Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 20:37   #3271
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
pamiętam, brałam udział w Twoim zamówieniu nawet kiedyś
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
ganimedea ja też
Też Was pamiętam . Prowadziłam zeszyt, coby to wszystko ogarnąć, więc Wasze nicki mi się wtedy wzrokowo "zapisały"
Może to nie przypadek, że teraz wszystkie się odwykujemy

Przez te zamówienia tak mi się rozrosła kolorówka, że prócz podkładu, tuszu i pudru to niczego nie kupowałam już chyba ze 2 lata, a wciąż pełen kufer (zresztą z tej samej przyczyny byłam zmuszona ów kufer sobie sprawić ).

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:02   #3272
Nusia7
Zakorzenienie

Ile czasu zajmuje Wam zużycie korektora w sztyfcie? Bo ja kupiłam ten miesiąc temu z kawałkiem i jutro go skończę I nie wiem, czy to normalne, czy jest tak mało wydajny Fajny jest i zastanawiam się, czy znów go nie kupić...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 10:41   #3273
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
hehe fajny nickA tak na marginesie, to żywiecczyzna jest piękna, jeśli lubicie chodzić po górach to bardzo polecam! Ja mam w tym roku plan bardziej pozwiedzać tamte rejony, jesli tylko pogoda dopisze. Zresztą nie mam daleko.
Chcielibyśmy pojechać w góry, zawsze wybieraliśmy Zakopane, teraz byśmy chcieli Bieszczady Tylko, że ja nie mam butów, jedynie adidasy, a trochę szkoda mi kupować butów tylko na wyjazdy raz na kilka lat...

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Kochany
Zdrówka
Dziękuję Byłam wczoraj u lekarza, bo się tak tragicznie czułam, że myślałam, że do domu nie dojdę i dostałam antybiotyk i zwolnienie do końca tygodnia... Dziś i tak mam wolne na uczelni, więc leżakuję u TŻ. Może trochę wydobrzeję przez dzisiaj.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ile czasu zajmuje Wam zużycie korektora w sztyfcie? Bo ja kupiłam ten miesiąc temu z kawałkiem i jutro go skończę I nie wiem, czy to normalne, czy jest tak mało wydajny Fajny jest i zastanawiam się, czy znów go nie kupić...
Mi właśnie miesiąc. Ale używam dużo i często, bo mam sporo do ukrycia, także u mnie to norma
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:24   #3274
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Chcielibyśmy pojechać w góry, zawsze wybieraliśmy Zakopane, teraz byśmy chcieli Bieszczady Tylko, że ja nie mam butów, jedynie adidasy, a trochę szkoda mi kupować butów tylko na wyjazdy raz na kilka lat...

Dziękuję Byłam wczoraj u lekarza, bo się tak tragicznie czułam, że myślałam, że do domu nie dojdę i dostałam antybiotyk i zwolnienie do końca tygodnia... Dziś i tak mam wolne na uczelni, więc leżakuję u TŻ. Może trochę wydobrzeję przez dzisiaj.

Mi właśnie miesiąc. Ale używam dużo i często, bo mam sporo do ukrycia, także u mnie to norma
Trapery można kupić już za 50 zł. Jak wyzdrowiejesz, to przejdź się po sklepach sportowych Warto zainwestować w nie pieniądze, bo chodzenie w adidasach nie jest jednak najlepszym pomysłem... Oczywiście jeśli myślimy o tym samym, czyli chodzenie po górach, a nie spacerowaniu po pagórkach
Dobrze, że poszłaś do lekarza, zdrowiej
No ja też sporo korektora używam, ale wcześniej zawsze miałam je po kilka miesięcy. Z tym że taki w sztyfcie mam pierwszy raz i dlatego nie wiedziałam, czy to normalne, że tak szybko się skończył.

