![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnia próba pozbycia się - przed zniknieciem z Targowiska
ok a nic innego nie znalazlas?
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
essence all over shimmer - złocisty pyłek nowiutki i tylko wypróbowany cień Sensique trendy colour w kolorze ecru (diamond shine) tylko wypróbowany; kredka do paznokci Rimmel nail white pencil użyta raz i nie temperowana; i drobiazgi w saszetkach typu vichy, bielenda Odpisz mi koniecznie, może być PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Red, co prawda chetnie wyprobowalabym fixator Artdeco, ale raczej nie oddam za niego Chanela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
rozumiem, ale bede stanowcza w tym przypadku; mam malo czasu ostatnio i raczej nie dam rady sprawdzic sobie tego Artdeco, a obiecalam sobie, ze koniec z wymianami w ciemno. A zalezy Ci na przetestowaniu Chanela czy na calym pudelku? bo moze jakas mala odsypke moglabym zrobic, skoro tak Ci zalezy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Dobra. Interesuje Cię serum, więc powiedz, co z mojego wyboru Twoich kosmetyków byłabyś skłonna na nie wymienić. Opisałam Ci rzeczy "pozawątkowe", bo są to kosmetyki niezbyt chętnie przeze mnie pozbywalne, acz dla Twoich jestem skłonna je oddać. Wiem, że Twoje są więcej warte niż serum (praktycznie pełne) więc daj mi znać o czym myślisz w zamian za wszystkie wymienione przeze mnie kosmetyki. Chyba że myślisz o czymś specjalnym. Daj znać. Może coś jeszcze wynajdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie parę rzeczy. Może a nuż znajdziesz coś u mnie?
- bibulki matujace Shiseido - nie pamietam ile ich bylo, zuzyte ze 3 sztuki - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy - tubka 20 ml. - Bioderma plyn micelarny Sebium - ok. 20 ml. w zastępczym opakowaniu - Bioderma AKN krem do cery tlustej/mieszanej - 2 tubki po 5 ml - Bioderma plyn micelarny Sebium - 10 ml. - Bioderma zel do oczyszczania twarzy - cera mieszana/tlusta - 2 tubki po 5 ml. - blyszczyk Inglot Funny - Strawberry (tubeczka ścięto zakończona)- róż z drobinkami - raz maźnięty na ręce
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Maggie, byłam w Inglocie i oglądałam ten korektor i w sumie byłabym chętna na niego. Ale najbardziej zależałoby mi na kremie pod oczy Lumene, potem na korektorze, potem na próbce Anheliosa, potem na kremie Neutrogeny, kalendarzu, Xerialu. Powiedz, jak Ty ewentualnie widzisz wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Awięc konkretnie: najbardziej interesuje mnie -
Priorytet podstawowyLancome Pure Focus Lotion (tonik)– 50 ml. drugi w kolejności Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml., za który skłonna jestem dołożyć w szklanej fiolce 10 ml po olejku do ciała Hauschki odlewkę jego pysznego olejku do twarzy, Poza moim wątkiem mam jeszcze: saszetkową próbkę perfum Givenchy very irresistible summer dwa próbkowe żeliki do mycia twarzy SVR Provegol gel surgrace tubkową próbkę balsamu do ciała SVR xerialine 500 saszetkę Clinique liquid facial soap mild Błyszczyk Max Factor silk gloss 345 peach glowe Saszetkę superaktywnego kermu pod oczy z linii Extremale Dermiki Komplet upominkowy LIRENE body exclusive żel pod prysznic i balsam odżywcze w nienaruszonym opakowaniu 2x250ml niestety poleciał dziś do pauli 1990 Spróbujmy więc ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-19 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za propozycję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie ?
podoba mi sie pare kosmetykow ![]() zapraszam i odp prosze u mnie . . bo inaczej sie nie połapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu zebrałam rzeczy o których wiesz: saszetkową próbkę perfum Givenchy very irresistible summer dwa próbkowe żeliki do mycia twarzy SVR Provegol gel surgrace tubkową próbkę balsamu do ciała SVR xerialine 500 saszetkę Clinique liquid facial soap mild Błyszczyk Max Factor silk gloss 345 peach glowe Saszetkę superaktywnego kermu pod oczy z linii Extremale Dermiki (Komplet upominkowy LIRENE body exclusive żel pod prysznic i balsam odżywcze w nienaruszonym opakowaniu 2x250mlniestety poleciał dziś do pauli 1990) ![]() Wella pianka shock waves max utrwalenie i objętość zużycie ok 20-30% z 250 ml nowiutka. Mogę dołożyć jeszcze saszetkę 12ml Eveline koenzym Q10+ delikatny peeling drobnoziarnisty do twarzy St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off Ew odlewka odkrytego przeze mnie ostatnio podkładu Daxa Cashmere mousse make-up 3D z silikonem. Dość słabo kryje, ale cudnie wyrównuje, rozprowadza się i jest strasznie fajny, choć drogi jak na polskie kosmetyki. Kolor piaskowy beż, jasny. czekam, pa Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-19 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
A u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy i balsam do ust w sztyfcie, Lotta Luv Dairy Queen Lip Balm (niedostepny w polskich sklepach) o smaku lodow czekoladowych z toffi; nieuzywany, ale wyjety z opakowania celem sprawdzenia zapachu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.