, poszukać czy aby na 100000% nie mam książki z drugiej biblioteki, odwiedzić babcię, spotkać się z przyjaciółką, poćwiczyć, zredagować notatki z innych przedmiotów, wreszcie umówić się z kolegą na obiecaną flaszkę itp. itd.
Ja podziwiam Laski, które prowadzą bloga o kosmetykach ciuchach itp. ile to trzeba mieć zapału i energii żeby co chwile robić filmik z recenzją, to jest takie czasochłonne.

Ja też nie mam do niczego motywacji, też powinnam zrobić tyle rzeczy a po powrocie do domu z pracy siadam na kanape i tak do nocy.
Siedze w pracy i myśle czego to ja nie zrobie jak wróce, i nie robie nic ...

mam doła!

oglądam program o kobietach które w wieku 72 lat chca zajsc w ciąze!! MASAKRA!

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 20:02   #2530
psyhe666
Zakorzenienie

Agnesuk, widziałam to, widziałam
Ale pewnie Twoja mama nie wsadziła tego palucha do torebki z ladrynkami

Eldoooooo, widać Cię!!!!!!!!!
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 20:07   #2531
agnesuk
Wtajemniczenie

hahaha, Psyhe - nie nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 20:08   #2532
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam od groma nauki z tego rzymu, a ja kretynka nawet nie zaczęłTam
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 20:12   #2533
agnesuk
Wtajemniczenie

psyhe sio do nauki,a nie na wizazu siedzisz i to pewnie jeszcze z browarem

Stary 2012-03-05, 20:14   #2534
Sunday Rose
Zakorzenienie

Psyhe, kochanie, jeśli uważasz, że na połówkę z Rzymu jest od groma nauki to przygotuj się psychicznie () na kolejne lata na tych studiach, zwłaszcza letnią sesję na drugim roku karne, cywilne, międzynarodowe publiczne, administracyjne i angielski
Stary 2012-03-05, 20:15   #2535
psyhe666
Zakorzenienie

Agnesuk, nie! Nie piję!

Od jutra rana się uczę!
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 20:16   #2536
agnesuk
Wtajemniczenie

hehe ja bym się napiła takiego zimnego piwa

ja się chyba uzależniłam od energetykow.. kocham je!

Stary 2012-03-05, 20:16   #2537
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Psyhe, kochanie, jeśli uważasz, że na połówkę z Rzymu jest od groma nauki to przygotuj się psychicznie () na kolejne lata na tych studiach, zwłaszcza letnią sesję na drugim roku karne, cywilne, międzynarodowe publiczne, administracyjne i angielski
Tzn. ja nie wiem, bo się jeszcze nie uczyłam, ale moje koleżanki wariują, że tyle tego jest i w ogóle trudne jak nie wiem i skoro jeszcze nie zaczęłam się uczyć to na pewno już nie zdążę i nie zdam itp. itd.
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 20:19   #2538
agnesuk
Wtajemniczenie

ja to się chyba jeszcze nie nadaje na studia

Stary 2012-03-05, 20:20   #2539
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ja to się chyba jeszcze nie nadaje na studia
Generalnie jak się zacznę uczyć to jakoś to idzie, ale najpierw muszę się do tego zmusić
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 20:24   #2540
agnesuk
Wtajemniczenie

Ja nigdy nie lubiłam się uczyć wiem, wiem leń ze mnie, ale cóż, taka moja natura

Stary 2012-03-05, 20:33   #2541
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, one (te laski w sensie :P ) mają całą serię ćwiczeń nazywają się różnie, pogrzebie na dyskach, bo mam to pościągane i jak będziesz dla mnie miła, to Ci napiszę co i jak

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Ale czekaj, moment, chyba nie pomyślałaś, że te wszystkie prezenty są od tż ?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa serio serio serio?! to super ! mysle ze zyskalabym na atrakcyjnosci gdybym rozsiala plotke ze cwicze z laskami z call on me i erykiem prydzem
Ale ja wiem, ze masz strasznie napiety grafik, narazie daj sobie spokoj, a ja o sobie przypomne

