|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
ale bylo warto...przypomniec soie stare dobre czasy ![]() achhh... mundial to byl najlepszy czas tego roku dla mnie ... i was poznałam laski...i w ogole...i jak sobie przypomne te emocje...jak nienawisc zamieniala sie w uwielbienie...jak usmiech wchodzil na miejsce lez i lzy na miejsce usmiechu... ojej...wzruszylam sie ;P a teraz juz naprawde was zegnam...bo wyspac sie trzeba... a ja slabiutka jestem...gardziołko boli a mysze sie trzymac przez ten tydzien dobrze i za moje 2 400 postow, ktore juz za mna
|
|
|
#25382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może i Cris maluje sobie brwi Wiem, że je depiluje Heh, Majki komuś nie pasował No właśnie to z love parade
|
|
|
|
|
#25383 |
|
Wtajemniczenie
|
Tri? w jakim?
![]() Już pomniejszyłam moją animację do 110 Kb I też się zmywam, do jutra
|
|
|
|
#25384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do jutra dziewczyny |
||
|
|
|
#25385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi przeszło?Poprostu samo od siebie, nie myślałam o nim, nie "wyolbrzymiałam innych spraw" bo co mi z samego patrzenia na niego?jak nie mogę cześć powiedzieć, pogadać, spotkać się itp. chociaż wiem że jakbym chciała i coś by mnie nie hamowało w środku to mogłabym zagadać, ale nie mam tej odwagi.A on jest na tyle perfidny że ostatnio mijaliśmy się w drzwiach wejściowych szkoły to się perfidnie patrzał i otarł się o mnie...i nic nie powiedział!! bezczelny Sen pierwsza klasa Ja lubię jak mi się takie głupoty śnią ![]() Moja siostra ma teraz fazę na tą piosenkę, a ja ją słuchałam jakoś na przełomie sierpień/wrzesień
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak pierwszy mecz oglądałam u siostry na stancji w Szczecinie, poleciałyśmy do sklepu, kupiłyśmy prowiant, siostra kupiła mi "Redsa" ( co chwila do kibelka latałam tak mnie pocisnęło ), jak w trakcie całego meczu na ulicy widziałam ze dwie babcie i jednego dziadka, i przejeżdzający autobus to był tylko tyle, a przecież Szczecin to duże miasto Potem był wielki żal i smutek że przegrana i rosnąca miłość do Boruca...Następny mecz z Niemcami oglądałam już w domku, pamiętam że wtedy rodzice kupili 32calowy tv i można było na takim dużym oglądać , więc byłam zadziwiona grą Polaków, akcja była wyrównana,z naszej drużyny znałam kilku piłkarzy, natomias z niemieckiej to nikogo Jak strzelili nam gola w końcowych minytach meczu, o się wkurzyłam, poszłam do pokoju gdzie siostra się pakowała na wyjazd i chodziłam i non stop gadałam "ale się wkurzyłam,oooo jak się wkurzyłam" Cieszyłam oczy widokiem ślicznego Boruca, gdy go widziałam stado motyli przelatywało przez mój brzuch ![]() ![]() ![]() Ostatni mecz z Kostaryką był we wtorek, pamiętam że we wtorek miałam lekcje do 16.10 a ecz był jakoś o 15 i nie poszłam na ostatnie lekcje, a co ! wtedy była jedna wygrana na otarcie łez, cieszyłam się bardzo, chociaż skończyła się nasza bajka o mundialu.Tak samo miałam z drużyną Buffona.Po naszej porażce, po kilku meczach załagodziłam ból i kibicowałam Niemcom, gdy przeszedł mecz z Włochami i oni Niemców pokonali byłam cholernie wściekła.Gdy nadszedł mecz Włochy -- Francja kibicowałam Francji, wygrali Włosi, byłam niezadowolona a gdy poznałam (jak to brzmi ![]() A wy, pamiętacie jak spędzałyście ten Mundialowy Czas? Ja pamiętam jeszcze że jak były mecze bodajże 1/8 finału to szłam z koleżanką ok 16 na dwór, siedziałyśmy sobie na przystanku lub na trawce, oglądałyśmu "osiedlowy, polankowy meczyk" gdzie ów Michał stał na bramce, potem przed 21 rozchodziłyśmy się do domów na mecz ![]() Ach pięknye czasy