Zużyłam krem do stóp

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Pytanie do dziewczyn, które mają odżywkę Eveline 8 w 1: gdzie można ją dostać?
Stary 2012-03-06, 13:28   #3275
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Trapery można kupić już za 50 zł. Jak wyzdrowiejesz, to przejdź się po sklepach sportowych Warto zainwestować w nie pieniądze, bo chodzenie w adidasach nie jest jednak najlepszym pomysłem... Oczywiście jeśli myślimy o tym samym, czyli chodzenie po górach, a nie spacerowaniu po pagórkach
Dobrze, że poszłaś do lekarza, zdrowiej
No ja też sporo korektora używam, ale wcześniej zawsze miałam je po kilka miesięcy. Z tym że taki w sztyfcie mam pierwszy raz i dlatego nie wiedziałam, czy to normalne, że tak szybko się skończył.

Zużyłam krem do stóp

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Wiem, ale podobno za 50 zł one zaraz przemiękają i w ogóle lepiej dołożyć 100 zł i mieć porządne. A dla mnie 150 zł na buty "okazyjne" to trochę dużo...
Ja zawsze używam w sztyfcie i starcza na miesiąc mniej więcej

Ja swoją 8 w 1 kupiłam w Rossmannie. Są też zestawy w Biedronce z pudrem i tuszem
Stary 2012-03-06, 16:35   #3276
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale podobno za 50 zł one zaraz przemiękają i w ogóle lepiej dołożyć 100 zł i mieć porządne. A dla mnie 150 zł na buty "okazyjne" to trochę dużo...
Ja zawsze używam w sztyfcie i starcza na miesiąc mniej więcej

Ja swoją 8 w 1 kupiłam w Rossmannie. Są też zestawy w Biedronce z pudrem i tuszem
No właśnie: podobno Ja i moja mama mamy właśnie takie za 50 czy 60 zł i są super.
Uff, to dobrze, czyli jednak jest ok
Pudru i tuszu nie potrzebuję Rozejrzę się w takim razie w Rossmannie jakby co.

Byłam dziś w YR z ulotką. Wzięłam nowy balsam z masłem shea, tonik na dobranoc Culture Bio i dwa żele pod prysznic. Gratis dostałam kosmetyczkę i maseczkę Cure Solutions. Kupiłam też nowy korektor Rimmel (ten sam). Mama dała mi krem do stóp. Jeszcze potrzebuję mały krem do rąk do torebki i koniec w tym miesiącu...

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-03-06 o 16:40
Stary 2012-03-06, 18:17   #3277
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Żywiec też kiedyś myślałam jak Ty. Wybralismy się z TŻtem w góry (to już było wiele lat temu) i po oblodzonych szlakach chodzilismy w trampkach Jak pomyślę jakie to było nieodpowiedzialne, to aż mnie ciarki przechodzą. Po powrocie pierwsze co, to kupilam buty trekkingowe na allegro. Wydałam coś ok. 60 zł - buty Quechua, to jest chyba marka Decathlonu. Od pierwszego założenia się zakochałam Lekkie, wygodne, idealnie przyczepne. Łażę w nich tyle lat i nic się im nie stało. Chodzę w nich normalnie zamiast adidasów i więcej adidasów nie kupię, tylko trekkingi.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 18:35   #3278
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie: podobno Ja i moja mama mamy właśnie takie za 50 czy 60 zł i są super.
Uff, to dobrze, czyli jednak jest ok
Pudru i tuszu nie potrzebuję Rozejrzę się w takim razie w Rossmannie jakby co.

Byłam dziś w YR z ulotką. Wzięłam nowy balsam z masłem shea, tonik na dobranoc Culture Bio i dwa żele pod prysznic. Gratis dostałam kosmetyczkę i maseczkę Cure Solutions. Kupiłam też nowy korektor Rimmel (ten sam). Mama dała mi krem do stóp. Jeszcze potrzebuję mały krem do rąk do torebki i koniec w tym miesiącu...