no ja myslalam ze wszystko od tza! wlasnie zdziwilam sie, co tak duzo tych prezentow , jak pod choinke! juz pomyslalam ze nasza Sandej ma kilku TZow i prowadzi podwojne zycie, jak moj kot!
wyobrazcie sobie ze biegl dzis do innego domu, widzialysmy to z moja kolezanka! i ona powiedziala mi wtedy, ze nie chce mnie ranic, ale Fred chyba splodzil tam jakies kociaki! zdrada! i teraz do tej pory nie wrocil do domku!
Cytat:
Ja kocham Audrey i mam ją na ścianie - jestem trendy?! WYŚLIJ MI NA PW TEN TJ! Trzeci raz nie poproszę tylko się obrażę
1. jest szansa
ale prawdziwa casoramowa trandsetterka miala tez kiedys plakat z merlin monroe w czasach jej marketowej swietnosci
wysle jak odpisze
Cytat:
to na co czekasz! do roboty, realizuj max. tydzien i z glowy !
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Łooo aż mnie zatkało jak przeczytałam , nie mogłam uwierzyć Ty, leniuch wątkowy zmobilizowałaś się to biegania? Przyznaj się że później wpadłaś do domu i wszamałaś całą milke 330 g
no wiesz?! ale beszt
wlasnie ze kiedys juz biegalam i bylam piekna! i teraz tez tak bedzie
Cytat:
Dzisiaj tak pięknie świeciło słońce,że poszliśmy z Tżem i Oli na długi spacerek ahh już się nie mogę doczekać kiedy będe mogła wyciągnąć z szafy moją czarną skórę i śmiało w niej chodzić

ejj mu tato nie ma jednego palca... oderwało mu, jak naprawiał tira
ja dzisiaj juz zalozylam skore wracalam do domu przed 19 i mnie spizgalo

2. zartujesz?! pewnie dla niego to juz calkiem normalne i mam nadzieje ze normalnie radzi sobie ze wszystkim? moj nie ma kawalka kompletnie juz tego nie odczuwa, ale mi jest go szkoda! ma cos ze sciegnem. bardzo kocham mojego tate!

Cytat:

Kochana moim zdaniem powinnaś więcej jeść i ćwiczyć. Ja też jem 5 posiłkow, czasem chipsy, czasem słodkie, gazowane... grzeszki wpadają, ale dzięki ćwiczeniom spalam to cholerstwo!

teraz zaczynam 9 tydzień. Turbo Jam maximum results skończone, teraz pora na turbo jam fat burning elite dzisiaj zrobiłam Fat Blaster ( jak chcesz, to poszperaj w folderach TJ i zobacz co to
rozpiskę mam powieszoną na lodówce i heya
dzisiaj robiłam 30 min skakania i 20 min na brzuchol... lało się ze mnie!!
Ja bym biegała sobie co drugi dzień, później jak turbo się rozkręci może być cięzko połączyć to i to
ja tam nigdy nie lubiłam biegać i nigdy biegać nie będę o!
1. DOKŁADNIE! zgadzam się z Toba i z Sandej
2. jaaaaaaaaaaaa obczailam fat blaster. ale rzez ! jak dobrze pojdzie to bede to robila w maju. OMG! chcialabym dojsc do takiego etapu! Trzymam za Ciebie kciuki!
Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Ja podziwiam Laski, które prowadzą bloga o kosmetykach ciuchach itp. ile to trzeba mieć zapału i energii żeby co chwile robić filmik z recenzją, to jest takie czasochłonne.

Ja też nie mam do niczego motywacji, też powinnam zrobić tyle rzeczy a po powrocie do domu z pracy siadam na kanape i tak do nocy.
Siedze w pracy i myśle czego to ja nie zrobie jak wróce, i nie robie nic ...

mam doła!

oglądam program o kobietach które w wieku 72 lat chca zajsc w ciąze!! MASAKRA!
ja bym chciala prowadzic bloga! wkrecilam sobie taka misje! i te laski dostaja w nagrode kosmetyki do testowania? chce!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
hehe ja bym się napiła takiego zimnego piwa

ja się chyba uzależniłam od energetykow.. kocham je!
nie wiem czy to ten sam rodzaj uzaleznienia- kocham wszystko co lodowate i gazowane
wodka z red bullem. mniam mniam. a pozniej kac jest moim dozgonnym przyjacielem

jestem po dzemowaniu po tych cwiczeniach widze jaka ze mnie galaretka :P feeeeeeeeeeeeeeeee

zaraz biore sie za hula hop i twisterek

Stary 2012-03-05, 20:41   #2542
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

o jaaaaa, ale długo ja bym spuchła bo dwóch metrach
obojętna? dlaczego?
1. Tak wiem, wiem.. Ale ja od 8-14 mam małe pole do popisu, bo siedzę w szkole. A potem jestem tak zmęczona i zła, że nie chce mi się jeść.