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25387 |
|
Zakorzenienie
|
A tymczasem zmykam tak się zasiedziałam, a tu już za 10 ósma, mam pół godziny a ja jeszcze nie ogranięta
![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#25388 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
w Bildzie wczorajszym jest wyywiad z klosim na cale dwie strony jak bede wiedziec o co kaman (musze to przeczytac ach Madzik wiesz moze kiedy ten film o dojczkach leci? ja przejrzalam program na nastepne dwa tygodnie ale nic tam nie ma
|
#25389 |
|
Zakorzenienie
|
witam siostry maniaczki
miałam miec jutro sprawdzian z gery ale przełożyliśmy na następny rok ) i mam labę dół jakoś mi minął na razie bo poszłam do szkoły, popatrzyłam w oczęta X pogadałam i już mi się polepszyło a tak w ogóle to coś fajnego "...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie. A w szczególności zrozumie, że Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi, to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś – to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. ...a gdy dostaje furii – to jej się tylko tak zdaje." |
|
|
|
#25390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mi 6 000 stunkęło i nie wiem nawet kiedy ![]() Cytat:
pasujecie do siebie ![]() Cytat:
ja oglądałam mecz z Ekwadorem w domu na następny dzień miałam w szkole warsztaty prawno-dziennikarskie i chodziłam i wszystkim gadałam 'kurde, przegraliśmy!!! A myślałam że Smolarek strzeli tylko on tam grał ' poetam był mecz z Niemcami i dłuuuugo tej nocy po meczu nie mogłam zasnąć i na koniec mecz z Kostaryką na otarcie łez późnej od meczu z Argentyną zaczełam kibicować Niemcom to było dzień przed tym jak jechałam do Kołobrzegu. Pamiętam ze walizki miałam na łóżku rozłożone i oglądałam mecz potem nad morzem resztę oglądałam bo miałam w pokoju TV ale podobalo mi się jak Portugalię pokonali i w FINALE kibicowałam Włochom bo mam sentyment do mężczyzn z południa i wygrali ...........eshh.......... to był piękny czas tyyyle emocji miłości |
||||
|
|
|
#25391 |
|
Zakorzenienie
|
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...idane,848477,6
brawa dla Fabisia |
|
|
|
#25392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh dziewczyny rozbudziłyście wspomnienia mundial to były piękne czasy byłam już po sesji więc miałam wakacje, to całymi dniami przeżywałam meczu z Ekwadorem nie pamiętam, bo go wyparłam do nieświadomości,ze względu na traume później mecz z Niemcami, który oglądałam ze znajomymi u mnie w domu, całe 90 min z nimi walczyłam, że mamy szanse wygrać, albo chciaż zremisować , byłam przekonana, że nam się uda, a po bramce znienawidziłam Neuvillea później Kostaryka i mój sławny skok na kanapę i okrzyk "jeeeeeeest ku**a mamy gola!!!!" tego lata pokochałam football znalazłam pasję, której długo szukałam no i zżyłam się z Wami ![]() |
|
|
|
|
#25393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pAadłam to tak jak ja lecę na inglisz |
|
|
|
|
#25394 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie
jak obiecałam tak wypijam za mojego tłina jednyną w swoim rodzaju - diabelską |
|
|
|
#25395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie powiem ci ze moze i mielibysmy sznase gdyby nie janas bo on wogole nie mial ochoty trenowac nasza druzyne (wybaczcie ale ja w tej chwili mysle po niemiecku i nie wszystko co pisze mouze byc logiczne
|
|
#25396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie powtorze z moim pytaniem co z tym filmem o dojczkach wiesz cos o nim? ![]()
|
|