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Żywiec też kiedyś myślałam jak Ty. Wybralismy się z TŻtem w góry (to już było wiele lat temu) i po oblodzonych szlakach chodzilismy w trampkach Jak pomyślę jakie to było nieodpowiedzialne, to aż mnie ciarki przechodzą. Po powrocie pierwsze co, to kupilam buty trekkingowe na allegro. Wydałam coś ok. 60 zł - buty Quechua, to jest chyba marka Decathlonu. Od pierwszego założenia się zakochałam Lekkie, wygodne, idealnie przyczepne. Łażę w nich tyle lat i nic się im nie stało. Chodzę w nich normalnie zamiast adidasów i więcej adidasów nie kupię, tylko trekkingi.
Oj Wy kusicielki Ale racja, chyba sobie kupię. Widziałam na przecenie w Decathlonie właśnie za 50 zł, ale mój TŻ twierdzi, że nie warto i się zaraz rozlecą... Ale jeśli mam kupować to na początek właśnie takie sobie kupię i tak jak Księżniczka mówi, będę w nich chodzić nawet po mieście

Nusia
, dlatego ja właśnie kupiłam swoją odżywkę w Rossie
Który masz korektor Rimmela?
Stary 2012-03-06, 19:56   #3279
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam kilka razy uzyta ta odzywke ale nie uzywam jej a kupiłam w styczniu. Zuzycie minimalne, mogłabym sie wymienic na cos w watku wymiankowym jesli bys chciała.

Cytat:
Oj Wy kusicielki Ale racja, chyba sobie kupię. Widziałam na przecenie w Decathlonie właśnie za 50 zł, ale mój TŻ twierdzi, że nie warto i się zaraz rozlecą... Ale jeśli mam kupować to na początek właśnie takie sobie kupię i tak jak Księżniczka mówi, będę w nich chodzić nawet po mieście
Takie buty tez maja gwarancje wiec jesli sie rozwala to oddasz do reklamacji i albo dostaniesz kase albo nowe buty. Ja bym kupiła Tez bede sie musiała rozejrzec za trekkingami, bo w czerwcu jedziemy w Bieszczady z TZ juz odliczam dni
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:37   #3280
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Trapery można kupić już za 50 zł. Jak wyzdrowiejesz, to przejdź się po sklepach sportowych Warto zainwestować w nie pieniądze, bo chodzenie w adidasach nie jest jednak najlepszym pomysłem...
ja po gorach co prawda nie smigam, ale kupilam trekkingi badury, nosze na codzien do lasu do pracy, mokro, błoto, śnieg, ognisko mam je już dłuugo, ale wcześniej nosiłam czasami - od pół roku noszę codziennie i NIC SIĘ Z NIMI NIE DZIEJE. jestem zachwycona. ale fakt, że impreguję regularnie.

zużyłam krem do rąk burt's bees. teraz TBS z maryśką będę testować
Stary 2012-03-06, 22:17   #3281
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Nusia
, dlatego ja właśnie kupiłam swoją odżywkę w Rossie
Też dużo słyszałam o tych butach, mój TŻ ma takie po mieście i sobie chwali. Ja dużo chodzę po górach- latem co weekend nawet, więc kupiłam w tamtym roku porzadniejsze za 400 zł Mam nadzieję, że wytrzymają kilka lat, bo nie mam cierpliwości do wybierania butów trekkingowych, zwłaszcza że na rade sprzedawcy lepiej nie liczyć. W każdym razie polecam kupno butów trekkingowych, które na ogół mają grubszą i twardszą podeszwę niż adidasy i stopy się nie zmęczą aż tak bardzo lub też mniej pęcherzy się zrobi. A decathlon ma dobre rzeczy i nie robią problemów z reklamacją
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 23:23   #3282
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ten

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
ja mam kilka razy uzyta ta odzywke ale nie uzywam jej a kupiłam w styczniu. Zuzycie minimalne, mogłabym sie wymienic na cos w watku wymiankowym jesli bys chciała.
Chętnie, to zobacz czy coś Cię u mnie interesuje, a ja jutro zajrzę jeszcze na Twój wątek. [mam jeszcze na wymianę niecałą Beyonce Heat 15 ml jakby co]

Wróciłam właśnie z Kina na obcasach. Dziś był film "Kupiliśmy ZOO" Bardzo przyjemny. W ogóle to późno się skończyło, a ja jutro mam na 8:00
Stary 2012-03-07, 06:23   #3283
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zdałam ekonometrię finansową !!!!!!!!!!!!!! KONIEC SESJI NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! !