2. Lubię biegać, jeśli nie muszę tego robić na zaliczenie Lekko bolą mnie mięśnie, ale jest ok

3. Bo wszystko wymyka mi się spod kontroli. Nie panuję nad emocjami.. Młodego potrafię zrypać za to, że gra na laptopie JUŻ 10 minut. Stałam się złą córką i jeszcze gorszą siostrą. Wszystko spowodowane jest tym, że TĘSKNIE i wszystkie wiecie za kim i dlaczego. Najgorsze jest to, że wiem ile złego działo się wtedy, gdy byliśmy razem. Że Jego zachowanie to czysta sinusoida, ale obecnie mnie to nie interesuje. Kocham Go całym swoim sercem i cieszy mnie KAŻDY Jego odzew. Gdyby teraz tak jak zwykle zadzwonił: "Kochanie spójrz za okno" nie spojrzałabym - wybiegłabym do ogrodu, żeby rzucić mu się na szyję!! Dzisiaj w mieście jechało Jego auto, a w środku siedziała Jego kopia.. jedyne co ich różniło - to rejestracja samochodu. Momentalnie straciłam humor.

Do tego dążę do jakiegoś chorego ideału.. po czym patrzę na swoje ciało, które podoba mi się tylko na czczo i jest kolejny powód do złego humoru. Rodzice wiecznie pilnują żebym znowu się nie głodziła i to tylko nakręca moje wzburzenie.

Jeśli dostanę się na studia do Wrocławia i do Katowic to stanę między dylematem, bo Wrocław - prestiż, a Katowice - M. Powiecie, że nie wolno robić nic pod faceta.. wiem, ale co z tego?
Musiałam się wygadać

Cytat:
a
1. jest szansa
ale prawdziwa casoramowa trandsetterka miala tez kiedys plakat z merlin monroe w czasach jej marketowej swietnosci
wysle jak odpisze
Ok, dziękuję

A na domiar złego - Kinga chce separacji! Skoro im się nie udało to komu ma się udać!?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 20:51   #2543
psyhe666
Zakorzenienie

A ja mam jutro na obiad pizze z pieczarkami i gyrosem
Pewnie, że zjem kawałek
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 21:01   #2544
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzisiaj juz zalozylam skore wracalam do domu przed 19 i mnie spizgalo

2. zartujesz?! pewnie dla niego to juz calkiem normalne i mam nadzieje ze normalnie radzi sobie ze wszystkim? moj nie ma kawalka kompletnie juz tego nie odczuwa, ale mi jest go szkoda! ma cos ze sciegnem. bardzo kocham mojego tate!

1. DOKŁADNIE! zgadzam się z Toba i z Sandej
2. jaaaaaaaaaaaa obczailam fat blaster. ale rzez ! jak dobrze pojdzie to bede to robila w maju. OMG! chcialabym dojsc do takiego etapu! Trzymam za Ciebie kciuki!

nie wiem czy to ten sam rodzaj uzaleznienia- kocham wszystko co lodowate i gazowane
wodka z red bullem. mniam mniam. a pozniej kac jest moim dozgonnym przyjacielem

jestem po dzemowaniu po tych cwiczeniach widze jaka ze mnie galaretka :P feeeeeeeeeeeeeeeee

zaraz biore sie za hula hop i twisterek
hihih też chciałam, ale tz powiedział,że jestem nienormalna
teraz już sama radzi... ale nie fajnie to wygląda ja też kocham mojego tatę,mimo,że kiedyś bardzo źle ze sobą żyliśmy....
fat blaster miażdży jutro mam lajcik
jak się wkręcisz w turbo jam, to skończysz i będziesz chciała linka do Turbo Fire hyh
ja też kocham wszystko co gazowane... a wódka z redbullem... mmmm
Bańka , widzę,że się ostro wzięłaś za ćwiczenia
Boże jakie Ty będziesz mieć nogi po tych ćwiczeniach

Cytat:
1. Tak wiem, wiem.. Ale ja od 8-14 mam małe pole do popisu, bo siedzę w szkole. A potem jestem tak zmęczona i zła, że nie chce mi się jeść.