#25397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za nasze spotkanie za wizażu Cytat:
mowa o filmie dojcz kadry tak? bo się wychylam, a nie wiem o czym mowa |
|||
|
|
|
#25398 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka wszystkim
Ale jestem wykonczona a jutro trzeba tyrac na zajecia Ja ja chce juz ten piatek Widzialm ze pijecie za Magde wiec ja sie rowniez dołącze I za Lune zeby sie wrescie odezwala
|
#25399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w stylu gry za nasze spotkanie |
|
|
|
|
#25400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25401 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
Jak tam minął pierwszy dzień tygodnia? U mnie nawet dobrze, trochę śmiechu trochę kłotni ![]() Teraz siedzę słucham muzyki i męcze się z matmą, ech nie cierpię matmy !! Co tak Lunci dawno nie było? strzałek nie odpuszcza i nic kurde mam 1grosz na karcie i nie mogę nic zrobić, a doładowanie dopiero 23-ego
|
|
|
|
#25402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej u mnie nieźle zarobiłam 4 z historii ![]() ![]() ogólnie fajnie raczej było jutro mialam miec sprawdzian ale się sorka nad nami ulitowała i mamy po świętach nie wiem jak to napisze ale coż pomartwie się w środę
|
|
|
|
|
#25403 |
|
Wtajemniczenie
|
Najnowsze fotki Filippka z dzisiaj
FILIPPO INZAGHI FA VISITA AI BAMBINI DELL'OSPEDALE BUZZI DI MILANO tłumacząc na nasz jezyk odwiedzila szpital dzieciecy w Mediolanie ![]() Pippo Inzaghi spędził dzisiejszy poranek wraz z dziećmi ze szpitala Buzzi w Mediolanie. Napastnik Milanu, dzięki pomocy ze strony sponsorów (Edison, La Girandola) mógł ofiarować szpitalowi pieniądze na nowy, niezbędny sprzęt medyczny do leczenia dzieci. Inzaghi powiedział podczas wizyty w szpitalu: "Spotkanie z tymi dziećmi to dla mnie bardzo znaczące wydarzenie. Widząc takie sytuacje, czujesz się wzruszony i dopiero wtedy zastanawiasz się nad prawdziwymi problemami w życiu". Ta wizyta to dla dzieci podwójny dar: dziś uśmiech, jutro życie... Jaki ona kochany
|
#25404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam prace klasową z matmy w czwartek, też nie umiem nic, nienawidzę matmy Porażka ![]() Ja postanowiłam że w czwartek albo piątek powiem Michałowi wesołych świąt, całkowicie bezinteresownie
|
|
|
|
|
#25406 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
![]() On dla dzieci zrobi wiele i dlatego go tak uwielbiam
|
#25407 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie kto dzisiaj obchodzi 117 urodziny?
![]() AC MILAN
|
|
|
|
#25408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobito 4 z matmy to świetnie ja się modlę żebym 3 miała i z fizyki też ale to są przedmioty mi do niczego nie potrzebne
|
|
|
|
|
#25409 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz Milan mial 16 urodzinki 107 ale pic za nich moge zawsze
|
#25410 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
a wiec... uprzedzam, ze czuje sie jak kawał drewna odmóżdżony XD i moze do mnie nie docierac pffff
zrobilam sobie godzinna przerwe z tym wosem a potem znowu do kucia az sie boje pomyslec co jutro... masa materialu na klasowke z hiry no, ale poki co jestem z wami juz nie moglam wytrzymac...mysli same odchodzily w wasza strone zamiast skupiac sie na tym co w ksiazce jest napisane Cytat:
![]() skojarzylo mi sie...bo jakos w czasie love parade byla bardzo popularna (ciagle leciala na niemieckich vivach i mtv), ale moje mundialowki skutecznie wyparły ją szybko z mojego pola widzenia ... za to moj brat do tej pory słucha a wiec i za twoje uzaleznienie Cytat:
Cytat:
Cytat:
z racji, ze bylam chora i zdechła leżałam w łóżku i nie mialam co robic to polozylam sie w salonie przed tv ... goraczka prawie 40 stopni...ledwo zywa...w polowie na spiaco patrzylam jak mi cos tam lata przed oczyma XD i zaczal sie mecz...pierwszy mecz WM, czyli niemcy - ekwador ... tata wpadl do pokoju...brat... ogladamy... ja to wiadomo...prawie, ze nie... ale zaraz sie rozbudzilam i ozywilam, bo nazwiska pilkarzy mnie rozsmieszały: szwajnsztajga mianowicie ... łoooo... jaka uciecha była XD kazałam bratu przyniesc slownik w celu ustalenia co znaczy steiger... bo schwein to oczywiscie wiadomo ... pozniej podolski, borowski... mowie co jest... to nie Polska a same polskie nazwiska... tata mnie uswiadomil, ze klose tez jest z Polski... nie moglam uwierzyc wiec weszlam na neta w czasie przerwy, zeby sprawdzic...weszlam na wikipedie...na poldiego nawet nie zwrocilam uwagi... myslałam... brzydki burok meczu polska - ekwador nie pamietam...ogladalam... ale wydaje mi sie, ze bylam na haju lekowym ;P i dlatego nic nie pamietam ;P oporcz tego, ze przegralismy a bylo mowione, ze mamy wszystko rozpracowane ![]() potem z kazdym dniem czulam sie lepiej, a ze z domu wyjsc nie moglam to meczylam kazdy mecz jaki mi sie nawinal ... z tych wlasnie 'w miedzy czasie' pamietam tylko anglia - coś tam... bo pamietam, ze becks strzelił piłą i sie odbila komuś od głowy i był gol XD kolejny mecz wart przypomnienia to oczywiscie polska - niemcy...o matko... co to bylo... w drugiej polowie meczu to juz lezalam na podlodze z nerwow sciskaja poduszke, rece mialam czerwone...serducho bilo z szybkoscia ruskiego samochodzika xD jeszcze pamietam kolo poludnia lezalysmy w ogrodzie z kumepla...i rozmawialysmy...juz z kazdym mozemy przegrac...tylko nie z niemcami ...pozniej siedzialysmy u mnie w domu...i pokazywali wywiad z podolskim na niemieckim kanale... w ktorym uslyszalam jak mowi po polsku slowa 'mistrzostwa swiata' - a ze wtedy jeszcze mialam go gdzies to...to sie z tego ubrechalysmy tylko jak zabawnie mowi, i ze w koncu jako, ze jest Polakiem to moze miec specjalne wzgledy... poki nie strzeli nam gola ![]() mecz odbyl sie z wiadomo jakim skutkiem...zla na caly swiat... siedzialam do poznych godzin nocnych na gadu znerwicowana rozmawiajac z kim sie da o meczu ... ile to ja sie nawyklinalam... na neuville'a ... ile na schweiniego... jaki to jest paskudny, wredny, szwabski i te pe... (potem coraz wiecej i wiecej...az to wszystko zamienilo sie w milosc XD hahaha), na odiego bylam zla... ze za dobrze gral XD uhhh... w kolejnym miedzy czasie juz moglam wychodzic na dwor w sumie... ale do szkoly i tak juz nie chodzilam do konca roku ;P bo podobno 'chodowalam bakterie' i mialam zwolnienie dla mnie lepiej...mialysmy faze z kumeplą na krzynia ... oooo...krzynio byl nasz kumpel...beka na maxa... dorwalysmy foto z meczu polska - niemcy krzynia ze szwajnim...to normalnie za kazdym razem jak sie widzialysmy na gadu wysylalysmy sobie to foto i beke krecilysmy calymi godzinami od tego meczy stopniowo, dzien po dniu szala, na ktorej znajdowaly sie niemcy w moim sercu coraz bardziej przechylala sie na druga strone. tak, ze nastepny mecz niemcow jaki byl juz ogladalam jako ich milosniczka, fanka i w ogole ;> strasznie trudny dylemat mnie czekal kiedy mecze zaczeto pokazywac w tych samych godzinach...bo akurat wypadlo, ze ostatni mecz Polski i mecz niemiec z ekwadorem lecialy wlasnie w tym samym czasie... jednak serce pilkarsko-patriotyczne uznalo, ze mam ogladac Polakow, wiec ogladalam (wlasnie tego dnia jedyny raz przegapilam mecz Niemiec w WM, a w sumie to od poczatku WM do teraz przegapilam dwa mecze DFB - ten z ekwadorem... i wtedy jak my gralismy z portugalia i pamietam, ze bylo jasno...wiec pewnie mecz nie odbywal sie jak zwykle wieczorami... lezalam w salonie... (chociaz zwykle mecze ogladam w pokoju brata :P gdzie mam spokoj) ogladalam z mamą, potem brat przyszedl... mama normalnie sie darła gorzej niz ja potem juz po fazie grupowej ... nie bylo mocnych, zeby ktos mnie wyciagnl gdzies przed ukonczeniem meczu niemiec. jadlam obiady przed tv...wszystko robilam przed tv... ale ogladalam. kolezanki mialy mi troche za zle, ale takie zycie ;P mecz ze szwecją pamietam słabo...z argentyną...tu byla wielka niewiadoma - czy lehmann podola...czy nadaje sie na 1. bramkarza nationalmannschaft...czy psychicznie jest na to gotowy... jak sie okazalo byl... i cala druzyna byla nawet dostal piekne gratulacje od kahna i huczalo o tym w niemieckiej tv dlugo ![]() no i oczywiscie nie zapominajmy o pamietnej bojce... w ktorej basti ucierpial z meczu utkwil mi w pamieci sorin...bo bardzo brzydko sie zachowywal wobec moich...i do tej pory go nie lubie chociaz widzialam, ze gra w bundeslidze ![]() niemcy - wlochy... achhh klęska... co tu wiecej mowic... łzy... łzy i jeszcze raz łzy... długo nie moglam dojsc do siebie...widziałam ich biedne twarze...zapłakane...bala i odi ... najgorzej... bylo mi potwornie szkoda...nie moglam przebolec...jednak do 'malego finalu' bylam napelniana nowa nadzieja... ze zdobedziemy 3. miejsce i udalo sie... znowu radosc... znowu łzy (ale u mnie to norma) ... pamietam te piekne fajerwerki... och... cudowne...rozplywalam sie...rozplywalam sie ogladajac impreze pomeczową ... wraz z rozdaniem medali... cudownie... cudownie...chlopcy szczesliwi...coz wiecej chcieca pozniej juz final...oczywiscie przegapic nie moglam ... łózko mojego brata napewno to zapamieta na zawsze... bo akurat jadlam pierogi z jagodami ... no i tak sie sklada, ze sok wyladowal wlasnie na lozku xD ... probowalam doprac jakos recznie...ale wiadomo...czyszczenie i ogladanie w parze nie idzie...tak wiec powiedzmy... ze troche widac ale nikt nie iwe to sie nie domysli tylko ja wiempo meczu oczywiscie znajomi podzieleni...na tych za zizou i na tych przeciwko... ja w sumie bylam po srodku tej calej dyskusji bardziej mnie jeszcze podniecala wygrana w mialym finale ogolnie...spedzalam po meczach na gadu mnostwo czasu... do poznych godzin nocnych... sluchajac mundialowek...szukajac nowych piosenek o poldim... ktore zawsze mialam 'najpierwsza' wiem, ze nikt tego wszystkiego nie przeczyta i ze dla was to nuda ... ale musialam to gdzies wyrzucic skoro okazja sie nadarzyla ... no i tyleCytat:
co do filmu...kurcze on juz byl...na mikolajki chyba...w ostatniej chwili szybko wtedy wpadlam na watek i napisalam, ze wlasnie leci.... i poszlam ogladac Cytat:
... i zona wiśniewskiego + inne laski byly... sobie pomyslalam: ciekawe... juz widze siebie jak sie upodabniam fryzurą do szwajniego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ze ja zakrecona i niepowtazralna to sie zgodze... ale diabelska? no to za luncie uffff.... dobre pol godziny mi zajelo napisanie tego posta
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

przywedrowalam za reszta dziewczyn wiec witam ponownie te ktore znam z Ebiowego i witam te nie z Ebiowego
z checia bym przeczytala te Wasze 846 ale chyba czasu by mi nie starczylo
ale bylo warto...przypomniec soie stare dobre czasy
a mysze sie trzymac przez ten tydzien dobrze 

do-bra-noc !

Potem był wielki żal i smutek że przegrana i rosnąca miłość do Boruca...

ale podobalo mi się jak Portugalię pokonali
ale to są przedmioty mi do niczego nie potrzebne