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 07:20   #3284
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zdałam ekonometrię finansową !!!!!!!!!!!!!! KONIEC SESJI NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! !
klask i:
Stary 2012-03-07, 07:20   #3285
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:41   #3286
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Super, wiedziałam że Ci się uda

Ja wczoraj ruszyłam na nowo z pisaniem licencjata Dziś muszę oddać książki do biblioteki, więc pokserowałam z nich potrzebne strony. Będę pisać codziennie po trochę No i dobrze mi idzie z ograniczeniem słodyczy Skakankę i stpper zacznę od poniedziałku, a języki za miesiąc po obronie. Więc w zasadzie moja lista zaczęła być realizowana

Zużyłam rano do końca korektor Rimmel, a wczoraj wieczorem modelujący żel-krem Ori.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Jeśli kogoś interesuje (nie żebym kusiła ), to w dniach 8-11 marca z dowolną kartką mBank można skorzystać z promocji w YR -40% na dowolny kosmetyk (poza Zielonym punktem) + przy zakupie za min. 6,90 zł prezent niespodzianka. Chyba pójdę po krem do rąk

Promocja jest też do innych sklepów: http://www.mbank.pl/porozmawiajmy/bl...ym-mbanku.html
Stary 2012-03-07, 10:04   #3287
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy go nie widziałam. Sporo kosztuje jak na korektor w sztyfcie Ja zawsze kupuję z Essence lub Miss Sporty ewentualnie Manhattan. A jak mi się nareszcie skończy korektor pod oczy z Oriflamu to chciałam sobe kupić ten nowy Rimmela Wake up.

Cytat:
Gratulacje!!!

Cytat:

Ja wczoraj ruszyłam na nowo z pisaniem licencjata Dziś muszę oddać książki do biblioteki, więc pokserowałam z nich potrzebne strony. Będę pisać codziennie po trochę No i dobrze mi idzie z ograniczeniem słodyczy Skakankę i stpper zacznę od poniedziałku, a języki za miesiąc po obronie. Więc w zasadzie moja lista zaczęła być realizowana

Zużyłam rano do końca korektor Rimmel, a wczoraj wieczorem modelujący żel-krem Ori.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Super Nusia, trzymam kciuki za wytrwanie w Twoich postanowieniach
I brawo za zużycia

Ja jestem na zwolnieniu od poniedziałku, wczoraj dostałam gorączki i nie poszłam dziś na zajęcia, znowu będę miała zaległości Biorę się zaraz za jakąś naukę, bo zwariuję...

Mój TŻ wyhaczył wczoraj stronę Paatal I będzie kupował perfumy i się chyba przyłącze do zamówienia Wypatrzyłam sobie paletę Sleek Oh so special - ma któraś z Was? Oprócz tego błyszczyk Calvina Kleina za 9,50 zł i puder też CK za 15 zł
Stary 2012-03-07, 10:21   #3288
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dzięki dziewczyny, ale był taniec radości o 6 rano jak zobaczyłam wyniki.

Dostałam dzisiaj bon do Marionnaud i trochę nie wiem za co. Ale chętnie skorzystam.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:31   #3289
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Gratulacje!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:35   #3290
Ł@siczk@
Zakorzenienie

nosku - wielkie gratulacje

Zuzylam szampon Ori Nature Secrets grejpfrutowy Sliczny zapach, polecam!

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:20   #3291
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
gratulacje
Stary 2012-03-07, 14:44   #3292
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, ale był taniec radości o 6 rano jak zobaczyłam wyniki.

Dostałam dzisiaj bon do Marionnaud i trochę nie wiem za co. Ale chętnie skorzystam.
No widzisz

Gratulacje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 17:27   #3293
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!
Cytat:
Wypatrzyłam sobie paletę Sleek Oh so special - ma któraś z Was? Oprócz tego błyszczyk Calvina Kleina za 9,50 zł i puder też CK za 15 zł
Ja mam Zapraszam do lektury na blogu - swatche i opisy kolorów KLIK.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 20:12   #3294
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Nosku, gratulacje!!!
lecę oglądać tą stronę Paatal
A dziś przyszedł mi Avon
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 20:33   #3295
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Ja mam Zapraszam do lektury na blogu - swatche i opisy kolorów KLIK.
Właśnie szukałam na Twoim blogu i nie mogłam znaleźć. Dziękuję bardzo, chyba się faktycznie na nią skuszę

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nosku, gratulacje!!!
lecę oglądać tą stronę Paatal
A dziś przyszedł mi Avon
Haha skusiłam Muszę tylko najpierw obwąchać perfumy w Sephorze, żeby sobie jakieś zakupić
Na mnie w akademiku czeka wielkie pudło z zamówieniem z Oriflamu, ale zobaczę go dopiero jutro, bo póki co jestem ciągle u TŻta.
Stary 2012-03-07, 20:45   #3296
Maliniarka
Zakorzenienie

Nosku jesteś zajedoskonała! gratulacje

skonczyłam:
-odżywkę alterkę morelową 200ml
-żel do włosów bielenda z ceramidami (pół kilograma )
-dwufazę lirene 125ml (nie lubię)

konczy się:
-żel pod prysznic original source malina
-szminka ori! nie pamiętam kiedy ostatnio skonczyłam szminkę, chcę ją znowu
-tusz ori

kupiłam:
-żel bielendy z odżywką (250g)

jestem zadowolona
co tam u mnie...no piszę pracę i piszę, ale wooooolno to się posuwa, kończę studia, jestem w połowie studium, jeżdżę na zjazdy czasem do lublina, spędzam czas z Sytlwestrowym
no i przeszłam na dietkę od poniedziałku mam z 10kilo do zrzucenia
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2012-03-07 o 20:50
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 21:55   #3297
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
wiedzialam ze sie uda

Cytat:
Mój TŻ wyhaczył wczoraj stronę Paatal I będzie kupował perfumy i się chyba przyłącze do zamówienia Wypatrzyłam sobie paletę Sleek Oh so special - ma któraś z Was? Oprócz tego błyszczyk Calvina Kleina za 9,50 zł i puder też CK za 15 zł
na wizazu jest caly watek poswiecony zakupom na paatal. Sa rozne porady co warto kupic a czego nie. Niesteety ale zdarzaja sie przeterminowane rzeczy. Poogladaj filmiki na youtube, tam dziewczyny pokazuja kosemtyki z paatal i od razu recenzuja.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 22:20   #3298
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli kogoś interesuje (nie żebym kusiła ), to w dniach 8-11 marca z dowolną kartką mBank można skorzystać z promocji w YR -40% na dowolny kosmetyk (poza Zielonym punktem) + przy zakupie za min. 6,90 zł prezent niespodzianka. Chyba pójdę po krem do rąk

Promocja jest też do innych sklepów: http://www.mbank.pl/porozmawiajmy/bl...ym-mbanku.html
Super plan

Cytat:
Nigdy go nie widziałam. Sporo kosztuje jak na korektor w sztyfcie Ja zawsze kupuję z Essence lub Miss Sporty ewentualnie Manhattan. A jak mi się nareszcie skończy korektor pod oczy z Oriflamu to chciałam sobe kupić ten nowy Rimmela Wake up.

Gratulacje!!!

Super Nusia, trzymam kciuki za wytrwanie w Twoich postanowieniach
I brawo za zużycia

Ja jestem na zwolnieniu od poniedziałku, wczoraj dostałam gorączki i nie poszłam dziś na zajęcia, znowu będę miała zaległości Biorę się zaraz za jakąś naukę, bo zwariuję...

Ja miałam tą paletkę, ale mi nie odpowiadała i sprzedałam ją. Cienie się obsypywały i ogólnie dziwną konsystencję miały (matowe były jak kreda do tablicy). Dużo osób jednak sobie chwali te cienie

U mnie dzisiaj były małe zakupy:
  • oliwka babydream, bo mi się kończy
  • maska do włosów Bingospa
  • tusz do rzęs Collosall
Poza tym w koszyku miałam jeszcze szampon barwy i wax do włosów, ale odłożyłam
Stary 2012-03-08, 00:33   #3299
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zuzylam maske do wlosow 300 ml..mialam ja od lata!!! A mam dlugie wlosy!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 06:46   #3300
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dziś dostałam @ od YR że dziś złożone zamówienia mają darmowoą wysyłke

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości