![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
nie mam aparatu nadal - jutro zrobie
musze kupic swoj aparat bo tak to od taty pozyczam tylko jak moge :/
![]() |
#3932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za 10 min "Pręgi" na jedynce, ogląda któraś? Kiedyś byłam na tym w kinie ale nie pamiętam za bardzo i nie wiem czy warto oglądac?
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
arra, może te 9 pobrali zaliczki, dostaniesz 14 i zwrócą Ci część z 9 jeśli nie załapiesz się na próg ? To jest za ile miesięcy pracy ? My będziemy w marcu lub kwietniu już zaczynać dogadywać się z firmą na wyjazd
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy mi się uda skończyć, bo o tej porze już mi się średnio chce myśleć... ![]() ![]() Całe szczęście, że żyła nie pękła! ![]() ![]()
![]() |
#3935 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Rozeznanie
|
Kojarzę, że chyba aleks i carmelova szukają jasnych, szampańskich butów ślubnych. Znalazłam coś takiego: http://bootsquare.pl/7cld32578/obuwie-damskie.html
Uciekam na film, do jutra ![]()
![]() |
#3937 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak myślałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja oglądam tą Aidę ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ooo wlasnie simply - jutro sie postaram odpisac twojemu tacie na maila.
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
Hej.... Potem napiszę coś więcej bo znowu źle się czuję (może to przez nerwy...) ale chciałam przeprosić te, które chciały abym nie jechała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
Wg niego jest wszystko ok. Nic się nie stało. Niby na mnie czekał w czwartek 2 godz, ale jego pieprzony kom wysłał mi esa o 16 a nie jak powinien o 15. Ale przyznał mi rację, że nie powinien tak się rzucać na mnie (pisać że zrywa). Tylko mój problem, bo jak ja pojechałam na galerię to on 5 min wcześniej poszedł na autobus.
Dzisiaj jak się spotkaliśmy chciał mnie przytulać ale ja kategorycznie powiedziałam nie. Mówiłam do niego tak oschle, nie było żadnych żartów, uśmiechów itp. Może widział, że jednak nie jest ok. Powiedziałam mu wszystko co mnie boli, że nie powinien mnie tak traktować i tak się odzywać do mnie, że ma zrozumieć, że nie jest łatwo z pracą (on mi powiedział, że prędzej on znajdzie pracę niż ja - taaa, ma pracę, na polibudzie, ale po znajomości. Także fajnie :/ po znajomości to każdy może... On taki super, cool a gdyby sam próbował szukać pracy to nie było by tak fajnie. W wakacje pracuje u wujka, bo po znajomości). Dałam mu czas do piątku. Ma przemyśleć wszystko. Każdy szczegół bycia ze mną. Nie ma olewania przez ten czas i potem. Dałam mu OSTATNIĄ szansę. Teraz zrozumiałam, że naprawdę ostatnią. Albo on się zmienia, ja staram, staję na głowie z szukaniem pracy. Albo to koniec. Albo odzywanie się, traktowanie drugą osobę jako swoją połówkę, myślenie o tym co się mówi itp albo koniec. Zuuuu dziękuję ![]() I dzięęękiii za pierwszego zazdrośnicowego eska ![]()
![]() 6.05.2017 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-03-05 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
muszę się podzielić
oto moja świnusia, co prawda świętej pamięci.. ale takie słodkie zdjęcie ![]() rok 2003 lub 2004 iiiiiiii... po 2 latach od jej śmierci, chcę nową maluśką świnunię ![]() ![]()
#3947 |
Zakorzenienie
|
Pati... moim zdaniem dobrze mu powiedziałaś, postawiłaś wszystko na jedną kartę, wszystko albo nic. Niech się zastanowi nad swoim zachowaniem, bo partnerstwo nie na tym polega.
#3948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do reszty - rób tak, żeby Tobie wewnętrznie było dobrze, Nie oskarżaj się, nie rwij włosów z głowy. Ułoży się, wiesz przecież ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
Bo wg niego ja oprócz zajęć na uczelni (dla niego prywatna to nie uczelnia :/ bo tam niby się obija) nie mam nic. Mówię mu, że moja mama ma problemy, że ciągle jest na zwolnieniu, w grudniu 1,5 miesiąca, teraz już 2 tyg. Nie mówię mu po to, że krucho z kasą tylko po to, bo wydaje mi się, że jak ma się tą drugą osobę to można jej mówić wszystko, co boli, co się dzieje nie tak itp. A poza tym wg niego dlaczego ja mam wymagać (czego nie robię) pierścionka jeżeli ja nie staram się być dorosła i nie mam pracy.
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
pati, nie wiem co mam napisać... jak on nie skorzysta z tej szansy to naprawdę będzie głupi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podzielam zdanie
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-05 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy co będzie. Pewnie część z Was olała by taki związek i nie dawała szansy, a na pewno nie jechała na spotkanie. Pojechałam tylko po to aby dowiedzieć się co ja mam robić, na czym stoję. Chciałam aby wiedział co myślę.
Miko on studiuje na polibudzie. Wiesz, polibuda, sami najlepsi. Co ma powiedzieć jakaś z prywatnej uczelni. Ja muszę zapłacić za pokój 720 zł, za uczelnię 545 zł, mieć na życie. Sama też chciałabym znaleźć pracę aby czasem móc sobie kupić jakiś ciuszek, iść do kosmetyczki itp. A nie myśleć o tym, że przecież musi mi na miesiąc starczyć. Moja mama kiedyś kupowała w nbp monety (te drogie), kupiła kiedyś z 15 banknotów które były wydane z papieżem. Kupowała po to, aby kiedyś miały swoją wartość. Jakoś rok temu u mojej mamy w pracy było ciężko, bo była po pierwsze zima (ona pracuje w instytucie który zajmuje się budową dróg, mostów, nasypów itp - ciężko to wytłumaczyć. Po prostu IBDIM ) a po drugie firma dla której było coś zlecone zbankrutowała i nie miała za co mojej mamy firmie wypłacić kasę. Mój tata pracuje w szkole, naprawia jak coś się zepsuje itp. Więc nie zarabia dużo. Nie było za ciekawie. Moja mama musiała sprzedać wszystko to co kiedyś kupiła. Tak cholernie mnie to boli ![]() Chcę pomóc rodzicom. Przecież przez to, że mieszkam tak daleko nie mogą wydawać tylko na mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
jejjj.... przykro mi... wiem co znaczy żyć za 'grosze'... kiedyś jak tylko moja mama pracowała to na 4 osoby wychodziło 13zł/dzień.. to przecież nie jest godne życie... długo tak ciągnęliśmy...
jeśli Twój tż nie zmieni podejścia i swojego zachowania to moim zdaniem nie ma co dłużej się zastanawiać... lepiej późno niż wcale. Dobrze, że takie rzeczy wyszły teraz, a nie np. po ślubie.. przecież to całkowity brak szacunku i zrozumienia... zdaję sobie z tego sprawę, że będzie ciężko (patrząc po suwaczku...) 4 lata.. uczucia zapewne dość silne idę spać dzióbki...
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-05 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
Też idę spać. Do jutra. Za dużo tego wszystkiego jak na jeden dzień.
Dlaczego tylko nie może być dobrze, dlaczego nie może być brokatu, kolorowych misiów na chmurkach, jednorożca itp i nas skaczących tam ![]()
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
pati
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zadomowienie
|
Lubię jak Bulinka siedzi w kuchni i zniecierpliwiona zagląda co gotuję, lubię jak mój brat, który nigdy nie jest głodny zajada obiadk i prosi o dokładkę, jak Rudi kładzie mi łapę na kolanie żeby go głaskać, lubię jak mam możliwość otworzenia okna w kuchni i słuchania śpiewu ptaków przy porannej kawie. Chcę już wiosnę .
Patuśka wszystko w życiu musi się zdarzyć. Raz jest lepiej a raz gorzej ale z każdej sytuacji trzeba wyciągać wnioski i szukać pozytywnych stron. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...38011/SUKIENKA Z KORONKĄ w ogóle to zakochałam się dzisiaj w tej sukience
![]()
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
byou, jeszcze żadnych niestety. zostały nam kafelki właśnie i drzwi. kafelki są albo brzydkie, albo drogie. trzeba będzie zrobić niedługo jeszcze jedną rundkę po sklepach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.