3. Bo wszystko wymyka mi się spod kontroli. Nie panuję nad emocjami.. Młodego potrafię zrypać za to, że gra na laptopie JUŻ 10 minut. Stałam się złą córką i jeszcze gorszą siostrą. Wszystko spowodowane jest tym, że TĘSKNIE i wszystkie wiecie za kim i dlaczego. Najgorsze jest to, że wiem ile złego działo się wtedy, gdy byliśmy razem. Że Jego zachowanie to czysta sinusoida, ale obecnie mnie to nie interesuje. Kocham Go całym swoim sercem i cieszy mnie KAŻDY Jego odzew. Gdyby teraz tak jak zwykle zadzwonił: "Kochanie spójrz za okno" nie spojrzałabym - wybiegłabym do ogrodu, żeby rzucić mu się na szyję!! Dzisiaj w mieście jechało Jego auto, a w środku siedziała Jego kopia.. jedyne co ich różniło - to rejestracja samochodu. Momentalnie straciłam humor.
Hm, to moze planuj sobie posiłki dzień wcześniej? przygotuj sobie cos na obiad i schowaj do lodówki...

ajjj , nie wiem co powiedzieć. domyślam się,że może być ciężko, ale musisz to przetrwać!

Stary 2012-03-05, 21:04   #2545
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, widzę, że jesteś taka jak ja!
Też mega kocham mojego tatę i skoczyłabym za nim w ogień!
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 21:50   #2546
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam jutro na obiad pizze z pieczarkami i gyrosem
Pewnie, że zjem kawałek
aaaaaaaaaaaaaaa ! pizza! mniammiiiii!
Cytat:
hihih też chciałam, ale tz powiedział,że jestem nienormalna

ja też kocham wszystko co gazowane... a wódka z redbullem... mmmm
Bańka , widzę,że się ostro wzięłaś za ćwiczenia
Boże jakie Ty będziesz mieć nogi po tych ćwiczeniach
1. hhehehe myslisz ze co ja bym uslyszala, to samo! ale dzis sie nie widzielismy wiec moglam sie "wystroic" lubie w niej chodzic ale musze, musze MUSZE miec nowa! jakas pieknie dopasowana. nadal czaje sie na ta z ochnika!

2. pepi z zamrazarki, aaaaaaaa! albo lodowate piwo z parapetu w zimie, ach !

3. kurcze, pozniej bedzie mi coraz ciezej z ogarnieciem ciala, kondycji. musze zrobic z tym cos juz, teraz! ie mam zamiaru kolejny rok mowic- w tym roku bede super wygladac w bikini a w rzeczywsitosci tyc +3 zamiast chudnac, czy zamiast chocby utrzymac wage :P

pohulalam troche i powykręcałam się na twisterku
moje nogi tak naprawde potrzebuja duuuzo pracy moze na zdjeciach wygladaja ok, ale ja widze jak mocno sa niefajne. :P
Cytat:
Bania, widzę, że jesteś taka jak ja!
Też mega kocham mojego tatę i skoczyłabym za nim w ogień!
dokladnie! moj jest takim slodziaczkiem, jezu, moj tata czasami wydaje sie jakby mial sie rozplakac kiedy mu sprawie przykrosc a przy tym jest taki odpowiedzialny, kocha mnie nad zycie!
a ja jestem dla niego czasami taka niemila

Stary 2012-03-05, 22:09   #2547
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, moje poślady też poczebują pomocy!
Już Wam pokazywałam nie raz jak mogą wyglądać jak się nie zabiorę za ćwiczenia rzeźbiące
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesCA8EZPKU.jpg (8,7 KB, 5 załadowań)
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 22:29   #2548
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Już Wam pokazywałam nie raz jak mogą wyglądać jak się nie zabiorę za ćwiczenia rzeźbiące
fe.
fe.

nieładnie że kazalas mi to ogladac. :P posune sie o krok dalej. mysle ze jakbym spiela poslady, to one mniej wiecej by tak wygladaly

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Psyhe, dzieciątko boże dodała posta o 23:09, to znak ze jeszcze nie spi i czuwa z wizazem !

Stary 2012-03-05, 22:34   #2549
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
fe.
fe.

nieładnie że kazalas mi to ogladac. :P posune sie o krok dalej. mysle ze jakbym spiela poslady, to one mniej wiecej by tak wygladaly

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Psyhe, dzieciątko boże dodała posta o 23:09, to znak ze jeszcze nie spi i czuwa z wizazem !
Hahaha, powiem więcej! Nadal nie śpię!
so trójka maybe.

Stary 2012-03-05, 22:36   #2550
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, powiem więcej! Nadal nie śpię!
i czym się zajęłaś
a ja jestem akurat mocno zmeczona i jak nigdy, poloze sie dzis wczesniej zarzuce jeszcze jakis filmik i nyny

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości